Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evet zelalim ne hasret hemde 5.5 ay kimine göre kısa bi süre olsada anılar çok fazla tabi.kucağına alıp öpüp koklayamamakta başka bir acı.bundan sonrakilere rabbim güzel yazılar yazar inşallah.

Bende anadolu yakasindayim cnm.saygi hastanesine gidiyordum hep.simdi kaynarca medicineda neslihan seker var.herkes onu methediyor.

Canımmmmmm, gözünn aydın Rabbim kucağına almayı nasib etsin ayy aglıyorum ya, benımde yarın regl gunum hormonlarım zaten tavan yapmıs durumda, salya sumukk gıttım... Rabbim, hepimizin yüzüne gülsünn inşallah, hepimize saglıklı sıhatli evlatlar versin GÜZELL ALLAH IMMM. AMİİİİİİİİİN.

teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi.bu sefer Allahım yüzümüze güler yaşadığımız acılar bi nebzede olsa diner umarım.

cASNIM, HAYIRLISI OLSUN Rabbim tamamına erdirsin inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ayagınızı surturdunde bızlerde verelım mujdelerımızı :) Rabbim hepımızın yuzune gulsun ınsallahhhh

eşine kızdım okuyunca ama sonra düşündüm onlar bizim gibi düşünmüyor o senin kırılacağını aklından bile geçirmemiştir ters birşey dediğinin bile farkında değildir emin ol.. benimki de tosunum diye sever hep beni :) deme desemde dinlemez... ama bu sana hırs getirebilir gerçi inşallah çok veremeden gebe kalacaz ben biliyorum :) o bebişten sonra inşallahhhh

canım sayfada okuyorum ve en derinlerde seni görüyorumm.. oyalanacak birşeyler bulsan düşünmemeye çalışsan hatta slow müzik bile dinleme daha kötü oluyor... rabbimin izniyle yeni bebiş haberini bir al çıkacaksın geri inşallahhhh amin

evet cnm fotodaki benim kızım 5.5 aylıktı meleğim.

başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm.. hepimizin acısı aynı evet ama senin unutman daha zor unutman demeyim de acıya alışma diyeyim.... rabbim sabır versinnn

evet zelalim ne hasret hemde 5.5 ay kimine göre kısa bi süre olsada anılar çok fazla tabi.kucağına alıp öpüp koklayamamakta başka bir acı.bundan sonrakilere rabbim güzel yazılar yazar inşallah.

ben yanlıs anlamısım canım 5.5 aylık doğum yaptın sandım
Allah bin kere sabır versin sana dünyalar güzeli meleğinle kavusmayı nasip etsin cennette

Dogru söylüyosun canim ztn oldum bittim pesimist ve asiri duygusalimdir bu olanlar hastaligimda üst üste gelince iyice cöktüm. Aslinda isede girdim 2 aydir tüm gün calisiyorum düsenecek pek vaktim yok ama ufacik birsey yetiyor isyerinde olan bisey olsun vs ve yine dibe vuruyorum.. Etrafimdaki bebek haberleri olsun vs.. Benim en büyük slkintim birde yanliz olmam konusacak kimsem yok görüstügümde yok sadece annem ve esim onlarda normal hayatlarima az cok döndü beni böyle görmekten slkildilar artik ne bileyim zaman gecsin bakalim bir aksaklik olmazsa haziran temmuz bir olsun calismslara baslayalim guzel haberleri bi alsak belki düzelecekte diyorum ya kararsizim korkuyorum endiseliyim hayat kimbilir daha neler gösterecek bizlere..

Bunlardan ziyade birde kabulleniyorum okadar mükemmeldiki hersey herseyimiz dört dörtlüktü.. Nasil olurda doguma gidiyorum nstye yanlis bagliyolar ihmal ve hatadan sapa saglam bebegimi kopariyolar benden anlamiyorum.. Ve iki gün sonra aldigimiz karar yokmu.. Yapmasamiydik ama sansida yoktuki beyni cok hasar görmüstü minicik bedeni okadar kabloya aciya nasil dayanirdi.. Sapa saglamdi evet doktorlarin kurbani oldu yinede allahin takdiri biliyorum o isteseydi bir sekilde kurtulurdu yavrum var muhakkak bir hayrida biz göremiyoruz simdi.. Ah bide bütün o yasadiklarimizi kafamdan atabilsem istemeden sürekli bi sahne gözümün önünde.. Gitmiyor..

cnm yaa bende kızıma hep rümeysa istiyodm ama babası didehan diye değişik bi isim blmştü sormştm bi hocaya konrmü diye konr güzel demişti erkektede eymen i çook seviyorm zevklerimiz bir bakalım rabbim sağ salim evlatlarımız olnca hangi isimleri koymayı nasip edecek.
kızlar yaa ben temelli kaptırdım kendimi mii gerçekten bişey varmı karnımın sağ tarafında pıtpıt bişeyler atıyo seyriyo.karnım hastalancak gibi ağrıyo ama adetimin gününe var daha akıntı geliyo off ayın 5 . bi gelse bende aysenaz ım gibi test alıp ypsammıki

canım lütfen üzme kendini
bak bende zaman zaman diplere iniyorum ama toparlanmamız lazım
birsey itiraf edeyimmi
bazen bu sayfadaki gebeliği sağlıkla gidip bebegini son andan kaybedenlere bile imreniyorum
bak ben 3 kayıp yasadım
gebelik benim için o kadar zor bir sürecki
hani devam edicekmi etmicek mi
düşün bu sayfadakilere imrendiğim oluyor
ya bir dahaki bebeği saglıkla olur diyorum ama benim sansım bana cok az geliyor

ama bu duygularlla yasarsam deliririm
ve sana bir abla bir kardes tavsiyesi
o ilk anlar ilk günleri hatırlamak bize cok acı veriyor
o anlar aklına gelince baska sey düşün

hani yalan dünya da vasfiye teyze var
ne cektin be dior
işte ne cektiklerimiizi hatırlarsak sürekli
asla iyileşemeyiz
yarınlar için yeniden bebek sahibi olabilmek için sağlıklı bedenlere ama daha öncelikle saglıklı ruhlara sahip olmalıyız

bu sayfada herkesin baska baska büyük acıları var
cennettim 5 ay sevmiş kolay mı
ben ve benim gibi birden cok kaybı olanlar o kadar ay bekleyipte kokusunu bile duyamayanlar
ya da bebeği sapasağlamken birden doktor hatası yüzünden kaybetmek
ne bileyim cok acıı var bu sayfalarda

ama cok da basarı var
toparlanmak lazım
arkadasın yoksa sürekli buraya yaz canım iiçinde tutma
kus içindeki öfkeyi acıyı kus da rahatla
kendine cok iyi bak canım öpüyorum

dediğin gibi cnm Allah onları yaşatmak isteseydi yaşatırdı ama insan kendini sorgulamakta alıkoyamıyor.bende diyorum bi günahmı işledim ceza verdi Allah bana yada nazarmı değdi ne biliyim aklıma türlü şeyler geliyor hastaneye hiç gitmeseydim ölmüycekti belki diyorum bazen bizim herşey hastanede geliştiği için evde hiçbişeyi yoktu çünki.ama Allahım böyle yazmış değiştirmek mümkün değil.insan olmuycak şeyler bile düşünüyo inanmıycaksınız belki mezardan çıkıp canlanıcak umudu bile vardi bende ne saçma değilmi.mezarda bi bebek ağlama sesi gelse birileri duysa mezarı açsak canlanmış olsa böyle hayal olurmu oluyo işte.

başın sağolsun ya seni çok iyi anlıyorum.benim oğlum da 2buçuk aylıkken melek oldu.hatıraların olması,öpüp koklamak acını katlıyor.her bebeğin gözlerini ona benzetiyorsun.yastığını,kıyafetini kokluyorsun.acın tekrar hamile olsan da dinmiyor.ne zaman dinecek bilmiyorum inanki.

sanki hiç dinmiycek bu acı şu an hamileyim ama sevinmedim bile öğrendğimde bunun acısı herşeyin önüne geçiyo hiçbir duyguyu yaşayamıyorum hiçbirşeye sevinmiyorum hiçbirşeyede üzülmüyorum acının en büyüğü bu çünki.sen neden kaybettin meleğini hastalık falanmı acını tazeliyorsam anlatmayabilirsin.

aysenaz cennetım tebrık ederım
rabbım uzun oomurlu sağlıklı evlatlarınızı kucağınıza alayı nasıp etsın ınsalla
darısı tum ısteye melek annlerımızın gobusune ınsala

oğlum kalp hastasıydı bir hafa sonra ameliyat olacaktı ama olmadı işteeeee

melekyavrm senin bu olgun yaklaşımın çok hoşuma gidiyor.ne olursa olsun olumlusun.

topıkımızı bır huzun kaplamıs galıbaaa...
coklu alıntı yapamadıgım ıcın cennetımın yorumuna yazıorum.
aklınızdan gecen bır cok sey tebıkı benımde aklımdan gectı. an 'lık belkı ama gectı. ama rabbım odulude, cezayı bu dunyada vermezmıs aslında. karsılıkların olacagı dunya ahıret. o yuzden ısledıgın hıc bır gunahın sonucu degıl bu acı. bu sen dogdugun gun kaderıne yazılmıstı zaten. evet gerıye donup baktıgımda benım hatalarımla anlam bulan o kadar cok sey var kı. onlar sadece benım ,bızım bu olaydan nefsımız adına cıkarılcak seyler var o yuzden ole.
eger ceza olsa hasa, bu ımtıhan UGRUNA DUNYALARI YARATTIGI efendımıze de verılırmıydı hic? onunla aynı imtıhana tabı olmak kolay degıl elbet. evet bız velı kul ,peygamber degılız ama hıc bısey tesaduf degılken bızde onca annesınden tesadufen secılmedık.

yani her zaman burnumuzun dıregı sızlıycak. onlardan bahsederken hep yaslar hazır olcak akmaya...ama melekyavrumun dedıgı gıbı ole anlarda, yanı toparlanamyacagınızı dusundugunuz anlarda ya bu cıhetten bakmak lazım ya da hemen degıstırmek dusuncelerını...cunku dıger turlu oldugumuz yere saplanıp kalıoruz. ve boyle hayat gecmıo... yeni umutlarınızı getırın aklınıza, bıgun ıns bu dunyada da hepımızın yeni umutlarını...

o gun geldıgınde,onların sefaat hakkını asan gunahlara gırmedıgımız surece ,etrafımızdakı ınsanların bizi delı gıbı kıskanacagı bır yerde olucaz ıns. cennete acılan penceremız o yavrular, eger layıkıyla sabredersek. sımdı bızımle dogup yapıp sıcak yataklarında koyun koyun olanlar evlatlarıyla o gun geldıgınde keske bızımkıde melek olsaydı dıyecek... ve bunu biz secmedık. ne bu acıyla imtihan olmayı ama ne de o gun geldıgınde melek annesi oncelıgını biz secmedık... dedıgım gıbı ınsanız, bir sarkıda baska bır bebekte evlatlarımızı hatırlatacak cok sey olcak ama aklımızdan bunu cıkarmazsak daha kolay atlatılıbılır gıbıme gelıo ıns.
yoksa aynı yerde debelnıp duruyoruz. iyi olmayı once bızım istememız lazım. zor ama yola devam etmek icin bole olmalı

Canlarimm cok tesekkür ederim hepinize.. Özellikle sana melekyavrum ablam kardesim evet herzaman olumlu pozitif cevap vermen beni hep motive ediyor toparliyorum örnek aliyorum seni ve digerlerinizi.. Dünyanin bi ucunda neler var ne acilar sadece ben görmuyorum bilmiyorum diye kendimi tek ve bukadar yanliz hissediyorum ama biliyorum sizler varsiniz ve beni herzaman dinliyosunuz ve cevap veriyosunuz herkesten daha yakinsiniz oysa hic birinizi bi kere görmedim belkide göremicem ama umarimki ve dua ediyorum birgün cennetde bulusup tanisiriz.. Aslinda iyiye gidiyodum ama son günlerde kötülesdim ve konusacak kimsem yoktu burayada yazmak istemedim okadar mutlu ve umutluydunuzki (hamisler) icim el vermedi yine hatirlatip hüzünledirmek istemedim sonundada dayanamadim.. Size söz cabalicam iyi olmaya gayret göstericem yavas yavas artik yarim senemi doldurmak üzereyim ama ilk günki gibiyim artik degismenin zamani geldi sanirim hem kendime yapmis olurum hemde annem ve esim icin..

Arkadaslarim size kat be kat gecmis olsun Bilmiyordum boyle kaybeettiginizi.Guzel evlatlarinizin guzel yuzleri gitmiyodur aklinizdan.Allahim binbir sabir versin.Yeni gelen bebekleriniz acinizi dindirsin iyisallah.Hepimiz icinde oyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…