Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ceren preeklampsi öyle normal tansiyona fln bakmıyor, benim gebelikten önce en yüksek 9/5 falan olurdu, gebeliğimde de 28. Haftaya kadar hiç yükselmedi, ne olduysa 28. Haftaya girdiğim gün oldu((
Ne olursa olsun sonuçta artık daha bilinçliyiz, her türlü önlemi alıp ve sonrasında rabbime tevekkül etmekten başka birşey kalmıyor,
Umarım bu sefer başarabiliriz...

oysa hayal kurmuştum test yapsam ve çıksa bile eşime söylemeyip pazara kadar bekleyip babalar gününde söyleyecektim
ama test yapmama gerek kalmadı :)
kısmet hayırlısı böyleymiş yine olmadı oysa diğer ikisinde hemen kalmıştım

oyyy...cokta gusel dusunmus.
canım ya hayırlı vakıtlerı vardır az sabret ins... en hayırlı vakıtte ıns cok beklemedn bir dahakı aya verırsınn gusel haberini...
bende gecen sen babalar gununde kocaman karnıma sıyah goz kalemıyle ' babacım, babalra gunun kutlu olsun, senı sewıyorum yazıp' sabah esımı ole supriz gobekle uyandırmıstım. cok hosuna gıtmıstı. fotolarımız duruyoo ole...

hayırlısı olsun cnm inş bi dahaki aya hep beraber verri< haberleri
bendede yok bu ay ama ben hala kırmızıları göremedim çok garip
ama 1 hafta geçti hala yok

canım normal de benim de tansiyonum düşük cıkar ama gecen hamileliğimde 32.haftadan sonra cok yükseldi
iğne ve aspirin preeklamsiye biraz engel oluyormus
biraz da az kilo almaya calısıcaz canım
suan 11 hafta bitti benim daha kilo almadım
hedefim max 12 kg almak gecen sefer 27 kilo almıstım

Kizlar dertli cadiniz geldi yine...bi slkinti daha eklendiiii... Disciye bakim icin gittim, Iki yirmilik disimi söktüler az önce off suan yatiyorum konusamiyorum hic bisey yapamiyorum. neyseki haftaya kadar izinliyim insallah bi kac güne gecer cünki berbat bir aci bu
Yanliz bu sefer bir iyi haberim var! Adetim bu sefer bir gün gecikmelide olsa geldiii yani iki haftaya kadar basliyoruz dua edin lütfen 22.-26 arasi..

hayırlısı olsun cnım ayrıcada çok geçmiş olsun haftaya bende çektiriyorum 20 lik dişimi
benimde 7 gün geçti gelmedi kırmızılar ama hamilelikte yok
sinir oluyorum şu düzensiz adet olmaya ama doktorada gitmicem bu konuda
ne zamn isterse gelsin

Sagol canim sanada simdiden gecmis olsun umarim cabuk atlatiriz.
Hic sorma devamli düzenli gelen sey dogumdan sonra düzene girmedi ama doktorada gitmicem dedigin gibi nasil nezamsn gelirse gelsin hesaba göre devam edicem.. Doktor birsürü ilac su bu yazicak birde onu beklicem .. Yok valla yeterince doktor gördüm artik allaha emanet ettim herseyimi..

AY nedir bu dişlerden cektiğimiz
ben de cekiyorum suan ama tedavide yok antibiyotik içiyorum insallah zararı olmaz
3.günüm diş agrısı ile

ay nedir bu dişlerden cektiğimiz
ben de cekiyorum suan ama tedavide yok antibiyotik içiyorum insallah zararı olmaz
3.günüm diş agrısı ile

rabbim en çok sana yardım etsin meleğim ya
sen daha önemlisin şu anda yani bebişimiz..
Bugün çalıştığım işyerine ben kızımı kaybettiğimde dengesiz konuşan bi bayan vardı
hamileymişte başın sağolsuna gelmiş ama kocası gitme nazar değer demi vss. Vss
fırına geldi sabah bebeği aldım kucağıma kokladım bi
kızımı kaybettiğimden beri ilk kez küçücükk bi bebek kucakladım ay çok güzel bi duyguymuş ya

bunu nasıl diyorlar sana ya yuhhh ya yuhhhhh

ayrıca cok sağol canım Allah hepimize şifa versin diş kötü agrım azaldı ama hala sol yanımla hiçbirsey yiyemiyorum
ne yapalım beklicez

Canım çok geçmiş olsun.. Diş sıkması için plastik dişlikler var olmazsa diş Dr una yaptır bir tane. böyle ağrı çekmezsin en azından..
tobeguk doğaya çok selam söyle Allah analı babalı büyütsün inşallah
hayırlı sağlıklı bi ömür versin bebişine
o bu topikteki en karamsarlardan biriydi bak oda kavuştu bebeğine :)
Bütün topiğin selamını söyledim inayım. Onun da herkese selamı var.
Hakikaten çok karamsardı ama aldı. Darısı başımıza olsun inşallah hayatım
Çok geçmiş olsun aysenaz. Allah bir daha göstermesin canım...

Canım sana da geçmiş olsun. Topicce hastalık sahibi olmuşuz
Bir ay daha bekliyorum diye üzülme tatlım. Hep ne diyoruz: hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah....
Zelal bu yüzden mi daha az giriyorsun topiğe artık kıs:130::130::130:
Ama ne güzel olacak sana. Yeni ev, yeni eşyalar, yeni bebişşşşşş
Ceren seninle aynı şeyi yaşamışız sanırım. Bende de pıhtılaşma çıkmadı. Ama bebeği kaybetmeden önceki 15 gün elim ayağım davul gibi şişmişti. Tansiyonum hep düşüktü ve o haftaki idrar testim temiz çıkmıştı. Dr um inatla preeeklemsi diyor. Ama ben sulandırıcı kullanmayacakmışım.
Verecek aklı olan accık da bana versin lütfen
Ben de aynı şekilde 27 de kaybettim kızımı
Peki senin Dr söyledi mi ne gibi önlemler alacağını? Gerçi sende tansiyon yükselmesi olmuş ama..
Kuzum kıyamam yaaa.. Allahım bir an önce güzel gönlüne göre versin inşallah. En çok ikimiz bekledik
Bu sene gene yazarsın zelalciğim

kızlarrr ben de şeker çıktı ya((bi bu eksikti.dün doktora gittim bebeğimin kalbine ve beynine baktı.çok şükür hiçbir sorun yok dedi.şeker yüklemesi yapalım sağlıkocağındaki teste 106 çıkmış dedibugün 50 gr yükleme yapıldı açlık 117 tokluk 237 çıktı.endokrin servisine sevk etti.(çok canım sıkkın.

Ben de aynı şekilde 27 de kaybettim kızımı
Peki senin Dr söyledi mi ne gibi önlemler alacağını? Gerçi sende tansiyon yükselmesi olmuş ama..

Preeklampsinin kesin sonuç veren bir tedavisi yok cnm ne yazık ki,
bende ödem yoktu mesela, tansiyonum da sadece 2 gün yüksekti, doğuma girene kadar bir daha hiç yükselmedi, bebeğimi artık karnımda gelişemediği için aldılar((
Bundan sonra yapılacaklara gelince:
Kanımda pıhtılaşma olmadığı halde önlem amaçlı iğne kullanacağım,
perinatolog tarafından çok sıkı takip,
her seferinde kan akımlarına baktırma,
sürekli tansiyon takibi,
sık sık idrarda protein tahlili
Ve bol bol dua...
Artık daha bilinçli ve temkinliyiz
inşallah yüzümüz güler bu sefer...

hayda ne olcak canım şimdi
bol yürüyüş öneriyorlar şekeri cıkanlara
cok yüksek değil aslında şekerin ama sen git bakalım bir takibe
en kötü en kötü insülin olursun hergün surda ne kaldı doğumuna canım
seker tedavisi olan bir çözüm gönlünü ferah tut canım
ama insallah hiçbirseye ihtiyacın olmadan diyetle halledersin
haber ver burda canım dualarım seninle

feriha bende ödem vardı öyle böyle değildim hemde
gerçi kilomda cok vardı iştahım cok acıktı
bu sefer kilo almıcam diye o kadr sartlandımki
gecen hamileliğimde cok net biliyorum 4.ayımda 4-5 kg almıstım
şimdi 3 ay oldu nerdeyse daha kilo almadım
beyin o kadar önemliki yönlendiriyor vücudu
ama sana benden bir tavsiye
ben ne zaman cok üzülsem sinirlensem
tansiyonum fırlıyordu
Allahım yardımcımız olsun
cok zor cokkk

evet ya tansıyon sınırle streslei heycanla cok alakalı bısey. aslında seker ıcınde stersten uzak durun dıolar ama.. greathopesumm seker dıgerlerıne gore daha kolay tedavılı ıns. ve sonucları daha masum. yani cıkmasa iyi olurdu tabi ama, hıc bıseycık olmaz ıns merak etme...
yani ben ıns buradakı herkesın bebeklerını kucagına sorunsuz alacagına inanıorum ve duam o. yani bebeklerımız dogduktan sonra bu yazdıklarımıza bakınca o zamanlar ne kadar korkmustuk yıne bısey olcak dıe ama... bak simdi yanımızdalar cok sukur duasını yapaıcaz ıns. ama tabi surec yasanırken bole soguk kalabılmek zor gercekten... rabbım hepımıze sabır artırsın, sıfa versın ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…