Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

erken döllenme oldugunu sanmıyorum ilaç kullanmıstım ya gerci ialçtan önce 1-2 gün korunmamıstım.
o zaman olduysa bilememde. aman ne bilim ya kararsız kaldım.:18:

yarın ola hayrola ama yapmakta istemiyorum acıkcası.
gecen sefer 5 gün geckmiştim.gene vücudumun bir oyunu olabilirmiki diye?

bende bu birkaç gündür cok sık sıkısıyorum.ama acaba gene iltihabımmı var diyorum.
gerci afederasin ama akıntım yok.gecen sefer akıntım oldugundan iltihaptan süphelenmiştim.
bilemiyorum tatlım ya bekleyip beklememekte kararsız kaldım.

ayşenazımm yapmak istemiyorsan yapma ama bak ben adetim gelmeden öğrenmiştim silik çizgi ile :) belli olmaz en hayırlı vakitlerde inşallahhhh :)

ayşenazımm yapmak istemiyorsan yapma ama bak ben adetim gelmeden öğrenmiştim silik çizgi ile :) belli olmaz en hayırlı vakitlerde inşallahhhh :)

amin inş lavinyam. dedim ya karmasıgım.yarın bi olsunda bakıcam artık.
her an regl olurum diye hazırlıgımı yapıcam.anneme geciyorum yarın.2 gün falan yokum canlar.
2 gün sonra haberimi duyarsınız :104:
inş olumlu haber veririm.

ayyy telden falan girersin bişe olursa tamam mı :)

bizde geri çekme ile korunuyoruz ya malum pekte iyi bir yöntem değil...geçen ay gecikince korkudan bir kaç tane test almıştım evde duruyor daha.... evde test varsa eğer kesin dayanamaz yaparsın yani ben olsam öyle yapardım çünkü :)

inşallah canım benim rabbim banada nasip ederde inş bende evladımı kucağıma alır acılarım diner

benim evdede dolapta bekliyor testler bende dayanamıyorum adet olmadan 1 gün önce falanyaparım heycan işte.
Bakalım buay 5 haziranı bekliyorum hayırlısı ise belki olur ama pek sanmıyorum

benim evdede dolapta bekliyor testler bende dayanamıyorum adet olmadan 1 gün önce falanyaparım heycan işte.
Bakalım buay 5 haziranı bekliyorum hayırlısı ise belki olur ama pek sanmıyorum

yeterince vakit geçtiyse inşallah olur... inanın bunu çok ama çok istiyorum haber alınca ben gebeymişim gibi hissediyorum :) en hayırlı zamanda inşallahhhh.. amin

benim daha yeni 3 ay bitti heyecanla değil korkuyla yapmıştım testi malesef çok şükür ki birşey çıkmamıştı zaten testi yapınca adet oldum psikolojik olduğu o kadar bariz ki :)

kızlar insalllaaah duyarız haberlerinizi ne sevinirim ne sevinirim
ketenim kardelen lavinya aysenaz ceren melisse dilay hepiniz yazmadıklarımda tabiki
Allahım nasip etsin yarabbim

Son düzenleme:

8 ay oldu canım doğum yapalı ben geçen ay bıraktık korunmayı geçen ay olmadı bu 2. Ay olacak bakalım nasip artık
geçen ay hamileyim demiştim öyle hissettmiştim ama bu ay öyle değilim henüz zamanı var galiba diyorum

Karmasik duygulardayim.bugün arkadaslarima gittim.tansiyon düstū
Köfte yapmisti acaip tiksindim.dönerken tansiyonumu ōlctürdūm.10a7 idi.o an test alasim geldi.anneme geldim yapmadim.sonra dūrttū biseyler ve yaptim.sonuc cift cizgiyi gōrdūm canlarim. Saskinim.

Son düzenleme:

nasılllll beeee hadııııı. ayyyyy kızımmmm ınanmıorumm. cok sukur yaaa.

kızımm yaaa goruyomusunn? rabbım cok buyukk iste. yasasınnn kız . bır hamısımız daha oldu. rabbım saglıkla erdırsınnn tamammına.
toıke beklıoruzzz artıkın gariii
soledın mı kımseyeye

sımdı bunu demenın keyfını cıkarayım.
' ben demıstım bu yakınlarda hamıle haberı gelcek ole hıssedıorum die. vayyy beee.
hadı kızlar bırer bırer alcaz hepınızden bu haberleriii

ciddimisin canım o kadar sevindimki aglıyorum suan
ay cok duygulandım
sen bu mutluluğu hakediyorsun güzel kalpli arkadasım
insallah sonunuz da hayırlı olucak bu sefer
resmen şok oldum

ayşenaz çok sevndim cnm ne tesadüf bende sabah yaptım test benimde pozitif fakat duygular çokk karmaşık hakkımızda hayırlısı

ayy masaalah ya ne kadar bereketlı bir aksam, gun oldu yaa. rabbım ins bu sefer sevınclerımızı tamalasın. evlatlarımızla bu dunyada bulusyursun bızler...,hakkaten nasıl sevınıo insan bir baskasının hamılelık haberine. ablama, kuzenıme ,arkadasıma bu kadar seınmem burada aldıgım hamıle haberleri kadar ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…