Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım sıkma canını. olmasa iyi olurdu ama...buna kafayı takıp dahada artırma.
bıraz perhızle yoluna gırıyo ıns seker duzeyi. bıraz hareket, yuruyusle falan...
rabbım ins sag salım sorunsuz erıstırsın bu sefer mutlu sonlarımıza...

selam canlar ben geldim kan testinin sonc çıktı NEGATİF :44:KAFAM ÇOK KARIŞIK hamileymişim gibi belirtiler devam ediyo.yanlışsa dicem ama kanda çok küçk olsa bile çıkar benim bildiğim.bilmiyorm yaaa ..pazartesiye kadar gelmezse dr a gidicem bide p.tesi çok cüma mı gitsem diyorm.aklıma baska şeyler geliyo getirmek istemiyorm allahım yardım et.hastalansam üzülmicem ama hiç gelcek gibi değil

ne oldu bize oglum? görmedigin duymadigin dokunamadigin biri icin bukadar kahrolunurmu? yanarmi yüregin?.. yaniyorum, ölüyorum iste kimseye diyemiyorum kimse anliyamiyorki bos bos yaziyorum burdan.. agliyorum bagiriyorum.. bos oldugunu biliyorum hepsinin, keske faydasi olsa yaptiklarimin.. veya keske deseler yilda bi kere görme iznin var 10 yilda bir, inan ölesiyle beklerim varya.. herseyimi veririm..sensiz yarim senem olucak bi kac gün kaldi.. hersey okadar boski ise gidiyorum eve gelip agliyorum ben napiyorum diyorum ne konusuyorum ben evde olmam lazim simdi sacim basim daginik tüm gün seninle olmaktan kendime zaman ayiramadim yine birde ocaktaki yemegi unutmusum seninle oyunlara dalarken patt kapi caliyor ve babamiz geliyor yeni evimizin kapisini aciyoruz kocaman sarilip öpüyoruz.. herseyimiz mükemmel.. ben sensiz hergün hasta oluyorum biliyomusun hergün ayri bi yerim aciyor hergün ayri bi yerim ameliyat oluyor.. bedenim degil oglum kalbim.. yavas yavas süresi bitiyor gibi.. hergün daha az atiyor.. yasli bir kadin gibi hissediyorum kendimi.. aylardir aynaya bakmamis.. kendini salmis.. isten haric disari cikmayan.. bos gezen bos yiyen icen konusan.. tas kalpli yanliz umursamaz ruhsuz biriyim.. an olarak varim.. diger animda naptigim belli olmayan biri..bazende diyorum tutki ben 80-90 yasina kadar yasasam ki allah ömür versin iyisiyle kötüsüyle yasiyip görelim günahlarimizi affettirelim (en cok sana kavusmak icin).. fakat onca sene sensiz? onca sene bu bitmek binmeyen günden güne her hücremi dahada yakan aciya ne demeli.. ölüyorum diyorum yok ötesi eriyorum iste .. naparim ozaman? hic gececekmi bu yara? zamanla gecmez ama alisinirmis öyle diyolar bazilari. ben yanlis örnegim ozaman. benim acim günden güne büyüyo. hasretin günden güne cogaliyo..biktim artik güclü görünmekten yasamaya tekrar tutunmus rolündende hayata yeniden tutunma cabasindanda..ben buyum ben herseyimle her hücremle SEN'im.. Sen olmayada devam edicem.. gecem gündüzüm yemem icmem konusmam yazmam gözyaslarim hepsi sana.. nekadar acitsada yapamiyorum sensiz ya pa mi yo rum.. benim var olma sebebim senmisin. okadar.. bu aciyla mezarada girsem vazgecmem..kendimi hirpalasamda geri getirmesede seni, seni böyle yasiyorum.. aglasamda sizlasamda fayda etmicek farkindayim.. sadece böyle yasiyabiliyorumki seni sadece böyle yasama sansim var cünki.. demistim ya sana cikan her yola raziyim iyisinede kötüsünede.. sonuna kadar varim bu yolun ben annemm.. seni cok seviyorum heryerinden öptüm farzet.. cok sevdigim tavsan tulumunu giydirdim farzet.. ki artik sigiyosundur ona.. ve kucagimda birbirimizin kokusu ic ice gecmis.. rüyalara dalmisiz seninle farzet.. iyi geceler.. bitmeyen sizim..

canım yazdıklarını aglayarak okudum bende bunları yaşıyorum bu aralar daha kötü oldum sanırım içim acıyo 7 ay oldu ama ne yapacagımı bilmiyorum tek ama tek bildigim benimde oglumu çok özledigim

canım benimde aynı durumum kanda negatif çıktı ama hala kırmızlar gelmedi

ben doktora gidesim falan yok ne zaman isterse gelsin.aklına ne geliyor canım

hadi inş canım benim gecmez denen günler geciyor bak.inş yakın zamanda güsel haberide vereceksin.

canım inş birsey olmicak.düzenli yürüyüş yapman gerek.sıkma sen canını.bendede cıkmıstı kızımda.
sanırım hamileliklerde genelde cıkıyor bir dönem.

kötü şeyler düşünme hemen tatlım ya.strestte yapıyoruz buda gecikmeye sebep oluyor.
ömrüm boyunca hiç gecikmeyen ben 5 gün gecikmiştim.sıkma sen canını.

canımsın sen benim ya yıpratma kendini bu kadar bitanem.bak yeni bebek düşüncesi içine giriyorsun.
böyle yaparsan olmaz.ruhunu biraz dinlendirmen gerek.

canlar 2 gündür serumlarla ayaktayım. bugünde enfeksiyon bölümüne randevu aldım.
sanırım vücudum kendi kendine üretiyor bu durumu.hala teshis konmadı.
ateşim devamlı inip inip cıkıyor.en son 39a yaklastı.o gece serumla indirdiler.
zangır zangır titredim resmen. Rabbim şifa versin inş.
bu arada proteinde kacak cıktı. :18: şimdilik bebegimde bir sorun yok.hersey yolunda onunla ilgili.

canım benimde aynı durumum kanda negatif çıktı ama hala kırmızlar gelmedi

ben doktora gidesim falan yok ne zaman isterse gelsin.aklına ne geliyor canım
ayy sen gitmiş olsaydın ya tecrübe olrdü :) aklıma ne geliyoo çıkmamış olablir diyorm belirtiler var çünkü yada kist falanmı var diyorm nası bişey bilmiyorm ama şimdi kimyasal gebelik falan diyolar ya öyle bişey olablir diyorm işte bisürü sorü işareti.. pazartesiye kadar gelmezse gidicem hastaneye bizim brda hastane yok a,le hekimine gittim ben bakalım.gelse de üzülmicem aslında

yok cnm kötü şeyden değilde aklına bisürü şey gliyo belirtiler var adet yok gelcek diye agrı yok gelse üzülmicem zaten.nasip.bilmiyorm yaa

geçmiş olsn cnmmm yeni oldg için vücdn bünyen oynlar oynyo ilerleyince düzelir innşallah bebişin iyiymiş bak allah iyilik versin

canım rabbım sıfa versın ıns... ıns hemen bır devası bulup rahatlatırlar seni...habersız bırakma merak edıoruz.

Canım çok geçmiş olsun hamileyken ateş çok zor olsa gerek , rabbim yardımcınız olsun,
İdrarda proteini es geçmeyin cnm, biliyorsun önemli bir durum, ama çok yüksek olduğunu sanmıyorum,
bol bol su içmeye çalış vücudundaki enfeksiyon çıksın gitsin inşallah,
bebeğin iyimiş zaten en önemlisi o...
Dualarım seninle habersiz bırakma bizi...

ayşenazım dualarım seninle biliyorsun....

kızlar ben bu ara çok kötüyüm heryerden darbelere devam ve işim gücüm iyi değil çalışmam lazım ama iş yok... depresyondayım korunmayıda bırakmadım bu arada bekliyorum bakalım

sanırım depresyondayım ölecekmişim gibi hissediyorum herkesin derdi kendine fazla ama ben bu ara hep kötü haber hep batıştayım dik durmaya çalıştıkça yıkılıyorum hayatın hiç ama hiç bir anlamı yok sadece ölümü bekliyorum

ben bu devlet hastanelerinin ya....
ya 5-6 kişiyi birden içeri alıyor doktor ve hızlıca konusuyor.
derdini anlamadan yorumlara baslıyor.gelde deli olma ya.
bugün daha iyiyim vazgectim doktora gitmekten.
ilaçlara devam edicem.sonra kendi doktoruma gidicem.
önemli olan protein kacagı.ona dikkat edicem.

canım sakın öle düşünme sakın.Allaha sıgın ne olur. hersey inş güsel olacak.
zaman zaman gelgitler yasıyoruz.buda onlardan biri öle düşün.
korunmayı bırakma zamanın az kaldı.gecmez dediğimiz günler geciyor.

bebiş iyi sende düzelirsin inşallah sağlk herşeyden önemli

bu gelgit değil kötü haber aldıkça batıyorummm rabbim çok sınıyor beni bu ara ama daha kötüsünü düşünüp halime şükrediyorum ama gittikçe dahada kötüye yaklaşıyorumm hayattan hiç bir beklentim kalmadı

ya benide kansızlık vurdu ya. dıger gebelıgımde masallahım vardı. sonuna kadar demır takvıyesıne ıhtıyac duyulmamıstı. cok kanlıydım ama tabı sezaryenden sonra
en ıkı senede hıc bır mudahale olmadan kendını yanı kaybettıgı kanı toparlarmıs. dogumdan sonra ılk ay demır hapı ıcım ama sonra bıraktım. simdi cekıorum acısnı.
azcık yuruym dedım oy oyy yollar bıtmedı kalp carpıntısıyla.
demır hapı artı yogun bir kan yapıcı beslenme duzenıne gectık bır haftadır ama ıns bır an evvel sıfa olur.

canım benim hayır olsun ne kötü haberi aldınki?
herseyde her ser görünende bir hayır vardır canımın içi.hiç kötü düşünme.
sabrın sana yetmedigindde YaAllah de.Rabbim bize en büyük avuntu.

Canım çok geçmiş olsun. Neyseki yaz mevsimindeyiz. Bolca kalorisi düşük olan salatalık, kabak, yeşillik falan yersin, Allah'ın izniyle düşürürsün şekeri canım.
Unutma biz sıramızı savdık, bu sefer her şey çokgüzel olacak
Çok geçmiş olsun canım. Ne enfeksiyonu, kandaki crp mi yüksek çıkıyor? Allah şafi ismiyle acil şifa versin inşallah...
Canım aklına kimyasal, mol gebelik falan gelmesin çünkü onlarda da betahcg yükseliyor ama değerlerin düşmesi bir kaç haftayı buluyormuş. 2 ay önce düşük yaptım ya ben o zaman Dr söylemişti bana. Yani endişelenme. İçin rahat olsun. Havalardan falandır inşallah gecikme. Ama tabi sen yine de Dr a görün bence.
Canım ihmal etmesen mi acaba??:26:
Allah sabır versin canım ama bu kadar umutsuz olma lütfen...
Sana da geçmiş olsun zelalciğim. İnşallah her şey yoluna girer

tobegukum eşim sehir dısında ne yazıkki bu hafta.öyle denk geldi.
Allahın izniyle bu gece dönüyor.geldiğinde özel hastaneye gidicem.
İnşallah önemli birsey cıkmaz.

Hanımlar,bulantılarınız ne durumda ben hatsafhalarda yasıyorum... bır ogurtu bır bulantı hersey kokuyo..ısatahımda pek yok.. var mı aynı durumda olanınızz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…