Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bu arada kızlarrr ben sabah test yaptım nova diye bir markayla ilk 10 dk sonra silik çizgi çıktı (üzerinde 5-10 dk diyor) ama nette okumuştum bu testle silik çizgi görüp gebe olmayan... o yüzden bende başka marka yaptım negatif ....

cumartesi pazar olmam lazım hayırlısı bakalımm...

Insallah canim.benim bugun 60.gunum.34.gun kanamam baslamisti 5-6 gun falan surmustu.simdi ne zaman olurum diye merak ediyorum.

Kız yoksa hamile misin, silik çizgi pozitif diye biliyorum ama diğeri niye negatif çıkmış ki?
Dayanabilirsen pazar ya da pazartesi günü yap canım gebelik testini, en kesin sonucu alabilirsin böylelikle
Hadi inşallahh... Bari senin yüzün gülsün ben çok fenayım çünkü ((

ya bi kaç kişi yazmış nova marka silik çizgi çıkıyor ama hatalı diye bende biliyordum..... o yüzden çok heyecan yapmadım ...benim de mi başıma geldi acaba diyee..... hala duruyor o çizgi o bana bakıyor ben ona :)

eşim almıştı ya bi kaç test ondan yaptım negatif..... o marka da sahteymiş ama taklitmiş miliiyette okudum ama bilemedim biraz beklemek lazım sanırım....

kötü olma canım ya daha bismillah bende değilim belki bilemiyorum.. ben oğluma çok çok erkenden öğürmeye başlamıştım içime düştü başladı resmen yanii....mide bulantısından ölüyordum şimdi tık yokkk

Kizlar ilk adetinizi ne kadar sonra oldunuz? Benim dogumdan 1 ay sonra tekrar kanamam basladi.simdi ne zaman olurum ki?

Merhaba canım öncelikle rabbim sabır versin sana da.
Ben de ilk adetimi tam 40. Gün olmuştum ama ikinciyi olmam bayağa sürmüştü, 10/12 gün gecikmişti sanırım.
Dr. Normal olduğunu hormonlarımın henüz düzene girmediğini söylemişti.
Eğer sen de geç olursan endişelenme.
Sonra düzene giriyor zaten.

ben ilk adetimi doğumdan 32 gün sonrakini 30 gün sonra sonra 27 gün sonra sonra 28 günde bir oldum hep

ama burda 50.günde olan oldu
benim gibi 32.günde de yani hep değişti
sütünü kesen ilaç verdilermi canım ben almıstım 2 kutu belkide ondan adetlerim düzenli gitti

Bende 34 gun sonra oldum ama simdi nolcak bilmiyorum.ben sutumle ilgili bi sikinti yasamadim.o yuzden 2 tane ictim biraktim canim

Son düzenleme:

Hiç belli olmaz canım belkide ilk test doğrudur .ne kadar oldu senin tam lavinya benim 4.5 ay doldu.şu an takviye ilaç kullanıyomusun

Hiç belli olmaz canım belkide ilk test doğrudur .ne kadar oldu senin tam lavinya benim 4.5 ay doldu.şu an takviye ilaç kullanıyomusun

benimde 4,5 ay oldu ya ne bilim öyle bişe okuyunca pek ümitlenmedim 2. testte negatif olunca..
bi de hiç midem bulanmıyor sabahları biraz o da hep böyleyim o yüzden

kan vitamin falan bitirmiştim doktor yeter dedi folik asit kırarak alıyorum o kadar

Son düzenleme:
Kizlar günler gecmiyor ya. Cok gerginim cok stresliyim sürekli kafam hamilemiyim degilmiyimde.. Dedigim gibi ayin 17de son adet tarihimdi o günden beri yaklasik hergün denedik 2sine kadar. Demistim ya 20sinden itibaren hafif mide bulantisi kasik ve bel agrisi olmustu ama dedim ya hastayim yada baska bisey cok erken. Simdide dünden beri hafiften gögüslerim agriyor. En tuhafida cok agresiflestim duygusaldim dahada kötü oldum cok tuhaf. Bunlar belirtimi ya yoksa kuruntumu? Piskolojikmi? Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum. Esim bile gerildi iyice ikimizde cok stres yaptik iyi olmadigini biliyorum ayin 9-11 arasi en gec adetim gelmesi gerek yarin erken gebelik testi yapicam belki cikabilir olmazmi yani

slha yok canım en az 5-6 ay bekledi herkes

dilaynur nasılsın canım ses ver merak ediyoruz seni,umarım iyisindir

mrb lar arkadaşlar giremiyordum uzun zamandır merak ediyorum gelişme varmı daha okuyamadım geçmişi eşim istiratliydi fırsat buldukça gezdik gezeledik hamişlikserabbime çok şükürki iyi gidiyor iğne ve ilaçlardan kurtuldum psikolojkmen iğne ilaç kullanırken kendimi çok hasta gibi hissediyordum ama bıraktım arık bi kaç dr gttm kullanmamın gereksiz olduğunu sölediler sadece folbiol kullanıyorum 9 haftalık olduk artık sizleri çok özledim merak ettm aklımdasınız hep

melek çim iim çok şükür yoğundum cnım bende seni sizleri merak ettm hatta rüyamdaydın 2 defa ayşenaz lavinyacım derincim sizleri özledim derincik hadi bak eşni kandır Fatma beyza hadi bakem bir müjdeli haberdesenden bekliyoruz bekliyorz tatlım ketencim ve tobeğük rabbim gönlünüze göre versin şifa versin inş.ketencim sadece 2 hafta kullandm o iğnelerden iğnemiydi başka bir şeymydi bilemedim kollarım mosmor oldu çom korkuyodum eşim yapıodu valla ben çok korkuoydum hergün iğne saatinde ağlıyodum mecbur deyip kendi teselli ediyodum bebiş için diyodum ama şükürler olsun kurtuldum melek yavrum ve sana rabbim yardım etsin inş.greathopes sanada çok geçmiş olsun zelal ve melekçim cinsiyet bellimi öğrendinizmi?

canımcımmm emir berkemimm ço stres yapma bukadar hayırlısı neyse o olsun stres yapsan da elden gelir bişe yok rabbim bilir herşeyin hayırlısını 2 hafta var nerdeyse adetine bekleyelim sen çalışmalara devam et umutsuzluğa kapılma ltfen olmaması için nedenn yok çok şükür bu ay olmasa öbür ay bak geçmez dediğimz o 6 ay geçmiş sag selim ben beta hcg den öğrenmiştm adete 6 gün kala ama herkeste aynı olmayabilir tatlım sen bilirsin ama ltfen olumsuzluğa düşme

Kiz hamisss :)) adetime 4 gün kaldiiii.. 2 hafta olsa okadarda erken yapmam test :)

rabbim sabrını versin inş.yorum yapmıcaktım içim acıdı gerçekten üzüldüm durumuna oğluşumla ben geldim aklıma birde benim yaşadıklarımı anlatayım YAŞADIĞIM ŞEHİR SİİRTTE, DİYARBAKIRIN EN İYİ HOCALARI PERİNATOLOJİ LERİ ADANANIN EN BAŞARILI HOCALARI VE GİTTİĞİM DRLARIN HEPSİ PROF.YADA DOÇENT GATA VE AYRICA ÖZELDEN GTTĞİM BÜTÜN DRLAR HEPSİ AMA HEPSİ KARNINDAKİ ÇOCUK ÖLÜR YAŞAYACAK BİR durum YOK GENETİK YAPISI BOZUK YAŞAMAZ SENİDE ZEHİRLER DEDİLER başta eşim annem ve eşimin ailesi aldır sakat olur ölür yol yakınken bitsin gtsin dediler benim bu savaşım 14. haftamdan 36. haftama kadar sürdü sadece tek kelime olsun dedim hangi şekil olursa olsun o benim yavrum özürlü diye yaşama hakkı yokmudur yok öyle özürlüyse aldır sağlıklıysa doğur benim kitabımda yazmaz...o canı allah verdi o canın katili ben olmam RABBİM VERDİ RABBİMDE ALDI İYİKİDE YANILIP ŞAŞIP DR LARA İNANIP YAVRUMA KIYMAMIŞIM AKLIMDAN BİLE GeCİRMEDİM BR SN BİLE ZATEN KATİLİ OLMA DEGİL ALDIrMA GİBİ DÜŞÜNCEM OLSAYDI ŞUAN VİCDAN AZABI BENİ ÖLDÜRÜRDÜ ben savaşacam mücadele etcem dedim ettim de ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ OĞLUMDA HİÇBİRŞEY YOKTU BELKİDE BENİM İMTİHANIMDI VE BEN BUNU 35 HAFTMDA ÖĞRENDİM ÖĞRENDİKTEN 13 GÜN SONRA BİLİNEMEYEN SEBEBTEN DOLAYI OĞLUMU KAYBETTİM KARNIMDA OĞLUM GASTROŞİSİZLİYDİ SADECE BAĞIRSAKLARI KÜÇÜÇÜK DELİKTEN DIŞARI ÇIKMIŞTI VE ANKARADAKİ PAŞA 2 GÜNLÜK HASTANEMİZDE MİSAFİR ETCEZ ÖLÜMCÜL KALICI BİR PROBLEMİN OLMADIĞINI SÖLEMİŞTİ BUNU DİYEN TUĞGENERALDİ VE COCUK CERRAHI YDI YA DEDİM KADIN DOĞUM CULAR NDEN BÖLE KORKUTTULAR HERKES İŞİNİ YAPCAK KIZIM DEDİ ONLARIN İŞİ SADECE DOĞUM GERİİ BENİM İŞİM KEŞKE DAHA ERKEN GELSEYDİN BUKADAR KORKMAZDIN DEDİ UZUN OLDU AMA VİCDANIM ÇOOOK RAHAT HALABİLE KENDİMİ SUÇLUYRM BAZEN ACABA EKSİK BİŞE YAPTIMMI DİYE RABBİM ŞEFATİNDEN MAHRUM ETMESİN İNŞ.CANIM OĞLUM MELEKLER GİBİ SAPA SAĞLAM KOÇ GİBİ DÜNYLAR GÜZELİYDİ ONU ÖPTÜM VE KOKLADIM CANIMA DOYAMADAN GİTTİ işte cennetin gülü oldu can AYTUĞ 223 GÜNDÜR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…