Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok sdağol canım inşş kısa zamanda sende hamiş olursun. çok şükür ki şimdilik sıkıtı yok dedi
inşalllahta olmazda bebebiğmi sağ salim alırım kucağıma
allahım sağlık uzun ömr versin kuzuma

cnm tekrardan tebrikler bende 6+2 de kalp atışını duymadım ama gördüm ekrandan karın ağrısını oğlumdayken de çok çektim ve dr dr gezdim bebekle ilgisinin olmadığın sölemişlerdi ama çok ağrıyodu.şuan yine hamile olduğumu öğrendikten buyana aşırıkarın ağrım var drlara yine sordum ama normaldr dediler bebekle lgili proble yok dediler hala ağrıyor inan uykudan uyanıyorum ama neyapcm mecbur cekecem bebişte sıkıntı olmasında ben razıyım karın ağrısına

AYŞENAZIMMMM dr test falan istemedi benim oğlumun hastalığı tekrarlayan genetik bir hastalık değildi kan pıhtılaşması ve daha önce ki hamileliğimde herhangi bir sıkıntı olmadığı için ayrıca düşüğüm falanda olmadı hiç iğneyi bıraktırdı coraspini progestanıda sadece fobiol içiyorum sadece karnım ağrıyor gecensene oğlumda yaşadıklarımın aynısı nı tıpkısını bu yılda yaşıyorum sanki yıl 2012...ilerleyen zamanlarda D.bakıra gtcem çok iyi perinatoloji uzmanı bakalım kısmet bizi neler neler bekliyor inş.hep güzel haberlerle buraya gelip yazarız

Son düzenleme:
perinatologlar nerede çalışıo? özelde mi devlette mı hıc bılgım yok nasıl bulacağm erzurumdayım ben

zor bulunuyor malesef.egitim arastırma hastanelerinde varmıs ama hepsinde yok.
ve kolay kolay seni oraya yönlendirmiyorlar.ben özel hastanede gidiyorum.
onların muayene ücreti biraz pahalı ama yapacak birseyim yok.
muayene edişleri bile farklı.

arastır tabiki canım benim.bende arastırdım arastırdım ve sonunda perinatologta karar kıldım.
mecburiyetimde oldu protein kacagım olunca.iyikide gtmişim diyorum şimdi.
diger doktorların istemedigi testleri istedi ve yorumları bile farklı oluyor.

canım kalp atısını görmekde cok önemli.1 hafta sonra duyarsın mutlaka.
benimde karın agrım oluyor.protein kacagıma baglamıstım ben onu.
belirtilerinden biride buymus diye.Ama demekki sizdede olduguna göre sadece ben değilim.
ona baglamakta cok dogru degil demekki.bebege zararı yokmus.
bagırsak sistemindeki değişimler çöküşlerde buna neden oluyormus.

inş dilaynurum inş.ben inanıyorum.bizde buraya bebegimiz sag salim dogdu yazıcaz Allahın izniyle inş.
senin adına cok sevindim.ihtiyac duyulsaydı devam et derdi zaten doktor.
bende coraspine devam ediyorum.progestanda kullanıcam bi 10 gün kadar.
çünkü içerde kanama gördü doktorum.birde folbiol var.
bakalım genetik testlerin sonucunda durumun gidisatına karar verilecek.
hayırlısı bakalım hepimiz için.

perinotloglar nasıl muayene edıyorkı? muayene edşi bile farklı yazmışsın da cnm? genetık test denılen şey ne nasıl oluyo

pişman olma canım spina bfida zor cok zor
bize derslerde gösterirlerdi
işte bu yüzden folic asit cok önemli
sen hamile kalmadan en az 3 ay önce folbiol almaya basla
üzme kendini
o meleğin seni cennette bekliyoruz bizim meleklerimizle beraber
Allah yardımcın olsun

kızlarr ya benım yıne kafa karışık bugün.. dekolman plesanta sebebı ile sezaryen olan varsa aranızda bişey soracağımm... bu sebeple bebeğini kaybeden daha sonra sağlıklı gebelik yaşayan bebeğğini kucağına alan varmı? dikişlerde problem yaşadımı.. hamıle ıken ne yaptı test felan ya da bı tedavii... ben 4 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum ama hala emın değil gibibyım korkuyorum bişeyler deynn(

inş. cnm benm tüm isteyenlere versin rabbim bana da versin içinde inş.sende sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütürsün yavrunu..korunma sürecini bitirdikten ne kadar süre sonra hamile kaldın ?

perinotloglar nasıl muayene edıyorkı? muayene edşi bile farklı yazmışsın da cnm? genetık test denılen şey ne nasıl oluyo

öncelikle seni sonuna kadar dinleyip bir dünya soru soruyor.neyle ilgili olabilir diye.
sonra alttan ultrasonla baktı ve daha büyük gösteriyor bu durumda cocugu.
detaylı olarak anlatıyor.ve genetik tüm testleri istedi.
hiçbir gittiğim doktor istemedi benden bu testleri.ihtimaller üzerine yorum yaptılar hep.
ama bu çözüm istiyor.

ketenim kime gidiosun
kalp atısını doktor bana da dinletmedi bebege zaarar verir dedi

melegim neden zarar verirmiş?bana 2 kere falan dinlettiler.
zararı yok dediler. :18:

Kızlar perınotolog doktoruma gittim muayene etti 4.5 ay oldu dedik isterseniz bu ay bile bırakabilirsiniz dedi sadece folik aside devam dedi 2-3 ay içinde tutmazsada gelin hızlandıralım süreci dedi çok mutlu olduk ama biz yinede bu ayı atlıcaz tatıle gidip gelelimde dedik.Allahıma bin şükür buralara kadar geldik iyişallah hamılelık ve saglıklı bebeğimede kavuşurum en kısa sürede

cnm ne güzel gözün aydın maşallah... nasıl muayene edıo anlatabılırmısın ya ben perinotolog duymadım hiç erzurumdayım ...gidemeyeceğim buyuk ıhtımal normal doktora devam... 4,5ay sonra korunmayı bırakın demesı şaşırttı benı neye göre karar verdi

ayşenaz netten araştırdım biraz şimdi dediğin doktoru sadece yeditepedemi yoksa özel muaynehaneside varmı.yeditepe özel sigortaları karşılıyo.sen nekadar ödedin muayneye.testler içinmi Zeynep kamile gittin sadece.biraz fazla sordum kusura bakma.

Daha ayrıntılı muayene ediyor. Perinatolog demek riskli gebelik uzmanı demek. Yani riskli gebeliklerde uzman olduğu için daha farklı yaklaşıyor.
Hepsinin muayene tarzı farklı. Mesela benimki alttan elini sokup bana mekik çeker gibi kalkmamı söyleyip içerden dikişlere dokunmuştu (iyileşir iyileşmediğimi anlamak için).
Diğer perinatoloğum da her seferinde neredeyse ayrıntılı ultrason gibi bakıyor.
Erzurum'da üniversite hastanesi yok mu? Oraya git. Erzurum gibi büyük bir şehirde mutlaka vardır perinatolog.

Çok sevindim canım.
Hadi ayağımızı sürtelim de gelin arkamızdan bir an önce.

ay nasıl elin soktu acı hissetmedınmı tuhaf oldum şimdi ben üniversıte hastanesınde yattım ama hıc duymadım bı araştırayım tekrar sağol cnm benım

inş. cnm benm tüm isteyenlere versin rabbim bana da versin içinde inş.sende sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütürsün yavrunu..korunma sürecini bitirdikten ne kadar süre sonra hamile kaldın ?

canım nisanda korunmayı bıraktık mayısta regl oldum haziranda olmadım.
ama en başındna beri çok korunmadık özel bişeyler yapmadım hemen hamile kalamam diye

melek yavrummm doğum yaptıran doktora gittim
akdeniz şifada ertuğrul bey var daha önce medicalde çalışmış
iyi biinsan doğumdan sonra geldi bana destek olmaya çalıştı
hani dua edelim bu genetik bişey olmasın dedi bu bebek için
rabbim ömür verirse yaşar korkma amadedi yaşamaz isede
bundan sonraki bebekler için tekrarlamasın ınun için dua edelim falan dedi
sezeryana başlarken besmele ile başlamıştı.aslnda başka doktorada gidebilirimde
olacağı varsa olur herşey geçmişimizi biliyor diye ona gidiyorum

tıptan utku doğandan randevu aldım haftaya bi gideceğim bakalım ama perinatalogmu bilemedim
aslında çok yoruldum doktor doktor gezmekten benim kızım tıpta yattıda ne oldu diyorum
dnasına bile bakmamışlar yaşarken kan alıp dondurmamışlar bile genetik bölümüne haber bil verilmemiş
daha sonra genetiğe gitmiştik ordaki doktor dedi bize niye haber vermediler keşke dnasına bakılsaydı
hmen anlardık genetik mi değilmi diye

onlar olaylara daha farklı araştırmacı yaklaşıyor gereken hiç bişeyi atlamazlar..
benide alttan muayene etti özür dileye dileye ancak böyle iyi anlarım dikişlerinin durumunu demişti çok şükür hiç bişeyn kalmadı demişti..

gözün aydın artık önünde engelin olduğunu bilmeden beklemek daha güzel canım emin ol :) hiç zor gelmez şimdi

70 gün oldu bugünn meleğimden ayrılalı.... zaman geçmiyor sanki.. korunmayı 4 ay sonra bırakma fikri de korkutuyo benı bu aralar nedense... ya erken bıraktığım için yıne aynı eyı yaşar meleğimi kaybedersem ben kırkım çıktıktan sonra muayene oldum o zaman bıle yumurtaık rahım ii dedi doktor ... ağustosta çekap olacağımm yıne başka rahatsızık çıkmazsa eylül bıtınce bırakmak istıorumm ... hemen olmaz belkı de hemen olur bılmıorummm meleğim 2. ayda olmuştu...

Canım senin durumunu hatırlamıyorum ama ben bebeğimi karnımda kaybettim sütümüde kestiler bu da bir hormonun düşmesine sanırım laktoz sebep oluyormuş bu durumdada östrojen hormonu normal annelere göre daha hızlı yülseliyor ve iyileşme hızını arttırıyormuş birde doktorum ameliyattada en kısa sürede toplayacak şekilde yaptım dedi yani bu her sezeryanlıda değişebilir tabi birde muayene ettı ameliyat yerimi ekranda gösterdi buok iyi zaten 2-3 ay hamilelikle iyileşmeye devam eder dedi ama herkes aynı olmayabilir canım
Perinotoloj olmasıda sunu sağladı ilk bebeğimde kaybedince tüm genetik testleri yaptırmıştı şu an ilk konudan şüphelenecek bişey olmadığını biliyor o yüzden hiçbir test yapmadı şu an ama kan pıhtılaşması için keseyi görür görmez iğneye başlıcaz dedi zararı olmaz önlemimizi alalım dedi
Benim durumum için hamilelikte ektra hiçbişey yapmıcaz sadece senin için rahat olsun diye daha sık ultrason yaparız dedi
Devlet hastanelerinde mutlaka perınotolog vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…