Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benim strest cok büyük etken olmamasında.ben strest yapmamaya özen gösterdim hep.
takmadım kafama hiçbir zaman.Allaha teslim ettim herseyi.

cnm hayırlı,uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin çok sevindim arkadaşım :)çok duyguluyum :) ne güzel haberler maşallah maşllah

kızlar insalllaaah duyarız haberlerinizi ne sevinirim ne sevinirim
ketenim kardelen lavinya aysenaz ceren melisse dilay hepiniz yazmadıklarımda tabiki
Allahım nasip etsin yarabbim

sağol cnm işallah bizde sizinle sonunu kadr güzel haberlerinizle gidicez çok mutluyum burda arkaşlarımla hele yeni hamiş haberleri çok umut oluyo bana kendime olmuş gibi seviniyorum gün içindede dua ediyrum Allahım korusun diye :)

Aysenaz gunaydin cok sevindim arkadasim Rabbim sirayla yuzumuzu guldurecek iyisallah.Saglicakla kucagina al iyisallah.Sirayla gelsin hamilelikler ay ay iyisallah arkadaslar

aysenaz çok sevindim Allahım kolay bi hamilelikten sonra sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
sanada tüm hamişlerimizede
hepinize

canım benim strest cok büyük etken olmamasında.ben strest yapmamaya özen gösterdim hep.
Takmadım kafama hiçbir zaman.allaha teslim ettim herseyi.

aaaaa ben sana dememişmiydimmmm bide istemem der stres yaaprdın
hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin inş..
Belki saçma diyeceksiniz ama bu topikte baya bi önce birisi sırayla ismimizi yazmıştı sıra
şöyleydi keten ayşenaz. Melek yavrum bende demiştim ki melek yavrumniye sona kaldı diye
sıra sondan başladı ayy inşş sıra bendedir artık ta bende güzel haberler veririmmm

keten günaydın cnm inşallah sıra sendedir..
sen testlerini yatırsınmı ben sonuçlarını bekliyom bakalım

ay şimdi aklımı bebeğimin karnımda oynaması aklıma geldi. Allahım ne kadar güzel bi şeymiş. İnsan niye hiç bi şeyin kıymetini sahip olduğunda anlamıyo ya o zamanda oynarken mutlu oluyodum ama şimdi üf çok özledim(( suyum geldiğinde doğuma girene kadar kıpır kıpır kıpırdadı ne acı yaşadım yaaa çok özlüyorum yavrumu kalbimde kocaman bir yer açıldı onun için içi boş kaldı ALLAHIM sabır versin bana ve bize ((
gene çok depresyona girdim bak şimdi

bende çok özlüyorum kızımı. rabbim bizlere çok sabır versin
inşallahh sıra bizede gelecek hepimizin yüzünü güldürsün rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı da ansip etsin.
benim bu ayda ümidim yok bazen hevesleniyorum ama.
daha zamanı var gibime geliyor ne bileyim rabbim nasip edecekmi bilemiyorum.dün bi arkadaş doğum yapmış
eşi bebeği almış kucağına resim çekinip hemen faceye koymuşlar o kadar içerldim ki
bende eşimin kızımızı kucağına alıp resim koymasını çok hayal ederdim
offf offff dayanmak çokk zorrrrr

arkadaşım hepimiz çık özlüyoruz meleklerimizi inanki burnumda tütüyor dayanılmaz oluyo acısı.dün hamile olduğumu öğrendiğmde sevinemedim bile kızım aklımdan çıkmıyor.sen neden kaybetmiştin meleğini merakımı mazur gör.Allah biran önce hayırlısıyla sanada verir inşallah.

ayşenazım çok ama çok sevindim haberği laır almaz kaldırdım ellerimi allaha yalvardım saglıklı uzunömürlü olsun diye canım benim cennettim senin içinde çok sevindim inşallah bu sefer çok güzel olacak

inşallah cnm bu sefer iyi olur herşey tüm duam bu inanki Allah bu acıları bidaha yaşatmasın.

ah o rüyalar her geçe hep bagırıp duruyorum yigit efe gel annecim kimi zaman yorgana sıkı sıkı sarıyorum oglumu kucaklıyorum diye kimi zaman bir sürü çocugun içinde tanıyamıyorum oglumu işte böyle kalkıyorum ve kaldıgın yerden başlıyosun tekrar işte

hamilelikte kızımın karnında çok büyük tümör oluşmuş doktor göremedi tombiş olacak dedi durdu ama değilmiş.
tümör kötü huylu ve karın içinde olduğu için ameliyat yapamadılar ilacada kızım cvp vermedi 14 gün yaşam mücadelesi verdi ama olmadı işte.
ailede böyle bi durum yok. neden oldu onuda bilemiyor doktorlar 10 000 doğumda bir olurmuş oda bizi buldu.
genetik danışmanlıkta aldık oda %50 dedi yani yine hamile olsam %50 aynı durumda çocuğum olabilirmiş tabi yaşama şansı yok yin e
rabbim bilir gerçide.
durum bu yani canım

çok üzüldüm cnm yaranı deşmedim demi.sormama sebebim şuydu bende5.5 aylıkken kaybettim kızımı son 1 ay hastanedeydik en son karnı çok şişmişti ozamana kadar anlayamadılar durumun ciddiyetini siroz dediler.senin meleğininde fotorafta karnı dikkatimi çekti oda şişmiş heralde. o yüzden sordum kusura bakma cnm seni üzdüysem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…