beta hcg testi yüksek çıktı diye sevndim dr.hemen gtmeyim diye düşündümcumaya gtcektm çünkü adete 5 gün kala öğrendim erken diye kızımda ve oğlumda idrar testiyle öğrenmştim ve saklıyorum hatıra diye bundanda keyfi alayım yapaym dedim çok serinim içimde hiçte heycan yok nasıl olsa çift çizgi diye beklerkentek çizgiyi gördüm şaşkınım Arın sabah il işim dr gtmek olcak yarın kımet artık ama umutluyum şayet değilse başka bir durum varsa mahvolurum galiba
herkese gunaydınnn
Bugun yıne cok ozel bı gun. Rabbım eristirdi cok sukur. Dualarımız icin bonus etkısı yapacak bıgun ıns.
Hergun dualrımda var bu topık ama bugece ısım ısım anacam ıns herkesi. Sizlerde beni unutmayınn ıns.
Bu gece hatrına dualarımız hayırla kabul olsun ins. Hamılellerımız sorunsuz bır sekılde evlatlarına kavusur. Nekleyenlerımız en taz vakıtlerde yeniden bulusur emanetlerıyle ins
Bugün hematoloğa gittim.Doğumumun üstünden 6 ay geçmiş olmasına rağmen hala anlatırken ağlıyorum.Artık iyi olduğumu sanıyordum ama demekki atlatamamışım.Neyse anlattım işte herşeyi testlerimi gösterdim falan.Öncelikle mutasyonun önemsiz dedi.Sokaktaki 100 kişiden 20 sinde böyle çıkabilir dedi.Hatta artık k.doğumculara bu testleri yapmayın diye kılavuzlar gönderiliyo dedi.Zaten bundan 10 sene öncesinde böyle bi testin varlığından kimsenin haberi yoktu dedi.Ki sen buna rağmen önlem amaçlı iğnede aspirinde kullandığın halde sonuç alamamışsın dedi.Ben başka şeyler araştırıcam sende dedi.Bazı testler istedi.15 gün sonrada yaptırman gereken başka testler var dedi.Yemeye içmeye dikkat etmek gerekiyomu dedim hayır dedi.Hamile kalınca kilo artışına bağlı olarak iğnenin dozunu ayarlamak gerekebilir dedi.Bununla ilgili bi test varmış ayda bir yapılan.Genelde aynı dozda devam edilir ama nadiren 3-4 kişide ayarlamaya gidilmesi gerekebilir dedi.Şİmdilik böyle yani.Pıhtılaşmayla çok ilgilenmedi yani bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.Bebişte sende iyisindir inşallah bu sefer sağlıcakla kavuştursun Rabbim
Hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar.Özellikle hamiş arkadaşlar dua ederse sevinirim.Sizlerde benim dualarımda olucaksınız inşallah
canım benim aglama
bak ben gecen gebeliğimde dünya test oldum
bu sefer hiçbirsey yaptırmadım
bıktım testlerden cünkü
suna inanıyorum olacaksa her türlü olur lütfen kendini üzme
bbu arada verdiği bilgilere cok sasırdım
iyice kafam karıstı
daha kilo artısım olmadı zaten dikkat edicem
canım aksam dua edicem sana bolbol hep aklımdasın
tabi tüm arkadaslara da ketene cerene melise ...... hepinize
yaptır bakalım testlerini zamandan korkma
bende dişle ugrasmıstım biliyorsun
hamile kalmamız önemli değil bizim
sağlıkla kucaklamak önemli
dün arkadasıma söyledim karnımı sevmek istedi izin vermedim
cok konusulcak birsey yok daha dedim
hele bi kucağıma alabileyim sağlıkla
karnımdan kucağıma bir alayım ahh ahhh
Mümkün olduğunca bu konudan konuşmuyorum hiç.Dr lara anlatırken tekrar aynı şeyleri yaşıyorum ve ağlamaya başlıyorum.İnşallah zamanla bu da geçecek.Eşim bıkmış durumda bu testlerden.Bırakalım hiçbişey yapmayalım, bi kerede tam teslim olalım Rabbimize, bırak bu iğneleri ilaçları dr ları diyo.Belki de öyle yapmayalım bilmiyorum.Sen bu gebeliğinde kendini rahat bırakıyosun ya bak olucak bu sefer Allah ın izniyle.Hiçbişey yaptırmamak en iyisi gerçekten.Ben yeni bi gebelik için hazır değilim onu anlıyorum her hastaneye gittiğimde.O yüzden dediğin gibi hamile kalmak kadar sağlıkla devam etmeside çok önemli.Hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin.Dr keşke otopsi yaptırsaydın dedi bu arada.Bende duygusal davrandım istemedim dedim.Bu gece birbirimize çok dua edelim inşallah Rabbim bi daha bu ve benzeri acılar yaşatmasın.
kızlar bgn üde sayarsak adetim 2 gün geçmiş blnmakta hiç geçmeyen adetimbelirtilerde devam üykü akıntı göğüslerim acıyo falan.yarın gidiyorm hastaneye yada yarın sabah evde yapıcam aile hekimine gitsemde aynı zaten idrarda gebelik yapacak.yarın akşama kalmaz belki size haber veririm inşallah.
kızlar çok kötü 2 gün geçirdim geçen akşam eşimle dışarı çıktık eşim arkadaşının dükkanına ugramak istedi hamileyken çok görüşürdük ailece ama sonra kadının meraklı tavırları beni uzaklaştırdı . neyse dükkana gittik kızı kucagındaydı eşini bekliyomuş bir yere gideceklermiş habire yürü kızım konuş kızım şov yapar oldu benim canım çok sıkıldı arabadan inmedim bile onun o tavırlarına kadın karşıdan gelirken bi baktım hamile karnı biraz çıkmış bi anda geriye gittim anlamadım ne oldu döndüm eşimin gözlerine baktım ordan kaçmak istedim ne olur yalvarırım gidelim gibi çaresiz bakışlar içinde kaldım bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum benim haberim yoktu eşimin haberi varmış bana söylememiş aslında o kadar etkilenmiyodum ama anlamadım kadının elinde çanta vardı sanki karnını kapatır gibi eşi sürekli çantanı arabaya bırak deyip durdu benim bütün heryerim istemsiz titredi ve bi bahane bulup bindim arabaya yolda başladım aglamaya o kadar kötüydüm ki çaresiz hissettim kendimi o gece çok hastalandım tansiyonum yükseldi sabaha kadar siz beni çok iyi anlıyosunuz bunu biliyorum canım çok acıdı kızlar size bunu anlatmak için zor dayandım anlamıyorum insanlar neden bu kadar acımasız olabiliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?