Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Tesekkurler canim saolun.anca bunu yasayanlar anlar zaten.ara ara bakiyodum ama anca yazma firsati buldum.

Tesekkur ederim.bende 6 ay beklemek istiyorum ama korkuyorum da ya daha once kalirsam diye.gercekten ole ne zaman gulecegim ne zaman aglayacagim belli olmuyo.bi anda dusuveriyo yavrum aklima

Gecmis olsun sanada tekrardan canim.acaba hemen kaldin diye mi dustu ki? Doktor bisey dedi mi? Kontrole gittim 15 gun once, bi sorun yok dedi ama baska bi doktora tekrardan gidecem onumuzdeki gunlerde..

Tesekkur ederim.rabbim hepimize sabir versin.en yakin zamanda hepjmizin tekrardan yuzu guler insallah..

cnm ben de 26 nisanda 37. haftada ölü doğum yaptım. sezaryen oldum. senınde mı sezaryen?? bana da 6 ay dedi doktor. ben de aynı şeyı yaşamaktan ve dikişlerden korkuyorum sorun olurmu diye... geçmiyor kı acılar başka turlu karnımız kucağımız dolmadan da geçmeyecek bılıyorum.. o yüzden 6 ay dolunca ıstıyorum rabbım nasıp ederse...

ben de bazı sitelerde ve burada okudum 5 buçuk ayda hamıle kalan ve sağlıkla kucağına alanlar var rabbım o günleri yaşatsın bıze de cnm

cnm bende merak ettım durumunu normal doğummu yaptın? hemen gebe kaldığn içinmı düşmüş?

Basin sagolsun seninde canim.evet benimde sezeryan.bende korkuyorum ama insallah bisey olmaz rabbim yardim eder.yeni bi umutla belki biraz olsun hafifler ama tabiki gecmez..

ben de bazı sitelerde ve burada okudum 5 buçuk ayda hamıle kalan ve sağlıkla kucağına alanlar var rabbım o günleri yaşatsın bıze de cnm

Evet bende okuyorum canim.3.ayda kalan da var ama risk iste yaa

Son düzenleme:

inaycığım bende de son üç gün inşallah bu ay ikimizde mutlu haberler veririrz.

tobeguk gözün aydınnn, darısı başımıza inşallhhh...kuzun karnında, her şey güzel olur, hiçbir şey takma kafana...

özaycığım elif berili öp benim içinde.. bir dünya güzeli ...sağlıkla büyüt inşallh...

melekyavrum benim de birinci yılım yaklaşıyor, karnım boş...üzülüyorum ama ne yapayım..ramazanın ilk günü doğmuştu bebeğim...ramazan nasıl geçecek....

bugün 3 temmuz oğlumun doğumgünü.çok kötüyüm ben ya.nasıl biter bu acı Allahım sabır ver lütfen.
cnm sıkma kkendini bak olacak bebeğini düşün hangi arkd ısımz demişti bilmiyorm onlar çook gzl yerdler vee bigün görücez sarılıcaz onlara ben bü aralar böyle avtyrm kendimi.bak sen hamileymişsnide ne güzel rabbim onü sağ salim doğrp büyütmeyi nasip etsin

bugün 3 temmuz oğlumun doğumgünü.çok kötüyüm ben ya.nasıl biter bu acı Allahım sabır ver lütfen.
üzme sıkma kendini cnm böyle demek kolay değil ama sen hamilesin allah nasip edecek inşallah ve onü kücagına alıp büyüteceksin üçlü olman lazım.onlar için üzülmemize gerek yok belkide onlar çook güzel biyerdeler bizi anne babalarını karşılayacakları günü bekliyolar.ben bü ara böyle teselli ediyorm kendimi

kızlar sizi çok özledim bu aralar eşim rahatsızlandı hastanelerde perişan olduk bu gün açarken içim kıpır kıpır oldu sanki bende hamile haberimi vericekmiş gibi oldum ama eşimin sayesinde daha korunmayı bırakmadık bi yanım korkuyo bi yanım istiyo ama onu şimdilik ikna edemiyorum kafasında planları varmış

Gecmis olsun sanada tekrardan canim.acaba hemen kaldin diye mi dustu ki? Doktor bisey dedi mi? Kontrole gittim 15 gun once, bi sorun yok dedi ama baska bi doktora tekrardan gidecem onumuzdeki gunlerde..

cnm ben normal doğum yaptım suni sancıyla doğumdan sonra dr.'lar 3 ay ile 6 ay arası demişti ama ben dayanamadım 3.ayım dolunca bu ay kontrole gttim dr.rahim iyi durumda toparlanmış eğer sende kendini iyi hissediyosan başlayalım tedavine dedi (ben tedavi ile kalıyorum tedavisiz olmuyo cnm malesef) başladık sonucu öğrendik üç gün sonra düştü hmn bu adetimde gtmedim tedaviye gitmek hç istemedim

cnm bende merak ettım durumunu normal doğummu yaptın? hemen gebe kaldığn içinmı düşmüş?

ewet cnm normal doğum yaptım suni sancıyla muayene oldum doktora tekrar istediğimi söyledim rahim iyi durumda fln dedi işte esranecoya da yazdım orayıda okursun hamileliği öğrendm 3 gün sonra düştü de hmn gebe kaldığım için düşmemiş bebek sağlıksızdır tutunamamıştır dedi dr. napalım artık kısmet ,, kısmetimizden öteye geçemiyoruz hç bir şey söyleyemiyorum artık hayırlısı diyorum sadece ama bi an önce de olsun istiyorum çünkü yeni bi bebek moral olarak toparlanmamıza yardım eder heralde die düşünüyorum.

bende öyle düşünüyorum cnm yayenı bebek derdımızın derenı gıbı gelıo... benım daha 4 ay var korunma süremın bıtmesıne.. 5 ay bıtınce yanı eylül bıttıkten sonra bırakmak ıstıprum ama nasıp ... artık hayırlı zamanda ıstıyorum geç olsun ama sağlıkla alayım kucağıma..

aynen öyle cnm geç olsun güç olmasın diyorz hep ama içim içimi yedi süre bitsin die senin sezeryan olduğun için mi süre 5 ay dikişlerin iyileşmesi için fln mı ??

evet hayal etmesi cok degişik.benim kızımda babasına benziyordu.hemde kopyasıydı.
Rabbim o anları yasatsın bize inş.bizi büyük günahlardan alıkoysun.yavrularmıza kavustursun inş.

ne denirki canım?sözün bittiği yer bu durumlar.gecen melekyavrumada söyledim.
ama unutma onlar en güsel yerde cok mutlular ve bizleri yanlarına aldıracaklar Allahın izniyle.

derinim canım benim senin saglık durumunu düşünüyordur.yoksa istemezmi oda?
ama yakındır tatlım ben inanıyorum.hayırlısıyla inş o haberi vereceksin hepimize.
hepimiz gibi sende bu mutlulugu fazlasıyla hakediyorsun.

bugün perinatologa gittik.cok iyi bir doktora denk geldiğime inanıyorum.
benden genetik testleri istedi.bu bebegimizde ne kadar risk var diye.
bir dünya tahlil istedi.ve arastırma hastanesinde eşi calısıyordu.zeynep kamilde.
oraya yönlendirip testleri orda yaptırmam için yardımcı oldu.
yoksa altından kalkılacak testler değil dedi.salı gününe kadar hastanedeyiz tahliller için.
hergün gidicez.24 saatlik idrar toplama testinide istedi feriham.
10 gün sonra tekrar görüştüğümüzde bebegimizi daha net görücez dedi.oluşumunu daha iyi tamamlamıs olacak dedi.
su an 10+3 görünüyoruz.haftasına göre normal dedi.bundan sonra perinatolaga gidiyorum artık.

Ohh çok iyi canım, çok iyi etmişsiniz, içine de sinmiş ne güzel, doktora güven çok önemli çünkü,
Testlerin de bir tamamlansın iyice için rahatlar artık, zaten inanıyorum ki önemli hiç bir sorun çıkmayacak...
Bak gelişimi de güzelmiş, maaşallah miniğimize:))
rabbim nazarlardan korusun hepinizin evlatlarını...

aynen öyle cnm geç olsun güç olmasın diyorz hep ama içim içimi yedi süre bitsin die senin sezeryan olduğun için mi süre 5 ay dikişlerin iyileşmesi için fln mı ??

cnm valla öyle sanırım normal olunca 2 3 ay yetıo da sezeryen olduğunuz için en azından 5 6 ay bekleyın dedı doktor.. korkuyorum ben ama

ne güzel aynenazımm içene sinen bir doktor bulmuşsun
maşşallah maşallahhhh hayırlısıyla al evladını kucağına
ama anlatmak yok kimseye tamam mı kimseye bişe anlatma sadece bize anlat :)

ya bebişi hissedince yazın hamişlerr cinsiyetini yazınnn paylaşın okuyalım merak ediyorum :)

dilaynur nerde hemşerim hiç yazmıyor nasıl gidiyor merak ediyorumm

Son düzenleme:

ayşenazım bende zeynepkamile gidiyorum şimdilik benide genetiğe yönlendireceklerdi fakat kızıma biyopsi yaptırmamıştık yaptırsaydınız keşke falandedi hastalığın nedenini tam olarak bilemediğimiz için normal gebelik takibi yapıcaz ekstradan bişey yapamayız dedi.keşke yaptırsaydık diyorum bazen bazende olacağı varsa önüne geçilmiyor bazı şeylerin diyorum.ayın 11 inde 2 li teste gidicem.bakalım artık Allaha sığındık yapcak bişeyimiz yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…