Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cok gecmiş olsun arkadasım çok üzüldüm bir an evvel toparlanabılırsınız ıyısallah Gercekten bazen ustuste geliyor ama hepımız aydınlıga cıkacagız ıyısallah Guzel melegının guzel esyaları pırıl pırıl olacak kardeslerınde parlayacak ıyısallah arkadasım KIyamıyorum uzulmene canım ya.. Keske yakın olsaydık gercekten yanına gelıp destek olmak ısterdım..

Lavınyacım çok sevındım guzel haberlerine. Benım doktorumda ıyıleşmişsin dediAma bekle yınede 2-3 ay dedi.Bİz eşimle 5-6 ay beklemeye karalıyız. Hatta bizde tatil ayarladık biraz yorucu hareketli olacak bende o sırada riske girmeyeyim diye bekleyeceğim.. Vakit geçmek bilmiyor resmen gün sayıyorum insan sabah akşam takvime bakarmı?HER GÜN BİR GÜN DAHA GEÇTİ DER Mİ. Allahım su gibi geçsin zaman yeniden umutlarım yeşersin , hepimizin kucagı tez zamanda dolsun Allahım kabul et dualarımızı..

Senden de güzel haberleri en dogru saglıklı zamanda alırız iyişallah

Canım ne kadar zaman gecse de çok zor sana Allah bize verdiğinden bin kat sabır versin sana Ama bak Rabbim verdi sanada yenıden mutluluğunu nolur üzme kendini güçlü ol kendine dikkat et Allahım bu evladınla uzun saglıklı bir ömür versin sanada onada

Allahım korusun sizi de.. Allahım bizde görelim yazalım böyle güzel günler habeeler iyişallah

Geçmiş olsun arkadasım korkuttun bizi , sakin kalması çok zor eminim korkular telaşlar..KAlbini ferah tut arkadasım SAglıkla alacaksın iyişallah evladını kucagına.GÜzel şeyler düşün güzel hayaller kur hersey güzel olacak iyişallah

Sen hala nasıl sabrediyosun bekliyosun Allahım iyişallah kalbinden geçtiği gibidir.GÜzel haberlerini alırız.

ikiniz adınada cok sevindim.gözünüz aydın canlar.inş bebegimizi kucagımıza aldık diyede haberler vereceksiniz.

canım inş hislerin gercektir.çok mutlu oluruz hepimiz.ben bu ay gecksemde test yapmicam demiştim ama günüm geldiği gün anormalliklerim olunca ister istemez yaptım ve o günde cıktı. hayırlısı inş hakkımızda canım.

bende ne çektim ama uçuktan canım haksız da değilsin
ama sen vasfiye teyzenin cıragı olursun be canım ancak
Allahım o kadın gibi biri olsa yanımızda salya sümük bitap oluruz
Çırağı mı????kız onun çırağı bir sürü millet var çevremizde bizi ağlatan, kimse inkar etmesin valla
Bence test yap canım. Bebiş Varsa seviniriz, yoksa da en azında daha fazla ümitlenmezsin...
Der canım!! Ben bugünün bitmesine 3 saat kaldı diye saatleri saydığımı biliyorum. Hı peki şimdi nasıl bu kadar rahatız? Çünkü 17 ay oldu ve acımız bitmese de küllendi artık.
O yüzden seni anlayabiliyorum canım....

canım,yeniden anne olacağına çok sevindim....inşallah bundan sonra üzülmeyeceksin....güzel günler yavrucunla senin olsun .

Hepimiz aynıyız galiba yeflim
Ben hergün takvime bakmayı bırak, her geçen günü işaretliyorum 150.Gün , 165.Gün vs diye , sadece zaman geçmesi açısından değil bebeğiminden ayrı geçirdiğim günler için de işaretliyorum(((
6 ay dolmak üzere benim,
bir kere daha regl olup ben de bırakacağım artık korunmayı rabbim izin verirse,

İnşallah hepimizin çok bekletmeden, ilk denemelerimizde gelir meleklerimizin kardeşi.
Allahım hepimize yardım et, hepimize güzel günler göster inşallahhh...

cnm çok sevindim .geçmiş olsun melek ben spora başladım ama dikişlerim içten ağrı yaptı normalmi sence 21 ocakta doğum yaptım

bende 5 inde olmam gerek ama dayanamadım merak işte test yaptım ama
malesef negatif çıktı
zaten yoktur diyodum neyse hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden

Bende ciddi ciddi başucuma takvm koymayı düşündüm saplantı haline dönmesin diye vazgeçtim :)
Geçen zaman doğru söylüyosun sadece gelecek umutlar için değil gözagrılarımızdan ayrı düştüğümüz süreyide temsil ediyor çok üzülüyorum geçen zamanı kaybettığim bebeğime yordugumda o yüzden onun yerıne gelecege bakmaya calışıyorum

cnm çok sevindim .geçmiş olsun melek ben spora başladım ama dikişlerim içten ağrı yaptı normalmi sence 21 ocakta doğum yaptım

Cerencim benimde 3ayım doldu ama ben bir aydır haftada 2gün yoğun spor yapıyorum benimde başta acım oluyodu dikişlerimde ama artık yok sadece arada hiç beklemediğim zamanlarda sızlama oluyo bazen normaldir diye düşünüyorum ben agırlık kaldırmamaya calışıyorum sadece

malesef negatif çıktı

Üzme canıını iyişallah temmuz basında alıcaz güzel haberlerini seninde . agustostada sıra bana gelicek iyişaşlah.böyle söyleyince az kalmış gibi :))

aynen yeflim günler geçmiyor çok çok zor beklemekkk ama doktor izin verince bir rahatlık geldi dişe gittim bugün ama bitmedi daha gidicem bu ay da bitecek sanrım böyle böyle dedim ya sırf bekleyemem önüme engel olsun diye dişçiye gidiyorum 3 defa rontgene girdim inşallah bir süprizim falan da yoktur henüz adet olmadım

NASIL canım yaptığın spor
ben bfit denen bir yer var oraya gitmiştim eve gelince karnım agrımıstı 3. ayımdı bi daha gitmedim
6.aydan sonra gel dediler bana
ama evde yaptım kendm
yürüyüş yaptım parkta hem psikolojimide cok iyi geliyordu
bir de evde hafif egzersizler
canım önce kendi beden sağlığımız önemli
su asamada 1ay daha bekleyebilirsin agır egzersizler için
ama yürüyüş doktorumda cok tavsiye etmişti

a bende bfide gidiyorum ama en iyisi karın hareketlerine ağırlık vermeyim ben saoğol cnm

malesef negatif çıktı

Canım bebişlerimiz gelip de bizi terkedeceğine, geç gelsinler temelli gelsinler inşallah... Hiç moralini bozma ketenciğim...

beta hcg testi yüksek çıktı diye sevndim dr.hemen gtmeyim diye düşündümcumaya gtcektm çünkü adete 5 gün kala öğrendim erken diye kızımda ve oğlumda idrar testiyle öğrenmştim ve saklıyorum hatıra diye bundanda keyfi alayım yapaym dedim çok serinim içimde hiçte heycan yok nasıl olsa çift çizgi diye beklerken tek çizgiyi gördüm şaşkınım arın sabah il işim dr gtmek olcak yarın kımet artık ama umutluyum şayet değilse başka bir durum varsa mahvolurum galiba

Kalp atısları kacıncı haftada duyulur, nasıpse cuma gunu kontrolum var 5+5 oluyorum Allah ın ıznıyle duyarmıyım kı..

canım, hcg kac cıkmıstı ? ıdrarda gunun gecmeden cıkmayabılıyo ve her testın hassasıyetı farklı olabılıyo o yuzden tedırgın olma onemlı olan kanda cıkması canımmm

bazen testlerde yanlıs cıkabiliyor canım.doktora gidince anlarsın.
kanda cıktıysa sıkıntı olmaz meraklanma sen.Allahın izniyle hamilesin canım.

Kalp atısları kacıncı haftada duyulur, nasıpse cuma gunu kontrolum var 5+5 oluyorum Allah ın ıznıyle duyarmıyım kı..

ben bu hafta yani 6.haftamda ultrasonda gördüm kalp atıslarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…