Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

olr tabiikide cnm benim.benim ilk kızımda adet bittikten sonra 10 gün kolay kalınmaz 10 gün sonra ymrtalama günüdür derler.ama ben o 10 günde kalmışım olmaz diye bişey yok

ay bakarmısınn? kıyamam. yanlıs anlamıs ama akla bak bu yasta.

ya sormayın sanki korkutmuşuz gibi anlattım güzelce ama bilmiyorum
4 vardı diyo olsun dedim ne olacak ama 1 de vardı diyo :)))))

olr tabiikide cnm benim.benim ilk kızımda adet bittikten sonra 10 gün kolay kalınmaz 10 gün sonra ymrtalama günüdür derler.ama ben o 10 günde kalmışım olmaz diye bişey yok

Bende ümitlendim birazcicikkk :) hadi hayirlisi yakinda insallah ya iyi haber veririm bende yada kirmizilari gördüm derim kismet

canım ben hiç yumurtlama dönemi hesabı yapmadım.Allah ol derse olur.sen fırsatları degerlendir.

Son düzenleme:
Diğer günler de denesen geç/erken döllenmeye denk gelirse olabilir canım. Ama gün aşırı bari yapın yoksa biliyorsun sperm kalitesi düşüyor. Bu da gebeliği zorlaştırıyor. Yani dengeyi korumaya çalış
Hoş ne yaparsak yapalım Rabb'inin belirlediği zamanda geliyor bebekler...
Kız olur mu? esas adet bittikten sonraki 10 gün yani yumurtlamanın olduğu zaman hamile kalınır diye biliyorum ben!!!! Yani adetten sonraki 10 gün çalışacaklar. Hatta 8. Ve 16. Günler arası, günaşırı dedi Dr bize.
ya sormayın sanki korkutmuşuz gibi anlattım güzelce ama bilmiyorum
4 vardı diyo olsun dedim ne olacak ama 1 de vardı diyo :)))))
Cadı kız

canım ben hiç yumurtlama dönemi hesabı yapmadım.Allah ol derse olur.sen fırsatları degerlendir.

aa ciddimi ya allah allah bak simdi senden de yasamis birindende duyunca yani daha cok heyecan yaptim.. :)) Insallah nasipse kismetse olur hayata tekrar dönüm noktasi olur bana insallah..

Yani iki günde birmi denemeli sabahlari daha cok olma sansi var diyolar.. Esim hergün deniyelim dedi bakalim cumaya az kaldi dua edin olsun cokkkk heycanliyim

Yani iki günde birmi denemeli sabahlari daha cok olma sansi var diyolar.. Esim hergün deniyelim dedi bakalim cumaya az kaldi dua edin olsun cokkkk heycanliyim
tobegük bende 12 14 16 18 20. günler diye biliyorm adetten sonra.emrberkem hergün olmaz kalite azalır ozaman anlıyon cnm en fazla 3 günde 1

aa ciddimi ya allah allah bak simdi senden de yasamis birindende duyunca yani daha cok heyecan yaptim.. :)) Insallah nasipse kismetse olur hayata tekrar dönüm noktasi olur bana insallah..

canımmm bende hıc tutmadım yumurtlama hesabı uc hamılelıgımdede... sadece fiili duasını yaptık rabbım ol dedi
gunlerını bil tabi ama cokta takılmaaa

slm arkadaşlar nezamandır yoktum memlekete gittim geldim.bugün dra gittim 8+5 dedi ama internetteki hesaplsayıcılarda 9+1 çıkıyo bu farklılık neden acaba. birde keşke diğer bebeğinize keşke biyopsi yaptırsaydınız falan dedi genetiğe yönlendirebilirdim faydası oolurdu falan dedi cnm sıkıldı bizde öldükten sonra vücuduna tekrar iğne falan sokulsun istememiştik ama... normal kontrollerini yaparız ekstra bir şey yapamayız dedi offff ne biliym kafam çok karışık.

melekyavrum naber? görüşemiyoruz iyisin dimi
ben iyiyim bu hafta çok çalışmam lazımdı ama benim koca şehir dışında :))))

evet canım aynı iğne kkoldan oluyorum
erteleme hemen baska doktora git
iğneden de korkma
bebegin kalp atısının zayıf olması ne demek acaba ilk defa duydum
ayetel kürsi oku bolca
ve ya mübdi de 99 defa düşük olmasını engelliyor
canım dualarım seninle
habersiz bırakma bizi

annemdeyim bikaç gece sende gece geliyosun bakim dedim
nasılsın?
bizde karnemizi yeni gördük ders saatlerini not sanıp karne saklamış daha 1. sınıfta sonrasını düşünemiyorum
ooo aldınızmı karneyi masallah yeğenime
msni acamıyorum ondan ayrı kaldık inayım
kuzunu bizim için öp
yavrum karnesini mi saklamıs
cok sevimli ya cokkkkkk

canım besmele cekin baslayın
güne falan takılma rahatla
ben 2 ay denedim olmadı sonra 1.5 ay ara verdim dişten ötürü
adetime 1 hafta varken aman olmaz ya deneyelim dedik o dönemde oldu
inan düşünme
olur gene hiççççç merak etme senin öyle bir derdin yokki canım

aman canım gecen gebeliğimde 33.haftama kadar hep gününden ilerdeydik de ne oldu
boşver 2 günden hiçbirsey olmaz
geç döllenme olabilir
süt iç
pekmez ye tek gecerim pekmezi kızlar
muz ye
et balık tavuk bunları yemeye calıs
ceviz ye
inan değişir gelişimi

sor bakalım sen yapıomusun aynılarını diye
fikir verirken iyide hersey olmuyorda bildiğim bunlar canım
pekmezle sütü aynı anda yeme
arada 1 saat olsun birbirlerinin vitaminlerini aazaltırlar

Son düzenleme:

canım baskasına ögüt veririz biz yapıyormuyuz acaba
haklısın bizde hep ileriden gidiyorduk.şimdide doktor öle söyledi.
ama Allah bilir gerisini.Tevekkül Ona.O ne derse o olacak.

canım baskasına ögüt veririz biz yapıyormuyuz acaba
haklısın bizde hep ileriden gidiyorduk.şimdide doktor öle söyledi.
ama Allah bilir gerisini.Tevekkül Ona.O ne derse o olacak.
aysenaz nasılsın canım sana da iğne verdimi doktor
burun kanaman oluyormu
halsizlik naptın
tansiyon düşmesini dert etme sakın
ben 10-6 görünce tansiyonumu sevincten deliriyorum
o tansiyon aletinde 23-17 gördü gecen gebeliğimde bu gözler
varsın düşük olsun hiçççççç dert etme

kızlarrrrrr 4 ay bitti doktordan izin çıktı, dişim de bittii korunmayı bırakacaz eşim de bende çok istiyoruzz bunun düşünmek bile mutlu ediyor beni ama çoookkkk korkuyorum tabi korkunun ecele faydası yok ve bu korku bitmeyecekk biliyorum..

ama içim kıpır kıpır bir hayat belirtisi başladı yaniii

umudu bile güzel dimi canım
hayırlı olsun
ama erkenmi ki acaba 2 ay daha beklesen nasıl olur
karnında agrın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…