Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

test bozuktur canım sıkıntı yapma lütfen

kızlar merhaba hayırlı kandilleriniz olsun inş. rabbim hayırlara vesile eder allah izin veririse, nasılsınız epey zamandır giremiyorum , herkes iyidir inş. allah sağlık sıhhat göbüşlerede hayırlı bebekler versin inş. ben de doğum iznine ayrıldım evdeyim bebeğimizi bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle zamanında gelir inş. hem heyacan hem hüzün hepsi bi arada allahım başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş., taze haberler yokmu kimsede ?

herkese gunaydınnn
bugun yıne cok ozel bı gun. rabbım eristirdi cok sukur. dualarımız icin bonus etkısı yapacak bıgun ıns.
hergun dualrımda var bu topık ama bugece ısım ısım anacam ıns herkesi. sizlerde beni unutmayınn ıns.
bu gece hatrına dualarımız hayırla kabul olsun ins. hamılellerımız sorunsuz bır sekılde evlatlarına kavusur. nekleyenlerımız en taz vakıtlerde yeniden bulusur emanetlerıyle ins

inşşş benide unutma canım ismimi biliyorsundur herhalde tes....

Bugün hematoloğa gittim.Doğumumun üstünden 6 ay geçmiş olmasına rağmen hala anlatırken ağlıyorum.Artık iyi olduğumu sanıyordum ama demekki atlatamamışım.Neyse anlattım işte herşeyi testlerimi gösterdim falan.Öncelikle mutasyonun önemsiz dedi.Sokaktaki 100 kişiden 20 sinde böyle çıkabilir dedi.Hatta artık k.doğumculara bu testleri yapmayın diye kılavuzlar gönderiliyo dedi.Zaten bundan 10 sene öncesinde böyle bi testin varlığından kimsenin haberi yoktu dedi.Ki sen buna rağmen önlem amaçlı iğnede aspirinde kullandığın halde sonuç alamamışsın dedi.Ben başka şeyler araştırıcam sende dedi.Bazı testler istedi.15 gün sonrada yaptırman gereken başka testler var dedi.Yemeye içmeye dikkat etmek gerekiyomu dedim hayır dedi.Hamile kalınca kilo artışına bağlı olarak iğnenin dozunu ayarlamak gerekebilir dedi.Bununla ilgili bi test varmış ayda bir yapılan.Genelde aynı dozda devam edilir ama nadiren 3-4 kişide ayarlamaya gidilmesi gerekebilir dedi.Şİmdilik böyle yani.Pıhtılaşmayla çok ilgilenmedi yani bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.Bebişte sende iyisindir inşallah bu sefer sağlıcakla kavuştursun Rabbim

Hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar.Özellikle hamiş arkadaşlar dua ederse sevinirim.Sizlerde benim dualarımda olucaksınız inşallah

Rabbim bu topıktekı tum kardeslerımın, bu gece gonlunden ve dılınden gecen butun dualarını kabul etsın, herkesın tez zamanda once karnı sonra kucagı dolsunnnnn... hamıle kardeslerım yavrularını sagsaglım kucaklarına alsın ınsallahhh (Aminnn.) dualarımdasınız dualarınızda olam dılegıyle.. HAYIRLI KANDİLLER, BOL İBADETLİ BİR GECE OLSUN...

canım benim aglama
bak ben gecen gebeliğimde dünya test oldum
bu sefer hiçbirsey yaptırmadım
bıktım testlerden cünkü
suna inanıyorum olacaksa her türlü olur lütfen kendini üzme
bbu arada verdiği bilgilere cok sasırdım
iyice kafam karıstı
daha kilo artısım olmadı zaten dikkat edicem
canım aksam dua edicem sana bolbol hep aklımdasın
tabi tüm arkadaslara da ketene cerene melise ...... hepinize
yaptır bakalım testlerini zamandan korkma
bende dişle ugrasmıstım biliyorsun
hamile kalmamız önemli değil bizim
sağlıkla kucaklamak önemli
dün arkadasıma söyledim karnımı sevmek istedi izin vermedim
cok konusulcak birsey yok daha dedim
hele bi kucağıma alabileyim sağlıkla
karnımdan kucağıma bir alayım ahh ahhh

Mümkün olduğunca bu konudan konuşmuyorum hiç.Dr lara anlatırken tekrar aynı şeyleri yaşıyorum ve ağlamaya başlıyorum.İnşallah zamanla bu da geçecek.Eşim bıkmış durumda bu testlerden.Bırakalım hiçbişey yapmayalım, bi kerede tam teslim olalım Rabbimize, bırak bu iğneleri ilaçları dr ları diyo.Belki de öyle yapmayalım bilmiyorum.Sen bu gebeliğinde kendini rahat bırakıyosun ya bak olucak bu sefer Allah ın izniyle.Hiçbişey yaptırmamak en iyisi gerçekten.Ben yeni bi gebelik için hazır değilim onu anlıyorum her hastaneye gittiğimde.O yüzden dediğin gibi hamile kalmak kadar sağlıkla devam etmeside çok önemli.Hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin.Dr keşke otopsi yaptırsaydın dedi bu arada.Bende duygusal davrandım istemedim dedim.Bu gece birbirimize çok dua edelim inşallah Rabbim bi daha bu ve benzeri acılar yaşatmasın.

Arkadaslarım kandiliniz mübarek olsun.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin
Bugününde etkisi herhalde çok mutsuzum aglamaklıyım basım agrıdan çatlamak üzere .
Lütfen banada dua edin öyle ihtiyacım var ki
Allahım hamıle arkadaslarım sagsalim bebeklerini kucaklarına alsın, hamilelik bekleyenlerin karınları tez zamanda saglıklı bebeklerle dolsun benim gibi bekleme süresinde olanlar için zaman su gibi geçsin . Tabi öncelikle Rabbim tüm meleklerimizi korusun onlarla bizi ahirette kavuştursun Amin

kardelencımm o streslı doktor muayneelri, testleri bana da koca bir hıc gibi gelıo. yanı kızımdan sonra... hatta bu sefer 2 li testi yaptırmak ıstemedıgımı soledım doktoruma. alman bir kadın...daha ben nedeni acıklamadan soledı zaten. seni anlıorum artık gereksiz buluosun degıl mı dedi. evet dedim ve gercekten cok mantıklı bisey yapıomusum gıbı tasdık etti ve onayladı.
galıba ve ins tam bir teslmiyet gerekıo. yani herseyın yolunda oldugunu ogrendıgımızde kendımıze,duruma, gebelıgımıze olan guvenımız farkında olmadan artıo belkı ama. sorunsuz bır yıgın testin ardından, 9 ayın ardından rabbım ole yazdıysa alıyo yanına.
o yuzden ben bu gebelıgımde bebekle ılgılı cok buyuk gerek duyulmadıkca yaptırmama kararı aldım.
yeni hamıleleıgımde gıttıgım turk doktorda bir ton laf etti. nie otopsi yaptırmadın. o zaten olu falan die... ama gen dunyası, bilim,yok o yok bu denen afilli seyler bile zaten rabbımın elınde, kudretınden ibaret degıl mi?
ben artık sadece' ben bedenime soz gecıremem, bir hastlıgım varsa onu yenmeye gucum yetmez rabbım sen sifasını ver deyıp duamı edıorum' arkadasım. sende kendıni bu testler icin cok yorup,takılma ins...

rabbım bu gece hurmetıne hepımızın dualarını kabul etsin ins

Hepimizin kandili mübarek, ettiği dualar kabul olsun inşallah...
Birbirimizin dualarımda olmak dileğiyle

tansiyon düşüklüğü yasayıp duruyorum hergün.kafam bile kalkmıyor o anlarda.
eşimle dün aksam markete gittik dayanamayıp dısarı cıktım.bogulacaktım nedense.
kızımda hiç böyle seyler yasamamıstım.bu cok farklı.
bu arada dün doktor kontrolümüzdeydik teyzeler. hersey gayet yolundaymıs.
kalp atıslarımızıda gördük hamdolsun.

kızlar bgn üde sayarsak adetim 2 gün geçmiş blnmakta hiç geçmeyen adetim belirtilerde devam üykü akıntı göğüslerim acıyo falan.yarın gidiyorm hastaneye yada yarın sabah evde yapıcam aile hekimine gitsemde aynı zaten idrarda gebelik yapacak.yarın akşama kalmaz belki size haber veririm inşallah.

kızlar çok kötü 2 gün geçirdim geçen akşam eşimle dışarı çıktık eşim arkadaşının dükkanına ugramak istedi hamileyken çok görüşürdük ailece ama sonra kadının meraklı tavırları beni uzaklaştırdı . neyse dükkana gittik kızı kucagındaydı eşini bekliyomuş bir yere gideceklermiş habire yürü kızım konuş kızım şov yapar oldu benim canım çok sıkıldı arabadan inmedim bile onun o tavırlarına kadın karşıdan gelirken bi baktım hamile karnı biraz çıkmış bi anda geriye gittim anlamadım ne oldu döndüm eşimin gözlerine baktım ordan kaçmak istedim ne olur yalvarırım gidelim gibi çaresiz bakışlar içinde kaldım bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum benim haberim yoktu eşimin haberi varmış bana söylememiş aslında o kadar etkilenmiyodum ama anlamadım kadının elinde çanta vardı sanki karnını kapatır gibi eşi sürekli çantanı arabaya bırak deyip durdu benim bütün heryerim istemsiz titredi ve bi bahane bulup bindim arabaya yolda başladım aglamaya o kadar kötüydüm ki çaresiz hissettim kendimi o gece çok hastalandım tansiyonum yükseldi sabaha kadar siz beni çok iyi anlıyosunuz bunu biliyorum canım çok acıdı kızlar size bunu anlatmak için zor dayandım anlamıyorum insanlar neden bu kadar acımasız olabiliyolar

kızımm zaten hala nasıl test yapmadın anlamıorum. valla ,, sabredıosun. gercı senı de anlıorum ama ben duramazdım varsada yoksada bır an evvel ogrennnn.
ıns hayırla sıradakı hamılemız sensındır.. sımdılık en kuvvetli adaysın

canım ya... bak o insanlar henuz olgunlasmamıs, kısılıgını tamamlamaktan yoksunlar. ve asıl vakıt geldıgınde. ıcten ıce sana hamılelıgını, evladını gostermeye calısan cahıl insanlar ...biz cagırılıp evlatlarımız elımıze tutusturulup hadi girin sizde kapıdan dendiginde bırak kıskanmayı ne halde olucaklar. herkese nasıp olmayacak ve bu dunyadakı kıskanmanın kat be kat uzerı bır duyguyla ımrenecekler bizlere ve artık onların geri donusu olmayacak.
ama bızım bu dunyada yeni umutlarımız var ins. ıns hepımız evlatlarımızı kucaklıycaz.
sen sadece kendıne odaklan. bir an evvel kendını toparlayıp calısmalarına basla. cok iyi gelecek inan. hep ıcınde bir umutla beklemek bile gusel gelıcek .ıns cok da beklemeden sende hamıle olucaksın yeniden...

bende bugun ılk kontrolume gıttım, kork ıcınde cok sukur kesemızı gorduk 5haftalıkmıs batımla uyumlu, kalp atısını gormek ıcın 25 ıne gun verdı.. ıcım hala tıtrıyo korkum stresım bıtmıyo, bugun kalp atısını gormeyınce bıle aklım gıttı doktor normal dedı ama anlayın korkuyorumm hamıle kardeslerım kacıncı haftada duydunuz kalp atısların , normal mı bende duyulmaması... Bukadarını tekrar yasatan Rabbim kucagıma almamı da nasibb etsin inşallah, hepimize inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…