Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ben kullanıorum canım clexANE amp işte o içindeki maddesi
bende raporluyum
kullan istersen canım

haklısın valla canım bizimde durum hiç iyi gitmiyo tam düzelir gibi oluyo hadi başka bir olay tekrar başa sar çok yoruldum ramazanda annemin yanına yazlıga geçmiyo düşünüyorum buna artık ihtiyaçım var çocuk olayı sanırım eylülde diye düşünüyo kendisi taşıyo ya kafasına göre planlar yapıyo aklı sıra hem suçlu hemde konuşmuyo birde benimle bizde birde inat var ooofff ya kuzum valla daralıyorum kız senin yanına geliyim hem ben sana bakarım:)

canımm gecmıs olsun .rabbım sıfa versın ... benımde cok bılgım yok ama bencede kullanmlısın. yınede sen bılırsın ama.ıhtıyac olmasa vermezdı zaten.

rahimde ymrtalıklarda bi sorn yok cnm benim normal ama hani ben artık bebek istiyorm 1 sene oldü normalmi herşey sorn yok falan demedim.

AYSENAZIM sağol cnm katılıyorm sana zamanı değil belkide.bazen kızıyorm zaten daha çok erken ne bü acelen diye

neeee özayım cok az kalmıs
hergün sana dua edicem canım
ay insallah güzel haberlerinle gel buraya insallah insallah canım

aynurrrrr ses ver canım senin ne zaman

Allah razı olsun canım sizde benim dualarımdasınız
kocişleri bebeğiniz için takmamaya çalışın bak kanaman falanda olmuş sen bi güzel yattt dinlenn moralini bozma sakın artık hepsinin huyunu suyunu biliyosunuzdur nasılsaa

aynurun haberlerini bende merak ediyorum o bende 1 hafta 10 gün öndeydi belkide doğurmuşturrr

sağol inaycımm inşallah kavuşacaz kızımıza allahım sizlerede nasip etsinn öpüyorum senii

öözay cım innşallah sağ salim kcagına alır büyütürsün rabbim yarımcın olsn

AMİNNNN fatma beyza inşallahhh hepimiz kavuşuruz yavrularımızaa
dua edin bize çoook ihtiyacımız var teyzeleriiii

ben kullanıorum canım clexANE amp işte o içindeki maddesi
bende raporluyum
kullan istersen canım
canım ya aynı iğne mi oluyorki zararı olmaz degilmi koludan vuruyorum diye bahsetmiştin benimkide o cinsten olcak kafam çok karışık 6+3 te bebeğin kalp atışının zayıf olması normalmi yoksa dr haklımı düşük tehlikesi olduğu içinmi bir hafta sonra başka dr gdeyim oda aynısı sölerse kullanayım dyorum
canımm gecmıs olsun .rabbım sıfa versın ... benımde cok bılgım yok ama bencede kullanmlısın. yınede sen bılırsın ama.ıhtıyac olmasa vermezdı zaten.

amin sağol canım aklımda soru işaretleri var kullanıp kullanmamakta karrsızım çünkü kanamm yok çok şükür sadece bebişin kalp atışın zayıf dedi henüz 40 günlük dedi allah yardımcım olsun başkada kimsem yok yardım isticem rabbim beni dr lara muhtaç etmesin

Sagolun canım Allah razı olsun, guzelım benım ılk gebelıgımde dogal yoldanda buda dogal yoldan cokk sukur suan hersey yolunda cooook sukur Rabbım sonuna kadar boyle gotursun ıns. Amınn canım Allah hepımızın yardımcısı olsuunn

Canımm çok sevindim yaa maşallah.Rabbim sağlıklı,uzun ömürlü, hayırlı bi evlat eylesin.İnşallah herşey güzel olur bu sefer.

Canım geçmiş olsun neyse ki bebiş iyiymiş.Eşinde daha anlayışlı dikkatli olsa keşke.Rabbim anlayış versin özelliklede bu dönemde

Canım geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda herşey normale döner.Rabbim bebeğinede sanada iyilikler versin.

Keten helvam sanada geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda sendende alırız müjdeli haberi.

Fatma beyzam hakkında hayırlısı olsun.Bizim istediğimiz beklediğimiz zamanda değilde Rabbimizin uygun gördüğü zamanda geliyo minişler.(Hoş kiminin hesaplı kitaplı oluyo maşallah onlarada ayrı bi hayret ediyorum:)Kısmet, kendini üzme lütfen.

canımm hemen git doktora o zaman beklemee emiiii
arada bu doktorlar böyle korkutabiliyorrr

Canım çok geçmiş olsun. Yüreğimi ağzıma getirdin valla!
Kız bi daha kimseye bulaşma bak habersiz kalıyoruz senden sonra. Allah'a emanet ol canım
Sağol canım cümlemize nasip etsin inşallah
Valla canım bence de kullan. Ben de pıhtılaşma çıkmamasına rağmen bana da coraspin verdi Dr. Belki de bebeğin kalbine daha fazla kan gitsin diye vermiştir. Yani verdiyse mutlaka bir bildiği vardır. Bak melekyavrum eczacı. Zararlı bir şey olsa o kullanır mıydı?
Kullan valla bence de..
tobegukummmmmmmmmmmmmm şükürler olsun.Rabbim tamamına erdirsin.
cok cok sevindim inan. .
Sağol canım, âmin. Yanlış bilmiyorsam aramızda 4 gün var..

İnaycığım canımsın çok öpüyorum inci tanemle seni

Bu arada lavinyacığım ve kardelenciğim sizi karıştırmışım kızlar şimdi fark ettim. Çok özür dilerim.
Ama ikiniz için de dileklerim ve dualarım aynı. Allah'a emanet olun ikinizde canlarım. Tekrar kusura bakmayın

Kizlar benim korunma sürecim bu ay bitmisti dedigim gibi. Son adet tarihim 12.06di yani 12-16 gün arasi desek bu hafta cuma itibariyle basliyabiliriz demektirde sormak istedigim illa o tarih arasi yani yumurtlama döneminde evet en iyi zmnlama fakat baska günlerde denesek hamile kalma ihtinalim yokmu? Bidahaki ayin yumurtlama gününü hesaplarsam cok uzun geliyor bana önden denesemde tutma ihtimali varmidir acana? Sonucta allahin takdiri o ol derse olur öyle degilmi.. Sadece o günler en yüksek olma sansi var biliyorum diger günler denesek belki allahim ve oglusum bana ummadik bir sürpriz yapar olmazmi yani

İnayıııııım! Sen? Bu saatte, nette???? Şaşırdım.
Napıyorsun kuzum?

İnayıııııım! Sen? Bu saatte, nette???? Şaşırdım.
Napıyorsun kuzum?

annemdeyim bikaç gece sende gece geliyosun bakim dedim
nasılsın?
bizde karnemizi yeni gördük ders saatlerini not sanıp karne saklamış daha 1. sınıfta sonrasını düşünemiyorum

annemdeyim bikaç gece sende gece geliyosun bakim dedim
nasılsın?
bizde karnemizi yeni gördük ders saatlerini not sanıp karne saklamış daha 1. sınıfta sonrasını düşünemiyorum
yavruuuummm yerim ben onuuuuu!! Kıyamam ya nasıl korkmuş, nasıl üzülmüştür o yaaaaa. Karne saklamış baksana! Kızmasaydınız, güzelece anlatsaydınız bi daha yapma diye!
Ben de allaha şükür iyiyim canım. İşe gidip geliyorum sonra da uyuyorum. İyi yapmışsın gelmekte ama karşılaşamadık gene
İyi geceler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…