Canım senin durumunu hatırlamıyorum ama ben bebeğimi karnımda kaybettim sütümüde kestiler bu da bir hormonun düşmesine sanırım laktoz sebep oluyormuş bu durumdada östrojen hormonu normal annelere göre daha hızlı yülseliyor ve iyileşme hızını arttırıyormuş birde doktorum ameliyattada en kısa sürede toplayacak şekilde yaptım dedi yani bu her sezeryanlıda değişebilir tabi birde muayene ettı ameliyat yerimi ekranda gösterdi buok iyi zaten 2-3 ay hamilelikle iyileşmeye devam eder dedi ama herkes aynı olmayabilir canım
Perinotoloj olmasıda sunu sağladı ilk bebeğimde kaybedince tüm genetik testleri yaptırmıştı şu an ilk konudan şüphelenecek bişey olmadığını biliyor o yüzden hiçbir test yapmadı şu an ama kan pıhtılaşması için keseyi görür görmez iğneye başlıcaz dedi zararı olmaz önlemimizi alalım dedi
Benim durumum için hamilelikte ektra hiçbişey yapmıcaz sadece senin için rahat olsun diye daha sık ultrason yaparız dedi
Devlet hastanelerinde mutlaka perınotolog vardır canım
tatlım çok sağol ya ayrıntılı bılgın için.. ben bı araştırayım perınatolog o zaman ..ne sebeple melek oldu yavrun? dekolman plesanta sebebı ıle ile 37 haftalıkken sezaryen oldum ben cnm.. 6 ay dedı bana da doktor korunma ıçın ne kan pıhtılaşması ne başka bısey demedı. sebepsiz dedi.. sadace folık al 3 ay sonra dedı o kadar
Benim bebegım bir enfeksıyon geçirdi ne yazzıkki kalbı dayanamadı büyük talihsizlik yasadık doktorumuz genetık bir sebep varmı diye baktı çıkmadı kan pıhtılaşması yoktu ilk bebegımde şimdi çıktı .sende 4 ay dolunca bir doktora görün hatta belki ameliyat eden doktorun seni daha iyi muayene eder ve iyileşmeni kontrol eder eger doktorum bekleyin deseydi beklerdım riske atamazsınki hem zaten hemen tutacak diye bişeyde yok Allahın taktırı yine.
Evet canım folbiol veya diğer tiplerını recetesiz alabiliyorsun doktorum bana bsşka bişey önerdi simdi aklımda yok golbiol ihtiyacının 12 katı folik asit içeriyor dedi yarım kullanacagım şimdilik tabi sen yine kendi doktoruma danış aspirin b vitamini dedim hiçbirini vermediöyle cnm haklısın ben de ramazan bıtsın bayram sonrası çekap olmayı düşünüyorum 4 ay geçmiş oluyor bır de amelıyat eden doktorla ve özeldeki kendı doktorum ile tekrar görüşürüm diyorum.. bu ay sonunda folık alımına başlayacağım.. ilkinde anı öğrendim almamıştım sonra aldım... eczane dırekt verıo mu folık asıtı unuttum ben onu da... ne kadar alıosun mıktarı varmı
Evet canım folbiol veya diğer tiplerını recetesiz alabiliyorsun doktorum bana bsşka bişey önerdi simdi aklımda yok golbiol ihtiyacının 12 katı folik asit içeriyor dedi yarım kullanacagım şimdilik tabi sen yine kendi doktoruma danış aspirin b vitamini dedim hiçbirini vermedi
ben kırmızıları gördüm tam zamanında yine... ama sıkıntı yapmadım bir ay daha iyileştim iyi oldu açıkçası :) kısmet ne zamansa o zaman gelsin bakalım hayırlısı 4,5 ayı da geçmiş olduuu iyi oldu
sen 4, 5 ay oldu kaybedelı demı yanlış hatırlamıosam... kaybettikten sonra ilk defa mı muayeneye gıttın ve bırakabılırsınız korunmayı dedi? ne zaman bırakmayı düşünuosun
kızlarr ya benım yıne kafa karışık bugün.. dekolman plesanta sebebı ile sezaryen olan varsa aranızda bişey soracağımm... bu sebeple bebeğini kaybeden daha sonra sağlıklı gebelik yaşayan bebeğğini kucağına alan varmı? dikişlerde problem yaşadımı.. hamıle ıken ne yaptı test felan ya da bı tedavii... ben 4 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum ama hala emın değil gibibyım korkuyorum bişeyler deynn(
Hayirlisi olsun cnm
Rabvim.hayirli zamanda versin insalla dr konusubda karar verdinmi cnm kontrole gitmek amacli
Cnm yanlis hatirluyorsam affola
Plesenta previa topigibde pepuke diye bi arkadasimiz vardi oda ayni sekilde bebegini kaybetmis ama sonrasinda ki gebeliginde bebegibi saglikla kucagina almisti malesed rahimi alindi ama bebegi onunlaa
evet hayırlsı bir ay daha iyileştim işte iyi yönünden bakmak lazım bir de daha ilk ay hayırlısı bakalım
ya senin önereceğin bir doktor var mı ben güvenemiyorum malum buradakilere turgay şenen hep 3 boyutlu bakıyor o yüzden istiyorum adanada doktorum belli ama
Canım dekolman plasenta ve plasenta previa farklı hastalıklar. Dekolman plasenta da rahim kaybetme olasılığı çok düşük. O yüzden slha arkadaşımız şanslı. Korkmasın boşuna şimdi.
Nerden biliyorum? Pepukeyle benim durumum aynı ordan biliyorum
bu ay ılk aymıydı cnm hıc acele yo o vakıt
belkı senın ıcın gecen zaman senın lehınedır
cnm senle cok sohpetımız olmadı oncelıkle turgay bey 3 boyutlu bakıyordu demıssın bebegındekı sorunu anlamısmıydı bu cok onemlı cunku eger kı anladı ıse guvenı verıyorsa devam et derım mutlaka
benım onerebılecegım kendı dr um var adatıp sevgı hanım teshısıne cok guvenıyorum kendısının benım bebegımı sağlıkla kucağıma almamda vesıle olmuştur kendısı 36+5 te gebelıgımı sonlandırarak usg ıncelemesı cok ıyı
adanaya taınma konusunda karar verdınızmı cnm ben ınanıyorum ınsala bı daha tekrarlamıcak
cnm doğum sonrası kan degerlerın falan nasıl
kızlar çok karnım ağrıyor bugün ya.
sabah işe giderken eşimle kızımın yanına uğradık mezarlığa
mezarlığa girer girmez eşim dediki bi rüya gördüm
rüyamda bu bebeğimizde ölüyordu annem kendi köyünün mezarlığına mezarı kazdırmış
bende kızdım tartıştım biri burda biri köyde mi olur dedim ablasının yanı boş oraya
gömeriz dedim kavga ettim annemle dedi kötü rüyalar görüyorum dedi.
bende ömrü uzadı evladımın dedim korkma allahın izni ile bişey
olmayacak dedim ölü diriye çıkar unutma dedim o şekilde yorumladım bende
rabbim hayırlara çıkarsın inşşş ömrü uzamıştır karnımdaki bebeğimin inşşş yaaaa
Canım dekolman plasenta ve plasenta previa farklı hastalıklar. Dekolman plasenta da rahim kaybetme olasılığı çok düşük. O yüzden slha arkadaşımız şanslı. Korkmasın boşuna şimdi.
Nerden biliyorum? Pepukeyle benim durumum aynı ordan biliyorum
herşey gayet iyi çok şükür vitamin kan hapı 2 paket bitirdim dr yeterli dedi...
adanada doğum yaparım doktorum belli..... yenidoğan yoğunbakım olmalı napayım korku şimdiden içimde...
beyhekime gidiyordum ve 14 haftalıkken bile belli olan rahatsızlığı 28. haftada turgay şenen buldu orası bulamadı 3 boyutluya cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik göya o yüzden ona güveniyorum normalde tüp bebek konusunda uzmanmış ama o buldu diye ona güveniyorumm zaten 2 dr takibinde olucam inşallahh... herzaman 3 boyutluyla muayene ediyor turgay bey...
evet daha ilk deneme sıkıntı yok çok şükür en hayırlı zamanda inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?