kızlar çok kötü 2 gün geçirdim geçen akşam eşimle dışarı çıktık eşim arkadaşının dükkanına ugramak istedi hamileyken çok görüşürdük ailece ama sonra kadının meraklı tavırları beni uzaklaştırdı . neyse dükkana gittik kızı kucagındaydı eşini bekliyomuş bir yere gideceklermiş habire yürü kızım konuş kızım şov yapar oldu benim canım çok sıkıldı arabadan inmedim bile onun o tavırlarına kadın karşıdan gelirken bi baktım hamile karnı biraz çıkmış bi anda geriye gittim anlamadım ne oldu döndüm eşimin gözlerine baktım ordan kaçmak istedim ne olur yalvarırım gidelim gibi çaresiz bakışlar içinde kaldım bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum benim haberim yoktu eşimin haberi varmış bana söylememiş aslında o kadar etkilenmiyodum ama anlamadım kadının elinde çanta vardı sanki karnını kapatır gibi eşi sürekli çantanı arabaya bırak deyip durdu benim bütün heryerim istemsiz titredi ve bi bahane bulup bindim arabaya yolda başladım aglamaya o kadar kötüydüm ki çaresiz hissettim kendimi o gece çok hastalandım tansiyonum yükseldi sabaha kadar siz beni çok iyi anlıyosunuz bunu biliyorum canım çok acıdı kızlar size bunu anlatmak için zor dayandım anlamıyorum insanlar neden bu kadar acımasız olabiliyolar
Kan tahlilimde negatif çıktı malesef
bu ayda olmadı bi ben veremedim yine güzel haberi
bu kadar şanssız olmak zorundamıyım ya
Maşallah canım.tansiyon düşüklüğü yasayıp duruyorum hergün.kafam bile kalkmıyor o anlarda.
eşimle dün aksam markete gittik dayanamayıp dısarı cıktım.bogulacaktım nedense.
kızımda hiç böyle seyler yasamamıstım.bu cok farklı.
bu arada dün doktor kontrolümüzdeydik teyzeler. hersey gayet yolundaymıs.
kalp atıslarımızıda gördük hamdolsun.
İnşallah iyi haberlerle gelir canım....kızlar ayşenaz bana şimdi mesaj attı hastaneye gidiyo kasık ve beli çok agrıyomuş birde ateşi varmış hep birlikte onun ve çocugu için dua edelim bizden bunu istemiş allahım inşallah yardımcısı olur
Ketenin tatalım isyan etme... Etme yoksa benim gibi 17 ay beklersin. Üstüne üstlük 3 ay da tedavi gördüğüm halde!!!Kan tahlilimde negatif çıktı malesef
kızlar ayşenaz bana şimdi mesaj attı hastaneye gidiyo kasık ve beli çok agrıyomuş birde ateşi varmış hep birlikte onun ve çocugu için dua edelim bizden bunu istemiş allahım inşallah yardımcısı olur
Bu arada size müjdeli bir haber daha vereyim.
Eskiler bilir doğa2012 arkadaşımız bu sabah spinal anesteziyle ve sağlıcaklaoğluşunu kucağına aldı teyzeleri :119::118:
İnşallah yarın sabah görmeye gideceğiz biz de
Bakalım sıra özaycığımızda, sonra Aynur ve mehtapibrahimde
Sonrada darısı hepimizin başına olsun inşallah dert ortaklarım
Ben de doğacığımınheyy masallah ne gusel...
rabbım herbırımıze gostersın bugunleri ıns... ne kadar guzelll. onun yerinde olmak isterdim simdi
İyiyim tatlım. Doğaya sürpriz şeker hamurlu bebek kurabiyesi yapacağım da tarif arıyorumtobegukummm napıosun sekerıommm
tatıll gelıooo. ohhh..dinlen artık ıns.
nasıl gidioo hayat?
Ben de doğacığımınyerinde olmak isterdim valla .. İnşallah bekleyen bütünümün melekannelerine nasip olsun inşallah....
İyiyim tatlım. Doğaya sürpriz şeker hamurlu bebek kurabiyesi yapacağım da tarif arıyorum
Okul işleri bitti. Artık dinlenme zamanı benim için.
Hayat güzel bakalım şimdilik. Heyecanla perşembeyi bekliyorum. Dr a gideceğiz bakalım.
Sen nasılsın tatlım?? 13 mü oldunuz? Aslında senin topiğe bi tablo yapsan da gebeleri oradan takip etsek.
Benden haberler böyle işte tatlım
ohh ne gusell. bende kızıma yaptırmıstımmhem ısımlı cukulata hem kurabıyee. cok gusel dusunmussun hele bıde el emegı olcaksa ooo..
hade bakalımm canım gusel haberlerle gel ins..
bende ıım cok sukur...13 uz ıvıttt
tablo olabılır ...bı kurcalım bakem nasıl yapılooo. yaparızz ıns
Heyecanla belliyoruz haberlerini bütün gün girdim baktım topice haberın var mı diye haydi hayırlısı...kızlar bgn üde sayarsak adetim 2 gün geçmiş blnmakta hiç geçmeyen adetimbelirtilerde devam üykü akıntı göğüslerim acıyo falan.yarın gidiyorm hastaneye yada yarın sabah evde yapıcam aile hekimine gitsemde aynı zaten idrarda gebelik yapacak.yarın akşama kalmaz belki size haber veririm inşallah.
kızlar çok kötü 2 gün geçirdim .....
Arkadasım sabır versin hepimize üzülme şütfen bizimde güzel günlerimiz gelecek bebeklerimiz kucagımızda sükredeceğiz.Az daha dayanalim Allahım bizi görüyor kuzucuklarımızı koruyor
Nazar degmesin hersey yolunda gidecek iyişallah Ferah tut yüregini streslendirme kendimi (söylemesi kolay )bende bugun ılk kontrolume gıttım, kork ıcınde cok sukur kesemızı gorduk 5haftalıkmıs batımla uyumlu, kalp atısını gormek ıcın 25 ıne gun verdı.. ıcım hala tıtrıyo korkum stresım bıtmıyo, bugun kalp atısını gormeyınce bıle aklım gıttı doktor normal dedı ama anlayın korkuyorummhamıle kardeslerım kacıncı haftada duydunuz kalp atısların , normal mı bende duyulmaması... Bukadarını tekrar yasatan Rabbim kucagıma almamı da nasibb etsin inşallah, hepimize inşallahhh
Amin arkadasım hepimizeCanımmm, yasadıgın her duyguyu hala ıcım tıtreyerek yasıyorum ve suan bıle aglıyorummGuzel Allah ım bıze guc kuvvet dayanma gucu versınnn AMİNNNN
Allahım hiçbirimize bir daha evlat acısı yasatmasın Umarım hersey yolundadır Dualarım onunlakızlar ayşenaz bana şimdi mesaj attı hastaneye gidiyo kasık ve beli çok agrıyomuş birde ateşi varmış hep birlikte onun ve çocugu için dua edelim bizden bunu istemiş allahım inşallah yardımcısı olur
Lütfen olumsuz düşünme böyle düşündükçe kendine çekersin güzel şeyler düşün hayatındaki güzelliklere sükret rahat olunca gelir derler Allahım iyişallah önümğzdeki ay alırız haberleriniKan tahlilimde negatif çıktı malesef
Önce sen sonra biz iyişallah dularımız karsılıklı..rabbim yardımcıısı olsun ,hepımızınde.ins bu topıkten herkes evlatlarını kucaklasın. bekleyenler,n sıra sıra haberleri gelsinnn ıns
Maşallah size de
El emeği olecek deeee inşallah güsel oluuuurr:26::26:ilk kez kurabiyesini yapıcam.
Tablo süper olur hakikaten...
Allahım iyişallah yıl bitmeden bende tabloya girebilirim.
cnm çyle düşünme yaa nasip benimde bak 1 sene olcak bebeğimi kaybedeli.kızlar sabrıma hayranlıgınızı dile getirmişsiniz sağoln inanın korküdan mıdır nedir içimden hiç test yapmak gelmiyo eşimde biraz geçsin çıkmazsa hayal kırıklığı olmasın diyo.ama çook kasıklarım ağrıyo.p.tesie kadar dyanabilirsem pazartesi yapıcam.ama büyük ihtimal yaa hissediyormKan tahlilimde negatif çıktı malesef
bende bugun ılk kontrolume gıttım, kork ıcınde cok sukur kesemızı gorduk 5haftalıkmıs batımla uyumlu, kalp atısını gormek ıcın 25 ıne gun verdı.. ıcım hala tıtrıyo korkum stresım bıtmıyo, bugun kalp atısını gormeyınce bıle aklım gıttı doktor normal dedı ama anlayın korkuyorummhamıle kardeslerım kacıncı haftada duydunuz kalp atısların , normal mı bende duyulmaması... Bukadarını tekrar yasatan Rabbim kucagıma almamı da nasibb etsin inşallah, hepimize inşallahhh
Bu arada size müjdeli bir haber daha vereyim.
Eskiler bilir doğa2012 arkadaşımız bu sabah spinal anesteziyle ve sağlıcaklaoğluşunu kucağına aldı teyzeleri :119::118:
İnşallah yarın sabah görmeye gideceğiz biz de
Bakalım sıra özaycığımızda, sonra Aynur ve mehtapibrahimde
Sonrada darısı hepimizin başına olsun inşallah dert ortaklarım
cnm çyle düşünme yaa nasip benimde bak 1 sene olcak bebeğimi kaybedeli.kızlar sabrıma hayranlıgınızı dile getirmişsiniz sağoln inanın korküdan mıdır nedir içimden hiç test yapmak gelmiyo eşimde biraz geçsin çıkmazsa hayal kırıklığı olmasın diyo.ama çook kasıklarım ağrıyo.p.tesie kadar dyanabilirsem pazartesi yapıcam.ama büyük ihtimal yaa hissediyorm
merhaba kızlar
ayşenaz'dan haberi olan var mı merak ettim, hastaneye gitmişti akşam
bir de dilaynur'u da merak ettim o da girmedi idrar testi negatif çıkmıştı dr.a gidecekti sonuç ne oldu acaba??
Inşallah her ikisinden de güzek haberler alırızz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?