Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hımm ben bı an total gıbı plesenta prevıa cesıdı dıye duşundum yazınca hemen baktım dekolman erken ayrılmasıymış
senın su anda durumun nasıl cnm
Evet farklı tatlım.
Şu an protestana devam ediyorum venprevia olmaması için dua ediyorum
kuzum plesenta previa bendede vardı biliyorsun inci de vardı meleğimde çıkmadı
Kimse aklına kötü bişe getirmesin
topiğin en eski hamiş olmayanı olaraktan yasaklıyorum
Biliyorum kuzum. Zaten bende olasılık düşük olmasına rağmen o gruba girmek için dua ediyorum.
Bunlar iyi zamanlarım esas korkulu dönemler previa olursa 20li haftalardan sonra başlayacak:18::18:
Yaaaa adet mi oldun kuzum? Demekki bebiş gelmek için hayırlı zamanı bekliyor. İnşallah ennn kısa sürede gelir bebişin annesi

yok daha olmadım son 3 günüm çarşambaya kadar olmazsam test yapıcam
seninde herşey güzel olacak inanıyorum canımmmmm

Son düzenleme:

muayenehanesi varmı bilmiyorum sormadım acıkcası.ben yeditepeye gittim.
orda muayene ücreti 220 tl ödedim.simdi 16sında tekrar gidicem.
o zaman ikili tarama testi ve arastırmalı bir cihaz olacakmıs sanırım.
oda bir hayli pahalıymıs.toplamda 550ye falan geliyor.testler için zeynep kamile gittim.
doktorumun eşi orda jinekoloji uzamnıymıs.o yönlendirdi saolsun.yardımcı oldu.
önemli değil.istedigin kadar soru sorabilirsin.

canım hayırlısı olsun.daha yeni zaten.hemen olacak diye birsey yok.
sadece kafanı rahat bırak.odaklanma bu konuya.

inaycım ins yakın zamanda bu güsel haberi vereceksin canım.
Rabbim yüzünü güldürsün.hayırlısıyla

Allah hayırlara çıkarsın cnm.bende çok rüya görüyorum kafamda kendimce yorumluyorum.korkuyoruz ya bişey olursa diye bilinçaltımıza yerleştiği için görüyoruz bence.

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Ben de her şeyin güzel olacağına inanıyorum canım.
Bu gece çok kötü bir rüya gördüm. Korktum. Sabahtan beri ağlamaklıyım.
Benim hamileyken gördüğüm rüyalar çıkıyor ya

Cnm okudim cokta sevindim.gebeligine insalla cnm tekrarlamaz benimde 2o.haftada vardi ama dr buyudukce cikar demisti bi daha ki kontrolde cikmisti su an kac haftalik

Cnm hayira yor ay ben gebeyken ne cok ruya gorurdum ne ara uyuyordum bilmem

ayşenaz bende prş günü Zeynep kamile 2 li test için gidicem.geçen hamileliğimde hep özele gitmiştim ve hiç dr değiştirmemiştim bu sefer Zeynep kamil araştırma olduğu için ve drların tecrübesinden dolayı buraya gidiyorum ama Allah kısmet ederse doğumu özelde yapmak istiyorum devletler son ana kadar normal için uğraşıyolarmış.kızımda normal yapmıştım suni sancıyla çok zor bi doğumum oldu.gerçi normali kendim istemiştim fakat bunu sezeryanla istiyorum.inşallahAllahım ogünleri gösterir hayırlısıyla.

hayra yoralım hayır çıksın :))) iyi düşünüyorduk değil mi iyi olacak herşey inşallah

OFF
gecen haftalarda çok kötü ötesi hatta berbat hatta felaket bir kabus gördüm gece uyuyamadım
suyu actım anlattım
olmıcak tobeguk tamam mı hiçbirsey
rüyalarımız doğru cıksa oooo ben lohusayken kac defa meleğimi emzirdiğimi gördüm
o sadece bilinc altımız
yok yani öyle birsey biz üretiyoruz
lohusayken sadece kızımın olmasını hayal ediyordum onu görüyordum rüyası bile ne kadar güzeldi
şimdi büyük korkularımız var
bende 20.haftayı bekliyorum sende ama bu sefer iyi olucak
sen cok yorma kendini gün içinde kaldır ayagını yat
için bunalırsa dua et
ama kötü düşünme
insanlar agızlarından cıkan müsibetlerle kendi kaderlerini yazarmıs
iyi düşünücez
biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül edicez Allaha havale edicez

kızlar galıba kabullenmek lazım... yani bu 9 aylar bır ole bır bole gecıcek. hıc bırımız full konsantre
7 24 olumlu iyimser geciremıycez galıba. zaen bunu sureklı basarabılmek cok zor. neysekı gusel mubarwk bır aya gırdık.
bu ay ıns hem su gıbı cabuk hem bol bol dualı hem olumlu ve saglıkla gecer hepımızın ıcın... bende elımden geldıgınce olumsuz dusuncelrden uzak tutmaya calısıyorum rabbım hepımızı muafvak etsin ve saglıkla evlatlarımıza kavustursunnn

tobegukum sakın ola öyle düşünme.musibetleri agzımızdan cıkanlar belirlermiş.
rüyalarla amel olmaz zaten.bunu unutma.
yoksa melekyavrumun dediği gibi ohooo coktan cocuklarımızı kucagımıza almıstık.
hersey iyi olacak canım ama malesef o psikoloji yakamızı bırakmıyor.
ben bile hareketlerini hissetmedigimden cogu zaman panik oluyorum.
birsey olsa nasıl anlicam hareketlerini hissetmiyorum diyorum.
Ama kaderde ne varsa onu yasayıp görcez kader arkadasım.

sezaryanı kesinlikle düşünmezdim ben.normal dogum en iyisi.tavsiye etmem sanada canım.
sezaryeni cokmu iyi sanıyorsunki tatlım?onun acısıda aylarca sürüyor.
sorunları bitmiyor.bence bunu yeniden düşün derim ben.
komsumda 2 cocugunu normal yapmıstı.üçüncüye illa sezaryen dedi korkusundan.
o kadar uyardım dinlemedi.Ama sonunda haklıymıssın dedi.
zeynep kamil hastanesinden nefret ediyorum.mecbur kalmasam gitmezdim.

bilmiyorum ayşenazım kafam çok karışık 2.doğum ilki kadar zor olmuyo diyolar ama bakalım görcez.zeynep kamilden neden nefret ediyosun cnm bazıları çok iyi diyo ben daha 1 defa gittim dr beni çok güzel dinledi sakinleştirdi .(biraz kötü olmuştum anlatırken olanları)bakalım bidahaki sefer neolcak

ablam ve görümcesi orda dogum yaptılar.ablam 5.5 aylık hamileyken bebegini kaybetti.
dogumda plasentayı içinde bıraktılar.tekrar kürtaja soktular.ölümden döndü.
görümceside onların ihmali sonucu cocugunu kaybetti.ayrıca cok antihijyen bir yer.
o nedenle nefret ediyorum.devlet hastaneleri zaten oldum olası nefret sebebim.
süründürmekten baska işe yaramıyorlar.tersler genelde.Tabiki sen doktoru begendiysen birsey diyemem canım.
Ama bence bir perinatologa görün.hiçbir doktor genetik testlerden bahsetmiyor.
evet normal dogum cok zor anlıyorum.ama sezareyninde sonrası cok zor.
daha gec iyileşiyorsun.mide ve bagırsak sorunları yasama ihtimali cok yüksek.
birde göbeginin şişliği inmiyor.o göbek sende kalıyor malesef.

biraz önce gazetede bi haber okudum emirberkem geldi aklıma
yüce rabbim yaşatmak istedimi mucizeler yaratır yeterki ömür versin haberi aynen kopyalıyorum

Konya’da üç çocuk annesi Fatma Kuzan (36), hamileliğinin altıncı ayında bebeğinin kansız kaldığını, bu durumun da hayati tehlike oluşturduğunu öğrendi.Kuzan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitti. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Acar, bebeğin yaşaması için ameliyat kararı aldı. Acar yönetimindeki ekip, hamileliğin yedinci ayında kordon bağındaki damardan bebeğe kan vererek hayatta kalmasını sağladı. Fatma Kuzan, hayati tehlikeyi atlatan bebeğini hamileliğinin sekizinci ayında dünyaya getirdi. Ailesinin adını Sena Nur verdiği bebeğin kuvözde tedavisi devam ediyor

Cnm o zaman turgay beye devam et derim teshisinde basarili imis zaten ozel.hastanelerdr 2 boyitlu usg ler
Dogumdan oncede adanada bulunursan icindaha rahat doguma gidersin insalla hersey iyi olucak cnm.

evet canım inşallah.. hamile kalırsam turgay beye güveniyorum kötü anılarım canlanacak ama napim ona güveniyorum... adanada doktorum hastanem belli ona gideceğim.....

hele bir o günler gelsin şimdiden herşeyin planına başladım :)

test yaptım
negatif çıktı................

geciktin mi ne zmandı adet günün ?
bende oldum dün sabaha karşı 3. kez 7si sabaha karşı oluyorum maşallah hiç sekmiyor...

az önce bende okudup.. tüylerim diken diken oldu.. iste herkesin farkli sebepleri var.. bende diyorum sebepsiz bir ihmal ugruna hemsirenin yüzünden oldu herkesde biliyor fakat bu sadece bahanemiz iste.. allah isteseydi bir sekilde yasardi oglusum.. örnegide bu iste.. rabbim sen nelere kadirsin.. allah hepimize farkli sekilde imtihanlar veriyor ayri ayri sebeplerden insallah bu sinavi geceriz.. aklima gelmedigi bir dakika yok emir-berkemin cok özledim ben oglumu yahu agliyamiyorum bile artik gözyaslarim kalmadi kos koca ama bi okadarda bos 7 ayi bitirdik artik..

test yaptım
negatif çıktı................

inayım daha günün var diye biliyorum.cok umut yükleme ama umutsuzda olma bence.
hayırlısı olsun inş hayırlı zamanda

daha kaç 7 aylar gececk canım.bizim 1 sene olacak eylülde.sadece 1 ay kaldı.
zamanla aglamak geciyor.cünkü acıya sabır dahada güçleniyor.
nefes aldıgımız müddetce yasıyoruz.evet bir yanımız eksik.
gülerken eksik,nefes alırken eksik,gezerken eksik,yeni bebeginde eksik
hatta ve hatta aglarken bile eksik.
su an bunları yazarken gözlerim dolu dolu.
Ama böyle olmak zorunda canım.Rabbim bize bu sınavı verdi.
elbette ona katlanmak bizim görevimiz.hayırda Rabbimden.
girdigimiz bu mübarek ramazan ayının hürmetine Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…