anlatma canım ya ben faceden de yazdım ama cvp gelmedimerak ediyorum üstelemek istemiyorum inşallah bir sıkıntı yokturr
daha ilk ay cnm bende bıraktım pazar adetim ama benim bekliyorum olmasa da iyileştim der geçerim.. bende hemen gebe kalmıştım bakalım hayırlısı cnm bunu biliyorsun zaten :) ama o umudu da biliyorummm :) bende de var
ne acı ne acııı kaç taneebide engelli bebişi mi var cennette bir sürü meleği onu bekliyorrr çok üzüldüm.. benimde korkum var ya olmazsa bide sezeryanım sınırlı doğumum diye ( 8 doğum yaşamışş
bu arada benimde dikişlerim sızlar arada ama şöyle diyim göbeğimden ameliyat olmuştum çocukken yıllarca o dikişlerim sızladı geçmedi yıllarca hemde
ben 52. gün falan olmuştum cnm bu arada maalesef sen çok zor zamandasın biliyorum şu zamanların geçsin daha acıya şerbetli olacaksın görürsün bak...
bu arada kızlarrr ben sabah test yaptım nova diye bir markayla ilk 10 dk sonra silik çizgi çıktı (üzerinde 5-10 dk diyor) ama nette okumuştum bu testle silik çizgi görüp gebe olmayan... o yüzden bende başka marka yaptım negatif ....
cumartesi pazar olmam lazım hayırlısı bakalımm...
Kız yoksa hamile misin, silik çizgi pozitif diye biliyorum ama diğeri niye negatif çıkmış ki?
Dayanabilirsen pazar ya da pazartesi günü yap canım gebelik testini, en kesin sonucu alabilirsin böylelikle
Hadi inşallahh... Bari senin yüzün gülsün ben çok fenayım çünkü((
Kizlar ilk adetinizi ne kadar sonra oldunuz? Benim dogumdan 1 ay sonra tekrar kanamam basladi.simdi ne zaman olurum ki?
ben ilk adetimi doğumdan 32 gün sonrakini 30 gün sonra sonra 27 gün sonra sonra 28 günde bir oldum hep
ama burda 50.günde olan oldu
benim gibi 32.günde de yani hep değişti
sütünü kesen ilaç verdilermi canım ben almıstım 2 kutu belkide ondan adetlerim düzenli gitti
bu arada kızlarrr ben sabah test yaptım nova diye bir markayla ilk 10 dk sonra silik çizgi çıktı (üzerinde 5-10 dk diyor) ama nette okumuştum bu testle silik çizgi görüp gebe olmayan... o yüzden bende başka marka yaptım negatif ....
cumartesi pazar olmam lazım hayırlısı bakalımm...
Hiç belli olmaz canım belkide ilk test doğrudur .ne kadar oldu senin tam lavinya benim 4.5 ay doldu.şu an takviye ilaç kullanıyomusun
Hiç belli olmaz canım belkide ilk test doğrudur .ne kadar oldu senin tam lavinya benim 4.5 ay doldu.şu an takviye ilaç kullanıyomusun
slha yok canım en az 5-6 ay bekledi herkes
dilaynur nasılsın canım ses ver merak ediyoruz seni,umarım iyisindir
Kizlar günler gecmiyor ya. Cok gerginim cok stresliyim sürekli kafam hamilemiyim degilmiyimde.. Dedigim gibi ayin 17de son adet tarihimdi o günden beri yaklasik hergün denedik 2sine kadar. Demistim ya 20sinden itibaren hafif mide bulantisi kasik ve bel agrisi olmustu ama dedim ya hastayim yada baska bisey cok erken. Simdide dünden beri hafiften gögüslerim agriyor. En tuhafida cok agresiflestim duygusaldim dahada kötü oldum cok tuhaf. Bunlar belirtimi ya yoksa kuruntumu? Piskolojikmi? Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum. Esim bile gerildi iyice ikimizde cok stres yaptik iyi olmadigini biliyorumayin 9-11 arasi en gec adetim gelmesi gerek yarin erken gebelik testi yapicam belki cikabilir olmazmi yani
canımcımmm emir berkemimm ço stres yapma bukadar hayırlısı neyse o olsun stres yapsan da elden gelir bişe yok rabbim bilir herşeyin hayırlısını 2 hafta var nerdeyse adetine bekleyelim sen çalışmalara devam etumutsuzluğa kapılma ltfen olmaması için nedenn yok çok şükür bu ay olmasa öbür ay bak geçmez dediğimz o 6 ay geçmiş sag selim ben beta hcg den öğrenmiştm adete 6 gün kala ama herkeste aynı olmayabilir tatlım sen bilirsin ama ltfen olumsuzluğa düşme
Merhaba MELEK ANNELERİ ALLAH hepinize sabırlar versin .Biliyorum çok zor yaşadıklarınız ben de 28 ocakta 22 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım OĞLUMU zorla benden koparmalarına izin verdim hep diyorum Allah tan ölmüş olsaydı bu kadar vicdan azabı acı duymazdım diye ama yaşama ve ölüm hakkını benim bir ANNE olarak vermek dünya da ki en zor karardı ÇARESİZCE doktorlara uydum ve OĞLUM DAN MERT İM den ayrıldım görmedim,bakamadım doğunca incecik ağlama sesini duyduğum halde bakamadımO ağlama unutulur mu ,bu vicdanın sesi diner mi,kendimi suçlamam biter mi?HAYIR ASLA ölene dek hep aklımda hiç unutulmayacak bir acı ...tamam sizinkiler buyuktu veya gördünüz emzirdiniz ,kokladınız vs...eminin çok acıdır ama içiniz az da olsa rahat olsun ÇÜNKÜ ALLAH istedi öyle olmasını ama benim durumum ZOR DU BİZ KARAR VERDİK inanın çok çok acı (küçücük mezarına gidemiyorum yüzüm yok KEŞKE HER ŞEYE RAĞMEN İSTESEYDİM OĞLUMU AFFET OĞLUM BENİ AFFETTTT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?