Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba MELEK ANNELERİ ALLAH hepinize sabırlar versin .Biliyorum çok zor yaşadıklarınız ben de 28 ocakta 22 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım OĞLUMU zorla benden koparmalarına izin verdim hep diyorum Allah tan ölmüş olsaydı bu kadar vicdan azabı acı duymazdım diye ama yaşama ve ölüm hakkını benim bir ANNE olarak vermek dünya da ki en zor karardı ÇARESİZCE doktorlara uydum ve OĞLUM DAN MERT İM den ayrıldım görmedim,bakamadım doğunca incecik ağlama sesini duyduğum halde bakamadım O ağlama unutulur mu ,bu vicdanın sesi diner mi,kendimi suçlamam biter mi?HAYIR ASLA ölene dek hep aklımda hiç unutulmayacak bir acı ...tamam sizinkiler buyuktu veya gördünüz emzirdiniz ,kokladınız vs...eminin çok acıdır ama içiniz az da olsa rahat olsun ÇÜNKÜ ALLAH istedi öyle olmasını ama benim durumum ZOR DU BİZ KARAR VERDİK inanın çok çok acı (küçücük mezarına gidemiyorum yüzüm yok KEŞKE HER ŞEYE RAĞMEN İSTESEYDİM OĞLUMU AFFET OĞLUM BENİ AFFETTTT

Allah sabır versin canım
senin meleğinde küçük değilmiş cok zor bir acı
ayrıntıları sormuyorum yazmak istersen yazarsın zaten
ama biz buradayız destegiz unutma
kendini suclama canım

esracano sende aramıza hoşgeldin Allah sabır versin sana da
bence 6 ay bekle canım
zor biliyorum acın cok taze ama gene de bekle

Canım öncelikle rabbim sabır versin ve lütfen kendini böyle suçlama
O kararı verene kadar içinde ne fırtınalar kopmuştur hangi anne bile bile evladından ayrılmak ister ki, bu da bir kader, bu da rabbimin yazdığı bir yazı, rabbim öyle istedi ve öyle oldu,
Unutulmaz, unutulur mu ? Ömrümüzün sonuna kadar bu acı bizimle,
çok çok kötü hissetmezsen git yavrunun mezarına, git konuş onunla, emin ol üzüleceksin ama iyi de gelecek, ben her hafta gidiyorum, konuşuyorum kuzumla, çok ağlasam da çok iyi geliyor bana.
Ne diyeyim arkadaşım rabbim bundan sonra bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.

bugün 3 temmuz oğlumun doğumgünü.çok kötüyüm ben ya.nasıl biter bu acı Allahım sabır ver lütfen.
Canım Allah sabır versin.
Bir de düşün benim doğumum kızımın doğum gününden bir kaç gün sonra olacak!!! Ya bunu da aynı tarihlerde kaybedersem korkusu var içimde sinsice gizlenen.
Sinsice gizleniyor çünkü o ortaya çıktığında hemen uğurböceğinin lafını aklıma getiriyorum. "Kendimi üzerek bebeğimi meleğime kurban etmeyeceğim!"
Lütfen kuzum sen de karnındakini düşün ve moralini yüksek tutmaya çalış.
Sağol cerenciğim
Senin de iyi haberlerini en kısa sürede bekliyoruz canım. Rabbim en kısa sürede karnını doldurur inşallah
Geçmiş olsun derinciğim. Belki eşin sana tam destek olabilmek için iyileşmeyi bekliyordur.
Her şey gönlünce olur umarım tatlım....
Canım perinatolog her zaman daha iyidir tabi. Sana da bu kadar dikkatlisinin denk gelmesine çok sevindim canım. Bebeğine de maşallah

Son düzenleme:
cnm bnm yaa sana sorayım bari brda yazdım ben geçen perinatoloğa hamile kaşdıgınızdamı gidiyosnz ve benim genetik olma ihtimali yok çünkü 5 yasında bi kzım var şükürler olsn ama yinede gitmem gerekirmi valla gitiğinde dr üna bi sorp bana özelden mesj atsan çook rahatlıcam..geçen hastanede bzm gibi bebeğini jaybeden şüan 9 aylık hamile bi bayan gördüm soracaktım ona o gtmiş izmire izmir bize 2 saat üzak dr son aylarında 2 haftada 1 gelebilirsin demiş.görseydim tekrar konüşacaktım

cnm bnm öncelikle basın sağolsn vee sakın ama sakın böyle düşünme bak ağlamasını dydm diyosn demekki rabbim ömür verse yaşayacaktı yani senle hiç ilgisi yok drmn ne bilmiyorm ama bi karar vermen gerekiyodü.kendini sçlama cnm yaa demesi kolay diceksin değil biliyorm bende dr değişmiştim dr değişmesem belki olmazdı dedimbebeğimin öldüğünü öğrenmeden 2 gün önce hafif bi ağrım olmştü keşke ozaman gitseydim dedim ama bnların hiiiç bi faydası yok.veren oo alan oo tekrar verecek olan o yni yüce rabbim yapacak bişey yok tek yapacagımız düa etmek ve onlara kavşacağımız günü hayal etmek

kızlar iki sabahtır sezeryan yerim ince ince sızlıyor kısa sürüyor sonra geçior
sizde de oldumu normalmi sizce
15.hafta içine girdim şimdiden erken değilmi daha 1kg aldım hani birden şişmedim de

15.hafta içine girdim şimdiden erken değilmi daha 1kg aldım hani birden şişmedim de

Canım benim yengem sezeryandan 2 sene sonra bile üşütünce sızlıyor derdi.
Senin diğer şikayetlerini de göz önünde bulundurduğumuzda bence sen klimaya çarpılıyorsun tatlım. Çünkü kilo da almadım diyorsun, e Antalya da yaşıyorsun üşütme olasılığında yok! Bir de ben Antalya da yaşarken deli gibi klima açardım. O yüzden Aklıma bir tek bu geliyor tatlım.:44::44:

canım merak etme normalmıs. benımde oluyo nadır ...anlık sızlıo gecıo. ıster ıstemz rahım buyudukce olacakmıs. dert etmene gerek yok. bende 1,5 kılo almısım. ılerııkı aylarda ne olucaz bakalım. ıns daha fazla sıkıntı olmaz.

Bugun cok kotuyum kizlar ya.melegim aklimdan cikmiyo.doktorun bebegin olmus lafi kulagimdan gitmiyo.nasil diner bu aci yaa

Bugun cok kotuyum kizlar ya.melegim aklimdan cikmiyo.doktorun bebegin olmus lafi kulagimdan gitmiyo.nasil diner bu aci yaa

Ah canım benim içimi yaktın
2 temmuz senesiydi kızımın
offf Allah sabır versin psikiatriste git mutlaka derdimiz büyük
bak bir coğumuz bende dahil görmedğimiz hastalklara yakalandık üzüntüden mutlaka iyi beslen doktora görün

kızlar kot giymicem artık şalvar pantolonlar moda ya onlardan giycem artık
hem yumusak hem serin
ikili testim temiz cıktı cok şükür
zelal kilo alısın cok iyi masallah
bende fena değilim bu sefer
tobeguk dediğin gibi klimadan kesinlikle
iyiki varsınız ya cidden

Allahım bir daha evlat acısı ile sınamasın bizleri insallah

Kızlar biz bu ay korunmayı bırakmıştık ama ne yazık ki regl oldum hatta erken bile oldum((
midem falan bulanıyordu, başım da dönüyordu, tam havaya da girmiştim, gerçi hala bulanıyor ama psikolojikmiş hepsi demek.
Çok moralim bozuldu,
kızımda ilk denemede gebe kalmıştım belki bunda da olur demiştim ama hayal kırıklığına uğradım,
Biliyorum hayırlı zamanda olması çok çok önemli ama bu hayırlı zaman çabuk olsa keşke (((

canımsın feriham ya.yardımların için verdiğin bilgiler için cok tesekkür ederim.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün seninde beraber.

dilaynuru bende merak ediyorum.hatta derinlede konustuk yazmıyor diye.
kimseye birsey anlatmıyorum pek kuzum zaten.kendimde pek iyi değilim.
bir yere cıkamıyorum.evden cıkınca rahatsızlanıyorum hemen.

bende kızıma biyopsi yaptırmamıstım.ne alakası varki?perinatoloğum istedi ve yaptırıyoruz su anda.
tuhaf geldi senin doktorunun söylediği.bence baska bir doktora daha danıs canım.
hatta bir perinatologa görün derim ben.muayene edişleri bile farklı.

basın sağolsun canım.hiçbirsey sebepsiz değildir.böyle düşün.
kimse bilerek cocugunun ölümüne sebep olmazdı.yazmak istersen yazarsın nedenini.
Ama kendini suclama sürecin gececektir bir zaman sonra.
hepimiz bu yoldaN gectik.kabullenme döneminde hersey Allahtan ne olursa olsun
O isteseydi her türlü yasardı zaten demeyi bildik.Allahtan sabır ve metanet diliyorum senin için.
git melegine konus onunla rahatlarsın.

ben hamile kaldıktan ve protein sorunum cıktıktan sonra gittim canım.
bu bebegimdede risk oldugunu ögrenince gittim.iyikide gittim diyorum şimdi.
sadece keske hamilelikten önce özel saglık sigortası yaptırsaydım diyorum şimdi.
madden bayagı zorlayıcı oluyor cünkü.kızın masallah saglıklı dogmus.
Ama hamilelikten önce bence gereken testler neyse ögrenip yaptırmaktan yanayım.
keske daha önce yaptırsaydım diyorum şimdi.

benimde dikiş yerlerim zaman zaman sızlıyor melegim.o normalmiş.
uzun süre gecse dahi sezaryenli insanlarda oluyormus.

ooo masallah iyisiniz kiloda o zaman.benim yüzümde hortlaga döndü resmen.
göz altlarım çökmüş durumda.2 kilo verdim.11.haftadayız henüz.

canım hemen üzülme.bende 3.ayda hamile kaldım.
vücudun duygularla oynaması diyorum ben.
bende yasadım cünkü.hiç gecikmezken 5 gün geciktim.
mide bulantıları falan yasadım.ama 5.günün sonunda hüsran cıkmıstı.
sonra relaks oldum.dualar okudum.kafanı rahat bırakman gerek öncelikle.
takıntı yapmadan hayatı normal seyrinde yasamak gerek.
olmadı diye strest yükleme kendine.hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inş bebişin canım.

Amin canim.esim dahil herkes psikiatrise gidelim dediler ama ilac falan vercek diye gitmek istemiyorum.istahim fena degil ama kan hapimi falan icemiyorum, icimden gelmiyo hic.
Son zamanlarda sol gogsum sanciyo korkuyorum aslinda bi yandan.kansizlik falan yapar mi acaba bilemiyorum..sende hamilesin sanirim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Kızlar az önce bir ablam vardı anlatmıstım o geldi
6 erken doğum ve 6 ölü doğum yasamıs biri
7,bebegi 6aylık olunca malesef engelli
şimdi 8. bebegini doğurdu 30.haftasında tıpa doğmadan anne yattı doğunca bebek yattı 2ay kadar
bebek 3,5 kg olmus
yeni doğmus gibi
o kadar güzel ki daha minicik cok duygulandım
ablam ya bu mutlulugu o kadar bekledi ki
yüzünde güller açıyor
çok sevindim onun için Allah nazarlardan korusun

ayşenaz perinatoloğunun ismini öğrenebilirmiyim ya hangi hastane eğer yakınsa giderim belki kafam karıştı şimdi.

dilaynuru bende merak ediyorum.hatta derinlede konustuk yazmıyor diye.
kimseye birsey anlatmıyorum pek kuzum zaten.kendimde pek iyi değilim.
bir yere cıkamıyorum.evden cıkınca rahatsızlanıyorum hemen.

anlatma canım ya nazar olmasınn :)
dilaynura ben faceden de yazdım ama cvp gelmedi merak ediyorum üstelemek istemiyorum inşallah bir sıkıntı yokturr

daha ilk ay cnm bende bıraktım pazar adetim ama benim bekliyorum olmasa da iyileştim der geçerim.. bende hemen gebe kalmıştım bakalım hayırlısı cnm bunu biliyorsun zaten :) ama o umudu da biliyorummm :) bende de var

ne acı ne acııı kaç tanee bide engelli bebişi mi var cennette bir sürü meleği onu bekliyorrr çok üzüldüm.. benimde korkum var ya olmazsa bide sezeryanım sınırlı doğumum diye ( 8 doğum yaşamışş

bu arada benimde dikişlerim sızlar arada ama şöyle diyim göbeğimden ameliyat olmuştum çocukken yıllarca o dikişlerim sızladı geçmedi yıllarca hemde

Kizlar ilk adetinizi ne kadar sonra oldunuz? Benim dogumdan 1 ay sonra tekrar kanamam basladi.simdi ne zaman olurum ki?

ben 52. gün falan olmuştum cnm bu arada maalesef sen çok zor zamandasın biliyorum şu zamanların geçsin daha acıya şerbetli olacaksın görürsün bak...

Son düzenleme:

başın sağolsun sen hem acını yaşıyorsun hemde suçluluk duyuyorsunn .... ama onu sen rahatsız etmedin ki Allahtan gelen kader bu napacaz napabiliriz elinde imkan olsaa dünyaları önüne sermez misin sen anasınnn suçlama kendini git oğlunun yanına iyi gelir sana..
unutma o çok güzel bir yerde ...

Arkadasım çok üzüldüm dayanması çok zor Ama lğtfen kendini suçlama eninin saglıklı doğabilme ihtimali olsa doktorlar niye bir cana kıysın niye buna onay versin sebebi neydi bilmiyorum tabi bebeğinin ama beterin beteri var derler belki çok daha Zor bir süreç devam ediyor olabilirdi senin için Benim bebeğimde karnımda hastalandı ve kaybettik doktorum hep eğer hastalığı atlatsaydı bile saglıklı olmama ihtimali yüksekti dedi şimdi ne zaman engelli bir erkek çocuğu görsem bir tuhaf oluyorum Rabbime dua ediyorum.Hersey Allahtan umarım hepimize saglıklı evlatlar verir.Lütfen kendini suçlama ve evladından kaçma sen onun annesisin o da seni beklicek cennet kapısında ve seni hiç şuçlamayacak sakın böyle düşünme Allahım ruhuna ferahlıklar vwrsin en kusa sürede saglıklı evlatlar versin iyişallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…