Kızlar dişçiden geldim az önce 20 likten kurtuldum sonunda
çok halsizim çok ağrıyor ya
ve ben hala adet olmadım 12 gün geçti ama yok
ayy canım ne kadar guzelll.. rabbım ıns saglıkla mutlulukla ,bebekle evınıze mutlu mesut donmeyi nasıp etsin.
rabbım butun ıslerı kolay eylesın ıns. cok kolay bir dogum olsun...
canım epıdural sezaryen mı olcaksınnn? gercı senın dıgerı sezaryenmıydı bilmiorum ama...
mutlu haberlerını beklıoyurrzzzz umutlarımızaaa umut kat ınsss
Merhaba kızlar..
Ben de 17 ay önce kızımı kaybettim. Sonra uzunca bir bekleme süresinden sonra 9 ay bebek denedik, olmadı. Son 3 ayında bebek tedavisi olduk. 3. Ay döllenme oldu ama bu sefer de malesef düşük yaşadım.buraya kadar çoğunuz biliyorsunuz zaten..
Sonra Dr "bu ay tedaviye ara verelim, vücudun çok yıprandı" dedi.
Ve ben o ay yani düşükten 15 gün sonra, doğal yolla hamile kaldım arkadaşlar.
Allah'a şükür şu an hamileyim ama düşük korkusuyla bebeğimin kalp atışlarını görene kadar siz kader arkadaşlarımla paylaşmadım.
Rabbim innnnşallahhhh isteyen, bekleyen bütün melek annelerinin bir an önce karnını; hamile olan melekannelerinin de kollarını doldurur
Kızlar dişçiden geldim az önce 20 likten kurtuldum sonunda
çok halsizim çok ağrıyor ya
ahhh ahh hepsi aynı demicem şimdi değil hepsi aynı ama şü bencillki adamların bencilliği çok berbat bişey.benimkide kendi hesapsızca harcar keyfini eğler sen naparsan yap.yaa bü arada profösör olayını bgn dydm siz ilk bebekleriniz diyeemi gitmek istiyosnz kafama takıldı bana çünkü dr senin sağlıklı bi bebeğin var anormal bi drm yok demiştikızlar aslında bu ara kafayı yiyorum ama tobeguk haber bana çok iyi geldi bu adam beni hasta ediyo artık valla kızlar yeni dogumdan çıktık daha toparlanamadık biliyosunuz iş için eylülü bekliyorum kalkmış bu gün kendine kombine almaya gitti sinirden evde çatlıyorum valla 7 aydan beri bir profösöre götürecek mırın gırın eden adam bu gün nerelerde bazen düşünmüyo degilim bu adamla nasıl olacak diye nasıl bu kadar bencil olabiliyolar anlamıyorum ben mi tanımadım yoksa bu adamların özleri mi böyle bilmiyorum sinirden elim ayagım titriyo
selam canlar bgn 13 gün geçmişti adetim hastaneye gittim tekrar tahlil yaptırdım ve snç negatif ama üzmemeye çalışıyorm kendimi rabbim hayırlı zamanda verir belkide vermez meleğimin yerini doldrtmaz bilemem.yeri zaten dolmazda.bi yandan şükrettim ki kötü bişey çıkmadı yani ne iyiii ne kötü...ama otobüste gelirken hep ağladım eşime haber verdim mesaj atmış üzülme aşkım herşey allahtan diye.bide orda bizim gibi bebeğini kaybetmiş ama şimd 9 aylık hamile bi kadın vardı bide yeni doğm yapmış anneyle bebeği vardı onlardan çok etkilendim bebek ağladıkça içim ezildi.rabbim bilir herşeyi napalım.önümüzdeki aylara bakacaz.elimiz biraz bollaşsın olmazsa dr a gidicem özele ben bebek istiyorm bi engel sorn varmı diye
Teşekkür ederim, âmin canım. Darısı en kısa sürede başınıza olsun inşallah...Bebekler geleceği zamanı biliyor senin minik de sürpriz yapmış sana kendiliğinden gelivermiş,
çok çok tebrikler. Allahım nazarlardan korusun sizi...
Sağol lavinyacığım. İnan sen hep aklımdasın. Korkuların çok normal canım. Ben bir tane kaybettim şu an iyi mi diye ödüm patlıyor. Senin bir sürü kaybın var bir debu aralar çok mutsuzum ve yeni bir bebiş haberi okumak için giriyordum pek bişe yazmak gelmiyor içimden ve gördüm ki en çok bekleyen sırasını en uzun bekleyen hamiş :) daha mutlu olamazdım inan rabbim korusun hiç yorma kendini emi yat dinlen sık sık çok şükür. benimde 4 ay oldu daha bırakmadım korunmayı doktor bırakabilirsin dediği halde şaşıyorum kendime ama korku işte
Teşekkür ederim ketenciğim. Âmin diyorum canım. Ama bi ben kaldım diye düşünme. Eski arkadaşlardan bir buçuk yılı geçmesine rağmen bekleyenlerimiz var hala (inay, calakan gibi). Demekki öyle ya da böyle gelecekler bize Allah'ın izniyle. Moralini yüksek tutmaya çalış ketenim. Çok öpüyorum senihayırlı uğurlu olsun cnm darısı bizlere inşşş bi ben kaldım zaten ya
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.Kızlar dişçiden geldim az önce 20 likten kurtuldum sonunda . çok halsizim çok ağrıyor ya
Kıııııız:130::130::130::130::130:ayyyy tobegukummm nasıl kutlasak bu haberiiiii kızzzz
masalahhhhh rabbım butun melek annesi hamılelerımızı bu sefer saglıklı, hayırlı evlatlarıyla kavustursunnn ınsss. bızlerıde bu sefer anne eylesinnn ins...bekleyenlerımıze ıns tez ve hayırlı vakıtlerde mutlu haberlerı duyursunnn
Eminim canım. İnan ben de hamile kaldığından beri "Rabbim önce melekannelerini anne yap" diye -kimi zaman isim isim- dua ediyorum hepinize.canım çok sevindim inan bana her zaman dualarımdaydım çok ama çok mutlu oldum ne olur şimdi sende bizim için bol bol dua et canım arkadaşım ay bana çok iyi geldi bu haber tatlım benim
kızlar aslında bu ara kafayı yiyorum ama tobeguk haber bana çok iyi geldi bu adam beni hasta ediyo artık valla kızlar yeni dogumdan çıktık daha toparlanamadık biliyosunuz iş için eylülü bekliyorum kalkmış bu gün kendine kombine almaya gitti sinirden evde çatlıyorum valla 7 aydan beri bir profösöre götürecek mırın gırın eden adam bu gün nerelerde bazen düşünmüyo degilim bu adamla nasıl olacak diye nasıl bu kadar bencil olabiliyolar anlamıyorum ben mi tanımadım yoksa bu adamların özleri mi böyle bilmiyorum sinirden elim ayagım titriyo
yaşasınnnnnnnnnnn kalp atışıda duyulmuşşşş
gelll bebikk gellll çok uzun süredir bekliyoruz biz seniiiiiiiiiiii
canımmm çokkk şükürrrr ALLAHIMAAAA
öptüm senii
bu arada bizim doğum tarihimizde kesinleşti teyzeleriii
24 haziran sabahı sezeryan olacam tabi o zamana kadar bi sıkıntımız olmazsa (inşallahhh)
dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar buna çooook ihtiyacımız varrr
Allahım hepinizee hepimizeee yavrularını kucaklamayı nasip etsinn sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn inşallahhhh
kızlar mapustan cıktım gene cenemi tutamadım diye attı mune abla beni içeri:18::18:
neyse cuma günü cok zor bir gece geçirdim
kanamam oldu
acile gittik yatısımı yaptı doktor
serum takıldı iğneler yapıldı
ultrasonla karından ve elle alttan muayene yaptı kana rastlamadı
yatısını yapayım istersen ama hafta sonu yokum ptesiye kadar beklersin dedi
onu da ben istemedim hastaneler üstüme üstüme geliyor cünkü
o kadar korktukki ailecek 2 saat
cok şükür binlerce şükür bebeğim iyiymiş
iğnelerden dolayı olabilir kanaman dedi
yatıyorsun kalkma bir süre dinlen dedi
hafta sonu hep yattım bugün işe gitmedim
bol su iç dedi doktor
Allahım yasatmasın hiçbirimize bir daha insallah
beni o gece ayetel kürsi kurtardı o kadar cok okudumki o gece korkuyla
hafta sonu da eşimle o kadar kavga ettik ki
canımı cok sıktı beni gene yanlız bıraktı
yanıma bakacak kimsem yok eşim bile yok
şimdi özür diliyor geçti borun pazarı sür eşeği nigdeye
Sen nasılsın, nasıl oldunn ?
Merhaba kızlar..
Ben de 17 ay önce kızımı kaybettim. Sonra uzunca bir bekleme süresinden sonra 9 ay bebek denedik, olmadı. Son 3 ayında bebek tedavisi olduk. 3. Ay döllenme oldu ama bu sefer de malesef düşük yaşadım.buraya kadar çoğunuz biliyorsunuz zaten..
Allah'a şükür şu an hamileyim ama düşük korkusuyla bebeğimin kalp atışlarını görene kadar siz kader arkadaşlarımla paylaşmadım.
Rabbim innnnşallahhhh isteyen, bekleyen bütün melek annelerinin bir an önce karnını; hamile olan melekannelerinin de kollarını doldurur
kızlar aslında bu ara kafayı yiyorum ama tobeguk haber bana çok iyi geldi bu adam beni hasta ediyo artık valla kızlar yeni dogumdan çıktık daha toparlanamadık biliyosunuz iş için eylülü bekliyorum kalkmış bu gün kendine kombine almaya gitti sinirden evde çatlıyorum valla 7 aydan beri bir profösöre götürecek mırın gırın eden adam bu gün nerelerde bazen düşünmüyo degilim bu adamla nasıl olacak diye nasıl bu kadar bencil olabiliyolar anlamıyorum ben mi tanımadım yoksa bu adamların özleri mi böyle bilmiyorum sinirden elim ayagım titriyo
ayşenazım nerelerdesin seni çok özledim tatlım
selam canlar bgn 13 gün geçmişti adetim hastaneye gittim tekrar tahlil yaptırdım ve snç negatif ama üzmemeye çalışıyorm kendimi rabbim hayırlı zamanda verir belkide vermez meleğimin yerini doldrtmaz bilemem.yeri zaten dolmazda.bi yandan şükrettim ki kötü bişey çıkmadı yani ne iyiii ne kötü...ama otobüste gelirken hep ağladım eşime haber verdim mesaj atmış üzülme aşkım herşey allahtan diye.bide orda bizim gibi bebeğini kaybetmiş ama şimd 9 aylık hamile bi kadın vardı bide yeni doğm yapmış anneyle bebeği vardı onlardan çok etkilendim bebek ağladıkça içim ezildi.rabbim bilir herşeyi napalım.önümüzdeki aylara bakacaz.elimiz biraz bollaşsın olmazsa dr a gidicem özele ben bebek istiyorm bi engel sorn varmı diye
derin bizim öküzlerden bir cacık olmaz canım
hafta sonu bana dediklerini duysan bugün de gelmiş dükkan varmıs krediyle falan alcakmıs
benimde biraz param vardı onu istiyor
yürü git dedim önce dediklerini sindir sonra gel iste dedim yüzsüz bir de
cocuğumuz içinmiş
evet cocuğunu tasıyan kadına demediğiini bırakma sonra dükkan cocuğumuz içinmiş
cocuk dükkanla değil sevgiyle büyür dedim ama nafile
boşancam senden diye yemin bile etti
bes dakka sonra dediğini unutur adetidiir
ama o kadar kırıldım ki
suan nefret ediorum hatta
bir de para istedi ya iyice küçüldü karsımda
bugün dr gttm bebeğin kalp atışlarının çok zayıf olduğunu ve düşük olabilcegini söledi benim canımoğlum gastroşisizlydi aynı hastalık olma olasılığı cok fazla dedi o benim için hç çnemli değil fakat bana enoksaparin sodyum iğne yazdı kafam karışık kan pıhtılaşmasını önlemek için dedi ilacı almadım raporda çıkardı sürekli kullanaym dye kullananız varmı başka dr a gtmedim henüz neyapsam bilemedim :18::18::18:
kızlar mapustan cıktım gene cenemi tutamadım diye attı mune abla beni içeri:18::18:
neyse cuma günü cok zor bir gece geçirdim
kanamam oldu
acile gittik yatısımı yaptı doktor
serum takıldı iğneler yapıldı
ultrasonla karından ve elle alttan muayene yaptı kana rastlamadı
yatısını yapayım istersen ama hafta sonu yokum ptesiye kadar beklersin dedi
onu da ben istemedim hastaneler üstüme üstüme geliyor cünkü
o kadar korktukki ailecek 2 saat
cok şükür binlerce şükür bebeğim iyiymiş
iğnelerden dolayı olabilir kanaman dedi
yatıyorsun kalkma bir süre dinlen dedi
hafta sonu hep yattım bugün işe gitmedim
bol su iç dedi doktor
Allahım yasatmasın hiçbirimize bir daha insallah
beni o gece ayetel kürsi kurtardı o kadar cok okudumki o gece korkuyla
hafta sonu da eşimle o kadar kavga ettik ki
canımı cok sıktı beni gene yanlız bıraktı
yanıma bakacak kimsem yok eşim bile yok
şimdi özür diliyor geçti borun pazarı sür eşeği nigdeye
Merhaba kızlar..
bu arada bizim doğum tarihimizde kesinleşti teyzeleriii
24 haziran sabahı sezeryan olacam tabi o zamana kadar bi sıkıntımız olmazsa (inşallahhh)
dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar buna çooook ihtiyacımız varrr
Allahım hepinizee hepimizeee yavrularını kucaklamayı nasip etsinn sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?