aysenaz bende ilk 3 ay kullanmadm eleviti ama gecen tüm hamileliklerimde hemen vermişti doktorlar
bu doktorum herseyi doğal al diye 3 ay vermedi
3.aydan sonra basladım elevite şimdi
yeflim folbiol içindeki doz diğer tüm folik asit içeren ilaçlardan fazladır
bir coğunun 5 katı çivarındadır
kimi doktorlar hamilelik öncesi yarım doz önerir ki bu da gerekn dozun alınmasını sağlar aslında
b12 vitaminini istediğin kadar kullan
doktorun tahlillerine bakarak söyler zaten
evet canım kusura bakma şimdi hatırladım
düşük yapmana cok üzüldüm ama hiç korkma yeniden hamile kalırsın
iinsallah bir daha evlad acısının ne azı ne coğu ile sınanırız
melek kızımın teyzeleri bugün kızımın senesi aksamdan beri kötüyüm işe gidemedim
sizlerden bir fatiha istiyorum Melek Nil ime
Allah razı olsun şimdiden
merhaba kızlar doktora gittim
baktı keseyi gördü 5 hafta 4 günlük görünüyor dedi
folikait corasprin decavit ve cleaxen 4000 likmi ne iğne
onuverdi kullanmaya başla dedi
2 hafta sonra kalp etışı olursa o zaman duyarız dedi çok
iyi konuşmadı kötü de konuşmadı 2 hafta sonra belli olur herşey dedi
siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını
ayrıca bu iğneyi, kendiniz yapabiliyormusunuz melek yavrum bi tarif etsene
cnm hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
bana neden hemen verdi acaba vitamini alkım karıştı şimdi kullanmasam mı acaba deceviti
beklesemmi biraz daha. melekciğim sen kaç haftalık oldun
yok canım kullan elevit decavit bunlar hamileler için yapılıyor
merak etme
doktorun ne uygun gördüyse yap
düşünülcek ilaç değil bebegine zararı olmaz gönlün rahat olsun
ben 14. haftayı bitirdim insallah devamıda gelir sağlıkla
aysenaz canım telin bende kayıtlı ben de sana telimi yollıcaktım
mesaj kutun doluymus silersin bir ara yollarım canım
okudum cnm senin meleğine bnm meleğime bütünnn meleklere okudum ama aysenazzz çok haklı onlar çok güzel bi yerdeler duaya bile ihtiyaçları yok bak Allah a şükür ümitlerin yeniden yeşerdi hamileymişsin üzüntülerinle onuda üzme onun senin sevgine mutluluğuna ihtiyacı var inş.Allah bana da sizler gibi tekrar hamileliği anne olmayı nasip eder umut oldunuz bana
Ah kuzum zor bir gün ama inan ben o günden sonra sanki biraz daha rahatladım neden bilmiyorum ama öyle oldu. O gün akşama kadar resmine bakıp ağlamıştım. Hakikatten zaman herşeye çare.... Sizde bana dua edin hayırlıysa eğer bu ay olmuş olsun 1 haftam daha var bekliyorum bakalım
melek anneleri hep yazacam ünütüyorm aklıma geldi geçen nihat hoca ne dedi dydnzmü bilmiyorm kandilde izliyodm her zamanki gibi.ben meleklerimizi ahiret aleminde 4 5 yaşlarında görücez biliyodm nihat hoca söyledi 25 yaşlarında falan delikanlı gen kız olarak çıkacaklarmış karşımıza.anlatışı bitirdi beni.ama büna sade biz değil düşük yapanlarda dahilmiş.öbür alemde yanınıza genç kızlar delikanlılar gelecek dedi size anne baba diyecek dedi.sizde allah allah kimki bü gençler bize anne baba diyolar diyeceksiniz dedi.onlarda anne ben senin dünyaya ölü getirdiğin yada düşürdüğün bebekleriniz diyecekler dedi ve ben koptm eşim üyümasa dinletecektim ona heh aklıma geldi.internetten blp dinleteyim ona.sizde dinleyin bülabilirseniz valla en son berat kandili vardı ondan bi öncekiydi sanki ama o miraç kandili.bana o program regaib kandiliydi gibi geliyo ben regaibe bakcam.sizle paylaşmak istedim.
Merhaba bende araniza yeni katildim.malesef bende sizlerle ayni kaderi paylasiyorum.6 mayista olu dogum yaptim 38. Haftada.tekrar hamile kalmak istiyorum ama doktor 6 ay bari bekle dedi ama zaman gecmiyo.sayfalarin hepsini okuyamadim ama 6 aydan once hamile kalan var mi? Korunurken hamile kalmaktan korkuyorum.hemen istesem de 6 ay bari gecsin diyorum.cok ta korkuyorum tekrar ayni seyleri yasarsam diye.bazen dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum
cnm pek hoşgelmek olyo bü ama hoşgeldin aramıza diyelim ne diyelim.sezeryan oldn galiba.seni bürdakilerden iyi anlayan kimse olmaz başta büna inan.acımız aynı ve bü acının tarifi yok.zaman geçecek sen istsende istemesende.benim 1 sene geçti bile ama 3 4 ay çooook zor hala da zor ama 3 4 ay gerçekten çok zor ünütüyo gibi olrsn alışıyo gibi birden pat diye aklına gelir hayattan tat alamazsın.ayy ne dolmşm beh.sana tavsiyem dr ünü dinle.bana kimi arkadaşlarım hayret ediyo sabırlısın dayanıyosn diye ama işin sağlık boyütünü düşünmek lazım.zaten 4 5 ayda vücdn organların anca toparlanıyo dr ların ennn az 6 ay demesi normal.6 ay bekle.sonra önemli değil bişey olmüyo zaten 1 sene geçince bile.rabbim eyüb peygamberin sabrından versinMerhaba bende araniza yeni katildim.malesef bende sizlerle ayni kaderi paylasiyorum.6 mayista olu dogum yaptim 38. Haftada.tekrar hamile kalmak istiyorum ama doktor 6 ay bari bekle dedi ama zaman gecmiyo.sayfalarin hepsini okuyamadim ama 6 aydan once hamile kalan var mi? Korunurken hamile kalmaktan korkuyorum.hemen istesem de 6 ay bari gecsin diyorum.cok ta korkuyorum tekrar ayni seyleri yasarsam diye.bazen dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum
canım dönem dönem ruh hallerimiz değişir.bir umutsuzluk gibi kapılırsın sanki hiç olmayacak gibi.
bunu hemen hemen hepimiz yasadık.Ama Rabbim ol derse hersey mümkün.
bize insanogluna hersey imtihan.Allahımız bizi sınıyor.sınavları hakkıyla verenlerden oluruz inş.
sen Yaradana sıgınmaya devam et bıkmadan usanmadan.O yüzümüzü elbet güldürecektir.
Merhaba bende araniza yeni katildim.malesef bende sizlerle ayni kaderi paylasiyorum.6 mayista olu dogum yaptim 38. Haftada.tekrar hamile kalmak istiyorum ama doktor 6 ay bari bekle dedi ama zaman gecmiyo.sayfalarin hepsini okuyamadim ama 6 aydan once hamile kalan var mi? Korunurken hamile kalmaktan korkuyorum.hemen istesem de 6 ay bari gecsin diyorum.cok ta korkuyorum tekrar ayni seyleri yasarsam diye.bazen dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum
Canım o zaman doktorun ne dediyse ona göre davran 1 fazla dediyse yarım iç, hamile kalınca bire çıkartırsın :)))
B12 yi ben 2,5 aydır içiyorum, sanırım gebe kalınca da bir süre içeceğim dr. öyle söyledi.
Bence gebe kalmayı planladığın ay yada daha önce rutin testlerini yaptır kan ve idrar gibi , hani iltihap var mı kanın ne durumda ona bakarlar.
Senin tam ne kadar oldu canım 5 ay dolmak üzere mi, benim 6,5 ay oldu bile, hatta biraz geçti :))
zaman nasıl geçer allahım diyordum geçmiş işte, çok zor katlanmak ama rabbim sabrını veriyor demek ki,
İnşallah bu geçen zaman bizi yeni doğacak evlatlarımıza daha da yaklaştırıyordur. Çok istiyorum ben de, hergün dua ediyorum hepimiz için önce sağlıklı huzurlu bir gebelik sonra da sağlıklı bir bebiş,
İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu sefer.
Canım gebelik öncesi benim de folikasitim çok yüksekti gebelik denememe rağmen bana 3-4 ay bıraktırdı Dr lar.(evet birden fazla Dr!) folikasitim fazlalığının olumsuz etkilerini bilmiyoruz diye. Ben sadece hamile kaldığım ay 1 ay kullandım. Onuda folik plus kullandım çünkü folikasit oranı düşükmüş. Sonra da elevite başlattı. Onda folikasit oranı daha da düşük ama demekki yetiyor.Ferihacım ben kaybımdan 2.5 ay sonra kan testı yaptırmıştım folbıolu bırakalı 3ay olmasına ragmen çok yüksektı değerım sonra folbıola başladım yınede 3ay sonunda bir prof gittim o b12 vitamini verdı ve verdiği ilaçta da folik asit var hemde 1tam hergun fazla sen haftada 2kez folbıol ve bunu al yeter dedi kendi doktorumda hamılelığımın basından berı hep gunde yarım kullandırmıştı Ama içime kurt düşürdünüz tamam günde 1alıcam artık :)
Peki b12 ye ne kadar devam etmek lazım ki ben 1ay kullandım .Cumayada kendi doktorumdan randevu aldımAllahım iyişallah izin veır 5ay dolunca..Yoksa nasıl dayanırım bilmem.
Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum haftada 2gün spor yapıyorum diyetle sıkıyorum şimdilik eski kilomun 3kilo altına kadar düştüm Saglıklıyım sanki check up yaptırmam ama belki doğum doktorum bazı kan testlerı yaptırır kontroöedip beni güçlendirmek için bakalım..
Canıııım, çoook geçmiş olsun kuzunaaminnn aynurcum allahım hepimize analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahh başlarda bende mama verdim hatta sarılık oldu miinik kuzucum fototerapi aldık çok şükür iyiyiz şimdi teyzesii ismimiz elif beril oldu teyzesi
doğada doğum yaptı kavuştu oğluşuna çoktan konuşmadım ama iyilerdi en son
annelik çok farklıymış demi yaaa allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah buradaki arkadaşlarında kucağını boş bırakmasınn
olurmu arkadaşım senin iyi olduğunu bileyim yetti bana bende ilk haftalarda yatmıştım hatırlıyorsan kanamadan çok daha iyi olacan inşallahhh
E]
Canım değerlerin iyidir (folikasit vs) o yüzden erken başlanmıştır. Endişelenme. bana da geçen sefer 3. Aydan sonra verilmişti ama şimdi hemen verdi.melegim bana doktor elevit vermedi 3.aydan sonra vermişti ilk hamileliğimdede doktor.
size neden erken verdi bu ilacı?
Evet canım ben öğretmenim. Bana doğum iznini bile kullandırtmamak istemişlerdi. Önümüze çok taş koymaya çalıştılar. Ama biz bütün yasal haklarımızı dilekçelerle arayıp onları zor durumda bırakmıştık.arkadaşlar bır de şöyle bır sorum var aranızda öğretmen olan varmı? Hani doğum sonrası 1 yıl nöbet tutulmuyor ya okulda. bu ölü doğum için de geçerlı mı? bılgısı olan varmı?
İnayıııım, innnnşallah ennn kısa sürede göbeğin dolar bitanemmm. Hayırlı haberlerle gel inşallah....Ah kuzum zor bir gün ama inan ben o günden sonra sanki biraz daha rahatladım neden bilmiyorum ama öyle oldu. O gün akşama kadar resmine bakıp ağlamıştım. Hakikatten zaman herşeye çare.... Sizde bana dua edin hayırlıysa eğer bu ay olmuş olsun 1 haftam daha var bekliyorum bakalım
Canım o gün ben de izledim. İnşallah şefaatçimiz de olurlar...melek anneleri hep yazacam ünütüyorm aklıma geldi geçen nihat hoca ne dedi dydnzmü bilmiyorm kandilde izliyodm her zamanki gibi.ben meleklerimizi ahiret aleminde 4 5 yaşlarında görücez biliyodm nihat hoca söyledi 25 yaşlarında falan delikanlı gen kız olarak çıkacaklarmış karşımıza.anlatışı bitirdi beni.ama büna sade biz değil düşük yapanlarda dahilmiş.öbür alemde yanınıza genç kızlar delikanlılar gelecek dedi size anne baba diyecek dedi.sizde allah allah kimki bü gençler bize anne baba diyolar diyeceksiniz dedi.onlarda anne ben senin dünyaya ölü getirdiğin yada düşürdüğün bebekleriniz diyecekler dedi .
Başın sağolsun arkadaşım. Allahım gani gani sabırlar versin inşallah.Merhaba bende araniza yeni katildim.malesef bende sizlerle ayni kaderi paylasiyorum.6 mayista olu dogum yaptim 38. Haftada.tekrar hamile kalmak istiyorum ama doktor 6 ay bari bekle dedi ama zaman gecmiyo.sayfalarin hepsini okuyamadim ama 6 aydan once hamile kalan var mi? Korunurken hamile kalmaktan korkuyorum.hemen istesem de 6 ay bari gecsin diyorum.cok ta korkuyorum tekrar ayni seyleri yasarsam diye.bazen dusunmekten kafayi yicek gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?