Merhaba MELEK ANNELERİ ALLAH hepinize sabırlar versin .Biliyorum çok zor yaşadıklarınız ben de 28 ocakta 22 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım OĞLUMU zorla benden koparmalarına izin verdim hep diyorum Allah tan ölmüş olsaydı bu kadar vicdan azabı acı duymazdım diye ama yaşama ve ölüm hakkını benim bir ANNE olarak vermek dünya da ki en zor karardı ÇARESİZCE doktorlara uydum ve OĞLUM DAN MERT İM den ayrıldım görmedim,bakamadım doğunca incecik ağlama sesini duyduğum halde bakamadımO ağlama unutulur mu ,bu vicdanın sesi diner mi,kendimi suçlamam biter mi?HAYIR ASLA ölene dek hep aklımda hiç unutulmayacak bir acı ...tamam sizinkiler buyuktu veya gördünüz emzirdiniz ,kokladınız vs...eminin çok acıdır ama içiniz az da olsa rahat olsun ÇÜNKÜ ALLAH istedi öyle olmasını ama benim durumum ZOR DU BİZ KARAR VERDİK inanın çok çok acı (küçücük mezarına gidemiyorum yüzüm yok KEŞKE HER ŞEYE RAĞMEN İSTESEYDİM OĞLUMU AFFET OĞLUM BENİ AFFETTTT
Merhaba MELEK ANNELERİ ALLAH hepinize sabırlar versin .Biliyorum çok zor yaşadıklarınız ben de 28 ocakta 22 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım OĞLUMU zorla benden koparmalarına izin verdim hep diyorum Allah tan ölmüş olsaydı bu kadar vicdan azabı acı duymazdım diye ama yaşama ve ölüm hakkını benim bir ANNE olarak vermek dünya da ki en zor karardı ÇARESİZCE doktorlara uydum ve OĞLUM DAN MERT İM den ayrıldım görmedim,bakamadım doğunca incecik ağlama sesini duyduğum halde bakamadımO ağlama unutulur mu ,bu vicdanın sesi diner mi,kendimi suçlamam biter mi?HAYIR ASLA ölene dek hep aklımda hiç unutulmayacak bir acı ...tamam sizinkiler buyuktu veya gördünüz emzirdiniz ,kokladınız vs...eminin çok acıdır ama içiniz az da olsa rahat olsun ÇÜNKÜ ALLAH istedi öyle olmasını ama benim durumum ZOR DU BİZ KARAR VERDİK inanın çok çok acı (küçücük mezarına gidemiyorum yüzüm yok KEŞKE HER ŞEYE RAĞMEN İSTESEYDİM OĞLUMU AFFET OĞLUM BENİ AFFETTTT
Canım Allah sabır versin.bugün 3 temmuz oğlumun doğumgünü.çok kötüyüm ben ya.nasıl biter bu acı Allahım sabır ver lütfen.
Sağol cerenciğiminaycığım bende de son üç gün inşallah bu ay ikimizde mutlu haberler veririrz.
tobeguk gözün aydınnn, darısı başımıza inşallhhh...kuzun karnında, her şey güzel olur, hiçbir şey takma kafana...
özaycığım elif berili öp benim içinde.. bir dünya güzeli ...sağlıkla büyüt inşallh...
melekyavrum benim de birinci yılım yaklaşıyor, karnım boş...üzülüyorum ama ne yapayım..ramazanın ilk günü doğmuştu bebeğim...ramazan nasıl geçecek....
Geçmiş olsun derinciğim. Belki eşin sana tam destek olabilmek için iyileşmeyi bekliyordur.kızlar sizi çok özledim bu aralar eşim rahatsızlandı hastanelerde perişan olduk bu gün açarken içim kıpır kıpır oldu sanki bende hamile haberimi vericekmiş gibi oldum ama eşimin sayesinde daha korunmayı bırakmadık bi yanım korkuyo bi yanım istiyo ama onu şimdilik ikna edemiyorum kafasında planları varmış
Canım perinatolog her zaman daha iyidir tabi. Sana da bu kadar dikkatlisinin denk gelmesine çok sevindim canım. Bebeğine de maşallahbugün perinatologa gittik.cok iyi bir doktora denk geldiğime inanıyorum.
benden genetik testleri istedi.bu bebegimizde ne kadar risk var diye.
bir dünya tahlil istedi.ve arastırma hastanesinde eşi calısıyordu.zeynep kamilde.
oraya yönlendirip testleri orda yaptırmam için yardımcı oldu.
yoksa altından kalkılacak testler değil dedi.salı gününe kadar hastanedeyiz tahliller için.
hergün gidicez.24 saatlik idrar toplama testinide istedi feriham.
10 gün sonra tekrar görüştüğümüzde bebegimizi daha net görücez dedi.oluşumunu daha iyi tamamlamıs olacak dedi.
su an 10+3 görünüyoruz.haftasına göre normal dedi.bundan sonra perinatolaga gidiyorum artık.
cnm bnm yaa sana sorayım bari brda yazdım ben geçen perinatoloğa hamile kaşdıgınızdamı gidiyosnz ve benim genetik olma ihtimali yok çünkü 5 yasında bi kzım var şükürler olsn ama yinede gitmem gerekirmi valla gitiğinde dr üna bi sorp bana özelden mesj atsan çook rahatlıcam..geçen hastanede bzm gibi bebeğini jaybeden şüan 9 aylık hamile bi bayan gördüm soracaktım ona o gtmiş izmire izmir bize 2 saat üzak dr son aylarında 2 haftada 1 gelebilirsin demiş.görseydim tekrar konüşacaktımbugün perinatologa gittik.cok iyi bir doktora denk geldiğime inanıyorum.
benden genetik testleri istedi.bu bebegimizde ne kadar risk var diye.
bir dünya tahlil istedi.ve arastırma hastanesinde eşi calısıyordu.zeynep kamilde.
oraya yönlendirip testleri orda yaptırmam için yardımcı oldu.
yoksa altından kalkılacak testler değil dedi.salı gününe kadar hastanedeyiz tahliller için.
hergün gidicez.24 saatlik idrar toplama testinide istedi feriham.
10 gün sonra tekrar görüştüğümüzde bebegimizi daha net görücez dedi.oluşumunu daha iyi tamamlamıs olacak dedi.
su an 10+3 görünüyoruz.haftasına göre normal dedi.bundan sonra perinatolaga gidiyorum artık.
cnm bnm öncelikle basın sağolsn vee sakın ama sakın böyle düşünme bak ağlamasını dydm diyosn demekki rabbim ömür verse yaşayacaktı yani senle hiç ilgisi yok drmn ne bilmiyorm ama bi karar vermen gerekiyodü.kendini sçlama cnm yaa demesi kolay diceksin değil biliyorm bende dr değişmiştim dr değişmesem belki olmazdı dedimbebeğimin öldüğünü öğrenmeden 2 gün önce hafif bi ağrım olmştü keşke ozaman gitseydim dedim ama bnların hiiiç bi faydası yok.veren oo alan oo tekrar verecek olan o yni yüce rabbim yapacak bişey yok tek yapacagımız düa etmek ve onlara kavşacağımız günü hayal etmekMerhaba MELEK ANNELERİ ALLAH hepinize sabırlar versin .Biliyorum çok zor yaşadıklarınız ben de 28 ocakta 22 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım OĞLUMU zorla benden koparmalarına izin verdim hep diyorum Allah tan ölmüş olsaydı bu kadar vicdan azabı acı duymazdım diye ama yaşama ve ölüm hakkını benim bir ANNE olarak vermek dünya da ki en zor karardı ÇARESİZCE doktorlara uydum ve OĞLUM DAN MERT İM den ayrıldım görmedim,bakamadım doğunca incecik ağlama sesini duyduğum halde bakamadımO ağlama unutulur mu ,bu vicdanın sesi diner mi,kendimi suçlamam biter mi?HAYIR ASLA ölene dek hep aklımda hiç unutulmayacak bir acı ...tamam sizinkiler buyuktu veya gördünüz emzirdiniz ,kokladınız vs...eminin çok acıdır ama içiniz az da olsa rahat olsun ÇÜNKÜ ALLAH istedi öyle olmasını ama benim durumum ZOR DU BİZ KARAR VERDİK inanın çok çok acı (küçücük mezarına gidemiyorum yüzüm yok KEŞKE HER ŞEYE RAĞMEN İSTESEYDİM OĞLUMU AFFET OĞLUM BENİ AFFETTTT
kızlar iki sabahtır sezeryan yerim ince ince sızlıyor kısa sürüyor sonra geçior
sizde de oldumu normalmi sizce
15.hafta içine girdim şimdiden erken değilmi daha 1kg aldım hani birden şişmedim de
15.hafta içine girdim şimdiden erken değilmi daha 1kg aldım hani birden şişmedim de
Bugun cok kotuyum kizlar ya.melegim aklimdan cikmiyo.doktorun bebegin olmus lafi kulagimdan gitmiyo.nasil diner bu aci yaa
Ohh çok iyi canım, çok iyi etmişsiniz, içine de sinmiş ne güzel, doktora güven çok önemli çünkü,
Testlerin de bir tamamlansın iyice için rahatlar artık, zaten inanıyorum ki önemli hiç bir sorun çıkmayacak...
Bak gelişimi de güzelmiş, maaşallah miniğimize:))
rabbim nazarlardan korusun hepinizin evlatlarını...
ne güzel aynenazımm içene sinen bir doktor bulmuşsun
maşşallah maşallahhhh hayırlısıyla al evladını kucağına
ama anlatmak yok kimseye tamam mı kimseye bişe anlatma sadece bize anlat :)
ya bebişi hissedince yazın hamişlerr cinsiyetini yazınnn paylaşın okuyalım merak ediyorum :)
dilaynur nerde hemşerim hiç yazmıyor nasıl gidiyor merak ediyorumm
ayşenazım bende zeynepkamile gidiyorum şimdilik benide genetiğe yönlendireceklerdi fakat kızıma biyopsi yaptırmamıştık yaptırsaydınız keşke falandedi hastalığın nedenini tam olarak bilemediğimiz için normal gebelik takibi yapıcaz ekstradan bişey yapamayız dedi.keşke yaptırsaydık diyorum bazen bazende olacağı varsa önüne geçilmiyor bazı şeylerin diyorum.ayın 11 inde 2 li teste gidicem.bakalım artık Allaha sığındık yapcak bişeyimiz yok maalesef.
cnm bnm yaa sana sorayım bari brda yazdım ben geçen perinatoloğa hamile kaşdıgınızdamı gidiyosnz ve benim genetik olma ihtimali yok çünkü 5 yasında bi kzım var şükürler olsn ama yinede gitmem gerekirmi valla gitiğinde dr üna bi sorp bana özelden mesj atsan çook rahatlıcam..geçen hastanede bzm gibi bebeğini jaybeden şüan 9 aylık hamile bi bayan gördüm soracaktım ona o gtmiş izmire izmir bize 2 saat üzak dr son aylarında 2 haftada 1 gelebilirsin demiş.görseydim tekrar konüşacaktım
canım merak etme normalmıs. benımde oluyo nadır ...anlık sızlıo gecıo. ıster ıstemz rahım buyudukce olacakmıs. dert etmene gerek yok. bende 1,5 kılo almısım. ılerııkı aylarda ne olucaz bakalım. ıns daha fazla sıkıntı olmaz.
Kızlar biz bu ay korunmayı bırakmıştık ama ne yazık ki regl oldum hatta erken bile oldum((
midem falan bulanıyordu, başım da dönüyordu, tam havaya da girmiştim, gerçi hala bulanıyor ama psikolojikmiş hepsi demek.
Çok moralim bozuldu,
kızımda ilk denemede gebe kalmıştım belki bunda da olur demiştim ama hayal kırıklığına uğradım,
Biliyorum hayırlı zamanda olması çok çok önemli ama bu hayırlı zaman çabuk olsa keşke(((
Ah canım benim içimi yaktın
2 temmuz senesiydi kızımın
offf Allah sabır versin psikiatriste git mutlaka derdimiz büyük
bak bir coğumuz bende dahil görmedğimiz hastalklara yakalandık üzüntüden mutlaka iyi beslen doktora görün
kızlar kot giymicem artık şalvar pantolonlar moda ya onlardan giycem artık
hem yumusak hem serin
ikili testim temiz cıktı cok şükür
zelal kilo alısın cok iyi masallah
bende fena değilim bu sefer
tobeguk dediğin gibi klimadan kesinlikle
iyiki varsınız ya cidden
Allahım bir daha evlat acısı ile sınamasın bizleri insallah
canım hemen üzülme.bende 3.ayda hamile kaldım.
vücudun duygularla oynaması diyorum ben.
bende yasadım cünkü.hiç gecikmezken 5 gün geciktim.
mide bulantıları falan yasadım.ama 5.günün sonunda hüsran cıkmıstı.
sonra relaks oldum.dualar okudum.kafanı rahat bırakman gerek öncelikle.
takıntı yapmadan hayatı normal seyrinde yasamak gerek.
olmadı diye strest yükleme kendine.hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inş bebişin canım.
dilaynuru bende merak ediyorum.hatta derinlede konustuk yazmıyor diye.
kimseye birsey anlatmıyorum pek kuzum zaten.kendimde pek iyi değilim.
bir yere cıkamıyorum.evden cıkınca rahatsızlanıyorum hemen.
Kızlar biz bu ay korunmayı bırakmıştık ama ne yazık ki regl oldum hatta erken bile oldum((
midem falan bulanıyordu, başım da dönüyordu, tam havaya da girmiştim, gerçi hala bulanıyor ama psikolojikmiş hepsi demek.
Çok moralim bozuldu,
kızımda ilk denemede gebe kalmıştım belki bunda da olur demiştim ama hayal kırıklığına uğradım,
Biliyorum hayırlı zamanda olması çok çok önemli ama bu hayırlı zaman çabuk olsa keşke(((
ne acı ne acııı kaç taneeKızlar az önce bir ablam vardı anlatmıstım o geldi
6 erken doğum ve 6 ölü doğum yasamıs biri
7,bebegi 6aylık olunca malesef engelli
şimdi 8. bebegini doğurdu 30.haftasında tıpa doğmadan anne yattı doğunca bebek yattı 2ay kadar
bebek 3,5 kg olmus
yeni doğmus gibi
o kadar güzel ki daha minicik cok duygulandım
ablam ya bu mutlulugu o kadar bekledi ki
yüzünde güller açıyor
çok sevindim onun için Allah nazarlardan korusun
Kizlar ilk adetinizi ne kadar sonra oldunuz? Benim dogumdan 1 ay sonra tekrar kanamam basladi.simdi ne zaman olurum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?