Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

iyi canım olsun daha iyi bünyen rahatlamıstır
daha sağlıkla hamile kalırsın
merak etme sakın
aysenaz bir sıkıntın vardı ne oldu
beyninde düzeldimi biraz

ahhhhhhhhh ben onu unutuyorum melegim hep ay
en son 4 ay önce gitmiştim doktora.aynı büyüklükte duruyordu ama hormonlarım normal degerde oldugu için takip vermişti doktor.
6 ay sonra tekrar beyin emarı cektir demişti.daha 2 ay daha var yani.
acıkcası dedim ya aklımada gelmiyor.

ay mıllette ne dertler var beee. biz bosuna aglanıyoz. meleklerımız ,kuzularımız die...
yani herseyıde yazamıosun, yazsanda anlamaz zaten aylık 800 tl mutfak masrafı yapıp sukretmeyenler.
okuyanlar bılır ne demek ıstedıgımı
kk da cok dertli insan varmıs daa...

aynı kişiden bahsediyoruz cnm eşi 2500 tl alıyormuş aylık ama yetmiyormuş
babası ödüyormuş kk kartlarını vs vs o adama yazık bence
biz para puldan geçmişiz çocuklarımız yaşasaydı para ile olacak bişey olsa alırdık
yaşatırdık diyoruz. Bizimde borcumuz var hem kredi ödüyoruz hem geçiniyoruz
biraz mutfaktan kıyafetten kısınca herşey oluyor

valla yazılcak o kadar cok sey var kı hatuna ama zaten kapatmıs o alıcıları. ne desen bos.
dedıgın gıbı evladımız yasasydı yanımızda olsaydı neler neler vermezdık. emzıgı 20 tllık olanını emıyormus...tamam bende cok ozendım herseye. en pahalısını en iyisini almaya calıstım ama noldu. hıc bır onemı yokmus kı
sımdı cuvala sarar buyuturum kı yanımda saglıklı olsun

ne güzel dedinnn çuvala sarar büyütürdüm....
çok özlyorum çokkk

OFFF kızlar doğru söze ne denir
bende eczanemde en kalitelisini en güzelini aldım yavruma
biberonu hala satılmadı bekliyor öyle içim acıyor onu gördükçe
beşiği hala aldığımız yerde eve getiremedik
parasını iade alamadık
kalsın orda dedik
o parayı nasıl harcarız dedik dursun sonra alırız
eşim pembe renginden inanılmaz nefret eder
kızıma aylarca bakıp karar verdiğim pusetini bile eşim pembe aldı
neden pembe aldın dedim sen sevmessin dedim
ama bu cok güzelmiş dedi
kızım için pembe bile güzel geliyor gözüme dedi

Allahım yardımcımız ol
bir daha evlat acısı ile sınama bizleri yalvarırım Allahım
kucaklarımızda tosun gibi şirin sağlıklı evlatlarımızla tez zamanda acımızı dindir Yarabbim

şimdi çöp bile alamam
hele bir sağlıkla doğsunda
annesi babası üstünden kıyafetini cıkarırda sarar sarmalarız
hele bir sağlıkla doğsun insallah

ay hiç sorma zelalim ya kafayı kırdıracaktı bana.
nato kafa nato mermer.Allah büyük zorluklarla sınayıp elinde avucunda hiçbirsey kalmasa ne yapacak acaba?

sende cansın cnm bakalım nasip ayın 5 i bi gelsin hayırlısıyla sonra gidecem dr a

kac kez okudum yazdıklarını melek annem ((((((((( kac kez yaktın ıcımı.((( ben o kadar derınden yasadımkı bu yazdıklarını sımdı bır kızım var cok sukur unutmadım o gunlerı ama kızım bana cok ıyı geldı ın sallah sende tekrar saglıklı evlatlar kucaklarsın.(

şimdi çöp bile alamam
hele bir sağlıkla doğsunda
annesi babası üstünden kıyafetini cıkarırda sarar sarmalarız
hele bir sağlıkla doğsun insallah

Canım bebiş iyiymiş çok sevindim.Rabbim bu sefer bağışlıycak sağlıcakla kavuşturcak.Bende bi hematologdan randevu aldım.Aklıma takılanları konuşmak istiyorum.Yediklerimize dikkat etmek gerekiyomu, iğnenin dozu yeterlimi vs.

kızlar reglden önce doktora gidilse belli olmuyor hamile olup olunmadıgı?
az önce nescafe içeyim dedim.çikolatayla beraber.
midem cok tuhaf oldu.kızımdada ben tatlı türü yiyince midem kötü oluyordu.
umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba dedim?
yarın regl günüm biliyorsunuz. :18:

dollenme gunune gore degısır canım. doktora gıttıgınde henuz dollenmenın üzerınden bellı bir saat gecmesi gerekıo galıba doktorun anlaması icin...sen ne zaman gıtmıstın?
dur bakalım hele yarında gelmezse test yaparsın ya. beklemene gerek yok bence. sonuc neyse bı an evvel ogrenmek daha ii degil mi?

testte hemen cıkmaz diye düşündüm.kan testinde belli olur diyorlar ya.
ama şimdi uzaman tvde doktoru dinlendim.gerekmedikçe kan testini önermiyoruz dedi.

testte hemen cıkmaz diye düşündüm.kan testinde belli olur diyorlar ya.
ama şimdi uzaman tvde doktoru dinlendim.gerekmedikçe kan testini önermiyoruz dedi.

ıdrar testınde hemen cıkıp cıkmaması erken yada gec dollenme ıle alakalı. kımısı adetı gecse bile ıdrar testınde sılık cızgı falan goruyo onlar gec dollenme mesela. ama zamanında, erken dollenmısse adet gununde gayet net cıkıo canım. o yuzden bence yinede yap eger yarın aksamda gelmezse.

CANIM gönlünden geçirdiğin bütün hayallerin haırlısıyla gerçekleşir inş.en yakın zamanda sendende güzel haberler duyarız bak 3 ay geçmş bile umarım herşey gönlünce olur

amin canım çok sagol kısmet se olur eger kısmetimde yoksada biraz dha mecburiyetten beklicez

evet canım çok şükürki canım kızım var inanki geceleri korkuyorum bazen onun nefesinden cesaret alıyorum ayrılık çok zor ama çok şükür ki rabbimin izniyle gün gelir birgün kavuşacaz biraz geçolcak ama buna şükür şimdiden gitti bile..1 haftalık göreve ordan gelip 3 aylık gidicek bayağı zorlu günler beni bekliyor anlaşılan yani

canım bence kan testi yaptır neolcakki ben gecen ay çok kez yaptırdım regle 10 gün kaladan başlamıştım bu ay biraz daha serinim yakın zamanda arkadaşım regle 4 gün kala yaptırdı ve pozitifti hadi bakem hayırlısı idrar testinde çıkabilir silikte olsa

aysenaz canım benim adet günümde yaptım testi
cünkü bu ay olmaz diyordum dişle geçmişti ayın coğu korunmustum
ama ona ragmen adet günü silik cıktı cizgim
bir de benim lekelenmelerim gelmişti gecen gebeliğimde de olmustu adet oluyorum sanmıstım
o yüzden de test aklıma gelmedi
ama spora gidiyordum ben
sporda sıkışır gibi oldum
ne oluyor ya bana dedim
hoca yanıma geldi
ne oluyor melekyavrum dedi iyimisin dedi
bende afedersin adet olucam diye ped koymustum ne olur ne olmaz diye
adet olucam heralde ondan dedim
ooo megersem içerde çalışma varmıs

darısı insallahhhhh hepinizin basına insallllaahhhh
ama bu sefer sağlıkla kolay bir hamilelikle
sonu güzel biteniyle insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…