ıdrar testınde hemen cıkıp cıkmaması erken yada gec dollenme ıle alakalı. kımısı adetı gecse bile ıdrar testınde sılık cızgı falan goruyo onlar gec dollenme mesela. ama zamanında, erken dollenmısse adet gununde gayet net cıkıo canım. o yuzden bence yinede yap eger yarın aksamda gelmezse.
canım bence kan testi yaptır neolcakki ben gecen ay çok kez yaptırdım regle 10 gün kaladan başlamıştım bu ay biraz daha serinim yakın zamanda arkadaşım regle 4 gün kala yaptırdı ve pozitifti hadi bakem hayırlısı idrar testinde çıkabilir silikte olsa
aysenaz canım benim adet günümde yaptım testi
cünkü bu ay olmaz diyordum dişle geçmişti ayın coğu korunmustum
ama ona ragmen adet günü silik cıktı cizgim
bir de benim lekelenmelerim gelmişti gecen gebeliğimde de olmustu adet oluyorum sanmıstım
o yüzden de test aklıma gelmedi
ama spora gidiyordum ben
sporda sıkışır gibi oldum
ne oluyor ya bana dedim
hoca yanıma geldi
ne oluyor melekyavrum dedi iyimisin dedi
bende afedersin adet olucam diye ped koymustum ne olur ne olmaz diye
adet olucam heralde ondan dedim
ooo megersem içerde çalışma varmıs
darısı insallahhhhh hepinizin basına insallllaahhhh
ama bu sefer sağlıkla kolay bir hamilelikle
sonu güzel biteniyle insallahhhh
ayşenazımm yapmak istemiyorsan yapma ama bak ben adetim gelmeden öğrenmiştim silik çizgi ile :) belli olmaz en hayırlı vakitlerde inşallahhhh :)
amin inş lavinyam. dedim ya karmasıgım.yarın bi olsunda bakıcam artık.
her an regl olurum diye hazırlıgımı yapıcam.anneme geciyorum yarın.2 gün falan yokum canlar.
2 gün sonra haberimi duyarsınız :104:
inş olumlu haber veririm.
kac kez okudum yazdıklarını melek annem((((((((( kac kez yaktın ıcımı.((( ben o kadar derınden yasadımkı bu yazdıklarını sımdı bır kızım var cok sukur unutmadım o gunlerı ama kızım bana cok ıyı geldı ın sallah sende tekrar saglıklı evlatlar kucaklarsın.(
ayyy telden falan girersin bişe olursa tamam mı :)
bizde geri çekme ile korunuyoruz ya malum pekte iyi bir yöntem değil...geçen ay gecikince korkudan bir kaç tane test almıştım evde duruyor daha.... Evde test varsa eğer kesin dayanamaz yaparsın yani ben olsam öyle yapardım çünkü :)
benim evdede dolapta bekliyor testler bende dayanamıyorum adet olmadan 1 gün önce falanyaparım heycan işte.
Bakalım buay 5 haziranı bekliyorum hayırlısı ise belki olur ama pek sanmıyorum
ne güzel dedinnn çuvala sarar büyütürdüm....
çok özlyorum çokkk
kızlar insalllaaah duyarız haberlerinizi ne sevinirim ne sevinirim
ketenim kardelen lavinya aysenaz ceren melisse dilay hepiniz yazmadıklarımda tabiki
Allahım nasip etsin yarabbim
yeterince vakit geçtiyse inşallah olur... Inanın bunu çok ama çok istiyorum haber alınca ben gebeymişim gibi hissediyorum :) en hayırlı zamanda inşallahhhh.. Amin
benim daha yeni 3 ay bitti heyecanla değil korkuyla yapmıştım testi malesefçok şükür ki birşey çıkmamıştı zaten testi yapınca adet oldum psikolojik olduğu o kadar bariz ki :)
Karmasik duygulardayim.bugün arkadaslarima gittim.tansiyon düstū
Köfte yapmisti acaip tiksindim.dönerken tansiyonumu ōlctürdūm.10a7 idi.o an test alasim geldi.anneme geldim yapmadim.sonra dūrttū biseyler ve yaptim.sonuc cift cizgiyi gōrdūm canlarim. Saskinim.
Köfte yapmisti acaip tiksindim.dönerken tansiyonumu ōlctürdūm.10a7 idi.o an test alasim geldi.anneme geldim yapmadim.sonra dūrttū biseyler ve yaptim.sonuc cift cizgiyi gōrdūm canlarim. Saskinim.
heyooo melekyawrummm duydun mu haberiiiiii.... bır hamısımız daha olduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?