Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım lütfen içini ferah tut doktorların her söylediği gerçekleşecek diye birşey yok, %50'lere fln takılma, çoğumuzun farklı farklı kaybetme sebepleri kimimizin tekrarlama olasılığı var evet çok endişeliyiz, çok korkuyoruz ama elimizden birşey gelmez, olacak olan oluyor nihayetinde, geriye bize bol bol dua etmek ve olumlu, pozitif düşünmek kalıyor...
Rabbim hepimize günün birinde sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh.

öyle düşünme canım kızımla ilgili birşeyler anlatmak beni mutsuz değil tam tersi mutlu ediyor
çünkü konuştukça onu unutmadığımı hissettirmiş gibi oluyorum.
senin kızının nesi vardı da hastanede yattınız canım siz sende anlatabilirmisin üzülmeyeceksen eğer
nöroblastoma dediler bize öldükten sonra çok küçük bi kesikle kızımın karaciğerinden parça aldılar
sonuç o çıktı

bizim başlarda 4.5 aylık olana kadar hiç bi sorunumuz yoktu ufak bi öksürük nedenyle kantesti yapıldı trombositleri çok düşüktü araştırılması gerekiyor dediler.yattık hastaneye bir sürü test yapıldı karaciğer yetmezliğinden şüphelendiler biyopsi yapacaklardı karaciğerden kandeğerlerindeki düşüklük nedeniyle hep ertelendi ve en son karın şişti aşırı derecede ayaklarda bacaklarında ödem oluştu enson şişliklerden dolayı solunum sıkıntısına girdi 2 gün yoğun bakımda kaldı sirozmuş hastalığı.dr herşey anne karnında geçirilen bi enfeksiyonu gösteriyor dedi ama kesin sonucu biyopsi verecekti bize fakat olmadı vefat ettikten sonra morga geldiler biyopsi için parça almaya izin vermedik .şu an hamileliğime sevinemiyorum ya yine olursa diye çok korkuyorum.

Oy oyy maşallah.hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim.Sırayla gùzel haberler geliyo.yaz bitene kadar hamişlerle dolcak burası herhalde :)))

doktora gittim canlar bugün. cennettim sanada sölim.kaynarca medicine hastanesinde banu yıldırıma gittim ve cok cok memnun kaldım.
yasadıklarımı ögrenince cok detaylı ilgilendi.gerekli tüm testleri yaptı.test sonuclarım normal cıktı canlarım.
sadece proteinde biraz sıkıntımız olabilir dedi. böbreklerde sıkıntı olabilir.%90 olmaz ama sen bana hatırlat genede önlem alalım dedi.
beynimdekini söyledim.Allah nasip ederde son ayları görürsek cok dikkat etmemiz gerek cünkü gözlerine vurabilir hamilelik dolayısıyla gene dedi.cok sıkı takip edecekmiş beni.her hafta görüşücez senle dedi. kese görünmedi.haftaya bugün cagırdı gene.
haftaya muhakkak kesenin görünmesi gerek dedi.dıs gebelikten emin olunduktan sonra kan sulandırıcı ve baska takviyeler yapılacakmıs bana.Şimdi umudum haftaya kaldı.inş kese görünür ve daha sonraki haftada kalp atıslarını duyarım.
strest tamamen yasak bana. inş Rabbim hepimizin yüzüne baksın.

Amanııııııın aysenaz gözünaydın kııııııııızzzzallahım tamamına erdirsin inşallahhhh!!!!sağlıcakla kucağımıza alalım hemiz innnnşallahhhh!!!! Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah canım..
sımdı bunu demenın keyfını cıkarayım.
' ben demıstım bu yakınlarda hamıle haberı gelcek ole hıssedıorum die. vayyy beee.
hadı kızlar bırer bırer alcaz hepınızden bu haberleriii
Kız müneccim misin nesin sen yahu????:130::130::130::130::130::130:
hakikaten ya. Ben bir hamile haberi aldığımda hep üzülürdüm, hatta kıskanırdım. Ama söz konusu bir melekannesiyse allahım bana vermiyorsan bile diğer melekannelerine de ver diye dua ettim hep!
Cancağızım çoooook geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah....
kızlarrrr sıkıntı yokkk sırayla herkese geliyor bebişlerrrr
umutsuzluğu düşmek yokkkkkk :):)
Aslansın lavinyaaaaaa
Âmin canım. Bizim acımız biraz küllendi ama Allahım gani gani sabırlar versin yeni arkadaşlarımıza...
Âmin canım. İnşallah bütün hamilelerimiz sıkıntısız anlatır hamileliklerini...

şu genetikçilere çok kızıyorum.özellikle devlet üniversite hastanelerindekilere.genetik bilimi çok gizemli ve çözülemeyen o kadar çok gen ve hastalık var ki hep ihtimaller üerinden yorum yapıyorlar.fal bakıyorlar sanki.ben de gittim risk yok demiyorlr olabilri de olmayabilir de.ben de önceden yapabileceğimiz bir şey yoksa Allaha emanet edecez ve deneyecez keten helvam.hayat devam ediyor.

kızlar bgün kötüyüm biraz sizle paylaşmak istedim.bebeğimin mezarına gittim köyde oldg için boymla bir ot kaplamış mezarlığı elimde çapa falan olsaydı üstü ellenemz ama etrafını temizlicektim.zor bldm meleğimi bağ ayak ücündaki dallar ve testi olmasa assla göremezdim.içim şişti resmen.taşı yapılmadan rahat yok bana o geçti kayınvalidemlerle köye gitmiştim sabahtan mezarlıga giderim bide bahçe yapıyo biraz yardım ederim dedim kocam da işten çıkınca motorsikletle geldi.bayan iş arkadası var biri aramş ona ğlaşamamaış o kızı aramılş o aradı oda ben köydeyim sen nerdesin dedi spor dayım dedi.kapattı ben bende gitsemya diyetisyene gidicem ya toparlanır vücdm dedim.onlar orda tayt giyiyolar sana tayt yakışmaz dedi.şok oldm beynimden vrlmüşa döndüm çook kırıldım.bahsettiği kız güzel olsaa adam kendi zayıf olsa yüreğim gam yemicek 130 geçt kendi.ben taş çatlasın 10 kilo versem süper olcam ama çook zorüma gitti yaa ben o kiloları isteyerek almadım güatrım var hormonlar e 2 dogm kendine bakamayan salmış bi kadın sebebi pinti koca çook morralim bozük.kayınvalidem bile çok kızdı sen dngalaksın öküzsün neler söyledi.ama göstericem ben ona allah güç verin bana zayıflıyım o ozaman görecek çoook kırıldım.

hamiş kızlarrrrrrrrr nerde takvimleriniz.bebişlerinizin gelişimlerini görelim gözümüzün önünde büyüsünler sıpalar.

Canım ayıp etmiş eşin gerçekten! Ama moralini bozma tatlım. evde de verebilirsin sen o kiloları. Yeterki azmet. Bak ben çok azimli biri olmamama, hatta pis boğaz biri olmama rağmen gebelik öncesi kiloma düştüm. Aç kk daki jillian ı, emin ol o spor salonlarından daha çok enerji harcatıyor ve sıkılaştırıyor. Yaparsın sen ben inanıyorum. Biz melekanaları ne laflara, sözlere, densiz insanlara dayandık sabrettik. Sen o lafların altında kalmazsın canım.
Eminim sonra o taytı giyip yedirirsin sen o lafları eşine

Bende gercekten burdaki herkesi arkadasim can yoldasim gibi hissediyorum.kimseyle artik konusmuyorum konuyu herkese iyi unutmus gorunuyorum.sizler sayesindede iyi gunde kotu gunde hep paylabilecegim bir yer var artik.cok inaniyorum hepimizin guzel gunleri sirayla gelecek iyisallah.Hamilelerimiz cogala cogala gitsin iyisallah.Herkesin bebeislerini kucagina alip sohbet ettigi gunler gelsin iyisallah.

sağol cnm yaa öyle yapıcam zaten bi zayıflıyım neler yapıcam ona çok kırıldım yaa dediğin yeri bilmiyodm açıp bakayım hemen

canım mezarını yaptırınca meleğinin için hafiflicek
emin ol
delirmiş bu demeyeceklerini bilsem kızımın canımın mezaarı yapılmadan sera gibi kaplatıcaktım
yağmur cok yağar burda
bu kış her yağmur içime yağdı sanki
ama mezaarı ne zaman yapıldı ben rahatladım
sildim ordan bir bez buldum
bembeyaz nurlar içinde
üstünde ektiğim çiçekler
ahhhh ahhhhhhhhhh ahhhhhhhh

eşine gelince ayıp etmiş ama düşünememişte olabilir
tobegukun dediği gibi ne güzel sayfalar var kk da gir oralara
rejimini yap
10kg da ne var 2 ayda verirsin
oooo
sen melekannesisin nelere dayandın canım benim
herseyin üstesinden gelirsin
üzme kendini

canım benim üzülme bosver.densiz laf etmiş.bazen böyle sapıtıyorlar bir anda.
emin ol agızlarından cıkacak lafın seni kıracagını düşünmemiştir bile.
sen zayıflayınca o taytı ona giydirirsin tatlım.

sağoln canlar yaa eminim bebeğim konsnda içim rahatlıcak.dediğiniz gibi kiloları verince ona tayt giydirip sanada yakışmıyo dicem.sayfalara gelince jilian a baslıyorm kızım üyüdü ya şimdi yada yarın sabah diyetisyene gdene kadar onü yaparım
y

canım benim sakın üzme kendini benimde kilolarım kaldı yani 6 ayda sadece 19 kilo gitti ama daha var bende bu konuya çok takıyorum geçen pazar markette zayıf kızlar vardı bende bişey oldu eşime kızdım benim ona kızdıgımı degilde zayıfları görünce sinirlendim zannetmiş saçma sapan biliyorum oda rahatsız bu durumdan zayıflıycaz inşallah tobeguk teşekkür ederim bende baktım topige bilmiyodum daha önce çok dua mı aldın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…