Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım gecmıs olsun oncelıkle...ins bıseycık olmadan gecıcek bu da.
zaten doktorunda ole soylıycektır sana ama. bende baktım netten. daha onceden vırusu almıs ve yeni atak yasayan gebelerde fetusa bır zarar vermez dıo. aslında bardagın dolu tarafından bakarsan bu iyi bisey. ilk defa gecırıo olsa vucudun tehlıkelı olabılırmıs ama senın yeni bir atagın suan kı...dah once atlattın zaten ıns.
doktordan iyi haberle gelecegıne emınım canım. ama endıse etmenı cok ii anlıorum. sadece yıpratma kendını ...
bugun benımde doktor randevum var aksamustu. bakalımm ne dıycek. ıns hersey yolundadır.
bır suruu, cesıt cesıt zahırı sebepler var. ama ıns rabbım hepsınden muhafaza etsın bizleriii

melekyavrum inşallah allahın izniyle bişey olmayacak canım dualarım seninle zelalcim iyi haberlerini bekliyorum seninde inşallah kontrolün iyi geçer mutlaka sende bize haber aklımız kalmasın canım

kızlar hepiniz cok sağolun
portakal suyu içiyorum limon yiyorum
vücudumu direncli tutmaya calısıyorum
randevum aksam üstü
insallah güzel haberlerle dönerim
zelalim sende insallah bügün güzel haberler verirsin
agda yaptırdım o bölgeme ondan oldu
ilk defa kuaförde yaptırdım
tahriş sebep oldu
çok pişmanım ama temizlik olsun diye düşünmüştüm sadece

keten canım ctesi hep evdeydim
eczanemiz ilçe merkezinde değil canım sidede
ben sana telimi yazarım özelden bir daha arasırız canım

hyr canım üzmedin hiçbirimizi
ben hayatta en cok niyete inanırım
niyet iyiyse gerisi önemli değildir
senin kalbinin temizliğinden şüphemiz yok canım

canım cok cok gecmiş olsun.Rabbim bir daha yasatmasın inş.

canım benim gecmiş olsun.birsey olmayacak inş.
sen içini ferah tutmaya calıs.daha önce gecirmişsin yoksa zararı süşünülebilirdi.
doktoruna git bir an önce.

dün cok kötüydüm canlar. devamlı tansiyon düşüklüğü.kafamı bile kaldıramıyordum.
sonra hafif bir lekelenme.aksamda gene aynı olunca tansiyonum acile gittik.
saolsun alt komsum götürdü bizi.ama malesef su olaylar yüzünden yakın hastanelere gidemedik.
cok şükür bir sorun cıkmadı.zaten doktoruda sevmedim.kafamıda karıstırdı.
bebegimin kalp atısınıda görünce rahatladım.carsamba kendi doktorumuzla randevumuz var.

dikkt et canım kendine dinlen bol bol
o kalp atışları yokmu ilk düşükte duyamadım diye üzülmüştük
kızımda duyduğumda gözyaşlarına boğulmuştuk mutluluktan eşimle
çok güzel bi duygu tekrar duyacağız inşallah bigün
sonra gerçeğinide duyacağız inaşalahhh

geçmiş olsun cnm dikkkat et kendine.ayşenaz bu arada faceden arkadaşlık yollayan bendim haberin olsun kabul etmişsin bil istedim cnm.

arkadaşlar moralim okadar bozukki şu an gözyaşlarımı tutamıyorum az önce bi arkadaşım faceden kızın nasıl falan diye yazmış duymamış olanları zannedersem ama sinirlerim bozuldu cvp bile yazamadım offf nedenirki ya kolaymı cvp vermek.Ağlamaktan helak oldum Allahım bitsin bu acı ne olur ya ne yapcam ben böye.

geçmiş olsun cnm dikkkat et kendine.ayşenaz bu arada faceden arkadaşlık yollayan bendim haberin olsun kabul etmişsin bil istedim cnm.

tamam canım ekledim.sakin olmaya calıs tatlım.bunlar hep bizden gdiyor.karnındakini düşün lütfen.
artık onlar için güçlü durmalıyız.

o kadr haklısın ki canım
ama insanlar merak ettiğinden sana derman olmaya calıstığından soruyor emin ol
üzme kendini lütfen
senin acın bir baska canım cok birsey diyemiyorum sana
Allah sabır versin

cnm seni o kadar iyi anlyıyorumki banada aynısı defa kere oldu.arkadaşım aradı bebekle aranız nasıl? dedi ben ne diyeceğimi bilemedim kaybettim konuşamayacam ben dedim zaten karşıdakide dumur oldu .off off oluyo arkadaşım . çok kötü ama bu günler de geçicek ben inanıyorum ben ,o kadar kendimi hırpalıyorum yıpratıyorum ki ama umutta ediyorum gecicek bizde uzun uzun bebeklerimizden konuşusucaz baş ucumuzdada meleklerimiz durucak hep üzme kendini cnm inan melek annesi olmak çok büyük bi erdem böyle düşün herkesin çoçuğu oluyooo

cnm çok geçmiş olsun .Sıkma canını tabi sıkmamak elde değil ama seni anlıyorum. yıkarsın tekraradan cnm üzülme oh mis gibi bebek vernelide koy koksun Guzel güzel :)

kızlar ben geldimm
sancılı bir bekleyısten sonra cok sukur bıdıgı gorduk... ya ınsan mala baglıo ya. ya da ben oleyım bılmıorum.
esım nıe bu kadar stres yapıosun dıo ama doktrodan cıkınca herseyın yolunda oldugunu duyup takla atmadıgı kaldı
cok sukur sımdılık hersey normal. kocaman olmuss.
cınsıyetını bır dahakı sefere solıyım daha cok erken dedı ama. ben erkek oldugunu dusunuorum. sabkı usg da oleydi
yani hıc onemlıu degıl bızım ıcın ama ınsan merak edıo dıe...

Hoşgeldin canım. Ohhh maşallahçok sevindim iyi olduğunuza...

zelalim cok sevindim canım

kızlar bende doktordan geldim
bebek iyiymiş
bendeki seylerde tahrişe benziyor dedi doktor
ucuk hiç görmedim dedi
olsa bile tekrar eden ucuk olduğu için bebeğe anca %1etki eder dedi
ilaç vermicem ucuk olduğuna emin değiliz
ayrıca ilaçların bebeğe zararı olabilir dedi
Allaha şükürler olsun
sizlere cok tesekkür ederim benle dua ettiniz
Rabbim agzımdan düşürmediğim Ayetel kürsi ler nas lar felak lar fatiha larla koruyor evladımı
yine o dualarla sizleri de korusun insallah
iyi ki varsınız
Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahhh

Oh size de maşallah canımböyle sonuçlanmasına çok sevindim. Dünkü yorumdan sora kendimi vasfiye teyze gibi hissettim. Ne çektin falan demiştim ya sana kusura bakma canım...
Zaten biz sıramızı savmıştık ya kuzum, o yüzden her şey çok iyi olacak canım

cok sukurrr canım yaa cumlemıze gecmıs olsun. bu aylık doktor stresını gectık. ıns rabbım herbırımıze sonuna kadar gıdıp
mutlu sona erısmeyı nasıp etsın.
annelık cok zor gercekten...dah sımdıden. ona bısey olucak die nasıl can cekısıo insan. rabbıme emanetiz hepımız ıns

bende ne çektim ama uçuktan canım haksız da değilsin
ama sen vasfiye teyzenin cıragı olursun be canım ancak
Allahım o kadın gibi biri olsa yanımızda salya sümük bitap oluruz

selam kızlar ben daha hastalanmadım yarın ayın 4 ü yarından sonra adet günüm ama belirtilerim devam ediyo bide bemmbeyaz bi akıntım var bda bi belirti ayy valla 5 inde gelmezse 6 sında bakıcam o dereceyim sadece merak ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…