ayyy cnm yaa inanmıyorm inan kendim kadar dyglandım sevindim.senle ortak yönümüz çokçünkü hepimiz melek annesiyiz tabii ne gzl yaa bende thf hissediyorm diyorm ya bilmiyorm ama yoksada üzülmicem ay sonnna diyetisyne randevü aldım ayın 5 inde kırmızı gelirmi bilemem ama gelmezsee diyetisyene devam tüm fazla kilolarımı vericem.bebişimi sıkıştıgı için kybettiğimi düşünüyorm biraz daha rahat hissedicem kendimi.bide benim göbüşüm belli olmyo fazla .iri yapılıyım diye zayıflayınca koca göbüş olrm belkibgün çok pozitifim rabbim hayırlara çıkarsın ama bnda aysenazın haberinin sevinci çook büyük önem tasıyo melek anneleri ay geçmeden müjde veriyo sıra kimdee bakalım.
Karmasik duygulardayim.bugün arkadaslarima gittim.tansiyon düstū
Köfte yapmisti acaip tiksindim.dönerken tansiyonumu ōlctürdūm.10a7 idi.o an test alasim geldi.anneme geldim yapmadim.sonra dūrttū biseyler ve yaptim.sonuc cift cizgiyi gōrdūm canlarim. Saskinim.
kızlar insalllaaah duyarız haberlerinizi ne sevinirim ne sevinirim
ketenim kardelen lavinya aysenaz ceren melisse dilay hepiniz yazmadıklarımda tabiki
Allahım nasip etsin yarabbim
Karmasik duygulardayim.bugün arkadaslarima gittim.tansiyon düstū
Köfte yapmisti acaip tiksindim.dönerken tansiyonumu ōlctürdūm.10a7 idi.o an test alasim geldi.anneme geldim yapmadim.sonra dūrttū biseyler ve yaptim.sonuc cift cizgiyi gōrdūm canlarim. Saskinim.
canım benim strest cok büyük etken olmamasında.ben strest yapmamaya özen gösterdim hep.
Takmadım kafama hiçbir zaman.allaha teslim ettim herseyi.
aaaaa ben sana dememişmiydimmmm bide istemem der stres yaaprdın
hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin inş..
Belki saçma diyeceksiniz ama bu topikte baya bi önce birisi sırayla ismimizi yazmıştı sıra
şöyleydi keten ayşenaz. Melek yavrum bende demiştim ki melek yavrumniye sona kaldı diye
sıra sondan başladı ayy inşş sıra bendedir artık ta bende güzel haberler veririmmm
ay şimdi aklımı bebeğimin karnımda oynaması aklıma geldi. Allahım ne kadar güzel bi şeymiş. İnsan niye hiç bi şeyin kıymetini sahip olduğunda anlamıyo ya o zamanda oynarken mutlu oluyodum ama şimdi üf çok özledim(( suyum geldiğinde doğuma girene kadar kıpır kıpır kıpırdadı ne acı yaşadım yaaa çok özlüyorum yavrumu kalbimde kocaman bir yer açıldı onun için içi boş kaldı ALLAHIM sabır versin bana ve bize ((
gene çok depresyona girdim bak şimdi
inşallah canım benim rabbim banada nasip ederde inş bende evladımı kucağıma alır acılarım diner
bende çok özlüyorum kızımı. rabbim bizlere çok sabır versin
inşallahh sıra bizede gelecek hepimizin yüzünü güldürsün rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı da ansip etsin.
benim bu ayda ümidim yok bazen hevesleniyorum ama.
daha zamanı var gibime geliyor ne bileyim rabbim nasip edecekmi bilemiyorum.dün bi arkadaş doğum yapmış
eşi bebeği almış kucağına resim çekinip hemen faceye koymuşlar o kadar içerldim ki
bende eşimin kızımızı kucağına alıp resim koymasını çok hayal ederdim
offf offff dayanmak çokk zorrrrr
Bende anadolu yakasindayim cnm.saygi hastanesine gidiyordum hep.simdi kaynarca medicineda neslihan seker var.herkes onu methediyor.
ayşenazım çok ama çok sevindim haberği laır almaz kaldırdım ellerimi allaha yalvardım saglıklı uzunömürlü olsun diye canım benim cennettim senin içinde çok sevindim inşallah bu sefer çok güzel olacak
inşallah cnm bu sefer iyi olur herşey tüm duam bu inanki Allah bu acıları bidaha yaşatmasın.
arkadaşım hepimiz çık özlüyoruz meleklerimizi inanki burnumda tütüyor dayanılmaz oluyo acısı.dün hamile olduğumu öğrendiğmde sevinemedim bile kızım aklımdan çıkmıyor.sen neden kaybetmiştin meleğini merakımı mazur gör.Allah biran önce hayırlısıyla sanada verir inşallah.
hamilelikte kızımın karnında çok büyük tümör oluşmuş doktor göremedi tombiş olacak dedi durdu ama değilmiş.
tümör kötü huylu ve karın içinde olduğu için ameliyat yapamadılar ilacada kızım cvp vermedi 14 gün yaşam mücadelesi verdi ama olmadı işte.
ailede böyle bi durum yok. neden oldu onuda bilemiyor doktorlar 10 000 doğumda bir olurmuş oda bizi buldu.
genetik danışmanlıkta aldık oda %50 dedi yani yine hamile olsam %50 aynı durumda çocuğum olabilirmiş tabi yaşama şansı yok yin e
rabbim bilir gerçide.
durum bu yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?