hamileyken saç kestirilir mi kızlar
annem kestirme diyor
off sacımda cok kötü ne yapayım sizce
umudu bile güzel dimi canım
hayırlı olsun
ama erkenmi ki acaba 2 ay daha beklesen nasıl olur
karnında agrın varmı
melekyavrum bizdede öyle derler geçen gebeliğimde aman kestirme sakın ömrü kısa olur yok şöyle olur yok böyle olur vs.bende dedim kestirmedim inandığımdan değilde işte neolur ne olmaz.ama biliyosun olanları.boşver içinden ne geliyosa onu yap ama büyüklere anlatılmıyor bazen.
valla 5 ay tamamlarız belki ama 6 ayy çok zorrrdoktor iyileşmişsin hiç bişe kalmamış dedi.. ağrım sızım yok çok şükür hiç hemde ben doğal antibiyotik ameliyat dikişlerine iyi geliyor diye hergün ama hergün kuru soğan yedim sarımsak yedim :) belki bu ayda geçer ama o kadar diyorum sabrım yok doktorda onayı verince eşimi durduramıyorum başkalarının çocuğunu seviyor çok üzülüyorumm kendimi beceriksiz hissediyorum
bende öyle hissediyorum biliyormusun
aslında cok becerikliyimdir elimden her iş gelir ama işte bu konu hepsini alıp götürüyor
eksik gibiyim
sarımsak sogan iyidir canım
öğrenciyken derslerde hatırlıyorum da
sarımsak kadar yararlı bir bitki yok
onlarca sayfa faydası var
bende yemeliyim aslında
tansiyon düzenleniyor ya
işte calısıyorum diye cekiniyorm
annem kestirme diyor
evet canım aynı iğne kkoldan oluyorum
erteleme hemen baska doktora git
iğneden de korkma
bebegin kalp atısının zayıf olması ne demek acaba ilk defa duydum
ayetel kürsi oku bolca
ve ya mübdi de 99 defa düşük olmasını engelliyor
canım dualarım seninle
habersiz bırakma bizi
ooo aldınızmı karneyi masallah yeğenime
msni acamıyorum ondan ayrı kaldık inayım
kuzunu bizim için öp
yavrum karnesini mi saklamıs
cok sevimli ya cokkkkkk
canım besmele cekin baslayın
güne falan takılma rahatla
ben 2 ay denedim olmadı sonra 1.5 ay ara verdim dişten ötürü
adetime 1 hafta varken aman olmaz ya deneyelim dedik o dönemde oldu
inan düşünme
olur gene hiççççç merak etme senin öyle bir derdin yokki canım
lavınyacımm hadi gozun aydınnn. heyecanlı bır surec. gercekten korunmayı bırakınca ınsan hayatına bahr gelmıs gıbı kıpırtılar canlanmalar hıssedıoo.
ınss cok beklemedennn katılırsın aramıza. rabbım hayırlısını versinnn
melek yavrum hamileyken saç kestirmek batıl inanç gibi ama kzımda kestrcektim vazgectm herkes bişe söledi korktum bebeğin ömrü ksalırmış diye oğlumdayken hurafedir batıl inançtır deyip sacımı kısalttm çokta uzundu çok pişman oldum kestrdkten sonrada ama işte malum...batıl inançtr belki ama birdaha batıl da olsa olmasada yapılmaması gerekn hiç birşeyi yapmıcam.ilaçlarımı aldım iğneyi kullanıyorum yanında prgstan coraspn de alıyorum bakalım hayırlısı çok rahatsızım belim çok ağrıyor yerimden kalkamıyorum dualarınızda banada yer verin annem geliyor bize bakmayaaa
melek yavrum hamileyken saç kestirmek batıl inanç gibi ama kzımda kestrcektim vazgectm herkes bişe söledi korktum bebeğin ömrü ksalırmış diye oğlumdayken hurafedir batıl inançtır deyip sacımı kısalttm çokta uzundu çok pişman oldum kestrdkten sonrada ama işte malum...batıl inançtr belki ama birdaha batıl da olsa olmasada yapılmaması gerekn hiç birşeyi yapmıcam.ilaçlarımı aldım iğneyi kullanıyorum yanında prgstan coraspn de alıyorum bakalım hayırlısı çok rahatsızım belim çok ağrıyor yerimden kalkamıyorum dualarınızda banada yer verin annem geliyor bize bakmayaaa
inş.canım geçsin biz ne acılar çektik inş.o çektiğimiz acılar enson olarak kalır başka doktora gitmedim pazartesi gidecem allah korusun kötü bişey olursa keşke demektense ilaçları kullanmayı tercih ettim.içim rahat olsun başka dr şimdi kulllanma dicek kafam iyice karışcak bebeğe zararı olmadıktan sonra kullanmak en iyisicanımmm inşallah geçerrr rahat bir gebelik geçirirsin inşallah gittin mi başka doktora git bakalım ne diyecekkk
canım inan sürekli okuyorum hep dilimdedir ayetel kürsi allah razı olsun sendendilay artık kestirmem işi bitmiştir cidden
aynı ilaçları kullanıoyruz o zaman ben bir de folbiol kullanıyorum
ben hepimize ediyorum dua zaten
bolbol ayetel kürsi oku ama cok iyi geliyor
[canım inan sürekli okuyorum hep dilimdedir ayetel kürsi allah razı olsun sendenfolbiolla zaten neredeyse 5 aydır akraba olcak iğneden de nefret ederdim ama ilkinde çok acıdı ama neyapcam mecbur ikincisi okadarda zor olmadı sanki :26::26:
aysenaz nasılsın canım sana da iğne verdimi doktor
burun kanaman oluyormu
halsizlik naptın
tansiyon düşmesini dert etme sakın
ben 10-6 görünce tansiyonumu sevincten deliriyorum
o tansiyon aletinde 23-17 gördü gecen gebeliğimde bu gözler
varsın düşük olsun hiçççççç dert etme
annem kestirme diyor
kızlarrrrrr 4 ay bitti doktordan izin çıktı, dişim de bittii korunmayı bırakacaz eşim de bende çok istiyoruzz bunun düşünmek bile mutlu ediyor beni ama çoookkkk korkuyorum tabi korkunun ecele faydası yok ve bu korku bitmeyecekk biliyorum..
ama içim kıpır kıpır bir hayat belirtisi başladı yaniii
Canimm suan esimi yollarken yazdiklarinizi söyledim hergün olurmus illa o gün olmasi sart degil dedim gözler birden acildi eyvahhh dedi yüz ifadesi acaipdi :)) hadi bakalim insallah dedikleriniz gibi banada cikar benim hic sorun yoktu evet bi hata yüzünden kaybettim ama nedense hep icimde bi korku hic hamile olamicakmisim veya kötü bisey olucak yine hissi.. Allah korusun..
aysenaz neden coraspini sakın bırakma dedi doktor banada 36.haftaya kadar kullancaz dedi
senin sorunun tam olarak neydiki
rahim yetmezliğimiydi
dün bir sayfada kızın biri anlatıyor
annesi onu aldırmak istemiş
doktorlar yatırmıs ikiz bebekti aldık demişler
megersem biirini almıslar
kadın tüplerini baglatmıs
sonrada doğumuna 15 gün varken hamile olduğunu anlamıs kızını doğurmus
şimdi en sevdiği cocuğu bu kızmıs
bana cok uyduruk gelsede hikaye ya gerçekse deyip şok oldum
düşünsenize doğuma 15gün kala hamile olduğunuzu anlıyorsunuz
doktor adetin ne kadar gecikti diyor 9ay gecikti doktor diyorsunuz
offf uydurma dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?