Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

mrblar canım melek anneleri iki üçgündür eşim ve kızım rahatsızdı onlarla uğraşıyordum çok şükür bugün tamamen iyileştiler çarşmba kan testi yaptırdım 859 çıktı cumartesi keseyi görmek için gttm gördüm gibi bişe kese rahimde henüz dedi daha küçük dedi foto verdi ordada belli zaten herhangi bişey olmazsa ayın sonuna gel dedi ama bekleyemem 1 haftaya kadar başka dr giderim artık iki dr seçtim ayda dönüşümlü olarak giderim 15 güne bir henüz bugün 5.haftama girdik daha hiç zaman geçmiyor birdaha hamile olursam adet günümün 15 geçmesini beklicem dr gider gtmez 7.haftamın içinde olduğumu öğrenirim

KIZLAR dişim öyle agrıyor ki off ki ne offf
ben dişlerimi geceleri sıkıyorum özellikle kızımın kaybından sonra şiddetle arttı bu
şimdi o sıktığım için dişlerim o kadar agrıyorki ne yapıcam bilmiyorum

rahatlatacak bi iaç yokmu acaba canım doktora bi sorsan.
bende aynı şekilde bugün çok kötüyüm yanağım şişmiş
gece ne olduysa diş etim balon gibi olmuş bide ağrıyor ki
öğleden sonra gidicem doktora

gecmıs olsun canım. sadece sıktıgın icin mi agrıo yoksa curuk agrısıda mı var? gercı dis islerini halletmıstın galıba dimi.
allah sıfa versın. acaba uyurken kullanabılecegın bir aparat falan var mı ki. ne bıleyım yumusak bır dıslık falan belkı gece sıkmanı engeller...

tobeguk doğaya çok selam söyle Allah analı babalı büyütsün inşallah
hayırlı sağlıklı bi ömür versin bebişine
o bu topikteki en karamsarlardan biriydi bak oda kavuştu bebeğine :)

Kan tahlilimde negatif çıktı malesef
bu ayda olmadı bi ben veremedim yine güzel haberi
bu kadar şanssız olmak zorundamıyım ya

canım umutsuz olma.hemen olacak diye birsey yok.bak benimde hemen olmamıstı.
doktor kontrolüne gittinmi hiç?iltihap falan varmı?buda engel olurmus.

o yanımız hep eksik kalacak zaten canım. Aysenazım hep aklımda.o benim ilk göz agrım.
bazen karnımdaki bebegimle konusurken geri vitesliyorum kendimi.
acaba kızımın içi acırmı hissedermi diye.

canım benim psikolojik olaak dişlerini sıkıyor olabilirsin.buda cok kötü bir durum.
cok zarar veriyor. doktora danıstınmı bu durumu?

kızlar cok kötüydüm gecenlerde.öyle bir bel agrısı vardıki kopacak sandım.
atesim cok yüksekti. kasıklarımda agrımaya baslayınca yolda aglayarak dualar ettim.
öyle korktumki.düşük yapıcam sandım o kadar agrım vardı.
cok şükür düşük tehlikemiz yokmus. baya bir üşütmüşüm.bogaz enfeksiyonuyla devam etti.
kulak burun bogazada gittim. ilaçlar verdi.doktoruma danısıp 1-2 tane kullandım.
şimdi elhamdülillah iyiyim.hepinizden Allah razı olsun.

aysenaz canım ne ilaç verdi doktor
hepsi psikolojk gecen hamileliğimde burnum bile akmamıstı
evt tansiyon preeklamsi belası ile ugrastım ama rahattım sağlıklıydım
bu sefer cok rahat hissetmeye calıssamda bir ordan bir burdan hastalık buluyor
dişimden yemek bile yiyemedim bugün
sürekli dua edip Allahım Ya Şafi adınla şifa ver diyorum
bunca senelik eczacıyım
o kadar kişiye sordum ve daha bu saatte antibiyotiği atabildim korkudan
Rabbim yardımcımız olsun hepimize güzel sonlar yazsın
bu sefer hikayelerimiz mutlu sonla bitsin
sağlıkla evlatlarımıza kavusalım insallahhh

Kizlar öncelikle hepiniz aklimdasiniz. Dualarim hep hamilelerinizle, sag salim hayirlisiyla kucaklarina almalari icin, ve tabikide bekleyenlerede, en kisa zamanda bizlerinde kucaklari dolmalari..

Ben herzamanki gibi diplerdeyimde aklima bir soru takildi deminden beri.. Yarin-öbür gün adetim gelmesi gerek (insallah yine gecikmezse) yani ayin 22.-26 arasi denemelere baslayabiliriz demektir allahin izniyle.. 15.aralik dogum yapmistim acil sezeryanla.. Diyorumki 6bucuk ay olmus olacak acaba erkenmi simdi baslamamiz, ya sonumuz yine kötü olursa riske giriyorsam az daha bekleyim diyorum sonra yine istemiyorum karma karisigim bir yanim almak istiyo bitanemin kardesini kucagima bi tarafim karisik..
Allahim

çook geçmiş olsn cnm bnm.çok normal evhamlanmamız ama banada bazen abartyrz gibi geliyo.gerçi bnm kesinleşen bişey yok rabbim sağ salim geçirsin tüm annelerin hamileleiklerini bebeklerini de sağ salim versin kcgına inşallah.bü arda bende bişey varsa aramız 1 hafta falan galiba ne güzel tesadüf akşam üzeri haber verecem brdan evet yada hayır

cnm dr ne kadar dedi bak mesela onlar 2 sene deselerde misal tabii senin iyileşmen iyiyse indiriyolar o süreyi.gittinmi bilmiyorm ama endişelerin varsa önce dr a git bence.bak bendede olma ihtimali var şüan bnm bebeğim olrsa olana kadar 22 ay geçmiş olcak nerdeyse 2 sene ama bende erkenmi acaba diyorm bazen.

canım allah razı olsun dualrın ıcın. buradakı herkes bırbırıne dua edıo ıns.
sordugun konuda nacizane fıkrımı solıym. benım doktorum 6 ay vermıstı. doktordan doktora kısıden kısıye degısıo.bız sole karar verdık kı, ,nsanogluyuz ustumuze dusmesede kendımızı alıkoyamıoruz gelecegı olcup tartmaktan. aslında erken olduguna ya da erken olup bısey mı olur sorusu hepımızın aklına geldı ama. kader, eger bısey olucaksa bu bızım erken ,gec planımızla ya da ' tamam artık bısey olmaz ' deme durumumuz,garantımız yok ki. bu konuda doktorumuz bızım ıcın onemlı yol gosteren. o sana ne kadar dedıyse o sureyı doldur ve ya bısmıllah de nıyet et bence. gerısını hesaplamak hepımızın hatası ama bos be guselım...hesaplar zaten yapıldı.

aysenaz sen çekmeköydemiydin

zelalcim nerelerdesin gittinmi almanyaya

ayy ınayımm valla artık son demlerımde su almanya gunlerının bıtmesını beklıorum. artık cok sıkıldımm eylul basıı yaklasık 85 gunum var. saymaya basladımmm gari.
ıntrentten ev bakıorum ,esya bakıorum da azcık durabılıorum. gıtme pskolojısıne gırdım cok
ataevlerde ,fsm ,barıs mah cıvarlarından ev bakıoruz ama bursada pahalıymıs bee yaw.. neyse bakalım ins gonlumuze kesemıze gore bıseyler buluruz. rabbım denk getırsın...
sen nabarsınnn*
bu aradadoruk hastanesıne karar verdık galıba...

canım phymer izotonik deniz suyu verdi burun kanamam için.gercekten işe yaradı.
hergün burun kanamasıyla uyanırken şimdi kanamıyor cok şükür.ama bel ve kasık agrısının belli bir sebebi yok.
bazı hamileliklerde olabileceğini söyledi doktor.ama ben cok korktum.cünkü belim kopacak gibiydi.
yolda nasıl aglıyorum.elhamdülillah düşük tehlikesi yokmus.

canım o karmasa hep var olacak.bunun yeni bebek oluncada gececeği yok.bunu bil sadece.
ben hala daha kızımı özlüyor ve onun için aglıyorum.en yakın örnek dün gece ona yazdım agladım.
karnımı severken sanki kızımı seviyorum.gecen sene kardeşinin yerinde sen vardın dedim.
su an bile içim hopluyor aglamak için. ama yeni bebek bir umut.doktoruna danıs.
bizler için 6.5 ay erken değil.

ay insallah canım.çok isterim.abartmak bilemiyorum ama ister istemez korku doluyuz.
ben elimden geldiğince herseyi iyi düşünmeye calısıyorum.

aysenaz sen çekmeköydemiydin

zelalcim nerelerdesin gittinmi almanyaya

evet canım cekmeköydeyim ben.beklerim birgün

arkadaşlar benim tıhtılaşma testim çıktı pıhtılaşma yok e şimdi ne olucak doktorada göstermedim daha peki benim hamileyken o bacakların ayaklarım ellerim ne diye şişti .şimdi ben ne yapıcam az akıl verin bana

Canım hamileyken tansiyonun yükselmişmiydi?
El ve ayakta ödem, tansiyon yükselmesi ve de idrarda protein varlığı direk preeklampsiyi işaret ediyor.
sadece pıhtılaşma sorunu olanlar yakalanmıyor preeklampsiye,
ben mesela çok şiddetli yaşadığım halde bende de pıhtılaşma sorunu yok,
Bundan sonra ne yapacağına gelince aslında bu dr.a göre değişecektir, her dr. farklı bir yöntem seçebilir,
Ben pıhtılaşmam olmadığı halde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanacağım, belki başka bir dr. olsaydı gerek görmeyebilirdi,
Tekrar iyi bir perinatoloğa gidip onun tercihlerine göre hareket edeceksin cnm...

bariz tansşyonum yükselmedi ama benim normal tansiyonum bile düşük çıkar 10-6 falan her günde ölçmedim oyle konrtolden kontrole ölçüldü ama doğum yapmadan 1 gece nce uykumdan baş arğrıdıyla uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…