Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bana neden hemen verdi acaba vitamini alkım karıştı şimdi kullanmasam mı acaba deceviti
beklesemmi biraz daha. melekciğim sen kaç haftalık oldun

evet canım kusura bakma şimdi hatırladım
düşük yapmana cok üzüldüm ama hiç korkma yeniden hamile kalırsın
iinsallah bir daha evlad acısının ne azı ne coğu ile sınanırız

inş. cnm inş. bazen hç olmuycakmış gbi bazen de çok uzun sürmeden tekrar hamile kalıcakmışım gibi geliyo ama sadece tek dileğim herkes için bir daha aynı acıları yaşatmasın rabbim dediğin gbi bir daha sınanmayalım evlat acısıyla

melek kızımın teyzeleri bugün kızımın senesi aksamdan beri kötüyüm işe gidemedim
sizlerden bir fatiha istiyorum Melek Nil ime
Allah razı olsun şimdiden

Ah kuzum zor bir gün ama inan ben o günden sonra sanki biraz daha rahatladım neden bilmiyorum ama öyle oldu. O gün akşama kadar resmine bakıp ağlamıştım. Hakikatten zaman herşeye çare.... Sizde bana dua edin hayırlıysa eğer bu ay olmuş olsun 1 haftam daha var bekliyorum bakalım

cnm hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

meşeğim çok zor yaa bizimde az kaldı senesine ben tam ogün olmaz ama evimde küran oktmak istiyorm öyle hayır gibi.içim öyle rahatlar hzr blrm bide mezarı yapılınca.ama eskiye nazaran daha iyiyim sanki yaralarımız kabk bağlıyo galiba yada rabbim yüzümüzü güldürecek onn tatlı hzr ünü veriyo hepimizin hakkında hayırlısı.zaten hamile olmayanlar baya azaldık

melek anneleri hep yazacam ünütüyorm aklıma geldi geçen nihat hoca ne dedi dydnzmü bilmiyorm kandilde izliyodm her zamanki gibi.ben meleklerimizi ahiret aleminde 4 5 yaşlarında görücez biliyodm nihat hoca söyledi 25 yaşlarında falan delikanlı gen kız olarak çıkacaklarmış karşımıza.anlatışı bitirdi beni.ama büna sade biz değil düşük yapanlarda dahilmiş.öbür alemde yanınıza genç kızlar delikanlılar gelecek dedi size anne baba diyecek dedi.sizde allah allah kimki bü gençler bize anne baba diyolar diyeceksiniz dedi.onlarda anne ben senin dünyaya ölü getirdiğin yada düşürdüğün bebekleriniz diyecekler dedi ve ben koptm eşim üyümasa dinletecektim ona heh aklıma geldi.internetten blp dinleteyim ona.sizde dinleyin bülabilirseniz valla en son berat kandili vardı ondan bi öncekiydi sanki ama o miraç kandili.bana o program regaib kandiliydi gibi geliyo ben regaibe bakcam.sizle paylaşmak istedim.

bana neden hemen verdi acaba vitamini alkım karıştı şimdi kullanmasam mı acaba deceviti
beklesemmi biraz daha. melekciğim sen kaç haftalık oldun

yok canım kullan elevit decavit bunlar hamileler için yapılıyor
merak etme
doktorun ne uygun gördüyse yap
düşünülcek ilaç değil bebegine zararı olmaz gönlün rahat olsun

ben 14. haftayı bitirdim insallah devamıda gelir sağlıkla

melekyavrum bende 10 haftalık oldum folikplus dışında bişey kullanmıyorum ayın 11 inde 2 li test için randavum var busefer hiçbirini yaptırmak gelmiyor içimden nedense.senin bebişin cinsiyeti falan belli oldumu cnm.

Merhaba bende araniza yeni katildim.malesef bende sizlerle ayni kaderi paylasiyorum.6 mayista olu dogum yaptim 38. Haftada.tekrar hamile kalmak istiyorum ama doktor 6 ay bari bekle dedi ama zaman gecmiyo.sayfalarin hepsini okuyamadim ama 6 aydan once hamile kalan var mi? Korunurken hamile kalmaktan korkuyorum.hemen istesem de 6 ay bari gecsin diyorum.cok ta korkuyorum tekrar ayni seyleri yasarsam diye.bazen dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum

aysenaz canım telin bende kayıtlı ben de sana telimi yollıcaktım
mesaj kutun doluymus silersin bir ara yollarım canım

canım bosalttım mesaj kutumu.

canım dönem dönem ruh hallerimiz değişir.bir umutsuzluk gibi kapılırsın sanki hiç olmayacak gibi.
bunu hemen hemen hepimiz yasadık.Ama Rabbim ol derse hersey mümkün.
bize insanogluna hersey imtihan.Allahımız bizi sınıyor.sınavları hakkıyla verenlerden oluruz inş.
sen Yaradana sıgınmaya devam et bıkmadan usanmadan.O yüzümüzü elbet güldürecektir.

inş inay ya ini inanın hepimize dua ediyorum.önce duama sizleri ekliyorum sonra kendimi ekliyorum.
isimlerinizi tek tek bilmesemde dualarımdasınız.Rabbim yüzünü güldürsün kardeşim.
bu mutlu haberi burda bagıra bagıra vermeni diliyorum Rabbimin izniyle.

tüylerim diken diken oldu fatmam ya cok etkilendim.
ben bunu bilmiyordum.bende hep orda kucagıma alırım bebegimi diyordum.
Allahım sen ne büyüksün ya.

malesef aramıza hosgeldin canım.basın sagolsun. Rabbim dayanma gücü versin.
düşünceler gelip gider canım.daha cok yenisin.zamanala gel gitler gene olacaktır ama mantıgınıda
devreye sokacaksın o zaman.biz her daim burdayız.yanında oluruz.içinden ne geliyorsa yaz.
burda her ne dersen de seni yargılayacak bir tane insan bulamazsın.

cnm pek hoşgelmek olyo bü ama hoşgeldin aramıza diyelim ne diyelim.sezeryan oldn galiba.seni bürdakilerden iyi anlayan kimse olmaz başta büna inan.acımız aynı ve bü acının tarifi yok.zaman geçecek sen istsende istemesende.benim 1 sene geçti bile ama 3 4 ay çooook zor hala da zor ama 3 4 ay gerçekten çok zor ünütüyo gibi olrsn alışıyo gibi birden pat diye aklına gelir hayattan tat alamazsın.ayy ne dolmşm beh.sana tavsiyem dr ünü dinle.bana kimi arkadaşlarım hayret ediyo sabırlısın dayanıyosn diye ama işin sağlık boyütünü düşünmek lazım.zaten 4 5 ayda vücdn organların anca toparlanıyo dr ların ennn az 6 ay demesi normal.6 ay bekle.sonra önemli değil bişey olmüyo zaten 1 sene geçince bile.rabbim eyüb peygamberin sabrından versin

Asla isyan etmedik eşimde bende şuanda sadece umutlarımızın tekrar yeşereceği zamanı bekliyoruz...

cnm öncelikle başın sağolsun bende bu siteye üye olalı çok olmadı ama kısa zamandada olsa burdaki arkadaşlıkların çok samimi çok içten olduğunu gördm sende hmn anlarsın zaten..benimde meleğim gideli 3 ay oldu çok zor bi dönm sadece biz birbirimizin acılarını anlarız bana doktorlar 3 ay dedi istersen sende 3 ayın dolunca tekrar doktora gidip muayene ol rahimin toparlanıp toparlanmadığını öğren kan durumuna fln baktır ben öyle yaptım bu ay hamile kaldım tekrar ama oda düştü hmn,, şimdi hayırlısı ne zamansa o zmn gelsin demekten başka çaremiz yok napalım sabır edip bekliycez bazen ümitlerim tükeniyo ama burdaki arkadaşlarla konuşunca brz rahatlıyorum sende ne zamn istersen yazabilirsin

sorma bende çok etkilendim ben meleğimin o minicik halini görmeden onü kendim şimdi oldgm kadar göreceğimi düşünmek çok farklı bişey.eşim bana bakınca aynı sana benziyo diyo.ben tanırım belki meleğimi allahım şükürler olsn ki böyle bi acıya böyle konüları konşcak sabrı veriyo

Bu cuma gidiyorum doktora ona sorarım yine folik asidi ona sosrrım kan testlerini işyerinde yada saglıkocagında yaptırabilirim herhalde bende b12 ye devam edeyim o zaman bir ay daha.agustos bası bes ay dolmuş olacak Umarım doktorum bekle demez iyişallah bizde sen ben lavinya aynı tertıp oluruz tabi unuttuğum diğer bekleyenlerde

Canım gebelik öncesi benim de folikasitim çok yüksekti gebelik denememe rağmen bana 3-4 ay bıraktırdı Dr lar.(evet birden fazla Dr!) folikasitim fazlalığının olumsuz etkilerini bilmiyoruz diye. Ben sadece hamile kaldığım ay 1 ay kullandım. Onuda folik plus kullandım çünkü folikasit oranı düşükmüş. Sonra da elevite başlattı. Onda folikasit oranı daha da düşük ama demekki yetiyor.

Yani bence Dr un ne dediyse onu yap. Çünkü ben birden fazla Dr a sordum hepsi aynı şeyi söyledi. İçin rahat olsun canım.
B12 de kullanıyordum. Bak istersen şöyle de yapabilirsin: aile hekimliğinde folikasit ve b12 ölçümü yapılıyor. Aylık bu testleri yaptır, duruma göre hareket edersin
Canıııım, çoook geçmiş olsun kuzuna evet sen de yatmıştın hastanede hatırlıyorum tatlım. Umarım sonumuzda sizin gibi olur
melegim bana doktor elevit vermedi 3.aydan sonra vermişti ilk hamileliğimdede doktor.
size neden erken verdi bu ilacı?
Canım değerlerin iyidir (folikasit vs) o yüzden erken başlanmıştır. Endişelenme. bana da geçen sefer 3. Aydan sonra verilmişti ama şimdi hemen verdi.
arkadaşlar bır de şöyle bır sorum var aranızda öğretmen olan varmı? Hani doğum sonrası 1 yıl nöbet tutulmuyor ya okulda. bu ölü doğum için de geçerlı mı? bılgısı olan varmı?
Evet canım ben öğretmenim. Bana doğum iznini bile kullandırtmamak istemişlerdi. Önümüze çok taş koymaya çalıştılar. Ama biz bütün yasal haklarımızı dilekçelerle arayıp onları zor durumda bırakmıştık.
İŞe başlayınca da beni çağırıp nöbet tutmamak hakkınız hocam demişlerdi. (Ne kadar sıkıştırdıysak!)
Uzattım ama canım evet nöbet tutmayabilirsin. (Gerçi ben 2. Dönem kendi isteğiyle tutmuşktum!) bu senin yasalmhakkın.
İnayıııım, innnnşallah ennn kısa sürede göbeğin dolar bitanemmm. Hayırlı haberlerle gel inşallah....
Canım o gün ben de izledim. İnşallah şefaatçimiz de olurlar...
Başın sağolsun arkadaşım. Allahım gani gani sabırlar versin inşallah.
Allah'ın izniyle korundukça hamile kalamazsın, kalırsan da vardır bir hayır.
Rabbim yardımcınız olsun....

Çok geçmiş olsun arkadasım Allahım dayanma gucu versın acılarını hafıfletsın umarım en kısa sürede toparlanırsın acı ne yazıkki geçmiyor 4ay oldu ama benim hergün gözlerim dolmaya devam ediyor saglıklı sıhatli olsun iyişallah sıradaki evlatlarımız Allahım güç versin bize

cnm inşallah olrlar onü rabbim bilir tabii ama bildiklerimizde o yönde ben büyümüşte olsa görmek nası bişey olr onü düşünüyorm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…