canm eşim gitmeden inş.kalp atışlarınıda duyarız 3 ayı beklemek daha heycanlı daha zevkli olcak galiba biran önce hayılısı ile gidip gelseydi allahın izniyle..
canım benim 6 ay oldu ama daha belimdeki sıkıntı yüzünden korunmayı bırakamadım daha tatlımresimdeki melek olan bebeğin değil dimi
senin 5.5 aylıktı sanki
Allah sabır versin canım hepimize
tez zamanda bu kötü hikayelerimiz mutlu devam etsin
insallah derinim insallah
tekrar sevinelim umut dolalım
senin kaç ay oldu korunmayı bırakalı canım
canım ya öylesine keyfi gittik adetim 27 günde olur beklenen tari 31 mayıstı pikniğe gittik ve gün boyunca oturunca belim çok ağrıdı kasıklrım batıyordu içim çok gıcıklandı tabi akşam hastaneye gittik ve beta hcge baktırdık ve çok ama çok yeni minicik içimde atan mucize umut olduğunu öğrendm kızıma minik kardeş yoldaymş...şoktayım beklemediğim adete 4 gün kaldı
canım hemşerim rabbim sanada nasip etsin inş.eşim çok istedi hast.gitmeyi giderken sadece allah büyük kurban olduğum allahım bana göreve gitmeden hayırlı bir haberi alıp gitmek nasipetsin görev 3 ay ama heycenlı bekleyiş su gibi gececek dedi ve şaşkındı ama çok mutluyduk çok şükür rabbime istediğimiz haberi aldık adete 5 gün kalaha şöyleeeeeeee geçenlerde yazmıştın ve yanlış anlamıştım yaaaa temkinli olayım bu sefer dedimmmm
işte buuuuuuuuu bu cümleyi bekledimmm yazz bi daha yazzzrabbimmmm esirgesinnn sağlıkla kucağına al inşallahh
eşin naptıı ay 3 ay size kolay geçsin diyeee rabbim verdi hediyeniziii :) hemşerimmm....
Rabbime binlerce kez şükürler olsun öyle oldu lazocuğum rabbim sanada nasip eder inş.en kısa zamandaHayırlı olsun canım.rabbim gönlùne göre verdi.kucağına almayıda nasip eder inşallah.darısı bekliyenlerin başına:))))))
Heyyy maasallah, hamişlerimiz çoğaldı, allah nazarlardan saklasın
mucizen sana sürpriz yapmış, eşin gitmeden konumuş bile karnına, rabbim tamamına erdirsin inşallah, çok çok tebrik ederim.
canım ewet ama 28ini bekleyemedim ama ağrılar durdurmadı tetikledi beni dünde zaten akşam 9da gttk gün bitmş sayılıyordu çok şükür beklediğim haberi aldım darısı sana olsun artık bitanemAy canım zaten sonradan hatırladım. 28 inda tahlil verecektin. İyi oldu bak çok sevindim canım. Eşin gitmeden tutturdunuz da aylarca beklemene gerek kalmadı.
Allahım kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin inşallah canımgözün aydın
Darısı isteyen heeeeerkesin başına olsun inşallah
canımmmmmmm gecen kasım ayı bizim kabusumuz olduydu ateş gibi haber bize kasım ayında düştü evimize ama hep şükür ettk sabr ettk ve gecmez dediğimz 6 ayı geçmş bile bugünümüze çok şükür darısı sana olsun inş.bekliyoruz haberlerini tatlımcanım benim 6 ay oldu ama daha belimdeki sıkıntı yüzünden korunmayı bırakamadım daha tatlım
dilaynurum çok mutlu oldum inşallah uzun ömürlü saglıklı bebegini kucagına alırsın allahın izniyle canım bak gördüm biz seninle aynıydık nasıl geçti işte bu günleri gördük daha ne güzel günler bizi bekliyor inşallah
amin canım çok sağol inş.hep birlikte dualarımdasınız mevlam bekletmesin çok fazla inş.az kaldı sende çok merak edersen ayın birinde yaptır bakalımDilaynurum
tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallahhh
kucağına aldığın günleride görürüz. Ayağını iyice sürüseydin de bizede bulaşsın inşşşşşşş
bekleyen fatma beyza ile ben kaldım şuanda
teşekür ederim tatlım çok sağol sen uğurlu geldin maşallah yavaş yavaş hepimizin yüzü gülüyor 2014 te bebişlerimiz görmeyi nasip etsin rabbim inş.ayyyy masalah dılaynurcummm. tebrık ederım. mas.
ay rabbım cok buyuk ya. ne kadar gusel sırası gelen hamıleeee...cok sukur. cok mutlu oldumm. rabbım hepımızı tamamına erdırsın ınsss. ısteyen melekannelerımde ıns hıc beklemesınn hayırlaa
tamam tatlım seve seve eklerim ama bitsin artık korunma süresi yaaaadilaynur beni de eklermisin kuşum 1981 ikinci bebek korunma süresinde 2010 evlilik tarihi
:44::44::44: çok şaşkın çok hüzünlüçok mutlu gibi çok ama çok farklı duygular içeresindeyim ÇÜNKÜ 9 ay 10 günlük macera 2 saat önce başladı sanırım hayırlısı rabbim budefa harşeyi hayırlı ve güzel eyler darı bekleyen herkese olur inş.
:44::44::44: çok şaşkın çok hüzünlüçok mutlu gibi çok ama çok farklı duygular içeresindeyim ÇÜNKÜ 9 ay 10 günlük macera 2 saat önce başladı sanırım hayırlısı rabbim budefa harşeyi hayırlı ve güzel eyler darı bekleyen herkese olur inş.
slm kızlar insanlık ölmüş hemde ne ölmek!!bende1 ay önce 8 aylık doğum yaptım bebeğim 8 saat yaşadı malesef kaybettim.o dönemde benmle beraber hamile olan ve oldukça da samimi olduğum bi arkadaşım vardı bana destek olmayı bırak beni aramadı bile neymiş efendim ben ağlarsam üzülürmüş ya onun bebeğinede bişey olursaymış canı verende alanda allah kimin başına ne geleceği hiç belli deil ama insanlar bunu düşünemiycek kadar sığ malesef...
sanki karnımdaki bebegim bana söylüyor bu sarkıyı
of cok etkilendim
o giderse ben varım
bende eksik bir şey mi var ezginin günlüğü ona takmış durumdayım, birde fikrekter kızılok gönül deliriyorum bu şarkıları dinlemeye
ölüyom yaaa resmen
melekim canım teşekür ederim çok ama çok minikmş daha yani dr bile bir on gün sonra giderim ancak ozaman kese görünür çok mutluyum inş.hepimiz sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçiririzpazartesi sendromu falan kalmadı suan
cok mutlu oldum canım cok iyi bak kendine de bebebgine de
Allahım kucağına da almayı nasip etsin insallah
teşekür ederim cerencim darısı size olsun inş.cnm hayırlı ugurlu olsun inşallah :)
canımbelki aynı zamanlarda haber veririz demiştim. içime dogmus demekki.
cok cok tebrik ederim.cok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin inş.
ayşenazım allah söyletti belkide teşekür ederim ayrıca bende tekrardan tebrik ederim seni tatlım
üzülme canım Yaradanın sevgili kullarıyızki bizi unutmayıp bize sınav verdi.melek annesi olduk.
insanların anlamasını beklemek zor.sen takılma.Rabbim çok büyük.
kimin kme muhtac olacagı günün birinde hiç belli olmaz.
canım evet rabbime çok şükür sırayla bize bu müjdeyi veriyor demekki herşeyin vakti saati varmış tatile bana uğramıcak gibi görünüyor bakem kısmet eşimin yıl içinde 3 ay görevi var ya haziranda gtcek yada ekimde gitmeye gitcekte bari azda olsa hamişliğimde yanımda olaydı nevar ben iki hamileliğimde de çok yanlızdım hatta kızımda doğumdan bir hafta sonra gelmşti ama çok şükür kızım sağlıklıydı oğluşumda yine çogu zaman yanımdaydı ama oğluşum yoktu hep bir eksikti budefa inş.bu hamileliğimde hem eşim hem yavrum hemd kızım olurda birkerede olsa muradımı alırımDilaaaaaynurrr tebrikler süper bi haber yaz bereketi ile geldi gökten hamis haberi yagiyor gibi vala herkes mutlu girecek tatile oleyyyy
ohhh maşallah kızlar nolüyo böyle bü ay ne güzel yaa dilaynür hayırlı olsn cnm çoook sevindim inan her zamanki gibi.rabbim sağ salim dogrp bğüyütmeyi nasip etsin innnşallah.formda hamiş olmayan kalmasııın geeeel geeell.kandilin lütfü heralde rabbim ona açılan elleri boş çevirmiyo.bide bakan arkadaslar sadece hisle bakıyo adet geçtiği için değil.bnmde 1 hafta kaldı ayyy gelcekmi acep.
OHHH maşallah kızlar nolüyo böyle bü ay ne güzel yaa dilaynür hayırlı olsn cnm çoook sevindim inan her zamanki gibi.rabbim sağ salim dogrp bğüyütmeyi nasip etsin innnşallah.formda hamiş olmayan kalmasııın geeeel geeell.kandilin lütfü heralde rabbim ona açılan elleri boş çevirmiyo.bide bakan arkadaslar sadece hisle bakıyo adet geçtiği için değil.bnmde 1 hafta kaldı ayyy gelcekmi acep.
umutsuzluk yok ketenim hep umut lu olcak bende gecen ay ki adet belirtisi yoktu sadece belim ağrıdığı için gttm sırfsendende fatmacığımdanda gelcek allahın izniyle inş.az kaldı inş.istersen 1 inde sende baktı beta hcgya canım sen kontrole gtmedinmi hç sanki muhakkak görmezlermydi acaba inş.normal sezeryan agrısııdr yada yoldaki bebişin nazıdırcanım şuanda senle ben kaldım 5 haziranı bekleyen.
Ama bende yok galiba
kaç gündür rahatsızım kulağım çok ağrıyor ayrıca böbrekelrim ve karnımda
ağrıyor karnımın ağrısını çözemedim korkuyorum ya
karnım ağrıdıkça sezeryanda karnımda bişey mi unuttular ki diyorum
çok korkuyorum ya neden ağrıyor acaba karnım halimde yok yatsam kalkmıcam baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?