KIZLAR dişim öyle agrıyor ki off ki ne offf
ben dişlerimi geceleri sıkıyorum özellikle kızımın kaybından sonra şiddetle arttı bu
şimdi o sıktığım için dişlerim o kadar agrıyorki ne yapıcam bilmiyorum
ben dişlerimi geceleri sıkıyorum özellikle kızımın kaybından sonra şiddetle arttı bu
Kan tahlilimde negatif çıktı malesef
bu ayda olmadı bi ben veremedim yine güzel haberi
bu kadar şanssız olmak zorundamıyım ya
arkadaşlar bilmiyorum beni hatırladınızmı sürekl okuyorum sizi..bebeğii ilk kaybettikten sonra yazıyodum artık sadece okuyorum...herkes hamile okudukça nasıl seviniyorum bi bilseniz.hep dua ediyorum allahım kucaklarını doldur eve bebekleriyle dönmek nasip eyle diye...insan yaşadıkça gördükçe duaları bile değişiyor.kızımın hamileliğinde hep dua ettim allahım sağlıklı hayırlı evlat ver diye hiç uzun ömür ver rabbim demedim.allahım ona hiçömür vermedi.bilmiyorum neyse buraya hepinizi tebrik etmek için girdim...allahım yüzünüzü güldürsün....bnim hiç cesaretim yok çok korkuyorum yeniden bi yıkımı kaldıramam gibi geliyor.belkide dünya tatlısı 2,5 yaşında oğlum old.içindir bilemiyorum ama şu an düşünemiyorum bile.o benim ilacım yaşama sevincim....ama size bişey itiraf edeyimmi hiç biri diğerinin yerini tutmuyor.oğlumla oyunlar oynuyoruz parklara gidiyoruz güzel vakitler geçiriyoruz ama bi yanım hep eksik.eşim oğlum ve ben ne zaman çoook güzel bi gün geçirsek eve dönerken ağlamaya başlıyorum kızıma haksızlık ediyorum iyi vakit geçirince diye pişman oluyorum....çok değişik duygular bi tek eşimle paylaşıyorum bu duygularımı bide buraya yazdım.herkese çok iyiyim havalarındayım sürekli konuşuyorum gülüyorum.ama ufacık çok ufak bişey beni saatlerce ağlatmaya yetiyor.ve sekiz ayın sonunda şu anladım iyiyim gerçekten iyiyim artık ama eksik kalan bir yanım var boş kocaman dolmuyor....ve bunu hepiniz yaşıyosunuzdur eminim o yanma yürekteki o yanma ahhhh nasıl canımı yakıyor ahhh nasıl canım yanıyor o hiç geçmiyor.ve şunu anladım..UNUTULMAYAN VE UNUTULMAYACAK ACININ İLACI YOKMUŞ..allaha emanet olun herşey istediğiniz gibi olsun..
canım umutsuz olma.hemen olacak diye birsey yok.bak benimde hemen olmamıstı.
doktor kontrolüne gittinmi hiç?iltihap falan varmı?buda engel olurmus.
DÜN DİŞİM İÇİN DOKTORA GİTTİM ANTİBİYOTİK VERDİ
İLAÇ BTİNCEDE 20 LİK DİŞİMİ ALICAKLAR İNŞŞŞ.
BU AYDA DİŞ İÇİN ARA VERMİŞ OLACAĞIZ BEBEĞE
HAYIRLISI BAKALIM BEN HALA ADET OLAMADIM
AMA KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI NASİP ARTIK
çook geçmiş olsn cnm bnm.çok normal evhamlanmamız ama banada bazen abartyrz gibi geliyo.gerçi bnm kesinleşen bişey yok rabbim sağ salim geçirsin tüm annelerin hamileleiklerini bebeklerini de sağ salim versin kcgına inşallah.bü arda bende bişey varsa aramız 1 hafta falan galiba ne güzel tesadüf akşam üzeri haber verecem brdan evet yada hayırkızlar cok kötüydüm gecenlerde.öyle bir bel agrısı vardıki kopacak sandım.
atesim cok yüksekti. kasıklarımda agrımaya baslayınca yolda aglayarak dualar ettim.
öyle korktumki.düşük yapıcam sandım o kadar agrım vardı.
cok şükür düşük tehlikemiz yokmus. baya bir üşütmüşüm.bogaz enfeksiyonuyla devam etti.
kulak burun bogazada gittim. ilaçlar verdi.doktoruma danısıp 1-2 tane kullandım.
şimdi elhamdülillah iyiyim.hepinizden Allah razı olsun.
cnm dr ne kadar dedi bak mesela onlar 2 sene deselerde misal tabii senin iyileşmen iyiyse indiriyolar o süreyi.gittinmi bilmiyorm ama endişelerin varsa önce dr a git bence.bak bendede olma ihtimali var şüan bnm bebeğim olrsa olana kadar 22 ay geçmiş olcak nerdeyse 2 sene ama bende erkenmi acaba diyorm bazen.Kizlar öncelikle hepiniz aklimdasiniz. Dualarim hep hamilelerinizle, sag salim hayirlisiyla kucaklarina almalari icin, ve tabikide bekleyenlerede, en kisa zamanda bizlerinde kucaklari dolmalari..
Ben herzamanki gibi diplerdeyimde aklima bir soru takildi deminden beri.. Yarin-öbür gün adetim gelmesi gerek (insallah yine gecikmezse) yani ayin 22.-26 arasi denemelere baslayabiliriz demektir allahin izniyle.. 15.aralik dogum yapmistim acil sezeryanla.. Diyorumki 6bucuk ay olmus olacak acaba erkenmi simdi baslamamiz, ya sonumuz yine kötü olursa riske giriyorsam az daha bekleyim diyorum sonra yine istemiyorum karma karisigim bir yanim almak istiyo bitanemin kardesini kucagima bi tarafim karisik..
Allahim
Kizlar öncelikle hepiniz aklimdasiniz. Dualarim hep hamilelerinizle, sag salim hayirlisiyla kucaklarina almalari icin, ve tabikide bekleyenlerede, en kisa zamanda bizlerinde kucaklari dolmalari..
Ben herzamanki gibi diplerdeyimde aklima bir soru takildi deminden beri.. Yarin-öbür gün adetim gelmesi gerek (insallah yine gecikmezse) yani ayin 22.-26 arasi denemelere baslayabiliriz demektir allahin izniyle.. 15.aralik dogum yapmistim acil sezeryanla.. Diyorumki 6bucuk ay olmus olacak acaba erkenmi simdi baslamamiz, ya sonumuz yine kötü olursa riske giriyorsam az daha bekleyim diyorum sonra yine istemiyorum karma karisigim bir yanim almak istiyo bitanemin kardesini kucagima bi tarafim karisik..
Allahim
aysenaz sen çekmeköydemiydin
zelalcim nerelerdesin gittinmi almanyaya
aysenaz canım ne ilaç verdi doktor
hepsi psikolojk gecen hamileliğimde burnum bile akmamıstı
evt tansiyon preeklamsi belası ile ugrastım ama rahattım sağlıklıydım
bu sefer cok rahat hissetmeye calıssamda bir ordan bir burdan hastalık buluyor
dişimden yemek bile yiyemedim bugün
sürekli dua edip Allahım Ya Şafi adınla şifa ver diyorum
bunca senelik eczacıyım
o kadar kişiye sordum ve daha bu saatte antibiyotiği atabildim korkudan
Rabbim yardımcımız olsun hepimize güzel sonlar yazsın
bu sefer hikayelerimiz mutlu sonla bitsin
sağlıkla evlatlarımıza kavusalım insallahhh
Kizlar öncelikle hepiniz aklimdasiniz. Dualarim hep hamilelerinizle, sag salim hayirlisiyla kucaklarina almalari icin, ve tabikide bekleyenlerede, en kisa zamanda bizlerinde kucaklari dolmalari..
Allahim
DÜN DİŞİM İÇİN DOKTORA GİTTİM ANTİBİYOTİK VERDİ
İLAÇ BTİNCEDE 20 LİK DİŞİMİ ALICAKLAR İNŞŞŞ.
BU AYDA DİŞ İÇİN ARA VERMİŞ OLACAĞIZ BEBEĞE
HAYIRLISI BAKALIM BEN HALA ADET OLAMADIM
AMA KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI NASİP ARTIK
hayırlısı olsun canım.sadece cok üstünde durmamaya calıs.düşününce olmuyor.
Allaha tam teslimiyetle dua et.birde zelal gibi bende 70.000 lem yelid ve 40 gün üstüste teheccüde
kalkmıstım.ve o ay oldu.duanın acmayacagı kapı yok.
çook geçmiş olsn cnm bnm.çok normal evhamlanmamız ama banada bazen abartyrz gibi geliyo.gerçi bnm kesinleşen bişey yok rabbim sağ salim geçirsin tüm annelerin hamileleiklerini bebeklerini de sağ salim versin kcgına inşallah.bü arda bende bişey varsa aramız 1 hafta falan galiba ne güzel tesadüf akşam üzeri haber verecem brdan evet yada hayır
aysenaz sen çekmeköydemiydin
zelalcim nerelerdesin gittinmi almanyaya
arkadaşlar benim tıhtılaşma testim çıktı pıhtılaşma yok e şimdi ne olucak doktorada göstermedim daha peki benim hamileyken o bacakların ayaklarım ellerim ne diye şişti .şimdi ben ne yapıcam az akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?