Kiz hamisss :)) adetime 4 gün kaldiiii.. 2 hafta olsa okadarda erken yapmam test :)
ayşenazım bende zeynepkamile gidiyorum şimdilik benide genetiğe yönlendireceklerdi fakat kızıma biyopsi yaptırmamıştık yaptırsaydınız keşke falandedi hastalığın nedenini tam olarak bilemediğimiz için normal gebelik takibi yapıcaz ekstradan bişey yapamayız dedi.keşke yaptırsaydık diyorum bazen bazende olacağı varsa önüne geçilmiyor bazı şeylerin diyorum.ayın 11 inde 2 li teste gidicem.bakalım artık Allaha sığındık yapcak bişeyimiz yok maalesef.
arkadaşlar yanlış anlamadıysam 4 buçuk ay sonra korunmayı mı bıraktınız???
Canım lavinyada benimde doktorum da muayenede iyileşmişsin dedi lavinyaya izin çıktı ama benim doktorum toplamda 6-8 ay bekle yinede demişti riske almaya değermi ben bugün doktoruma gidiyorum akşam niyetim 5dolunca tam bırakmak bakalım ne diyecek
ayşenaz perinatoloğunun ismini öğrenebilirmiyim ya hangi hastane eğer yakınsa giderim belki kafam karıştı şimdi.
bu arada kızlarrr ben sabah test yaptım nova diye bir markayla ilk 10 dk sonra silik çizgi çıktı (üzerinde 5-10 dk diyor) ama nette okumuştum bu testle silik çizgi görüp gebe olmayan... o yüzden bende başka marka yaptım negatif ....
cumartesi pazar olmam lazım hayırlısı bakalımm...
Kizlar günler gecmiyor ya. Cok gerginim cok stresliyim sürekli kafam hamilemiyim degilmiyimde.. Dedigim gibi ayin 17de son adet tarihimdi o günden beri yaklasik hergün denedik 2sine kadar. Demistim ya 20sinden itibaren hafif mide bulantisi kasik ve bel agrisi olmustu ama dedim ya hastayim yada baska bisey cok erken. Simdide dünden beri hafiften gögüslerim agriyor. En tuhafida cok agresiflestim duygusaldim dahada kötü oldum cok tuhaf. Bunlar belirtimi ya yoksa kuruntumu? Piskolojikmi? Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum. Esim bile gerildi iyice ikimizde cok stres yaptik iyi olmadigini biliyorumayin 9-11 arasi en gec adetim gelmesi gerek yarin erken gebelik testi yapicam belki cikabilir olmazmi yani
melek çim iim çok şükür yoğundum cnım bende seni sizleri merak ettm hatta rüyamdaydın 2 defaayşenaz lavinyacım derincim sizleri özledim derincik hadi bak eşni kandır Fatma beyza hadi bakem bir müjdeli haberdesenden bekliyoruz bekliyorz tatlım ketencim ve tobeğük rabbim gönlünüze göre versin şifa versin inş.ketencim sadece 2 hafta kullandm o iğnelerden iğnemiydi başka bir şeymydi bilemedim kollarım mosmor oldu çom korkuyodum eşim yapıodu valla ben çok korkuoydum hergün iğne saatinde ağlıyodum mecbur deyip kendi teselli ediyodum bebiş için diyodum ama şükürler olsun kurtuldum melek yavrum ve sana rabbim yardım etsin inş.greathopes sanada çok geçmiş olsun zelal ve melekçim cinsiyet bellimi öğrendinizmi?
kızlarrrr benım doktorum yaptırman gereken test felan yok dedi... sadece folık al 3 ay bıtınce dedı...ben yıne de 3 ay bıtınce çekap tarzı muayene olmayı planlıyorum nasıp olursa.. hamıle kalınca bısey istıolarmı? test olarak? genetık test , kan pıhtılaşması vb.. nasıl yapılıyor? kadın doğumcu mu istedı bunları sizden?
canım benim gittiğim diger doktorlarda benden birsey istemediler.ama perinatolog hemen istedi.
bu hamileliğinde ne kadar o risk var ona bakalım.ona göre gidişatımızı ayarlayalım dedi.
bugüne dek devlet ve özel hastanelerde dahil hiçbiri test falan istemedi benden.
perinatologlar biraz pahalı malesef.cekap cok iyi fikir.
keske yaptırsaydım diyorum şimdi.ayrıca birde özel hayat sigortası yaptırsaydım keske.
ama insan düşünemiyor.
ikinizede tebrikler arkadaşlar ikiniz adınada çook mtlym brda malm birimizin mtllğü hepimizin olüyo güzel dileklerin için sağol ayynür fazla hamiş olmayan kalmadı eskilerden zaten hayırlısı arkadaşımda bürsaya gitti dilek adamış bana yazık aklına ben gelmişim inanılır inanılmaz ama..sağlıklı bi erkek evladı olsn demiş.benim için kız erkek farketmez bi kızçem var bi tane daha olr rabbim sağ salim versin inşallah.herkese.kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz kızımla birlikte :) rabbim boş olan kucakları hayırlısıyla doldursun inş. En büyük temennimiz bu rabbimden ama hayırlısıyla tabiii sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin cümlemize inş.,
özayım 24 haziranda doğum yapmışsın haa, çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkdaşım , ben sezaryan oldum canım 18 haziranda, daha öncede sezaryandı mecburen yani, bakalım işte uğraşıyoz miniğimizle sütüm yeterince gelmedi mama takviyesi yapıyorum, doymuyor yoksa , sen naptın sütün geldimi nasıl besliyon arkadaşım bu arada ismini ne koydun annesi ...rabbim adlarıyla hayırlı ömürleri olur inş. Bu arada doğa hanım nerelerde hiçççç karşılaşmıyoruz bizi terketti sanırım aslında merak ediyorum ne yaptı ne etti diye hayırlısı olsun umarım herşey yolundadır. Allah sağlık sıhhat versin cümlemize bebeklerimizi bizlere bağışlasın rabbim acılarını göstermesin kimselere....çok öpüyorum ikinizide allaha emanet olunnnn
Canım lavinyada benimde doktorum da muayenede iyileşmişsin dedi lavinyaya izin çıktı ama benim doktorum toplamda 6-8 ay bekle yinede demişti riske almaya değermi ben bugün doktoruma gidiyorum akşam niyetim 5dolunca tam bırakmak bakalım ne diyecek
cnm valla öyle sanırım normal olunca 2 3 ay yetıo da sezeryen olduğunuz için en azından 5 6 ay bekleyın dedı doktor.. korkuyorum ben ama
Merhaba MELEK ANNELERİ ALLAH hepinize sabırlar versin .Biliyorum çok zor yaşadıklarınız ben de 28 ocakta 22 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım OĞLUMU zorla benden koparmalarına izin verdim hep diyorum Allah tan ölmüş olsaydı bu kadar vicdan azabı acı duymazdım diye ama yaşama ve ölüm hakkını benim bir ANNE olarak vermek dünya da ki en zor karardı ÇARESİZCE doktorlara uydum ve OĞLUM DAN MERT İM den ayrıldım görmedim,bakamadım doğunca incecik ağlama sesini duyduğum halde bakamadımO ağlama unutulur mu ,bu vicdanın sesi diner mi,kendimi suçlamam biter mi?HAYIR ASLA ölene dek hep aklımda hiç unutulmayacak bir acı ...tamam sizinkiler buyuktu veya gördünüz emzirdiniz ,kokladınız vs...eminin çok acıdır ama içiniz az da olsa rahat olsun ÇÜNKÜ ALLAH istedi öyle olmasını ama benim durumum ZOR DU BİZ KARAR VERDİK inanın çok çok acı (küçücük mezarına gidemiyorum yüzüm yok KEŞKE HER ŞEYE RAĞMEN İSTESEYDİM OĞLUMU AFFET OĞLUM BENİ AFFETTTT
Kizlar ilk adetinizi ne kadar sonra oldunuz? Benim dogumdan 1 ay sonra tekrar kanamam basladi.simdi ne zaman olurum ki?
perinatologlar nerede çalışıo? özelde mi devlette mı hıc bılgım yok nasıl bulacağmerzurumdayım ben
Benimde korkum o , ilk bebeğimi 10 ayda ancak yakaladık o yüzden daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum birde içimiz yanıyo eşimle o dabeklemek istemiyo bana bıraktı
Yorum yazan arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Kendimi suçlama maya çalışıyorum ama elimde değil HER ŞEYE RAĞMEN SAHİP ÇIKSAYDIM diyorum OĞLUMA AÇIK SPİNA BİFİDA VE HİDROSEFALİ TEŞHİSİ KONULMUŞTU(ilk defa duymuştum dr.ların dediğini yaptım olayın şokuyla ( doğunca AĞLAMASI,SÜTÜMÜN GELMESİ annelik duygumu ağır bastırdı ve PİŞMAN OLMUŞTUM ama çok GEÇTİ artık OĞLUM yoktu Allah ım kimseye yaşatmasın NE ACI,NE ZOR ,bi durum YARABBİM hepimize her şeyin hayırlısını versin SAĞOLUN KIZLAR ACIMI PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN...
Ben karıştırmışım bebiş ayın yirmisiyle ya diyorum bukadar erken belirti olurmu diyorum kendi kendime hay allah bir kişiye sinir oldum da birazcık kafam karıştı herhalde bebişim yap bakalım beta hcg yani yaptır belki çıkar
Kızlar dün geceden beri karnım ağrıyordu sabah doktora gittim
geçen rutin yapılan tahlilerin sonucu çıkmış normal dedi
tabi ben psikopata bağladığımdan karnım ağrıyor gene bişey oldudedim
panik yaptım ultrasonda baktı geçen cuma gitmiştim 5+4 demişti
bugün 6+2 dedi 6+4 olmalıydı ama bişey demedi sıkıntı mı sizce bu.
Kalp atışı ultrasonda duyulmadı kızlar
sadece gösterdi bak bu hareket eden şey kalbi dedi atıyor dedi şükürler olsun ki
iğneye corasprine devam dedi öyle işte
karnı ağrıyan varmı benim gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?