ayyy cnmm maşallah bak kalp atışı fln varmış hem 7.haftada duyuluyo kalp atışı sonuç olarak sen atışını orda gördün ya önmli olan o ,, bide panik yapıp bebişi strese sokma tabiki çok zor şeyler yaşadık hepimiz bn hamile olsam ben de korkarım ( ozmn da siz beni sakinleştirirsiniz) :) ama sakinliğini korumaya çalış bebişinle konuş bence en güzel onunla konuşarak rahatlarsın o senin herşeyini hissediyo şimdi ve bol bol dua oku
cnm tekrardan tebrikler bende 6+2 de kalp atışını duymadım ama gördüm ekrandan karın ağrısını oğlumdayken de çok çektim ve dr dr gezdim bebekle ilgisinin olmadığın sölemişlerdi ama çok ağrıyodu.şuan yine hamile olduğumu öğrendikten buyana aşırıkarın ağrım var drlara yine sordum ama normaldr dediler bebekle lgili proble yok dediler hala ağrıyor inan uykudan uyanıyorum ama neyapcm mecbur cekecem bebişte sıkıntı olmasında ben razıyım karın ağrısınaKızlar dün geceden beri karnım ağrıyordu sabah doktora gittim
geçen rutin yapılan tahlilerin sonucu çıkmış normal dedi
tabi ben psikopata bağladığımdan karnım ağrıyor gene bişey oldudedim
panik yaptım ultrasonda baktı geçen cuma gitmiştim 5+4 demişti
bugün 6+2 dedi 6+4 olmalıydı ama bişey demedi sıkıntı mı sizce bu.
Kalp atışı ultrasonda duyulmadı kızlar
sadece gösterdi bak bu hareket eden şey kalbi dedi atıyor dedi şükürler olsun ki
iğneye corasprine devam dedi öyle işte
karnı ağrıyan varmı benim gibi ya
perinatologlar nerede çalışıo? özelde mi devlette mı hıc bılgım yok nasıl bulacağmerzurumdayım ben
Sağol cnm bilgin için bizim teyze gelini vr şifada çalışıyo kendi de ölü dğm yaşadı ona sorayım bide ben bakalım senin sağlıklı bi çocgn var bnmde var ben gitmedim falan diyecekmi bilmiyorm bakalım niyeti koydk ya araştıralım dimi
Kızlar dün geceden beri karnım ağrıyordu sabah doktora gittim
geçen rutin yapılan tahlilerin sonucu çıkmış normal dedi
tabi ben psikopata bağladığımdan karnım ağrıyor gene bişey oldudedim
panik yaptım ultrasonda baktı geçen cuma gitmiştim 5+4 demişti
bugün 6+2 dedi 6+4 olmalıydı ama bişey demedi sıkıntı mı sizce bu.
Kalp atışı ultrasonda duyulmadı kızlar
sadece gösterdi bak bu hareket eden şey kalbi dedi atıyor dedi şükürler olsun ki
iğneye corasprine devam dedi öyle işte
karnı ağrıyan varmı benim gibi ya
AYŞENAZIMMMM dr test falan istemedi benim oğlumun hastalığı tekrarlayan genetik bir hastalık değildi kan pıhtılaşması ve daha önce ki hamileliğimde herhangi bir sıkıntı olmadığı için ayrıca düşüğüm falanda olmadı hiç iğneyi bıraktırdı coraspini progestanıda sadece fobiol içiyorum sadece karnım ağrıyor gecensene oğlumda yaşadıklarımın aynısı nı tıpkısını bu yılda yaşıyorum sanki yıl 2012...ilerleyen zamanlarda D.bakıra gtcem çok iyi perinatoloji uzmanı bakalım kısmet bizi neler neler bekliyor inş.hep güzel haberlerle buraya gelip yazarız
Yorum yazan arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Kendimi suçlama maya çalışıyorum ama elimde değil HER ŞEYE RAĞMEN SAHİP ÇIKSAYDIM diyorum OĞLUMA AÇIK SPİNA BİFİDA VE HİDROSEFALİ TEŞHİSİ KONULMUŞTU(ilk defa duymuştum dr.ların dediğini yaptım olayın şokuyla ( doğunca AĞLAMASI,SÜTÜMÜN GELMESİ annelik duygumu ağır bastırdı ve PİŞMAN OLMUŞTUM ama çok GEÇTİ artık OĞLUM yoktu Allah ım kimseye yaşatmasın NE ACI,NE ZOR ,bi durum YARABBİM hepimize her şeyin hayırlısını versin SAĞOLUN KIZLAR ACIMI PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN...
çok sdağol canım inşş kısa zamanda sende hamiş olursun. çok şükür ki şimdilik sıkıtı yok dedi
inşalllahta olmazda bebebiğmi sağ salim alırım kucağıma
allahım sağlık uzun ömr versin kuzuma
perinotloglar nasıl muayene edıyorkı? muayene edşi bile farklı yazmışsın da cnm? genetık test denılen şey ne nasıl oluyo
ketenim kime gidiosun
kalp atısını doktor bana da dinletmedi bebege zaarar verir dedi
Kızlar perınotolog doktoruma gittim muayene etti 4.5 ay oldu dedik isterseniz bu ay bile bırakabilirsiniz dedi sadece folik aside devam dedi 2-3 ay içinde tutmazsada gelin hızlandıralım süreci dedi çok mutlu olduk ama biz yinede bu ayı atlıcaz tatıle gidip gelelimde dedik.Allahıma bin şükür buralara kadar geldik iyişallah hamılelık ve saglıklı bebeğimede kavuşurum en kısa sürede
öncelikle seni sonuna kadar dinleyip bir dünya soru soruyor.neyle ilgili olabilir diye.
sonra alttan ultrasonla baktı ve daha büyük gösteriyor bu durumda cocugu.
detaylı olarak anlatıyor.ve genetik tüm testleri istedi.
hiçbir gittiğim doktor istemedi benden bu testleri.ihtimaller üzerine yorum yaptılar hep.
ama bu çözüm istiyor.
melegim neden zarar verirmiş?bana 2 kere falan dinlettiler.
zararı yok dediler. :18:
cnm ne güzel gözün aydın maşallah... nasıl muayene edıo anlatabılırmısın ya ben perinotolog duymadım hiç erzurumdayım ...gidemeyeceğim buyuk ıhtımal normal doktora devam... 4,5ay sonra korunmayı bırakın demesı şaşırttı benı neye göre karar verdi
Kızlar perınotolog doktoruma gittim muayene etti 4.5 ay oldu dedik isterseniz bu ay bile bırakabilirsiniz dedi sadece folik aside devam dedi 2-3 ay içinde tutmazsada gelin hızlandıralım süreci dedi çok mutlu olduk ama biz yinede bu ayı atlıcaz tatıle gidip gelelimde dedik.Allahıma bin şükür buralara kadar geldik iyişallah hamılelık ve saglıklı bebeğimede kavuşurum en kısa sürede
Daha ayrıntılı muayene ediyor. Perinatolog demek riskli gebelik uzmanı demek. Yani riskli gebeliklerde uzman olduğu için daha farklı yaklaşıyor.
Hepsinin muayene tarzı farklı. Mesela benimki alttan elini sokup bana mekik çeker gibi kalkmamı söyleyip içerden dikişlere dokunmuştu (iyileşir iyileşmediğimi anlamak için).
Diğer perinatoloğum da her seferinde neredeyse ayrıntılı ultrason gibi bakıyor.
Erzurum'da üniversite hastanesi yok mu? Oraya git. Erzurum gibi büyük bir şehirde mutlaka vardır perinatolog.
inş. cnm benm tüm isteyenlere versin rabbim bana da versin içinde inş.sende sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütürsün yavrunu..korunma sürecini bitirdikten ne kadar süre sonra hamile kaldın ?
perinotloglar nasıl muayene edıyorkı? muayene edşi bile farklı yazmışsın da cnm? genetık test denılen şey ne nasıl oluyo
cnm ne güzel gözün aydın maşallah... nasıl muayene edıo anlatabılırmısın ya ben perinotolog duymadım hiç erzurumdayım ...gidemeyeceğim buyuk ıhtımal normal doktora devam... 4,5ay sonra korunmayı bırakın demesı şaşırttı benı neye göre karar verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?