Emirberkem bugun sana moral veremiyorum
O kadar mutsuzum ki ucuktan
Bebekte cok tehlikeli sonuclari olabiliyor
Cok gecmis olsun cnm sadece
Cidden gecsin gecsin ve bir daha gelmesin dertler
Allahim yardimcimiz olsun
Ben vucudumdaki ve ruhumdaki acidan yatamiyorum
Sen de icindeki sizidan
Allahim bir daha buyuk dertler vermesin bize ne olur yalvaririm
Feriha tobeguk sagolun kizlar
Bu sefer guzel olucak diyordum hersey
Preeklamsimi dusuk tehlikesimi ucuktan bebegin riskimi
Hangisini dusunecegimi sasiriyorum
Sadece mutlu olmak istiyorum
Evlat sevgisini saglikla tatmak istiyorum
canım geçmiş olsun alınmak değil çokta iyi anlıyorum tabikide sadece sizin üzülmenize neden ve sebeb olduğum için kendimi çok kötü hissettim çok mahçup oldum keşke hiç yapmasaydım ama bikere oldu asıl ben özürdilerim gerçektn çok üzüldüm o yaptığım yazım hatasına
Kizlar aglamaktan harap oldum.. Burda sel felaketi var evimizi kilerimizi su basti.... Bebegimin tüm esyalari islandi.. En kötüsüde giremiyoruz suan hertaraf su olmus komsunun anahtari lazim ve adam yurtdisinda itfayiye kapiyi acma yetkimiz yok diyip bekletiyor suan bizi yan binaya gecildi.. Allahim kafayi yicem.. Alin size pozitif bisey birde neden boyle olumsuzsun diyor herkes hersey ust uste geliyo bir dert bitiyo digeri basliyo.. Insanim bende artik bardagim tasti benimde gucum kalmadi ....
Feriha ucuk cnm
Kizimdan 2 ay sonra olmustu ilk defa
Sayfadakilrr bilir tarifsiz aci cekmistim
Yarin doktora gidicem
Allahim bu sefer acisin halime
Genital herpes gebelikte cok tehlikeli
Napicam cok caresiz hissediyorum kendimi
Acisina raziyim bebegime bulasmasin insallah
dün cok kötüydüm canlar. Devamlı tansiyon düşüklüğü.kafamı bile kaldıramıyordum.
Sonra hafif bir lekelenme.aksamda gene aynı olunca tansiyonum acile gittik.
Saolsun alt komsum götürdü bizi.ama malesef su olaylar yüzünden yakın hastanelere gidemedik.
Cok şükür bir sorun cıkmadı.zaten doktoruda sevmedim.kafamıda karıstırdı.
Bebegimin kalp atısınıda görünce rahatladım.carsamba kendi doktorumuzla randevumuz var.
dün cok kötüydüm canlar. devamlı tansiyon düşüklüğü.kafamı bile kaldıramıyordum.
sonra hafif bir lekelenme.aksamda gene aynı olunca tansiyonum acile gittik.
saolsun alt komsum götürdü bizi.ama malesef su olaylar yüzünden yakın hastanelere gidemedik.
cok şükür bir sorun cıkmadı.zaten doktoruda sevmedim.kafamıda karıstırdı.
bebegimin kalp atısınıda görünce rahatladım.carsamba kendi doktorumuzla randevumuz var.
geçmiş olsun cnm dikkkat et kendine.ayşenaz bu arada faceden arkadaşlık yollayan bendim haberin olsun kabul etmişsin bil istedim cnm.
arkadaşlar moralim okadar bozukki şu an gözyaşlarımı tutamıyorum az önce bi arkadaşım faceden kızın nasıl falan diye yazmış duymamış olanları zannedersem ama sinirlerim bozuldu cvp bile yazamadım offf nedenirki ya kolaymı cvp vermek.Ağlamaktan helak oldum Allahım bitsin bu acı ne olur ya ne yapcam ben böye.
arkadaşlar moralim okadar bozukki şu an gözyaşlarımı tutamıyorum az önce bi arkadaşım faceden kızın nasıl falan diye yazmış duymamış olanları zannedersem ama sinirlerim bozuldu cvp bile yazamadım offf nedenirki ya kolaymı cvp vermek.Ağlamaktan helak oldum Allahım bitsin bu acı ne olur ya ne yapcam ben böye.
Kizlar aglamaktan harap oldum.. Burda sel felaketi var evimizi kilerimizi su basti.... Bebegimin tüm esyalari islandi.. En kötüsüde giremiyoruz suan hertaraf su olmus komsunun anahtari lazim ve adam yurtdisinda itfayiye kapiyi acma yetkimiz yok diyip bekletiyor suan bizi yan binaya gecildi.. Allahim kafayi yicem.. Alin size pozitif bisey birde neden boyle olumsuzsun diyor herkes hersey ust uste geliyo bir dert bitiyo digeri basliyo.. Insanim bende artik bardagim tasti benimde gucum kalmadi ....
kızlar ben geldimm
sancılı bir bekleyısten sonra cok sukur bıdıgı gorduk... ya ınsan mala baglıo ya. ya da ben oleyım bılmıorum.
esım nıe bu kadar stres yapıosun dıo ama doktrodan cıkınca herseyın yolunda oldugunu duyup takla atmadıgı kaldı
cok sukur sımdılık hersey normal. kocaman olmuss.
cınsıyetını bır dahakı sefere solıyım daha cok erken dedı ama. ben erkek oldugunu dusunuorum. sabkı usg da oleydi
yani hıc onemlıu degıl bızım ıcın ama ınsan merak edıo dıe...
Oh size de maşallah canımzelalim cok sevindim canım
kızlar bende doktordan geldim
bebek iyiymiş
bendeki seylerde tahrişe benziyor dedi doktor
ucuk hiç görmedim dedi
olsa bile tekrar eden ucuk olduğu için bebeğe anca %1etki eder dedi
ilaç vermicem ucuk olduğuna emin değiliz
ayrıca ilaçların bebeğe zararı olabilir dedi
Allaha şükürler olsun
sizlere cok tesekkür ederim benle dua ettiniz
Rabbim agzımdan düşürmediğim Ayetel kürsi ler nas lar felak lar fatiha larla koruyor evladımı
yine o dualarla sizleri de korusun insallah
iyi ki varsınız
Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahhh
zelalim cok sevindim canım
kızlar bende doktordan geldim
bebek iyiymiş
bendeki seylerde tahrişe benziyor dedi doktor
ucuk hiç görmedim dedi
olsa bile tekrar eden ucuk olduğu için bebeğe anca %1etki eder dedi
ilaç vermicem ucuk olduğuna emin değiliz
ayrıca ilaçların bebeğe zararı olabilir dedi
Allaha şükürler olsun
sizlere cok tesekkür ederim benle dua ettiniz
Rabbim agzımdan düşürmediğim Ayetel kürsi ler nas lar felak lar fatiha larla koruyor evladımı
yine o dualarla sizleri de korusun insallah
iyi ki varsınız
Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahhh
Oh size de maşallah canımböyle sonuçlanmasına çok sevindim. Dünkü yorumdan sora kendimi vasfiye teyze gibi hissettim. Ne çektin falan demiştim ya sana kusura bakma canım...
Zaten biz sıramızı savmıştık ya kuzum, o yüzden her şey çok iyi olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?