Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar dişçiden geldim az önce 20 likten kurtuldum sonunda
çok halsizim çok ağrıyor ya
ve ben hala adet olmadım 12 gün geçti ama yok

gecmıs olsunnn ketenımm. rabbım sıfa versın. kurtuldugun ii olmus. bıraz hassasiyet olur ama iii olmus...

kız adetın ıcın gıttın mı doktora? sadece test yaptın dıe hatırlıorum. adet duzensılıgın varmıydı gectıgımız aylar?

aminnnnnn zelal inşallah allah herkese evladına kavuşmayı nasip etsin inşallahhh
evet canım ilkide sezaryendi buda şimdilik biz ve dr umuz epidural düşünüyoruz daha anestezici ile görüşmedik
bende güzel haberlerimi buradan paylaşmak istiyorum
çok fazla yazmasamda hepinizin takipcisiyimm:))
güzel haberlerde görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi

canım çok sevindim inan bana her zaman dualarımdaydım çok ama çok mutlu oldum ne olur şimdi sende bizim için bol bol dua et canım arkadaşım ay bana çok iyi geldi bu haber tatlım benim

kızlar aslında bu ara kafayı yiyorum ama tobeguk haber bana çok iyi geldi bu adam beni hasta ediyo artık valla kızlar yeni dogumdan çıktık daha toparlanamadık biliyosunuz iş için eylülü bekliyorum kalkmış bu gün kendine kombine almaya gitti sinirden evde çatlıyorum valla 7 aydan beri bir profösöre götürecek mırın gırın eden adam bu gün nerelerde bazen düşünmüyo degilim bu adamla nasıl olacak diye nasıl bu kadar bencil olabiliyolar anlamıyorum ben mi tanımadım yoksa bu adamların özleri mi böyle bilmiyorum sinirden elim ayagım titriyo

ahhh ahh hepsi aynı demicem şimdi değil hepsi aynı ama şü bencillki adamların bencilliği çok berbat bişey.benimkide kendi hesapsızca harcar keyfini eğler sen naparsan yap.yaa bü arada profösör olayını bgn dydm siz ilk bebekleriniz diyeemi gitmek istiyosnz kafama takıldı bana çünkü dr senin sağlıklı bi bebeğin var anormal bi drm yok demişti

selam canlar bgn 13 gün geçmişti adetim hastaneye gittim tekrar tahlil yaptırdım ve snç negatif ama üzmemeye çalışıyorm kendimi rabbim hayırlı zamanda verir belkide vermez meleğimin yerini doldrtmaz bilemem.yeri zaten dolmazda.bi yandan şükrettim ki kötü bişey çıkmadı yani ne iyiii ne kötü...ama otobüste gelirken hep ağladım eşime haber verdim mesaj atmış üzülme aşkım herşey allahtan diye.bide orda bizim gibi bebeğini kaybetmiş ama şimd 9 aylık hamile bi kadın vardı bide yeni doğm yapmış anneyle bebeği vardı onlardan çok etkilendim bebek ağladıkça içim ezildi.rabbim bilir herşeyi napalım.önümüzdeki aylara bakacaz.elimiz biraz bollaşsın olmazsa dr a gidicem özele ben bebek istiyorm bi engel sorn varmı diye

hayırlısı canım ya bende senle aynı durumdayım hala gelmedi kırmızılar
doktora da gitmek istemedim canı isterse gelir ne yapayım
dişimle uğraşıyorum zaten.senin rahim için falan ne dedi
yumurtalıklar falan nasılmış

Bebekler geleceği zamanı biliyor senin minik de sürpriz yapmış sana kendiliğinden gelivermiş,
çok çok tebrikler. Allahım nazarlardan korusun sizi...
Teşekkür ederim, âmin canım. Darısı en kısa sürede başınıza olsun inşallah...
Sağol lavinyacığım. İnan sen hep aklımdasın. Korkuların çok normal canım. Ben bir tane kaybettim şu an iyi mi diye ödüm patlıyor. Senin bir sürü kaybın var bir de
Ama şu an tek tesellim ne biliyor musun? Bence biz sıramızı savdık ve bu sefer bebeklerimizi sağlıcakla alacağız kucağımıza Allah'ın izniyle
Umarım senin de en kısa sürede bebişin karnına konar
hayırlı uğurlu olsun cnm darısı bizlere inşşş bi ben kaldım zaten ya
Teşekkür ederim ketenciğim. Âmin diyorum canım. Ama bi ben kaldım diye düşünme. Eski arkadaşlardan bir buçuk yılı geçmesine rağmen bekleyenlerimiz var hala (inay, calakan gibi). Demekki öyle ya da böyle gelecekler bize Allah'ın izniyle. Moralini yüksek tutmaya çalış ketenim. Çok öpüyorum seni
Kızlar dişçiden geldim az önce 20 likten kurtuldum sonunda . çok halsizim çok ağrıyor ya
ve ben hala adet olmadım 12 gün geçti ama yok
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.
Kıııııız:130::130::130::130::130:
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım.
canım çok sevindim inan bana her zaman dualarımdaydım çok ama çok mutlu oldum ne olur şimdi sende bizim için bol bol dua et canım arkadaşım ay bana çok iyi geldi bu haber tatlım benim
Eminim canım. İnan ben de hamile kaldığından beri "Rabbim önce melekannelerini anne yap" diye -kimi zaman isim isim- dua ediyorum hepinize.
Rabbim bekleyen melekannelerinin bir an önce karnını, hamile melekannelerinin de kucaklarını doldursun inşallah..
Umarım eşinle de bir an önce problemleriniz hallolur inşallah canım....

kızlar mapustan cıktım gene cenemi tutamadım diye attı mune abla beni içeri:18::18:

neyse cuma günü cok zor bir gece geçirdim
kanamam oldu
acile gittik yatısımı yaptı doktor
serum takıldı iğneler yapıldı
ultrasonla karından ve elle alttan muayene yaptı kana rastlamadı
yatısını yapayım istersen ama hafta sonu yokum ptesiye kadar beklersin dedi
onu da ben istemedim hastaneler üstüme üstüme geliyor cünkü
o kadar korktukki ailecek 2 saat
cok şükür binlerce şükür bebeğim iyiymiş
iğnelerden dolayı olabilir kanaman dedi
yatıyorsun kalkma bir süre dinlen dedi
hafta sonu hep yattım bugün işe gitmedim

bol su iç dedi doktor
Allahım yasatmasın hiçbirimize bir daha insallah
beni o gece ayetel kürsi kurtardı o kadar cok okudumki o gece korkuyla

hafta sonu da eşimle o kadar kavga ettik ki
canımı cok sıktı beni gene yanlız bıraktı
yanıma bakacak kimsem yok eşim bile yok
şimdi özür diliyor geçti borun pazarı sür eşeği nigdeye

derin bizim öküzlerden bir cacık olmaz canım
hafta sonu bana dediklerini duysan bugün de gelmiş dükkan varmıs krediyle falan alcakmıs
benimde biraz param vardı onu istiyor
yürü git dedim önce dediklerini sindir sonra gel iste dedim yüzsüz bir de
cocuğumuz içinmiş
evet cocuğunu tasıyan kadına demediğiini bırakma sonra dükkan cocuğumuz içinmiş
cocuk dükkanla değil sevgiyle büyür dedim ama nafile
boşancam senden diye yemin bile etti
bes dakka sonra dediğini unutur adetidiir
ama o kadar kırıldım ki
suan nefret ediorum hatta
bir de para istedi ya iyice küçüldü karsımda

neeee özayım cok az kalmıs
hergün sana dua edicem canım
ay insallah güzel haberlerinle gel buraya insallah insallah canım

aynurrrrr ses ver canım senin ne zaman

keten gecmiş olsun canım
ah bu dişler
hamileliklerimizin haatırası
banlıydım diyemedim ama buz koy canım bolca
hepsini hallettir dişlerini sonra bebişin gelir inanıyorum bebegim ben

ay yawrumm bı gıttın ne haberle dondun kızz. gecmıs olsunn. yani igne kullanmandan mıs zaten ama korkutur tabi insanı...
bı daha olmasın ins. korkmayalım bile ınss...

erkekler gercekten bazen tek kelımeyle okuz olabılıoo. gel bog beni dio. gercı ne yapsan sınırı gecmez ınsanın ole durumlarda ama

yat bakalımmm yumusakyumusak annesii. gıtme ise. bıde sıcaktır oralarrr. dıkkat et

tobeguk canım tebrikler rabbim sağselim kucağına almayı nasip etsin inş.herşe gönlğnce olsun budefa rabbimin izniyleeşim yanımda şuan henüz gtmdi eylül 15 e ertelendi zman farketmezdi ama benim için şimdi gtseler daha iii olcaktı ama hayırlısı hamileliğimin son aylarında daha çok ihtiyacım vardı çünkü eşime ama hayırlısı böyleymiş demekki

bugün dr gttm bebeğin kalp atışlarının çok zayıf olduğunu ve düşük olabilcegini söledi benim canımoğlum gastroşisizlydi aynı hastalık olma olasılığı cok fazla dedi o benim için hç çnemli değil fakat bana enoksaparin sodyum iğne yazdı kafam karışık kan pıhtılaşmasını önlemek için dedi ilacı almadım raporda çıkardı sürekli kullanaym dye kullananız varmı başka dr a gtmedim henüz neyapsam bilemedim :18::18::18:

seda şuan senin durumunu kız kardeşime anlattım çok sevindim nasıl oldu tüp bebekmi yine herneyse sağ sağlim alırsın inş inan senin sevincini yaşadım şimdi durumu nasıl bebişin hamilelğin yolundamı yani inş herşey gönlünce olur seda burdasın diye yazdım hepineze ALLAH YARDIMCI OLSUN

Sen nasılsın, nasıl oldunn ?

şimdi daha iyiyim canım.iki serumu yiyince kendime geldim.

tobegukummmmmmmmmmmmmm şükürler olsun.Rabbim tamamına erdirsin.
cok cok sevindim inan.

ayşenazım nerelerdesin seni çok özledim tatlım

bitanem bende seni çok özledim.arayamıyorum farkındayım.dakikalarım dolmus.
hastanelerdende gözümü acamadım bir türlü.daha yeni toparladım.
eşin konusuna gelince ne diyim bilemiyorum ama sinirlenmekten öteye konustunmu peki kendisiyle?
madem öyleyse saglık herseyden önemli.sende düşünme bırak ödesin masraflarını.

gecmiş olsun canım ya.hayırlısı olsun.Rabbim o güsel duyguyu tüm isteyenlere ve sanada nasip etsin.
zamanı gelmemiştir henüz tatlım.böle düşün.Allaha tam teslimiyet.inanıyorum yakın zamanda hamişsin inşallah.

canım benim ya öncelikle gecmiş olsun.o korkuyu bilirim.yasadım bugünlerde cünkü.
biz zaten mimliyiz.en ufak birsey bile korku duymamıza yetiyor.
eşinde hatasını anlayacaktır canım.zaten bunlara arada bir geliyorlar.
bizim cektiklerimizi cekseler ruh hallerini düşünemiyorum.

canım benim inşallah öle birsey olmayacak.baska doktora gittinmi?
bana igne yerine kan sulandırıcı verdi doktorum.coraspin diye.

canım geçmiş olsun insallah bir daha korkutmaz bebisin seni annesi Allahım sağlık sıhhat versin..
bizim odunlar malesef can sıkmakta üstlerine yok.. 19 aydır bekliyorsam sebebi benim odundur :)) içim bebek hasretiyle yansada cesaret edemedim işte..gerçi 3 aydır deniyoruz ama olmadı kısmet....iyi seninki özür dilemesini biliyor bari şanslısın

canım kader arkadasım çok seviniyorum adına inşallah bebişin yaramazlıklarını da konuşucaz annesi :))

canım Allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğine dualarımız seninle teker teker geliyor bebişler ne güzel maşallah

topiğimize bebişlerimize hamişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…