Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kiz hamisss :)) adetime 4 gün kaldiiii.. 2 hafta olsa okadarda erken yapmam test :)

Ben karıştırmışım bebiş ayın yirmisiyle ya diyorum bukadar erken belirti olurmu diyorum kendi kendime hay allah bir kişiye sinir oldum da birazcık kafam karıştı herhalde bebişim yap bakalım beta hcg yani yaptır belki çıkar

cnm bende oğluma otopsi yaptırmadım kesin sebebini bilseler bile çoğu zaman hatta benm durumumda hiç çözüm olmuyo gerçi senn sebep nedir bilmiyorum ama bence hiç pişmalık duyma eğer allah o çocuğu nasip ettiyse taş taş arasında bile olsa kucağına alırsn bol bol dua et.inşallah sağlıkla saıhhatle alıcaksın bebeğinikucaına cnm...

arkadaşlar yanlış anlamadıysam 4 buçuk ay sonra korunmayı mı bıraktınız???

Canım lavinyada benimde doktorum da muayenede iyileşmişsin dedi lavinyaya izin çıktı ama benim doktorum toplamda 6-8 ay bekle yinede demişti riske almaya değermi ben bugün doktoruma gidiyorum akşam niyetim 5dolunca tam bırakmak bakalım ne diyecek

anladım cnm benımde aylul ayı bıtnce 5 ay bıtıo o zaman bırakmak hemen olmaz belkı zaten.. artık nasıp. rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın hepimize

ayşenaz perinatoloğunun ismini öğrenebilirmiyim ya hangi hastane eğer yakınsa giderim belki kafam karıştı şimdi.

caNım ben yeditepe üniversitesinde oluş api adında doktora gittim.çok sevecen cok iyi bir doktor.
kozyatagı ve bagdat caddesinde anadolu yakasında yani.

hayırlısı olsun canım benim.inş vardır ama bu testler yanıltıcı olabiliyormus.
ben hiç yasamadım.varsa var cıktı yoksa yok bugüne dek.
kan testi yaptırmayı dene istersen tatlım.

canım sen böyle yaparsan o bebek gelmez.strest olmamasının en büyük etkeni.
kafanı rahat bırakmalısın.hemen olacak diye birsey yok.normal hayatına hiçbirsey yokmus gibi davranman gerek.
kolay değil biliyorum ama ben denedim.inan bana karnında olunca ayrı bir sterst yasıyorsun zaten.
bırak kendine yüklenmeyi canım benim.

oooo sonunda göründün karada be dilaynur neyse gecerli sebebin varmıs.
bebeişinin iyi olmasına cok sevindim. peki senden testler istedimi doktor?
ben şimdi genetik testleri yaptırıyorum.sonucu 1 ay sonra cıkacakmıs.
onun sonucuna göre coraspin yetmeyebilir dedi doktor.iğne kullanmak zorunda kalabilirim.

kızlarrrr benım doktorum yaptırman gereken test felan yok dedi... sadece folık al 3 ay bıtınce dedı...ben yıne de 3 ay bıtınce çekap tarzı muayene olmayı planlıyorum nasıp olursa.. hamıle kalınca bısey istıolarmı? test olarak? genetık test , kan pıhtılaşması vb.. nasıl yapılıyor? kadın doğumcu mu istedı bunları sizden?

canım benim gittiğim diger doktorlarda benden birsey istemediler.ama perinatolog hemen istedi.
bu hamileliğinde ne kadar o risk var ona bakalım.ona göre gidişatımızı ayarlayalım dedi.
bugüne dek devlet ve özel hastanelerde dahil hiçbiri test falan istemedi benden.
perinatologlar biraz pahalı malesef.cekap cok iyi fikir.
keske yaptırsaydım diyorum şimdi.ayrıca birde özel hayat sigortası yaptırsaydım keske.
ama insan düşünemiyor.

Son düzenleme:

perinatologlar nerede çalışıo? özelde mi devlette mı hıc bılgım yok nasıl bulacağm erzurumdayım ben

ikinizede tebrikler arkadaşlar ikiniz adınada çook mtlym brda malm birimizin mtllğü hepimizin olüyo güzel dileklerin için sağol ayynür fazla hamiş olmayan kalmadı eskilerden zaten hayırlısı arkadaşımda bürsaya gitti dilek adamış bana yazık aklına ben gelmişim inanılır inanılmaz ama..sağlıklı bi erkek evladı olsn demiş.benim için kız erkek farketmez bi kızçem var bi tane daha olr rabbim sağ salim versin inşallah.herkese.

Sağol cnm bilgin için bizim teyze gelini vr şifada çalışıyo kendi de ölü dğm yaşadı ona sorayım bide ben bakalım senin sağlıklı bi çocgn var bnmde var ben gitmedim falan diyecekmi bilmiyorm bakalım niyeti koydk ya araştıralım dimi

Benimde korkum o , ilk bebeğimi 10 ayda ancak yakaladık o yüzden daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum birde içimiz yanıyo eşimle o dabeklemek istemiyo bana bıraktı

cnm valla öyle sanırım normal olunca 2 3 ay yetıo da sezeryen olduğunuz için en azından 5 6 ay bekleyın dedı doktor.. korkuyorum ben ama

msjını bugün okuyabildim cnm ozmn 5 6 ayın dolunca bi gidip muayeneni ol ama en önemlisi kendini ne zmn hazır hissedersen ozmn git ben tedavime geçen ay gittim tuttu ama düşük olduğu için bu ay bi daha gitmeye cesaret edemedim dediğin gbi hep korkunun yüzünden ne zmn atlatırız acaba

sana da Allah sabır versin cnm bol bol sabır dilemekten başka çaremiz yok ztn ama kendini hç suçlama bende kucağıma alamadım koklayamadım yüzünü bile görmedim ama acımız hep aynı o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü hepimizin sütü göğsünde kaldı boşa akıp akıp gitti bunu sadece bizler anlarız kendini de hç suçlama sıkıldığında içini dökmek istediğinde buraya yaz çünkü burdaki herkes çok iyi kimse kimseyi yargılamaz sadece seni rahatlatırlar

Kizlar ilk adetinizi ne kadar sonra oldunuz? Benim dogumdan 1 ay sonra tekrar kanamam basladi.simdi ne zaman olurum ki?

ben ilk adetimi kırkıma yakın olmuştum yani doğumdan sonra 37.günüm fln dı bende birilerine sormuştum normalmiş kırkına yakın bidaha oluyosun demişlerdi seninkide normal yani cnm

Kızlar dün geceden beri karnım ağrıyordu sabah doktora gittim
geçen rutin yapılan tahlilerin sonucu çıkmış normal dedi
tabi ben psikopata bağladığımdan karnım ağrıyor gene bişey oldudedim
panik yaptım ultrasonda baktı geçen cuma gitmiştim 5+4 demişti
bugün 6+2 dedi 6+4 olmalıydı ama bişey demedi sıkıntı mı sizce bu.
Kalp atışı ultrasonda duyulmadı kızlar
sadece gösterdi bak bu hareket eden şey kalbi dedi atıyor dedi şükürler olsun ki
iğneye corasprine devam dedi öyle işte
karnı ağrıyan varmı benim gibi ya

Yorum yazan arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Kendimi suçlama maya çalışıyorum ama elimde değil HER ŞEYE RAĞMEN SAHİP ÇIKSAYDIM diyorum OĞLUMA AÇIK SPİNA BİFİDA VE HİDROSEFALİ TEŞHİSİ KONULMUŞTU(ilk defa duymuştum dr.ların dediğini yaptım olayın şokuyla( doğunca AĞLAMASI,SÜTÜMÜN GELMESİ annelik duygumu ağır bastırdı ve PİŞMAN OLMUŞTUM ama çok GEÇTİ artık OĞLUM yoktu Allah ım kimseye yaşatmasın NE ACI,NE ZOR ,bi durum YARABBİM hepimize her şeyin hayırlısını versin SAĞOLUN KIZLAR ACIMI PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN...

perinatologlar nerede çalışıo? özelde mi devlette mı hıc bılgım yok nasıl bulacağm erzurumdayım ben

Devlette üniversite hastanelerinde, kadın doğum hastanelerinde ve gata da bulabilirsin perinatolog. Tabi bir de özel muayenehanelerde.

Keten benim de karın ağrım vardı. Adet görmeyince yumurta kiste dönüşmüş o yüzdenmiş. Bu ağrıyla gidince gördüler kanamamı zaten. Yani ağrı illa bebek yüzünden olmayabiliır. Dr un bebek iyi dediyse önemli değil, iyidir bebek gelişiminde de+7/-7 normal. Aynı gün benim bebeğe bir Dr 9+4 başka bir Dr 8+0 dedi. Üzülme yani.

Kızlar ben pek bi rahatsızdım bugün. Daha kahvaltı bile yapmadım, düşünün.

Benimde korkum o , ilk bebeğimi 10 ayda ancak yakaladık o yüzden daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum birde içimiz yanıyo eşimle o dabeklemek istemiyo bana bıraktı

canım benim eşim o kadar çok istediki.. doktor izin verince ben durduramadım eşimi beklemek istemedi... kendime diş olayını çıkarmış o biraz oyaladı o kadar...
bilgisayardan arkadaşlarımın bebeklerini seviyor kendimi çok kötü hissediyordum.. doktorum sağolsun hiç bir sıkıntın yok dedi bıraktım yarın öbürgünü bekliyorum bakalım tam yumurtlama zamanında bıraktık bişeler olabilir de geç olmuşta olabilir.. hiçç önemli değil rabbimden gelene razıyım...

benim yakınımın aynı rahatsızlıktan oldu 2 bebeği de... tekrardan bebek düşünüyorsunuzdur o folik asidi al o çok önemli cnm %80 azaltıyor riski diye biliyorum sen çok araştırmışsındır zaten...
rabbim bir daha yaşatmasınn aminn

hemşom hoşgeldinnnn :)

ayyy cnmm maşallah bak kalp atışı fln varmış hem 7.haftada duyuluyo kalp atışı sonuç olarak sen atışını orda gördün ya önmli olan o ,, bide panik yapıp bebişi strese sokma tabiki çok zor şeyler yaşadık hepimiz bn hamile olsam ben de korkarım ( ozmn da siz beni sakinleştirirsiniz) :) ama sakinliğini korumaya çalış bebişinle konuş bence en güzel onunla konuşarak rahatlarsın o senin herşeyini hissediyo şimdi ve bol bol dua oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…