Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canımmm, yasadıgın her duyguyu hala ıcım tıtreyerek yasıyorum ve suan bıle aglıyorumm Guzel Allah ım bıze guc kuvvet dayanma gucu versınnn AMİNNNN

Fatma beyza
sabrına hayran kaldım doğrusu
benimde 2 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı
hayırlısı olsun diyorum benim bi belirtim yok
çok ağrım var oda üşüttüğüm için zaten

kızlar ayşenaz bana şimdi mesaj attı hastaneye gidiyo kasık ve beli çok agrıyomuş birde ateşi varmış hep birlikte onun ve çocugu için dua edelim bizden bunu istemiş allahım inşallah yardımcısı olur

Kan tahlilimde negatif çıktı malesef
bu ayda olmadı bi ben veremedim yine güzel haberi
bu kadar şanssız olmak zorundamıyım ya

bak sana kızıcam ama heyyy olumsuz olmak yok. bak ınanmasanda ,sadece dilin solesede olumsuz cumleler kurma lutfen.
ınanmadan da solesen iyi,pozitif ol tamam mı...sen simdi gusel bir donemdesin. beklemedesin. artık gun be gun heycanla bunu beklıosun. umuduna umudun var.
bu adetin gecıcek ve sen olması gerektıgı gıbı, sadece cocuk icin degıl, sevgilin oldugu icin, esin oldugu icin ve insani ihtiyacların icin hayatına devam edıceksin. ve birinden birinde ıns rabbım sana evladını nasip edecek. olumsuzzzluk yokkkk

Maşallah canım.
İnşallah iyi haberlerle gelir canım....
Ketenin tatalım isyan etme... Etme yoksa benim gibi 17 ay beklersin. Üstüne üstlük 3 ay da tedavi gördüğüm halde!!!
Bak gördün mü senden şanssızları da varmış.her şeyin bir zamanı vardır tatlım. İnşallah bir an önce hamile kalırsın tatlım

rabbim yardımcıısı olsun ,hepımızınde.ins bu topıkten herkes evlatlarını kucaklasın. bekleyenler,n sıra sıra haberleri gelsinnn ıns

Bu arada size müjdeli bir haber daha vereyim.

Eskiler bilir doğa2012 arkadaşımız bu sabah spinal anesteziyle ve sağlıcakla oğluşunu kucağına aldı teyzeleri:119::118:
İnşallah yarın sabah görmeye gideceğiz biz de
Bakalım sıra özaycığımızda, sonra Aynur ve mehtapibrahimde
Sonrada darısı hepimizin başına olsun inşallah dert ortaklarım

heyy masallah ne gusel...
rabbım herbırımıze gostersın bugunleri ıns... ne kadar guzelll. onun yerinde olmak isterdim simdi

heyy masallah ne gusel...
rabbım herbırımıze gostersın bugunleri ıns... ne kadar guzelll. onun yerinde olmak isterdim simdi
Ben de doğacığımın yerinde olmak isterdim valla.. İnşallah bekleyen bütünümün melekannelerine nasip olsun inşallah....
tobegukummm napıosun sekerıommm
tatıll gelıooo. ohhh..dinlen artık ıns.
nasıl gidioo hayat?
İyiyim tatlım. Doğaya sürpriz şeker hamurlu bebek kurabiyesi yapacağım da tarif arıyorum
Okul işleri bitti. Artık dinlenme zamanı benim için.
Hayat güzel bakalım şimdilik. Heyecanla perşembeyi bekliyorum. Dr a gideceğiz bakalım.
Sen nasılsın tatlım?? 13 mü oldunuz? Aslında senin topiğe bi tablo yapsan da gebeleri oradan takip etsek.
Benden haberler böyle işte tatlım

ohh ne gusell. bende kızıma yaptırmıstımm hem ısımlı cukulata hem kurabıyee. cok gusel dusunmussun hele bıde el emegı olcaksa ooo..
hade bakalımm canım gusel haberlerle gel ins..
bende ıım cok sukur...13 uz ıvıttt

tablo olabılır ...bı kurcalım bakem nasıl yapılooo. yaparızz ıns

Son düzenleme:

Maşallah size de
El emeği olecek deeee inşallah güsel oluuuurr:26::26:ilk kez kurabiyesini yapıcam.
Tablo süper olur hakikaten...

Aysenazı merak ettim...:44:

Heyecanla belliyoruz haberlerini bütün gün girdim baktım topice haberın var mı diye haydi hayırlısı...

Allahım hiçbirimize bir daha evlat acısı yasatmasın Umarım hersey yolundadır Dualarım onunla
Lütfen olumsuz düşünme böyle düşündükçe kendine çekersin güzel şeyler düşün hayatındaki güzelliklere sükret rahat olunca gelir derler Allahım iyişallah önümğzdeki ay alırız haberlerini
rabbim yardımcıısı olsun ,hepımızınde.ins bu topıkten herkes evlatlarını kucaklasın. bekleyenler,n sıra sıra haberleri gelsinnn ıns
Önce sen sonra biz iyişallah dularımız karsılıklı..
Maşallah size de
El emeği olecek deeee inşallah güsel oluuuurr:26::26:ilk kez kurabiyesini yapıcam.
Tablo süper olur hakikaten...
Allahım iyişallah yıl bitmeden bende tabloya girebilirim.

cnm çyle düşünme yaa nasip benimde bak 1 sene olcak bebeğimi kaybedeli.kızlar sabrıma hayranlıgınızı dile getirmişsiniz sağoln inanın korküdan mıdır nedir içimden hiç test yapmak gelmiyo eşimde biraz geçsin çıkmazsa hayal kırıklığı olmasın diyo.ama çook kasıklarım ağrıyo.p.tesie kadar dyanabilirsem pazartesi yapıcam.ama büyük ihtimal yaa hissediyorm

cok normal canım ben 6.haftada duydum
hatta normali 7-8.haftada duyulması
5haftada anca kese görürsün canım benim

aaaaa ne güzel bi haber bu
doğacım hayırlı olsun masallah bin kere
2prenses 2 prens mi olduk şiimdi
oh oh masallah hep böyle haberler verelim insallah Yarabbim insallah

ayyyy nasıl dayanıosun
yanımda olsan zorla sana test yapardım

kızlar dilaynurdan ses yok merak ediyorum haberiniz varmı

arkadaşlar bilmiyorum beni hatırladınızmı sürekl okuyorum sizi..bebeğii ilk kaybettikten sonra yazıyodum artık sadece okuyorum...herkes hamile okudukça nasıl seviniyorum bi bilseniz.hep dua ediyorum allahım kucaklarını doldur eve bebekleriyle dönmek nasip eyle diye...insan yaşadıkça gördükçe duaları bile değişiyor.kızımın hamileliğinde hep dua ettim allahım sağlıklı hayırlı evlat ver diye hiç uzun ömür ver rabbim demedim.allahım ona hiçömür vermedi.bilmiyorum neyse buraya hepinizi tebrik etmek için girdim...allahım yüzünüzü güldürsün....bnim hiç cesaretim yok çok korkuyorum yeniden bi yıkımı kaldıramam gibi geliyor.belkide dünya tatlısı 2,5 yaşında oğlum old.içindir bilemiyorum ama şu an düşünemiyorum bile.o benim ilacım yaşama sevincim....ama size bişey itiraf edeyimmi hiç biri diğerinin yerini tutmuyor.oğlumla oyunlar oynuyoruz parklara gidiyoruz güzel vakitler geçiriyoruz ama bi yanım hep eksik.eşim oğlum ve ben ne zaman çoook güzel bi gün geçirsek eve dönerken ağlamaya başlıyorum kızıma haksızlık ediyorum iyi vakit geçirince diye pişman oluyorum....çok değişik duygular bi tek eşimle paylaşıyorum bu duygularımı bide buraya yazdım.herkese çok iyiyim havalarındayım sürekli konuşuyorum gülüyorum.ama ufacık çok ufak bişey beni saatlerce ağlatmaya yetiyor.ve sekiz ayın sonunda şu anladım iyiyim gerçekten iyiyim artık ama eksik kalan bir yanım var boş kocaman dolmuyor....ve bunu hepiniz yaşıyosunuzdur eminim o yanma yürekteki o yanma ahhhh nasıl canımı yakıyor ahhh nasıl canım yanıyor o hiç geçmiyor.ve şunu anladım..UNUTULMAYAN VE UNUTULMAYACAK ACININ İLACI YOKMUŞ..allaha emanet olun herşey istediğiniz gibi olsun..

merhaba kızlar

ayşenaz'dan haberi olan var mı merak ettim, hastaneye gitmişti akşam

bir de dilaynur'u da merak ettim o da girmedi idrar testi negatif çıkmıştı dr.a gidecekti sonuç ne oldu acaba??

inşallah her ikisinden de güzek haberler alırızz...

dilaynurla görüştüm gayet iyimiş keseyi görmüşler
bi sıkıntı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…