olr tabiikide cnm benim.benim ilk kızımda adet bittikten sonra 10 gün kolay kalınmaz 10 gün sonra ymrtalama günüdür derler.ama ben o 10 günde kalmışım olmaz diye bişey yokKizlar benim korunma sürecim bu ay bitmisti dedigim gibi. Son adet tarihim 12.06di yani 12-16 gün arasi desek bu hafta cuma itibariyle basliyabiliriz demektirde sormak istedigim illa o tarih arasi yani yumurtlama döneminde evet en iyi zmnlama fakat baska günlerde denesek hamile kalma ihtinalim yokmu? Bidahaki ayin yumurtlama gününü hesaplarsam cok uzun geliyor bana önden denesemde tutma ihtimali varmidir acana? Sonucta allahin takdiri o ol derse olur öyle degilmi.. Sadece o günler en yüksek olma sansi var biliyorum diger günler denesek belki allahim ve oglusum bana ummadik bir sürpriz yapar olmazmi yani
annemdeyim bikaç gece sende gece geliyosun bakim dedim
nasılsın?
bizde karnemizi yeni gördük ders saatlerini not sanıp karne saklamış daha 1. sınıfta sonrasını düşünemiyorum
yavruuuummm yerim ben onuuuuu!! Kıyamam ya nasıl korkmuş, nasıl üzülmüştür o yaaaaa. Karne saklamış baksana! Kızmasaydınız, güzelece anlatsaydınız bi daha yapma diye!
Ben de allaha şükür iyiyim canım. İşe gidip geliyorum sonra da uyuyorum. İyi yapmışsın gelmekte ama karşılaşamadık gene
İyi geceler tatlım
ay bakarmısınn? kıyamam. yanlıs anlamıs ama akla bak bu yasta.
olr tabiikide cnm benim.benim ilk kızımda adet bittikten sonra 10 gün kolay kalınmaz 10 gün sonra ymrtalama günüdür derler.ama ben o 10 günde kalmışım olmaz diye bişey yok
Kizlar benim korunma sürecim bu ay bitmisti dedigim gibi. Son adet tarihim 12.06di yani 12-16 gün arasi desek bu hafta cuma itibariyle basliyabiliriz demektirde sormak istedigim illa o tarih arasi yani yumurtlama döneminde evet en iyi zmnlama fakat baska günlerde denesek hamile kalma ihtinalim yokmu? Bidahaki ayin yumurtlama gününü hesaplarsam cok uzun geliyor bana önden denesemde tutma ihtimali varmidir acana? Sonucta allahin takdiri o ol derse olur öyle degilmi.. Sadece o günler en yüksek olma sansi var biliyorum diger günler denesek belki allahim ve oglusum bana ummadik bir sürpriz yapar olmazmi yani
Diğer günler de denesen geç/erken döllenmeye denk gelirse olabilir canım. Ama gün aşırı bari yapın yoksa biliyorsun sperm kalitesi düşüyor. Bu da gebeliği zorlaştırıyor. Yani dengeyi korumaya çalışKizlar benim korunma sürecim bu ay bitmisti dedigim gibi. Son adet tarihim 12.06di yani 12-16 gün arasi desek bu hafta cuma itibariyle basliyabiliriz demektirde sormak istedigim illa o tarih arasi yani yumurtlama döneminde evet en iyi zmnlama fakat baska günlerde denesek hamile kalma ihtinalim yokmu? Bidahaki ayin yumurtlama gününü hesaplarsam cok uzun geliyor bana önden denesemde tutma ihtimali varmidir acana? Sonucta allahin takdiri o ol derse olur öyle degilmi.. Sadece o günler en yüksek olma sansi var biliyorum diger günler denesek belki allahim ve oglusum bana ummadik bir sürpriz yapar olmazmi yani
Kız olur mu? esas adet bittikten sonraki 10 gün yani yumurtlamanın olduğu zaman hamile kalınır diye biliyorum ben!!!! Yani adetten sonraki 10 gün çalışacaklar. Hatta 8. Ve 16. Günler arası, günaşırı dedi Dr bize.olr tabiikide cnm benim.benim ilk kızımda adet bittikten sonra 10 gün kolay kalınmaz 10 gün sonra ymrtalama günüdür derler.ama ben o 10 günde kalmışım olmaz diye bişey yok
Cadı kızya sormayın sanki korkutmuşuz gibi anlattım güzelce ama bilmiyorum
4 vardı diyo olsun dedim ne olacak ama 1 de vardı diyo :)))))
canım ben hiç yumurtlama dönemi hesabı yapmadım.Allah ol derse olur.sen fırsatları degerlendir.
canım ben hiç yumurtlama dönemi hesabı yapmadım.Allah ol derse olur.sen fırsatları degerlendir.
Diğer günler de denesen geç/erken döllenmeye denk gelirse olabilir canım. Ama gün aşırı bari yapın yoksa biliyorsun sperm kalitesi düşüyor. Bu da gebeliği zorlaştırıyor. Yani dengeyi korumaya çalış
Hoş ne yaparsak yapalım Rabb'inin belirlediği zamanda geliyor bebekler...
Kız olur mu? esas adet bittikten sonraki 10 gün yani yumurtlamanın olduğu zaman hamile kalınır diye biliyorum ben!!!! Yani adetten sonraki 10 gün çalışacaklar. Hatta 8. Ve 16. Günler arası, günaşırı dedi Dr bize.
Cadı kız
aa ciddimi ya allah allah bak simdi senden de yasamis birindende duyunca yani daha cok heyecan yaptim.. :)) Insallah nasipse kismetse olur hayata tekrar dönüm noktasi olur bana insallah..
tobegük bende 12 14 16 18 20. günler diye biliyorm adetten sonra.emrberkem hergün olmaz kalite azalır ozaman anlıyon cnm en fazla 3 günde 1Yani iki günde birmi denemeli sabahlari daha cok olma sansi var diyolar.. Esim hergün deniyelim dedi bakalim cumaya az kaldi dua edin olsuncokkkk heycanliyim
aa ciddimi ya allah allah bak simdi senden de yasamis birindende duyunca yani daha cok heyecan yaptim.. :)) Insallah nasipse kismetse olur hayata tekrar dönüm noktasi olur bana insallah..
evet canım aynı iğne kkoldan oluyorumcanım ya aynı iğne mi oluyorki zararı olmaz degilmi koludan vuruyorum diye bahsetmiştin benimkide o cinsten olcak kafam çok karışık 6+3 te bebeğin kalp atışının zayıf olması normalmi yoksa dr haklımı düşük tehlikesi olduğu içinmi bir hafta sonra başka dr gdeyim oda aynısı sölerse kullanayım dyorum
amin sağol canım aklımda soru işaretleri var kullanıp kullanmamakta karrsızım çünkü kanamm yok çok şükür sadece bebişin kalp atışın zayıf dedi henüz 40 günlük dedi allah yardımcım olsun başkada kimsem yok yardım isticem rabbim beni dr lara muhtaç etmesin
ooo aldınızmı karneyi masallah yeğenimeannemdeyim bikaç gece sende gece geliyosun bakim dedim
nasılsın?
bizde karnemizi yeni gördük ders saatlerini not sanıp karne saklamış daha 1. sınıfta sonrasını düşünemiyorum
Yani iki günde birmi denemeli sabahlari daha cok olma sansi var diyolar.. Esim hergün deniyelim dedi bakalim cumaya az kaldi dua edin olsuncokkkk heycanliyim
melekyavrum naber? görüşemiyoruz iyisin dimi
ben iyiyim bu hafta çok çalışmam lazımdı ama benim koca şehir dışında :))))
slm arkadaşlar nezamandır yoktum memlekete gittim geldim.bugün dra gittim 8+5 dedi ama internetteki hesaplsayıcılarda 9+1 çıkıyo bu farklılık neden acaba. birde keşke diğer bebeğinize keşke biyopsi yaptırsaydınız falan dedi genetiğe yönlendirebilirdim faydası oolurdu falan dedi cnm sıkıldı bizde öldükten sonra vücuduna tekrar iğne falan sokulsun istememiştik ama... normal kontrollerini yaparız ekstra bir şey yapamayız dedi offff ne biliym kafam çok karışık.
aman canım gecen gebeliğimde 33.haftama kadar hep gününden ilerdeydik de ne oldu
boşver 2 günden hiçbirsey olmaz
geç döllenme olabilir
süt iç
pekmez ye tek gecerim pekmezi kızlar
muz ye
et balık tavuk bunları yemeye calıs
ceviz ye
inan değişir gelişimi
sor bakalım sen yapıomusun aynılarını diye
fikir verirken iyide hersey olmuyorda bildiğim bunlar canım
pekmezle sütü aynı anda yeme
arada 1 saat olsun birbirlerinin vitaminlerini aazaltırlar
aysenaz nasılsın canım sana da iğne verdimi doktorcanım baskasına ögüt veririz biz yapıyormuyuz acaba
haklısın bizde hep ileriden gidiyorduk.şimdide doktor öle söyledi.
ama Allah bilir gerisini.Tevekkül Ona.O ne derse o olacak.
kızlarrrrrr 4 ay bitti doktordan izin çıktı, dişim de bittii korunmayı bırakacaz eşim de bende çok istiyoruzz bunun düşünmek bile mutlu ediyor beni ama çoookkkk korkuyorum tabi korkunun ecele faydası yok ve bu korku bitmeyecekk biliyorum..
ama içim kıpır kıpır bir hayat belirtisi başladı yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?