Kizlar aglamaktan harap oldum.. Burda sel felaketi var evimizi kilerimizi su basti.... Bebegimin tüm esyalari islandi.. En kötüsüde giremiyoruz suan hertaraf su olmus komsunun anahtari lazim ve adam yurtdisinda itfayiye kapiyi acma yetkimiz yok diyip bekletiyor suan bizi yan binaya gecildi.. Allahim kafayi yicem.. Alin size pozitif bisey birde neden boyle olumsuzsun diyor herkes hersey ust uste geliyo bir dert bitiyo digeri basliyo.. Insanim bende artik bardagim tasti benimde gucum kalmadi ....
canımmm tebriklerrr :) nasıl sevindim anlatamam topiği her açtığımda yeni bir hamiş haberi ne kadar güzelll ne mutluuuu :) maşallah 3 aylarda ne bereketli geldiiii ..... bende doktora gittim dün vee gayet sağlıklısınnn hiç bir sıkıntın yok iyileşmişsin dediiiiii :) 3,5 ay olacak nerdeyse.. istemeni çok iyi anlıyorum merak etme dedii bir sorun yok dedi....işte dişe gidiyorum onu da bi halledeyim bırakacam inşallah korunmayı
arkadaşlar moralim okadar bozukki şu an gözyaşlarımı tutamıyorum az önce bi arkadaşım faceden kızın nasıl falan diye yazmış duymamış olanları zannedersem ama sinirlerim bozuldu cvp bile yazamadım offf nedenirki ya kolaymı cvp vermek.Ağlamaktan helak oldum Allahım bitsin bu acı ne olur ya ne yapcam ben böye.
kızlar ben geldimm
sancılı bir bekleyısten sonra cok sukur bıdıgı gorduk... ya ınsan mala baglıo ya. ya da ben oleyım bılmıorum.
esım nıe bu kadar stres yapıosun dıo ama doktrodan cıkınca herseyın yolunda oldugunu duyup takla atmadıgı kaldı
cok sukur sımdılık hersey normal. kocaman olmuss.
cınsıyetını bır dahakı sefere solıyım daha cok erken dedı ama. ben erkek oldugunu dusunuorum. sabkı usg da oleydi
yani hıc onemlıu degıl bızım ıcın ama ınsan merak edıo dıe...
zelalim cok sevindim canım
kızlar bende doktordan geldim
bebek iyiymiş
bendeki seylerde tahrişe benziyor dedi doktor
ucuk hiç görmedim dedi
olsa bile tekrar eden ucuk olduğu için bebeğe anca %1etki eder dedi
ilaç vermicem ucuk olduğuna emin değiliz
ayrıca ilaçların bebeğe zararı olabilir dedi
Allaha şükürler olsun
sizlere cok tesekkür ederim benle dua ettiniz
Rabbim agzımdan düşürmediğim Ayetel kürsi ler nas lar felak lar fatiha larla koruyor evladımı
yine o dualarla sizleri de korusun insallah
iyi ki varsınız
Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahhh
selam kızlar ben daha hastalanmadım yarın ayın 4 ü yarından sonra adet günüm ama belirtilerim devam ediyo bide bemmbeyaz bi akıntım var bda bi belirti ayy valla 5 inde gelmezse 6 sında bakıcam o dereceyim sadece merak ediyorm
kızlar ben geldimm
sancılı bir bekleyısten sonra cok sukur bıdıgı gorduk... ya ınsan mala baglıo ya. ya da ben oleyım bılmıorum.
esım nıe bu kadar stres yapıosun dıo ama doktrodan cıkınca herseyın yolunda oldugunu duyup takla atmadıgı kaldı
cok sukur sımdılık hersey normal. kocaman olmuss.
cınsıyetını bır dahakı sefere solıyım daha cok erken dedı ama. ben erkek oldugunu dusunuorum. sabkı usg da oleydi
yani hıc onemlıu degıl bızım ıcın ama ınsan merak edıo dıe...
bebek iyiymiş
ucuk hiç görmedim dedi
Allaha şükürler olsun
Rabbim agzımdan düşürmediğim Ayetel kürsi ler nas lar felak lar fatiha larla koruyor evladımı
iyi ki varsınız
selam kızlar ben daha hastalanmadım yarın ayın 4 ü yarından sonra adet günüm ama belirtilerim devam ediyo bide bemmbeyaz bi akıntım var bda bi belirti ayy valla 5 inde gelmezse 6 sında bakıcam o dereceyim sadece merak ediyorm
Çırağı mı????bende ne çektim ama uçuktan canım haksız da değilsin
ama sen vasfiye teyzenin cıragı olursun be canım ancak
Allahım o kadın gibi biri olsa yanımızda salya sümük bitap oluruz
Bence test yap canım. Bebiş Varsa seviniriz, yoksa da en azında daha fazla ümitlenmezsin...selam kızlar ben daha hastalanmadım yarın ayın 4 ü yarından sonra adet günüm ama belirtilerim devam ediyo bide bemmbeyaz bi akıntım var bda bi belirti ayy valla 5 inde gelmezse 6 sında bakıcam o dereceyim sadece merak ediyorm
Der canım!! Ben bugünün bitmesine 3 saat kaldı diye saatleri saydığımı biliyorum. Hı peki şimdi nasıl bu kadar rahatız? Çünkü 17 ay oldu ve acımız bitmese de küllendi artık.Lavınyacım çok sevındım guzel haberlerine. Benım doktorumda ıyıleşmişsin dediAma bekle yınede 2-3 ay dedi.Bİz eşimle 5-6 ay beklemeye karalıyız. Hatta bizde tatil ayarladık biraz yorucu hareketli olacak bende o sırada riske girmeyeyim diye bekleyeceğim.. Vakit geçmek bilmiyor resmen gün sayıyorum insan sabah akşam takvime bakarmı?HER GÜN BİR GÜN DAHA GEÇTİ DER Mİ. Allahım su gibi geçsin zaman yeniden umutlarım yeşersin , hepimizin kucagı tez zamanda dolsun Allahım kabul et dualarımızı..
Senden de güzel haberleri en dogru saglıklı zamanda alırız iyişallah
Suan karar vermıs oldugum bı doktor yok, ılk kontrolume Allah nasıb ederse cuma gunu gıdecegım hemen gıtmek ıstemedım. sadece aıle hekımım ve hemsıresı erken oldugu dusuncesınde ama, psıkolojık olarak baktıklarında dogru bı karar verdın dıyorlar su bır haftada bıle kendımı daha ıyı hısseder oldum.cevremde, ve ınternetten yapmıs oldugum arastırmalarda benımkı kısa surede gebe kalan var cok sukur sorunsuz dogumlar olmus, Rabbime sıgınıyorum mınıgımde bende ALLAH A EMANETİZ..
Lavınyacım çok sevındım guzel haberlerine. Benım doktorumda ıyıleşmişsin dediAma bekle yınede 2-3 ay dedi.Bİz eşimle 5-6 ay beklemeye karalıyız. Hatta bizde tatil ayarladık biraz yorucu hareketli olacak bende o sırada riske girmeyeyim diye bekleyeceğim.. Vakit geçmek bilmiyor resmen gün sayıyorum insan sabah akşam takvime bakarmı?HER GÜN BİR GÜN DAHA GEÇTİ DER Mİ. Allahım su gibi geçsin zaman yeniden umutlarım yeşersin , hepimizin kucagı tez zamanda dolsun Allahım kabul et dualarımızı..
Senden de güzel haberleri en dogru saglıklı zamanda alırız iyişallah
bebek iyiymiş
ucuk hiç görmedim dedi
Allaha şükürler olsun
iyi ki varsınız
Hepimiz aynıyız galiba yeflim
Ben hergün takvime bakmayı bırak, her geçen günü işaretliyorum 150.Gün , 165.Gün vs diye , sadece zaman geçmesi açısından değil bebeğiminden ayrı geçirdiğim günler için de işaretliyorum(((
6 ay dolmak üzere benim,
bir kere daha regl olup ben de bırakacağım artık korunmayı rabbim izin verirse,
İnşallah hepimizin çok bekletmeden, ilk denemelerimizde gelir meleklerimizin kardeşi.
Allahım hepimize yardım et, hepimize güzel günler göster inşallahhh...
cnm çok sevindim .geçmiş olsun melek ben spora başladım ama dikişlerim içten ağrı yaptı normalmi sence 21 ocakta doğum yaptım
bende 5 inde olmam gerek ama dayanamadım merak işte test yaptım ama
malesef negatif çıktı
zaten yoktur diyodum neyse hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden
Bende ciddi ciddi başucuma takvm koymayı düşündüm saplantı haline dönmesin diye vazgeçtim :)
Geçen zaman doğru söylüyosun sadece gelecek umutlar için değil gözagrılarımızdan ayrı düştüğümüz süreyide temsil ediyor çok üzülüyorum geçen zamanı kaybettığim bebeğime yordugumda o yüzden onun yerıne gelecege bakmaya calışıyorum
cnm çok sevindim .geçmiş olsun melek ben spora başladım ama dikişlerim içten ağrı yaptı normalmi sence 21 ocakta doğum yaptım
NASIL canım yaptığın spor
ben bfit denen bir yer var oraya gitmiştim eve gelince karnım agrımıstı 3. ayımdı bi daha gitmedim
6.aydan sonra gel dediler bana
ama evde yaptım kendm
yürüyüş yaptım parkta hem psikolojimide cok iyi geliyordu
bir de evde hafif egzersizler
canım önce kendi beden sağlığımız önemli
su asamada 1ay daha bekleyebilirsin agır egzersizler için
ama yürüyüş doktorumda cok tavsiye etmişti
bende 5 inde olmam gerek ama dayanamadım merak işte test yaptım ama
malesef negatif çıktı
zaten yoktur diyodum neyse hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden
beta hcg testi yüksek çıktı diye sevndim dr.hemen gtmeyim diye düşündümcumaya gtcektm çünkü adete 5 gün kala öğrendim erken diye kızımda ve oğlumda idrar testiyle öğrenmştim ve saklıyorum hatıra diye bundanda keyfi alayım yapaym dedim çok serinim içimde hiçte heycan yok nasıl olsa çift çizgi diye beklerkentek çizgiyi gördüm şaşkınım arın sabah il işim dr gtmek olcak yarın kımet artık ama umutluyum şayet değilse başka bir durum varsa mahvolurum galiba
beta hcg testi yüksek çıktı diye sevndim dr.hemen gtmeyim diye düşündümcumaya gtcektm çünkü adete 5 gün kala öğrendim erken diye kızımda ve oğlumda idrar testiyle öğrenmştim ve saklıyorum hatıra diye bundanda keyfi alayım yapaym dedim çok serinim içimde hiçte heycan yok nasıl olsa çift çizgi diye beklerkentek çizgiyi gördüm şaşkınım arın sabah il işim dr gtmek olcak yarın kımet artık ama umutluyum şayet değilse başka bir durum varsa mahvolurum galiba
Kalp atısları kacıncı haftada duyulur, nasıpse cuma gunu kontrolum var 5+5 oluyorum Allah ın ıznıyle duyarmıyım kı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?