hamilelikte kızımın karnında çok büyük tümör oluşmuş doktor göremedi tombiş olacak dedi durdu ama değilmiş.
tümör kötü huylu ve karın içinde olduğu için ameliyat yapamadılar ilacada kızım cvp vermedi 14 gün yaşam mücadelesi verdi ama olmadı işte.
ailede böyle bi durum yok. neden oldu onuda bilemiyor doktorlar 10 000 doğumda bir olurmuş oda bizi buldu.
genetik danışmanlıkta aldık oda %50 dedi yani yine hamile olsam %50 aynı durumda çocuğum olabilirmiş tabi yaşama şansı yok yin e
rabbim bilir gerçide.
durum bu yani canım
çok üzüldüm cnm yaranı deşmedim demi.sormama sebebim şuydu bende5.5 aylıkken kaybettim kızımı son 1 ay hastanedeydik en son karnı çok şişmişti ozamana kadar anlayamadılar durumun ciddiyetini siroz dediler.senin meleğininde fotorafta karnı dikkatimi çektioda şişmiş heralde. o yüzden sordum kusura bakma cnm seni üzdüysem.
öyle düşünme canım kızımla ilgili birşeyler anlatmak beni mutsuz değil tam tersi mutlu ediyor
çünkü konuştukça onu unutmadığımı hissettirmiş gibi oluyorum.
senin kızının nesi vardı da hastanede yattınız canım siz sende anlatabilirmisin üzülmeyeceksen eğer
nöroblastoma dediler bize öldükten sonra çok küçük bi kesikle kızımın karaciğerinden parça aldılar
sonuç o çıktı
Karmasik duygulardayim.bugün arkadaslarima gittim.tansiyon düstū
Köfte yapmisti acaip tiksindim.dönerken tansiyonumu ōlctürdūm.10a7 idi.o an test alasim geldi.anneme geldim yapmadim.sonra dūrttū biseyler ve yaptim.sonuc cift cizgiyi gōrdūm canlarim. Saskinim.
Amanııııııın aysenaz gözünaydın kııııııııızzzzKarmasik duygulardayim.bugün arkadaslarima gittim.tansiyon düstū
Köfte yapmisti acaip tiksindim.dönerken tansiyonumu ōlctürdūm.10a7 idi.o an test alasim geldi.anneme geldim yapmadim.sonra dūrttū biseyler ve yaptim.sonuc cift cizgiyi gōrdūm canlarim. Saskinim.
Kız müneccim misin nesin sen yahu????:130::130::130::130::130::130:sımdı bunu demenın keyfını cıkarayım.
' ben demıstım bu yakınlarda hamıle haberı gelcek ole hıssedıorum die. vayyy beee.
hadı kızlar bırer bırer alcaz hepınızden bu haberleriii
ayy masaalah ya ne kadar bereketlı bir aksam, gun oldu yaa. rabbım ins bu sefer sevınclerımızı tamalasın. evlatlarımızla bu dunyada bulusyursun bızler...,hakkaten nasıl sevınıo insan bir baskasının hamılelık haberine. ablama, kuzenıme ,arkadasıma bu kadar seınmem burada aldıgım hamıle haberleri kadar ya...
Cancağızım çoooook geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah....ayyyyyyy ne güzel bi haber ayşenazzzz artık mutlu olduğunu bilmek çok harika.evde yatak döşek yatıyordum feci gribim 3 gün rapor aldım.inan gözüm sulanıyor tek gözle yazıyorum.inşallah doğumunu da duyarız burdan
Aslansın lavinyaaaaaakızlarrrr sıkıntı yokkk sırayla herkese geliyor bebişlerrrr
umutsuzluğu düşmek yokkkkkk :):)
Âmin canım. Bizim acımız biraz küllendi ama Allahım gani gani sabırlar versin yeni arkadaşlarımıza...ay şimdi aklımı bebeğimin karnımda oynaması aklıma geldi. Allahım ne kadar güzel bi şeymiş. İnsan niye hiç bi şeyin kıymetini sahip olduğunda anlamıyo ya o zamanda oynarken mutlu oluyodum ama şimdi üf çok özledim(( suyum geldiğinde doğuma girene kadar kıpır kıpır kıpırdadı ne acı yaşadım yaaa çok özlüyorum yavrumu kalbimde kocaman bir yer açıldı onun için içi boş kaldı ALLAHIM sabır versin bana ve bize ((gene çok depresyona girdim bak şimdi
Âmin canım. İnşallah bütün hamilelerimiz sıkıntısız anlatır hamileliklerini...doktora gittim canlar bugün.test sonuclarım normal cıktı canlarım.
sadece proteinde biraz sıkıntımız olabilir dedi. böbreklerde sıkıntı olabilir.%90 olmaz ama sen bana hatırlat genede önlem alalım dedi.
beynimdekini söyledim.Allah nasip ederde son ayları görürsek cok dikkat etmemiz gerek cünkü gözlerine vurabilir hamilelik dolayısıyla gene dedi.cok sıkı takip edecekmiş beni.her hafta görüşücez senle dedi. kese görünmedi.haftaya bugün cagırdı gene.
haftaya muhakkak kesenin görünmesi gerek dedi.dıs gebelikten emin olunduktan sonra kan sulandırıcı ve baska takviyeler yapılacakmıs bana.Şimdi umudum haftaya kaldı.inş kese görünür ve daha sonraki haftada kalp atıslarını duyarım.
strest tamamen yasak bana. inş Rabbim hepimizin yüzüne baksın.
hamilelikte kızımın karnında çok büyük tümör oluşmuş doktor göremedi tombiş olacak dedi durdu ama değilmiş.
tümör kötü huylu ve karın içinde olduğu için ameliyat yapamadılar ilacada kızım cvp vermedi 14 gün yaşam mücadelesi verdi ama olmadı işte.
ailede böyle bi durum yok. neden oldu onuda bilemiyor doktorlar 10 000 doğumda bir olurmuş oda bizi buldu.
genetik danışmanlıkta aldık oda %50 dedi yani yine hamile olsam %50 aynı durumda çocuğum olabilirmiş tabi yaşama şansı yok yin e
rabbim bilir gerçide.
durum bu yani canım
kızlar bgün kötüyüm biraz sizle paylaşmak istedim.bebeğimin mezarına gittim köyde oldg için boymla bir ot kaplamış mezarlığı elimde çapa falan olsaydı üstü ellenemz ama etrafını temizlicektim.zor bldm meleğimi bağ ayak ücündaki dallar ve testi olmasa assla göremezdim.içim şişti resmen.taşı yapılmadan rahat yok banao geçti kayınvalidemlerle köye gitmiştim sabahtan mezarlıga giderim bide bahçe yapıyo biraz yardım ederim dedim kocam da işten çıkınca motorsikletle geldi.bayan iş arkadası var biri aramş ona ğlaşamamaış o kızı aramılş o aradı oda ben köydeyim sen nerdesin dedi spor dayım dedi.kapattı ben bende gitsemya diyetisyene gidicem ya toparlanır vücdm dedim.onlar orda tayt giyiyolar sana tayt yakışmaz dedi.şok oldm beynimden vrlmüşa döndüm çook kırıldım.bahsettiği kız güzel olsaa adam kendi zayıf olsa yüreğim gam yemicek 130 geçt kendi.ben taş çatlasın 10 kilo versem süper olcam ama çook zorüma gitti yaa ben o kiloları isteyerek almadım güatrım var hormonlar e 2 dogm kendine bakamayan salmış bi kadın sebebi pinti koca çook morralim bozük.kayınvalidem bile çok kızdı sen dngalaksın öküzsün neler söyledi.ama göstericem ben ona allah güç verin bana zayıflıyım o ozaman görecek çoook kırıldım.
sağol cnm işallah bizde sizinle sonunu kadr güzel haberlerinizle gidicez çok mutluyum burda arkaşlarımla hele yeni hamiş haberleri çok umut oluyo bana kendime olmuş gibi seviniyorum gün içindede dua ediyrum Allahım korusun diye :)
sağol cnm yaa öyle yapıcam zaten bi zayıflıyım neler yapıcam ona çok kırıldım yaa dediğin yeri bilmiyodm açıp bakayım hemenCanım ayıp etmiş eşin gerçekten! Ama moralini bozma tatlım. evde de verebilirsin sen o kiloları. Yeterki azmet. Bak ben çok azimli biri olmamama, hatta pis boğaz biri olmama rağmen gebelik öncesi kiloma düştüm. Aç kk daki jillian ı, emin ol o spor salonlarından daha çok enerji harcatıyor ve sıkılaştırıyor. Yaparsın sen ben inanıyorum. Biz melekanaları ne laflara, sözlere, densiz insanlara dayandık sabrettik. Sen o lafların altında kalmazsın canım.
Eminim sonra o taytı giyip yedirirsin sen o lafları eşine
hamiş kızlarrrrrrrrr nerde takvimleriniz.bebişlerinizin gelişimlerini görelim gözümüzün önünde büyüsünler sıpalar.
ayşenaz çok sevndim cnm ne tesadüf bende sabah yaptım test benimde pozitif fakat duygular çokk karmaşık hakkımızda hayırlısı
Arkadasim sanada hayirrli olsun.Saglikli sakin bir hamilelik gecir saglicakla kucagina al iyisallah sende evladini..
kızlar bgün kötüyüm biraz sizle paylaşmak istedim.bebeğimin mezarına gittim köyde oldg için boymla bir ot kaplamış mezarlığı elimde çapa falan olsaydı üstü ellenemz ama etrafını temizlicektim.zor bldm meleğimi bağ ayak ücündaki dallar ve testi olmasa assla göremezdim.içim şişti resmen.taşı yapılmadan rahat yok banao geçti kayınvalidemlerle köye gitmiştim sabahtan mezarlıga giderim bide bahçe yapıyo biraz yardım ederim dedim kocam da işten çıkınca motorsikletle geldi.bayan iş arkadası var biri aramş ona ğlaşamamaış o kızı aramılş o aradı oda ben köydeyim sen nerdesin dedi spor dayım dedi.kapattı ben bende gitsemya diyetisyene gidicem ya toparlanır vücdm dedim.onlar orda tayt giyiyolar sana tayt yakışmaz dedi.şok oldm beynimden vrlmüşa döndüm çook kırıldım.bahsettiği kız güzel olsaa adam kendi zayıf olsa yüreğim gam yemicek 130 geçt kendi.ben taş çatlasın 10 kilo versem süper olcam ama çook zorüma gitti yaa ben o kiloları isteyerek almadım güatrım var hormonlar e 2 dogm kendine bakamayan salmış bi kadın sebebi pinti koca çook morralim bozük.kayınvalidem bile çok kızdı sen dngalaksın öküzsün neler söyledi.ama göstericem ben ona allah güç verin bana zayıflıyım o ozaman görecek çoook kırıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?