masallah melegınee. senin hasretın daha da fazladır canım ya. 5.5 ay koyun koyuna...bızler cok vakıt gecırıp opup koklayamadık ama acı aynı acı... ıns bu sefer hepımız evlatlarımıza kavusalım yarabım..
ben yanlıs anlamısım canım 5.5 aylık doğum yaptın sandımevet cnm fotodaki benim kızım 5.5 aylıktı meleğim.
Bende anadolu yakasindayim cnm.saygi hastanesine gidiyordum hep.simdi kaynarca medicineda neslihan seker var.herkes onu methediyor.
teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi.bu sefer Allahım yüzümüze güler yaşadığımız acılar bi nebzede olsa diner umarım.
kızlar bgün kötüyüm biraz sizle paylaşmak istedim.bebeğimin mezarına gittim köyde oldg için boymla bir ot kaplamış mezarlığı elimde çapa falan olsaydı üstü ellenemz ama etrafını temizlicektim.zor bldm meleğimi bağ ayak ücündaki dallar ve testi olmasa assla göremezdim.içim şişti resmen.taşı yapılmadan rahat yok banao geçti kayınvalidemlerle köye gitmiştim sabahtan mezarlıga giderim bide bahçe yapıyo biraz yardım ederim dedim kocam da işten çıkınca motorsikletle geldi.bayan iş arkadası var biri aramş ona ğlaşamamaış o kızı aramılş o aradı oda ben köydeyim sen nerdesin dedi spor dayım dedi.kapattı ben bende gitsemya diyetisyene gidicem ya toparlanır vücdm dedim.onlar orda tayt giyiyolar sana tayt yakışmaz dedi.şok oldm beynimden vrlmüşa döndüm çook kırıldım.bahsettiği kız güzel olsaa adam kendi zayıf olsa yüreğim gam yemicek 130 geçt kendi.ben taş çatlasın 10 kilo versem süper olcam ama çook zorüma gitti yaa ben o kiloları isteyerek almadım güatrım var hormonlar e 2 dogm kendine bakamayan salmış bi kadın sebebi pinti koca çook morralim bozük.kayınvalidem bile çok kızdı sen dngalaksın öküzsün neler söyledi.ama göstericem ben ona allah güç verin bana zayıflıyım o ozaman görecek çoook kırıldım.
Farketmeden günden güne daha kötü oluyorum aslinda, iki gündür kolumda, hatta bu sefer iki taraftada abselerim yine cikmaya basladi.. Nezaman üzülüp slkilsam kötü olsam cikiyor..su iki gündür yine berbatim.. Umarim kendiliginden gider tekrar ameliyata gerek kalmaz ben 1aya kalmaz denemelere baslicaktim allahim lütfen bi isik ver nolurson noktalardayim artik hergün kendi kendime savasmaktan biktim yenilicem diye korkuyorum ama insan hergün kendini motive edemiyor iste bi yerde gücüm kalmiyor artik sonuc hep negatifse.. Ya sabir..bosluktan cikamiyorum kizlar.. Sizler nasilsiniz umarim benden daha iyisinizdir?
evet cnm fotodaki benim kızım 5.5 aylıktı meleğim.
benimde içimden hep erkek geciyor.kızımda herkes senin oglun olacak yüzün cok güselleşti demişti.
ama ben hep kız hissediyordum.şimdide erkek hissediyorum.hayırlısı elbette.
birde hep içimden Hamza diyesim geliyor.Ama bu kez babası koyacak ismini.o hep Baran istiyordu.
canım strestten uzak durmalıyız.demesi kolay gelir ama yapmazsak yeni bebeklerimiz hiç gelmicek.
kolun için Rabbim tez zamanda sifa versin ama unutma bendede sorun var.
hemde beynimde.Ama doktor sıkı takip edicez dedi.zaman zaman korkularım olsada tevekkül Allaha.
O ne derse o olacak.bu nedenle lütfen yıpratma artık bedenini.hersey güsel olacak inş.
Meleklerimizde annelerine destek olacak cennetten inş.
evet tatlım tüylerim diken diken oldu.melegin var artık evet birde dünyada.
cennetteki meleginde sizinle.o gitti ama bekliyor seni.
karnındaki meleginde bu dünyada diger canının boslugunu doldurmaya calısacak.
ay yavrum benim cokta tatlıymıs.Allahım cennette kavustursun bizleri inş.
evet zelalim ne hasret hemde 5.5 ay kimine göre kısa bi süre olsada anılar çok fazla tabi.kucağına alıp öpüp koklayamamakta başka bir acı.bundan sonrakilere rabbim güzel yazılar yazar inşallah.
ben yanlıs anlamısım canım 5.5 aylık doğum yaptın sandım
Allah bin kere sabır versin sana dünyalar güzeli meleğinle kavusmayı nasip etsin cennette
cnm yaa bende kızıma hep rümeysa istiyodm ama babası didehan diye değişik bi isim blmştü sormştm bi hocaya konrmü diye konr güzel demişti erkektede eymen i çook seviyorm zevklerimiz bir bakalım rabbim sağ salim evlatlarımız olnca hangi isimleri koymayı nasip edecek.erva benım kızıma ılk dusundugum ısımdı aslında ama sonradan rumeysa oldu. o da melek oldu
bakalım ben erkek hıssedıorum sankı ama bılmıorum. tabıkı hıc mı hıc onemlı degıl ama hıslerım bu sferkı erkek dıo...
ısım olarak eymen istiorum ama. daha cok var. degısır mı fıkrım bılmem.. rabbım o gunlere eristirsinde ınss
Bunlardan ziyade birde kabulleniyorum okadar mükemmeldiki hersey herseyimiz dört dörtlüktü.. Nasil olurda doguma gidiyorum nstye yanlis bagliyolar ihmal ve hatadan sapa saglam bebegimi kopariyolar benden anlamiyorum.. Ve iki gün sonra aldigimiz karar yokmu.. Yapmasamiydik ama sansida yoktuki beyni cok hasar görmüstü minicik bedeni okadar kabloya aciya nasil dayanirdi.. Sapa saglamdi evet doktorlarin kurbani oldu yinede allahin takdiri biliyorum o isteseydi bir sekilde kurtulurdu yavrum var muhakkak bir hayrida biz göremiyoruz simdi.. Ah bide bütün o yasadiklarimizi kafamdan atabilsem istemeden sürekli bi sahne gözümün önünde.. Gitmiyor..
Bunlardan ziyade birde kabulleniyorum okadar mükemmeldiki hersey herseyimiz dört dörtlüktü.. Nasil olurda doguma gidiyorum nstye yanlis bagliyolar ihmal ve hatadan sapa saglam bebegimi kopariyolar benden anlamiyorum.. Ve iki gün sonra aldigimiz karar yokmu.. Yapmasamiydik ama sansida yoktuki beyni cok hasar görmüstü minicik bedeni okadar kabloya aciya nasil dayanirdi.. Sapa saglamdi evet doktorlarin kurbani oldu yinede allahin takdiri biliyorum o isteseydi bir sekilde kurtulurdu yavrum var muhakkak bir hayrida biz göremiyoruz simdi.. Ah bide bütün o yasadiklarimizi kafamdan atabilsem istemeden sürekli bi sahne gözümün önünde.. Gitmiyor..
evet zelalim ne hasret hemde 5.5 ay kimine göre kısa bi süre olsada anılar çok fazla tabi.kucağına alıp öpüp koklayamamakta başka bir acı.bundan sonrakilere rabbim güzel yazılar yazar inşallah.
başın sağolsun ya seni çok iyi anlıyorum.benim oğlum da 2buçuk aylıkken melek oldu.hatıraların olması,öpüp koklamak acını katlıyor.her bebeğin gözlerini ona benzetiyorsun.yastığını,kıyafetini kokluyorsun.acın tekrar hamile olsan da dinmiyor.ne zaman dinecek bilmiyorum inanki.
sanki hiç dinmiycek bu acı şu an hamileyim ama sevinmedim bile öğrendğimde bunun acısı herşeyin önüne geçiyo hiçbir duyguyu yaşayamıyorum hiçbirşeye sevinmiyorum hiçbirşeyede üzülmüyorum acının en büyüğü bu çünki.sen neden kaybettin meleğini hastalık falanmı acını tazeliyorsam anlatmayabilirsin.
canım lütfen üzme kendini
bak bende zaman zaman diplere iniyorum ama toparlanmamız lazım
birsey itiraf edeyimmi
bazen bu sayfadaki gebeliği sağlıkla gidip bebegini son andan kaybedenlere bile imreniyorum
bak ben 3 kayıp yasadım
gebelik benim için o kadar zor bir sürecki
hani devam edicekmi etmicek mi
düşün bu sayfadakilere imrendiğim oluyor
ya bir dahaki bebeği saglıkla olur diyorum ama benim sansım bana cok az geliyor
ama bu duygularlla yasarsam deliririm
ve sana bir abla bir kardes tavsiyesi
o ilk anlar ilk günleri hatırlamak bize cok acı veriyor
o anlar aklına gelince baska sey düşün
hani yalan dünya da vasfiye teyze var
ne cektin be dior
işte ne cektiklerimiizi hatırlarsak sürekli
asla iyileşemeyiz
yarınlar için yeniden bebek sahibi olabilmek için sağlıklı bedenlere ama daha öncelikle saglıklı ruhlara sahip olmalıyız
bu sayfada herkesin baska baska büyük acıları var
cennettim 5 ay sevmiş kolay mı
ben ve benim gibi birden cok kaybı olanlar o kadar ay bekleyipte kokusunu bile duyamayanlar
ya da bebeği sapasağlamken birden doktor hatası yüzünden kaybetmek
ne bileyim cok acıı var bu sayfalarda
ama cok da basarı var
toparlanmak lazım
arkadasın yoksa sürekli buraya yaz canım iiçinde tutma
kus içindeki öfkeyi acıyı kus da rahatla
kendine cok iyi bak canım öpüyorum
oğlum kalp hastasıydı bir hafa sonra ameliyat olacaktı ama olmadı işteeeee
dediğin gibi cnm Allah onları yaşatmak isteseydi yaşatırdı ama insan kendini sorgulamakta alıkoyamıyor.bende diyorum bi günahmı işledim ceza verdi Allah bana yada nazarmı değdi ne biliyim aklıma türlü şeyler geliyor hastaneye hiç gitmeseydim ölmüycekti belki diyorum bazen bizim herşey hastanede geliştiği için evde hiçbişeyi yoktu çünki.ama Allahım böyle yazmış değiştirmek mümkün değil.insan olmuycak şeyler bile düşünüyo inanmıycaksınız belki mezardan çıkıp canlanıcak umudu bile vardi bende ne saçma değilmi.mezarda bi bebek ağlama sesi gelse birileri duysa mezarı açsak canlanmış olsa böyle hayal olurmu oluyo işte.
başın sağolsun ya seni çok iyi anlıyorum.benim oğlum da 2buçuk aylıkken melek oldu.hatıraların olması,öpüp koklamak acını katlıyor.her bebeğin gözlerini ona benzetiyorsun.yastığını,kıyafetini kokluyorsun.acın tekrar hamile olsan da dinmiyor.ne zaman dinecek bilmiyorum inanki.
sanki hiç dinmiycek bu acı şu an hamileyim ama sevinmedim bile öğrendğimde bunun acısı herşeyin önüne geçiyo hiçbir duyguyu yaşayamıyorum hiçbirşeye sevinmiyorum hiçbirşeyede üzülmüyorum acının en büyüğü bu çünki.sen neden kaybettin meleğini hastalık falanmı acını tazeliyorsam anlatmayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?