Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hanımlar,bulantılarınız ne durumda ben hatsafhalarda yasıyorum... bır ogurtu bır bulantı hersey kokuyo..ısatahımda pek yok.. var mı aynı durumda olanınızz ?

cok şükür asırı derecede yok ama elbette benimde var.kusmuyorum yine kızımda oldugu gibi.
koku dersen alıyorum fazlasıyla.zaten baska hastalıklardan hamileliğin rahatsızlıklarını hissedemedim.

cok şükür asırı derecede yok ama elbette benimde var.kusmuyorum yine kızımda oldugu gibi.
koku dersen alıyorum fazlasıyla.zaten baska hastalıklardan hamileliğin rahatsızlıklarını hissedemedim.

Benım ılk hamılelıgımde de boyleydı, suanda oyle... bı sıkayetım yok o ıyı olsunda ama su ıcsem cıkartıyorum u yuzden besleyememekten korkuyorum:18: ıcgudusel korkular yanı. Allah beterınden korusun canm bu kadarıyla kalsın rahatsızların

Selam arkadaslarım okuyorum ama uzun zamandır yazamıyorum yazcak bişey yok ki Beklemedeyiz ya zaman geçmiyor hersey sıradan durmuş gibi hayat.Ama çok şükür kötü düşünceleri uzaklaştırdım aklımdan ikinci bebeğiminde ilki gibi saglıklı sıhatli büyüyeceğine Rabbim izin verip bu sefer kucagıma alacagıma (temelli ) inaniyorum gönülden .
Benim gibi bekleyen isteyen tüm arkadaslara sabır ve en kısa sürede güzel haberler vermelerini diliyorum.Hamile arkadaslarımda size nazar değmesin dualarım sizinle yazılarınızı okuyup umutlu ve mutlu oluyorum Allaha emanet olun

Son düzenleme:
sanki bir sorun vargibi herşey kötü olcak gibi pazartesi dr gtcem bana dua edin neolursabah namazına kalktım kalmk istedim kalkamadım zorlyarak birşekilde kalkıp zoraki de olsa abdest aldım ama o namaz bana okadar uzun geldiki ağrılardan belime bir ağrı saplanmış bacağıma vuruyor agrı delirtiyor öğlene kadar topalladım zor yürüdüm sonra agrı biraz hafifledi arada sırada giriyor bacağım kopacak gibi ağrıyor pazartesi ye kadar beklicem gecmzse enson çare gtcem dr inş.atlatırırım sadece kalp atışını duyar gelirim minik bebişimin (bu ağrı nın aynısı ama daha çok şiddetlisi kızıma doğum yaptıktan sonra olmuştu 1 ay yatağa mahkumdum ne yürüdüm ne oturdum emekleyerek işimi hallettm Allahtan annemlerdeydim gtmediğimz dr hocalar kalmadı nedn bulunamadı milyonda bir görülen rahatsızlıkmış dendi geçince üstüne düşmemştm şimdi nedn tekrarlardı çok üzgünüm çok mutsuzum)

cnm sıkma canını normal bel ağrısı işte kimimize endişe kimimize ümit bende adetim gelmiyo 10 gün geçti 2 gündür aynı dediğin gibi belim ağrıyo çok feci ben gene bebiş var ondan heralde diyorm takma kafana bişeyyoktr

ahhh kızlar ahh 11 gün oldü bnm adetten haber yok:44:nerde kaldııınnn kan testinden sonra bidahada bakmadım çünkü yarın hastaneye gidicem aile hekimine gıcık olym bakalım ne dicek brda çok okdm adeti 10 gün geçince değeri yükselenler inşallah bnmde öyledir ne diyimzaten kanda idrarda yapar hadi bakalım hayırlısı

ne oldu bize böyle kızlar nazar değdirdik kendimize galiba.ben de açım ya.diyet fena vurdu beni.hamileyken olmuyor ya karnım gurul gurul .endokrindeki doktor 1 ay diyet yapıyorsun sonra şekerine bakacaz düşmüyorsa insülin vuracaksın dedi.Allahım hangi hastalıktan korkuyorsam başıma geliyor.hep böbrekten korkardım diyalize giriyorlar diye o sancıları çektim neyseki taş kırdırmakla kaldım kasım ayında.şeker hastalararına çok üzülürdüm başıma geldi.tatlıya feci düşkünümdür((Allahım beterinden koru lütfen.

Canım benım adet gunumden bıgun sonra bakılmıstı kanda gebelıge, degerım 29 cıkmıstı erken gebelık suphesı yazıyordu cok degerım katladı cok sukur. belkı gec dollenme yasıyorsundur ama erteleme dırek gıt hastaneye varsada ıcın rahatlasın yoksada, nedenı bulunsun.. Allah gonlune gore versın canımmm benımmm...

Kesınlıkle senle aynı gorusteyım canımmm, o kadar berbatım kı asırı bı bulantı yasıyorumm. dun gece yataga gırdım bı sıtma bı tıtreme ı usume, sabaha kadar zangırdadım battanıyenın altında kalktıgımda da atesım yukselmıstı, halada yuksek ogurmektende yıyemıyorum yemek krakerle duruyorum. Allah ım sana emanetız bebeklerımızı ve bızı koru Yarabbimmm. Burdakı tum hamıle kardeslerıme bebıslerıne bana mınıgıme ŞAFİ ısmınle sıfa ver YARABBİMMM.

Merhaba kızlar..
Ben de 17 ay önce kızımı kaybettim. Sonra uzunca bir bekleme süresinden sonra 9 ay bebek denedik, olmadı. Son 3 ayında bebek tedavisi olduk. 3. Ay döllenme oldu ama bu sefer de malesef düşük yaşadım. buraya kadar çoğunuz biliyorsunuz zaten..
Sonra Dr "bu ay tedaviye ara verelim, vücudun çok yıprandı" dedi.
Ve ben o ay yani düşükten 15 gün sonra, doğal yolla hamile kaldım arkadaşlar.
Allah'a şükür şu an hamileyim ama düşük korkusuyla bebeğimin kalp atışlarını görene kadar siz kader arkadaşlarımla paylaşmadım.

Rabbim innnnşallahhhh isteyen, bekleyen bütün melek annelerinin bir an önce karnını; hamile olan melekannelerinin de kollarını doldurur

Canım olumsuz düşünme lütfen, sinir sıkışması, bel fıtığı gibi bir problem vardır belki. Bazen Dr lar en basit hastalığı bile teşhis edemeyebiliyorlar. (Başıma geldi de oradan biliyorum) iyi düşün iyi olsun kuzum...
Eşin gitti mi canım, yalnız değilsindir inşallah...
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah....
Kıyamam yaa!!! Sık dişini canım ya yarısından çoğu gitti bile bak. belki bir daha ki aya düşer belli mi olur? biz iyi düşünelim ki iyi olsun canım. İnsülinin bebeğe bir zararı oluyormuymuş acaba? En kötü insülin kullanırsın ki gerek bile kalmayacaktır inşallah.
Allah'a emanet ol

yaşasınnnnnnnnnnn kalp atışıda duyulmuşşşş
gelll bebikk gellll çok uzun süredir bekliyoruz biz seniiiiiiiiiiii
canımmm çokkk şükürrrr ALLAHIMAAAA
öptüm senii

bu arada bizim doğum tarihimizde kesinleşti teyzeleriii

24 haziran sabahı sezeryan olacam tabi o zamana kadar bi sıkıntımız olmazsa (inşallahhh)

dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar buna çooook ihtiyacımız varrr
Allahım hepinizee hepimizeee yavrularını kucaklamayı nasip etsinn sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn inşallahhhh

Amiiiin özayım. Evet duyduk şükürler olsun sorma canım en uzun bekleyen kişiyim

Ben de seni merak ediyordum. Doğayla yakındı ya aranız, bu kız doğurdu mu caba diyordum. 24 Haziran sabahı sağlıcakla gelsin inşallah kuzun. O gün yapacaklarım aklımda canım
Arada uğra buraya da canım.
Ben de sizi kocamaaaan öpüyorum

Bebekler geleceği zamanı biliyor senin minik de sürpriz yapmış sana kendiliğinden gelivermiş,
çok çok tebrikler
Allahım nazarlardan korusun sizi...

Son düzenleme:

bu aralar çok mutsuzum ve yeni bir bebiş haberi okumak için giriyordum pek bişe yazmak gelmiyor içimden ve gördüm ki en çok bekleyen sırasını en uzun bekleyen hamiş :) daha mutlu olamazdım inan rabbim korusun hiç yorma kendini emi yat dinlen sık sık çok şükür

benimde 4 ay oldu daha bırakmadım korunmayı doktor bırakabilirsin dediği halde şaşıyorum kendime ama korku işte

hayırlı uğurlu olsun cnm darısı bizlere inşşş bi ben kaldım zaten ya

Kızlar dişçiden geldim az önce 20 likten kurtuldum sonunda
çok halsizim çok ağrıyor ya
ve ben hala adet olmadım 12 gün geçti ama yok

ayyyy tobegukummm nasıl kutlasak bu haberiiiii kızzzz
masalahhhhh rabbım butun melek annesi hamılelerımızı bu sefer saglıklı, hayırlı evlatlarıyla kavustursunnn ınsss. bızlerıde bu sefer anne eylesinnn ins...
bekleyenlerımıze ıns tez ve hayırlı vakıtlerde mutlu haberlerı duyursunnn

ayy canım ne kadar guzelll.. rabbım ıns saglıkla mutlulukla ,bebekle evınıze mutlu mesut donmeyi nasıp etsin.
rabbım butun ıslerı kolay eylesın ıns. cok kolay bir dogum olsun...

canım epıdural sezaryen mı olcaksınnn? gercı senın dıgerı sezaryenmıydı bilmiorum ama...
mutlu haberlerını beklıoyurrzzzz umutlarımızaaa umut kat ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…