Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hamileyken saç kestirilir mi kızlar
annem kestirme diyor
off sacımda cok kötü ne yapayım sizce

melekyavrum bizdede öyle derler geçen gebeliğimde aman kestirme sakın ömrü kısa olur yok şöyle olur yok böyle olur vs.bende dedim kestirmedim inandığımdan değilde işte neolur ne olmaz.ama biliyosun olanları.boşver içinden ne geliyosa onu yap ama büyüklere anlatılmıyor bazen.

umudu bile güzel dimi canım
hayırlı olsun
ama erkenmi ki acaba 2 ay daha beklesen nasıl olur
karnında agrın varmı

valla 5 ay tamamlarız belki ama 6 ayy çok zorrr doktor iyileşmişsin hiç bişe kalmamış dedi.. ağrım sızım yok çok şükür hiç hemde ben doğal antibiyotik ameliyat dikişlerine iyi geliyor diye hergün ama hergün kuru soğan yedim sarımsak yedim :) belki bu ayda geçer ama o kadar diyorum sabrım yok doktorda onayı verince eşimi durduramıyorum başkalarının çocuğunu seviyor çok üzülüyorumm kendimi beceriksiz hissediyorum

3 gebelikte de kestirmedim
ama anneme anlatamıyorum
of içime de kusku düşürdü
sacımı kesende yamuk kesmiş
neyse bekliyim en iyisi

bende öyle hissediyorum biliyormusun
aslında cok becerikliyimdir elimden her iş gelir ama işte bu konu hepsini alıp götürüyor
eksik gibiyim
sarımsak sogan iyidir canım
öğrenciyken derslerde hatırlıyorum da
sarımsak kadar yararlı bir bitki yok
onlarca sayfa faydası var
bende yemeliyim aslında
tansiyon düzenleniyor ya
işte calısıyorum diye cekiniyorm

o eksikliğimiz inşallah geçecek canım ya çok şükür bize..... ama hiç bebeği olamayan biri gelse yazsa siz ne eksikliğinden bahsediyorsunuz dese ne cevap veririz beterin beteri var..

sarımsak çok iyi ama soğandan beter çıkmıyor kokusu ben evdeyim diye rahat rahat yiyorum :) en azından hap gibi yutabilirsin sabahları mesela...... evet çok faydalı ve ben hergün yiyorum dikişlerim çabuk geçsin diye herşey bebeğe odaklı melekyavrum çok istiyorum yaa gerçi biliyorsun zaten hepimiz aynıyız :)

annem kestirme diyor

canım ya gecen sefer bana da cok kestırme dedıler. hatta kuafor bile kesmek istemedi hamileyim die.
bende ole hurafe onlar dedımm. yani tabıkı tevafukk. gercekten ole bısey yoktur ama yınede paylasaımm dedimm

lavınyacımm hadi gozun aydınnn. heyecanlı bır surec. gercekten korunmayı bırakınca ınsan hayatına bahr gelmıs gıbı kıpırtılar canlanmalar hıssedıoo.
ınss cok beklemedennn katılırsın aramıza. rabbım hayırlısını versinnn

Canimm suan esimi yollarken yazdiklarinizi söyledim hergün olurmus illa o gün olmasi sart degil dedim gözler birden acildi eyvahhh dedi yüz ifadesi acaipdi :)) hadi bakalim insallah dedikleriniz gibi banada cikar benim hic sorun yoktu evet bi hata yüzünden kaybettim ama nedense hep icimde bi korku hic hamile olamicakmisim veya kötü bisey olucak yine hissi.. Allah korusun..

:)) sorma sanki gebeyimm içim kıpır kıpr çok mutluyum 13. günüm en olası zamnlar bu ay geç değil ama bakalım hayırlıısıı daha tam karar vermedik ama şuan bile güzell çok şükür

melek yavrum hamileyken saç kestirmek batıl inanç gibi ama kzımda kestrcektim vazgectm herkes bişe söledi korktum bebeğin ömrü ksalırmış diye oğlumdayken hurafedir batıl inançtır deyip sacımı kısalttm çokta uzundu çok pişman oldum kestrdkten sonrada ama işte malum...batıl inançtr belki ama birdaha batıl da olsa olmasada yapılmaması gerekn hiç birşeyi yapmıcam.ilaçlarımı aldım iğneyi kullanıyorum yanında prgstan coraspn de alıyorum bakalım hayırlısı çok rahatsızım belim çok ağrıyor yerimden kalkamıyorum dualarınızda banada yer verin annem geliyor bize bakmayaaa

canımmm inşallah geçerrr rahat bir gebelik geçirirsin inşallah gittin mi başka doktora git bakalım ne diyecekkk

dilay artık kestirmem işi bitmiştir cidden

aynı ilaçları kullanıoyruz o zaman ben bir de folbiol kullanıyorum
ben hepimize ediyorum dua zaten
bolbol ayetel kürsi oku ama cok iyi geliyor

canımmm inşallah geçerrr rahat bir gebelik geçirirsin inşallah gittin mi başka doktora git bakalım ne diyecekkk
inş.canım geçsin biz ne acılar çektik inş.o çektiğimiz acılar enson olarak kalır başka doktora gitmedim pazartesi gidecem allah korusun kötü bişey olursa keşke demektense ilaçları kullanmayı tercih ettim.içim rahat olsun başka dr şimdi kulllanma dicek kafam iyice karışcak bebeğe zararı olmadıktan sonra kullanmak en iyisi
dilay artık kestirmem işi bitmiştir cidden

aynı ilaçları kullanıoyruz o zaman ben bir de folbiol kullanıyorum
ben hepimize ediyorum dua zaten
bolbol ayetel kürsi oku ama cok iyi geliyor
canım inan sürekli okuyorum hep dilimdedir ayetel kürsi allah razı olsun sendenfolbiolla zaten neredeyse 5 aydır akraba olcak iğneden de nefret ederdim ama ilkinde çok acıdı ama neyapcam mecbur ikincisi okadarda zor olmadı sanki :26::26:

[canım inan sürekli okuyorum hep dilimdedir ayetel kürsi allah razı olsun sendenfolbiolla zaten neredeyse 5 aydır akraba olcak iğneden de nefret ederdim ama ilkinde çok acıdı ama neyapcam mecbur ikincisi okadarda zor olmadı sanki :26::26:[/QUOTE]

CANIM ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUN BİŞEY OLMAYACAK BEBİŞE ALLAHIN İZNİ LE
İÇİNİ FERAH TUT SEN RABBİM ŞU MÜBAREK AYLAR HÜRMETİNE BAIŞLASIN EVLADINI SANA
BERAT KANDİLİNDE BOL BOL DUA EDELİM BİRBİRİMİZE ÇÜNKÜ O GECE YAZILIYORMUŞ SENEYE O ZAMANA KADAR BAŞIMIZA GELECEK OLAYLAR Bİ ARKADAŞIM ÖYLE SÖYLEDİ YİNE RABBİM BİLİR EN DOĞRUSUNU

CANIM ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUN BİŞEY OLMAYACAK BEBİŞE ALLAHIN İZNİ LE
İÇİNİ FERAH TUT SEN RABBİM ŞU MÜBAREK AYLAR HÜRMETİNE BAIŞLASIN EVLADINI SANA
BERAT KANDİLİNDE BOL BOL DUA EDELİM BİRBİRİMİZE ÇÜNKÜ O GECE YAZILIYORMUŞ SENEYE O ZAMANA KADAR BAŞIMIZA GELECEK OLAYLAR Bİ ARKADAŞIM ÖYLE SÖYLEDİ YİNE RABBİM BİLİR EN DOĞRUSUNU[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım amin inş.allahım budefa sınamaz yavrumla beni dularımızda ogün buluşuruz aynı noktada dualrımdasınız benim zaten hepiniz bu zor günleri inş.atlatacam allahın izniyle

canım daha iyiyim elhamdülillah.bugün doktora gittim.8+5 olmusuz.
masallah su an iyi gidiyor hersey.mide yanmalarım var.
cok erken ama... genede ona birsey kullanmicam.coraspin kullanıyorum.
iğne vermedi benim doktorum.kan sulandırıcı coraspin içiyorum.
sakın onu bırakma dedi doktorum.sorunlarımız baslar yoksa dedi.
burun kanamam kullandıgım deniz suyu sayesinde gecti.artık kanamıyor.
tansiyonumda gayet iyi cok şükür.ama genede devamlı ölçtürmeye calısıyorum.

annem kestirme diyor

bnde kestirmek istiyorum ama banada müsaade etmiyorlar.
dilaynurun dedigi gibi bende sabredip dogum sonrasına bırakmayı uygun gördüm.

hadi hayırlısı inşallah canım benim.Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inş.

o hisler hepimizde vardı canım.hala daha korkular devam ediyor.doktorun verdiği randevu tarihinden dfaha erken gidiyorum hyep.
cocugum olmayacak hissinide yasadım hamilelikten önce.

aysenaz neden coraspini sakın bırakma dedi doktor banada 36.haftaya kadar kullancaz dedi
senin sorunun tam olarak neydiki
rahim yetmezliğimiydi

aysenaz neden coraspini sakın bırakma dedi doktor banada 36.haftaya kadar kullancaz dedi
senin sorunun tam olarak neydiki
rahim yetmezliğimiydi

yok tatlım.bilinen bir sebep yok.sadece yasadıklarımı anlattım doktoruma.
oda kanda pıhtılasma yasadıgımdan süphelenip tedbir amaclı verdi coraspini.
plesenta yaslanması vardı bende.

dün bir sayfada kızın biri anlatıyor
annesi onu aldırmak istemiş
doktorlar yatırmıs ikiz bebekti aldık demişler
megersem biirini almıslar
kadın tüplerini baglatmıs
sonrada doğumuna 15 gün varken hamile olduğunu anlamıs kızını doğurmus
şimdi en sevdiği cocuğu bu kızmıs
bana cok uyduruk gelsede hikaye ya gerçekse deyip şok oldum
düşünsenize doğuma 15gün kala hamile olduğunuzu anlıyorsunuz
doktor adetin ne kadar gecikti diyor 9ay gecikti doktor diyorsunuz
offf uydurma dimi

hahaaa gercekse iimis kıs o. ne gusell ogrenıosun ve 15 gun sonra hooop bebısın kucagındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…