Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ayy bacımm nedense ben yapamıorum ya. elim gıtmıo yapmaya. belkı sonra gecerse bu ...yaparım. ama biz 12 olduk insss

anlıyorum seni canım bende ilk zamanlar hoş hala korkular taşıyorum ama korkunun üstüne gitmek ve o takvimdeki haftaların ilerleyişini görmek emin ol sana güç veriyor.şu 2li ve 3lü testi de atlatırsanız bebeğinize daha fazla bağlanacaksınız.ilk zamanlar sizin gibi karnıma bile dokunamaıyordu.beni nasılsa bırakacak diye.şimdi kıprıtılarını bekliyorum elimi çekmeden.isim aramaya bile başladım.Neva ya da nisa nasıl sizce kızlarrr?

güzel isimler canım.bende kızım olursa Ervanaz düşünüyordum. ama nedense erkek olacak hissi var.
bende adapte olamadım.henüz bebek oldugunu bile bilmiyorum zaten.
tuhafım hala. İnanmıyorum hamile olduguma.

hamilelik çizelgesini takip etmek evet güç verebilir.haklısın greathopes. bende denicem bakalım.

canım güzel isimler ama bence dikkat et annenin babanın evladı hakkında sorülacagı en önemli şey isimdir.anlamı güzel olsn.kızlar yaa inanmak değil ama eşime iş arkadası fal bakmış bgn bebek görüyorm demiş var yani hamile olabilir eşin demiş.içim bi hoş oldü off şü ayın 5 i gelse :18:

......tobeguk teşekkür ederim bende baktım topige bilmiyodum daha önce çok dua mı aldın canım benim
Biliyorum canım, çok dua ettin gerçekten. Allah razı olsun senden, Hakkını helal et. Şimdi dua sırası bende canım
Ayyyy greathopescuğuuum kız olursa bizimki de kesin neva dora olacakmış. Babamız öyle diyorama bence benim oğlum olur çünkü topictekilerin çoğunun zıt cinsiyette oldu kuzuları....

erva benım kızıma ılk dusundugum ısımdı aslında ama sonradan rumeysa oldu. o da melek oldu
bakalım ben erkek hıssedıorum sankı ama bılmıorum. tabıkı hıc mı hıc onemlı degıl ama hıslerım bu sferkı erkek dıo...
ısım olarak eymen istiorum ama. daha cok var. degısır mı fıkrım bılmem.. rabbım o gunlere eristirsinde ınss

Farketmeden günden güne daha kötü oluyorum aslinda, iki gündür kolumda, hatta bu sefer iki taraftada abselerim yine cikmaya basladi.. Nezaman üzülüp slkilsam kötü olsam cikiyor..su iki gündür yine berbatim.. Umarim kendiliginden gider tekrar ameliyata gerek kalmaz ben 1aya kalmaz denemelere baslicaktim allahim lütfen bi isik ver nolur son noktalardayim artik hergün kendi kendime savasmaktan biktim yenilicem diye korkuyorum ama insan hergün kendini motive edemiyor iste bi yerde gücüm kalmiyor artik sonuc hep negatifse.. Ya sabir..bosluktan cikamiyorum kizlar.. Sizler nasilsiniz umarim benden daha iyisinizdir?

canım lütfen düşürme kendini
keske yakın olsak da birbirimize destek olsak
ama üzmekle inan hersey daha kötü oluyor
emin ol kolunda geçicek sağlıkla bebegin tez zamanda da olucak
dualarım seninle insallah hersey yoluna giricek bu sefer insallah

bulasık yıkıycaktım
müzik acayım dedim
tv de bir reklam müziği duydum hadi onu acayım dedim
yere yığıldım kaldım
ağlamaktan yüzüm gözüm şişti

bu bir tesadüf olamaz şarkıya bir bakın

Bir akşam gözünde aşk tüterse
Geçmiş Günler aklından geçerse
Kalbin bomboş ümitler biterse
Sen üzülme ben varım
Neler geçti kimbilir başından
Sevgi umdun hep başkalarından
Ağlama gidenlerin ardından
O giderse ben varım
Zaman durdu sanki
Beklerken seni
Ben bir tek sevgiye
Bağladım kalbimi
Ayrılmam istersen hiç yanından
Çağırsan gelirim çok uzaklardan
Eskiden korkardım yalnızlıktan
Korkmam artık sen varsın

sanki karnımdaki bebegim bana söylüyor bu sarkıyı
of cok etkilendim

o giderse ben varım

aglama canim benim ya insllh rabbim bu sefer saglik sihhatli hayirli evlat veda evlatlar verir canim yuregi guzel insanlar sizleri cok iyi anliorum belki ayni deil ama benimde erkek kardesim dogumuna 15 gun kala oldu ve ben kiz kardesimle elbiselirini alip koklardik simdide nerde onun yasiti cocuk gorsek kotu oluruz tabi annem daha kotu oluo hic unutamadi onu unutamazda sidmi anne olduktan sonra daha iyi anliorum hepiniz icin cok cokk dua edicem insllh hayirlisiyla evlatlariniza kavusursunuz canlarim benim ama bazende oyle kolay yada zorluklarla evlat sahibi olupta hic beklemedikleri bir anda 2. ci bebegine hamile kalipta uzulen, aldirmayi dusunen ve hatta aldiran okadar cok insanda okudumki o insanlari boyle topikleri kesinlikle okumalari lazim cunku insanlarin evlat sahibi olmak icin neler cektigini ne uzuntuler yasadigini ogrenmeleri yada tekrardan hatirlamalari lazim ben bunlari okurken icim parcalandi aagliorum ve bol bol dua ediorum ve edicemde insllh rabbim hepinizin gonlune gore versin canlarim

of cok etkilendim

o giderse ben varım

Bende cok etkilendim simdi ama ne güzel bence bundan daha güzel bi isaret olamaz, hemde hem giden hemde gelen meleginden.. Herbiri yaninda..agla ama mutluluktan olsun gözyaslarin. icini ferah tut canim cok güzel günler seni bekliyor.. Iylesicem insallah evet bugün olmasa yarin elbet.. ve bu bosluktanda cikicam inaniyorum umutsuz olmak yakismaz bize biz nasil yasariz ozaman.. Herzaman gel gitler olacak ama yinede bilmedigimiz bi umudun pesinden kosucaz ve sonunda hepimiz mutlu olucaz.. Tsk ederim canim bugünlük motivemi senden aldim, simdi rahatca uyuyabilirim...

offf canım işte biz böyleyiz
bir güleriz hep aglarız
annene de cok üzüldüm
senin açından bu acıyı yasayan hiç görmemiştim
ona ayrıca duygulandım
Allahım yardımcımız olsun insallah emeklerimizi boşa cıkarmasın insallah

melekyavrum sana bütün içtenligimle yazıyorum akşam bende şarkı dinlerken oglum aklıma geldi ve bütün gece çok agladım açtım resimlerine baktım ama birden aklıma sen geldin neden bilmiyorum hani bebegine gittiginde ogluma selam söylemiştin ve ben çok mutlu olmuştum bilmiyorum o an aklıma geldin ve ayrı şehirlerde aynı acıyla yanan iki yürek vardı dün gece ve inanıyorum bir gün ayrı şehirlerde aynı sevinçleri yaşayacak melek anneleri olacak

melekyavrum dün gece ağlayarak uyuya kalmışım sabah kalktım yine ağlamaya başladın meleğimi rüyamda gördüm ama hatırlayamıyorum düşün düşün yok aklıma bişey gelmiyor. fotoraflarına baktım sabah bir sürü çekmişim her halini iyiki onlar var ama çoğu zaman bakamıyorum bile

resimdeki melek olan bebeğin değil dimi
senin 5.5 aylıktı sanki
Allah sabır versin canım hepimize
tez zamanda bu kötü hikayelerimiz mutlu devam etsin

insallah derinim insallah
tekrar sevinelim umut dolalım
senin kaç ay oldu korunmayı bırakalı canım

benimde içimden hep erkek geciyor.kızımda herkes senin oglun olacak yüzün cok güselleşti demişti.
ama ben hep kız hissediyordum.şimdide erkek hissediyorum.hayırlısı elbette.
birde hep içimden Hamza diyesim geliyor.Ama bu kez babası koyacak ismini.o hep Baran istiyordu.

canım strestten uzak durmalıyız.demesi kolay gelir ama yapmazsak yeni bebeklerimiz hiç gelmicek.
kolun için Rabbim tez zamanda sifa versin ama unutma bendede sorun var.
hemde beynimde.Ama doktor sıkı takip edicez dedi.zaman zaman korkularım olsada tevekkül Allaha.
O ne derse o olacak.bu nedenle lütfen yıpratma artık bedenini.hersey güsel olacak inş.
Meleklerimizde annelerine destek olacak cennetten inş.

of cok etkilendim

o giderse ben varım

evet tatlım tüylerim diken diken oldu.melegin var artık evet birde dünyada.
cennetteki meleginde sizinle.o gitti ama bekliyor seni.
karnındaki meleginde bu dünyada diger canının boslugunu doldurmaya calısacak.

evet cnm fotodaki benim kızım 5.5 aylıktı meleğim.

ay yavrum benim cokta tatlıymıs.Allahım cennette kavustursun bizleri inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…