Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Tüylerim diken diken oldu nasıl da sakin sakin anlatmışsın,
harika harika, rabbim tamamına erdirsin inşallahhh
anneciğinin evi uğurlu geldi sana, gördün sonunda çift çizgiyi,
Çok çok tebrik ederim canımmm.

ciddimisin canım o kadar sevindimki aglıyorum suan
ay cok duygulandım
sen bu mutluluğu hakediyorsun güzel kalpli arkadasım
insallah sonunuz da hayırlı olucak bu sefer
resmen şok oldum
Allah razi olsun canimmm.yarin doktora gidicem bakalim.ins heoimiz icin gūzel olur hersey.ayagimida sürterim kizlaar pesimden gelsin.
kızımm yaaa goruyomusunn? rabbım cok buyukk iste. yasasınnn kız . bır hamısımız daha oldu. rabbım saglıkla erdırsınnn tamammına.
toıke beklıoruzzz artıkın gariii
soledın mı kımseyeye
Henüz esim annem ve bi arkadadim biliyo.onlarada kimseye söylememelerini istedim.
ayşenaz çok sevndim cnm ne tesadüf bende sabah yaptım test benimde pozitif fakat duygular çokk karmaşık hakkımızda hayırlısı
Ay canim cok sevindim.sana demistim ayni zamanlarda hamis oluruz ins diye.Rabbim tamamina edirsin.

Allah razi olsun cnm bnm.darisi basiniza ins tez zamanda.doktorada bir gidelimde anlicaz ama kalp atisini duymadan fazla heyecan yapaamiyorum.:18:

Allah razi olsun cnm bnm.darisi basiniza ins tez zamanda.doktorada bir gidelimde anlicaz ama kalp atisini duymadan fazla heyecan yapaamiyorum.:18:

canım kan testlerını yaptırı zaten doktor sımdılık ıkı hafta sonrada ıns pıt pıtları duyarsın. merak etme basta ınsan sersem gıbı oluo ama
yavas yavas alısıoo..

rabbım ins korunmayı bırakanlara sıra sıra nasıp etsın. bekleyenlerınde saglıkla vakıtlerını doldurup nasıp etsin ins. bu topıkte kımsenın kucagı bos kalmasın ins

Cani gōnûlden aminnnnnn diyorum.

Bende agliyorum ama sevincten kendimde duysam bukadar sevinmem ama dedikleri gibi baskasindan duysak mutlu olamayiz burdaki arkadaslarimiz baska.. Allahim sen büyüksün tüm evlat acisi cekenlerin dualarini kabul et tekrar evlat sahibi olabilmelerini nasip et.. Cok sevindim gercekten canim arkadasim allah sonunuzu hayir etsin canim..

Çok sevindim canım.Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin.Hayırlı olsun

ayyyyyyy ne güzel bi haber ayşenazzzz artık mutlu olduğunu bilmek çok harika.evde yatak döşek yatıyordum feci gribim 3 gün rapor aldım.inan gözüm sulanıyor tek gözle yazıyorum.inşallah doğumunu da duyarız burdan

merak etme canım sırada sen varsın inşallah .güzel haber duymamız yakındır.Allahımı hiçbirimizi unutmaz.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)
şuan yine ağlattınız beni çok çok mutluyummmm anlatamammm canım ayşenazımmm çok sevindim anlatamam gerçekten rabbim bağışlasın inşallahhh hepimiz hakediyoruz bunuuuu

ne dedim ben sana ne dedimmmm :) ayyy ne dicemi bilemiyorum vallaaa çok mutluyummm...

kızlarrrr sıkıntı yokkk sırayla herkese geliyor bebişlerrrr
umutsuzluğu düşmek yokkkkkk :):)

ayyy cnm yaa inanmıyorm inan kendim kadar dyglandım sevindim.senle ortak yönümüz çokçünkü hepimiz melek annesiyiz tabii ne gzl yaa bende thf hissediyorm diyorm ya bilmiyorm ama yoksada üzülmicem ay sonnna diyetisyne randevü aldım ayın 5 inde kırmızı gelirmi bilemem ama gelmezsee diyetisyene devam tüm fazla kilolarımı vericem.bebişimi sıkıştıgı için kybettiğimi düşünüyorm biraz daha rahat hissedicem kendimi.bide benim göbüşüm belli olmyo fazla .iri yapılıyım diye zayıflayınca koca göbüş olrm belki bgün çok pozitifim rabbim hayırlara çıkarsın ama bnda aysenazın haberinin sevinci çook büyük önem tasıyo melek anneleri ay geçmeden müjde veriyo sıra kimdee bakalım.

Canlarimmmmmmmmmm
Rabbim hepinize bu güzel haberi vermeyi nasip etsin inssss. Hepinize duaciyim.

merak etme canım sırada sen varsın inşallah .güzel haber duymamız yakındır.Allahımı hiçbirimizi unutmaz.

Insallah canim okuyunca bile heyecan veriyor insallah yakinda hepimiden aliriz güzel haberleri..
Biz kücük bir aileyiz burda ve ailemiz gittikce büyüyor hala agliyorum bugün duygusalligim tuttu hos herzaman öyleyim ya.. valla esim gülüyo artik halime .. Neyse hazirani iple cekiyorum

canım çok sevindim çok güzel bir haberdi umut dolu göz aydınlığı diliyorum rabim hayırlı uğurlu etsin inş.darısı bekleyen melek annelerime rabbimin izniyle gelişmelerden haberdar edersin merakta koyma bizi

artık hayırlısıyla sıra sizde canım benim.zelalim ayagını iyi sürtmüş.peşi sıra gidiyoruz.
Rabbim tamamına erdirsin inş. hepinize ve hepimize duacıyım. :103:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…