Evet farklı tatlım.hımm ben bı an total gıbı plesenta prevıa cesıdı dıye duşundum yazınca hemen baktım dekolman erken ayrılmasıymış
senın su anda durumun nasıl cnm
Biliyorum kuzum. Zaten bende olasılık düşük olmasına rağmen o gruba girmek için dua ediyorum.kuzum plesenta previa bendede vardı biliyorsun inci de vardı meleğimde çıkmadı
Kimse aklına kötü bişe getirmesin
topiğin en eski hamiş olmayanı olaraktan yasaklıyorum
Evet farklı tatlım.
Şu an protestana devam ediyorum venprevia olmaması için dua ediyorum
Biliyorum kuzum. Zaten bende olasılık düşük olmasına rağmen o gruba girmek için dua ediyorum.
Bunlar iyi zamanlarım esas korkulu dönemler previa olursa 20li haftalardan sonra başlayacak:18::18:
Yaaaa adet mi oldun kuzum? Demekki bebiş gelmek için hayırlı zamanı bekliyor. İnşallah ennn kısa sürede gelir bebişin annesi
ayşenaz netten araştırdım biraz şimdi dediğin doktoru sadece yeditepedemi yoksa özel muaynehaneside varmı.yeditepe özel sigortaları karşılıyo.sen nekadar ödedin muayneye.testler içinmi Zeynep kamile gittin sadece.biraz fazla sordum kusura bakma.
ben kırmızıları gördüm tam zamanında yine... ama sıkıntı yapmadım bir ay daha iyileştim iyi oldu açıkçası :) kısmet ne zamansa o zaman gelsin bakalım hayırlısı 4,5 ayı da geçmiş olduuu iyi oldu
canlar ben bir perinatoloğa danıştım doktor sitesinde hem izmirde gerekirse ona giderim dedim.cevabımı aldım belki arkdşlarımında işine yarar diye sizle paylaşayım dedim.ayrıca bü olay 10000 de bir olüyomşyani benim gibi sbepsiz ölü doğm.içim acıdı ama rabbimin takdiri zatn ya ramazanın gelişinden yada güzel bişeymi olacak ne içimde bi hzr var ...
​Merhaba Öncelikle kaybınız için üzüntülerimi belirtmek isterim. Doğuma yakın dönemde bebek kaybı sizin gibi herhangi bir problem beklenmeyen hastalarımızda 10.000'de bir karşımıza çıkıyor. Maalesef yapılan araştırmalarda bu ölümlerin pek çoğu bir nedene bağlanamıyor. Benim size önerim yeniden gebe kalmadan önce kadın doğumcunuzla görüşüp bir sonraki gebelikte risk oluşturabilecek faktörleri araştırmanız. Bunların içinde tansiyon ölçümü, diyabet yani şeker hastalığı araştırması, romatolojik hastalıklar, başta vajinal enfeksiyonlar ve TORCH olmak üzere vücuttaki sessiz enfeksiyon odakları, tiroid hormonları, bazı pıhtılaşma sistemi bozuklukları ve benzeri testler gibi pekçok test var. Eğer saydıklarımda biri tespit edilirse o zaman gebeliğinizin bir perinatoloji uzmanı tarafından takibinde fayda var. Ancak herhangi bir sorun bulunamazsa kadın doğum uzmanınız pekala takibinizi yapabilir.
kesinlikle cok dogru.hamile kalmadan bu testleri yapmak daha mantıklı tatlım.
şimdiki aklım olsaydı öyle yapardım.ama hamileyken perinatologum istedi ve şimdi onla ugrasıyorum.
yok daha olmadım son 3 günüm çarşambaya kadar olmazsam test yapıcam
seninde herşey güzel olacak inanıyorum canımmmmm
kızlar çok karnım ağrıyor bugün ya.
sabah işe giderken eşimle kızımın yanına uğradık mezarlığa
mezarlığa girer girmez eşim dediki bi rüya gördüm
rüyamda bu bebeğimizde ölüyordu annem kendi köyünün mezarlığına mezarı kazdırmış
bende kızdım tartıştım biri burda biri köyde mi olur dedim ablasının yanı boş oraya
gömeriz dedim kavga ettim annemle dedi kötü rüyalar görüyorum dedi.
bende ömrü uzadı evladımın dedim korkma allahın izni ile bişey
olmayacak dedim ölü diriye çıkar unutma dedim o şekilde yorumladım bende
rabbim hayırlara çıkarsın inşşş ömrü uzamıştır karnımdaki bebeğimin inşşş yaaaa
yok daha olmadım son 3 günüm çarşambaya kadar olmazsam test yapıcam
seninde herşey güzel olacak inanıyorum canımmmmm
Evet farklı tatlım.
Şu an protestana devam ediyorum venprevia olmaması için dua ediyorum
Biliyorum kuzum. Zaten bende olasılık düşük olmasına rağmen o gruba girmek için dua ediyorum.
Bunlar iyi zamanlarım esas korkulu dönemler previa olursa 20li haftalardan sonra başlayacak:18::18:
Yaaaa adet mi oldun kuzum? Demekki bebiş gelmek için hayırlı zamanı bekliyor. İnşallah ennn kısa sürede gelir bebişin annesi
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Ben de her şeyin güzel olacağına inanıyorum canım.
Bu gece çok kötü bir rüya gördüm. Korktum. Sabahtan beri ağlamaklıyım.
Benim hamileyken gördüğüm rüyalar çıkıyor ya
ayşenaz bende prş günü Zeynep kamile 2 li test için gidicem.geçen hamileliğimde hep özele gitmiştim ve hiç dr değiştirmemiştim bu sefer Zeynep kamil araştırma olduğu için ve drların tecrübesinden dolayı buraya gidiyorum ama Allah kısmet ederse doğumu özelde yapmak istiyorum devletler son ana kadar normal için uğraşıyolarmış.kızımda normal yapmıştım suni sancıyla çok zor bi doğumum oldu.gerçi normali kendim istemiştim fakat bunu sezeryanla istiyorum.inşallahAllahım ogünleri gösterir hayırlısıyla.
tobegukum sakın ola öyle düşünme.musibetleri agzımızdan cıkanlar belirlermiş.
rüyalarla amel olmaz zaten.bunu unutma.
yoksa melekyavrumun dediği gibi ohooo coktan cocuklarımızı kucagımıza almıstık.
hersey iyi olacak canım ama malesef o psikoloji yakamızı bırakmıyor.
ben bile hareketlerini hissetmedigimden cogu zaman panik oluyorum.
birsey olsa nasıl anlicam hareketlerini hissetmiyorum diyorum.
Ama kaderde ne varsa onu yasayıp görcez kader arkadasım.
sezaryanı kesinlikle düşünmezdim ben.normal dogum en iyisi.tavsiye etmem sanada canım.
sezaryeni cokmu iyi sanıyorsunki tatlım?onun acısıda aylarca sürüyor.
sorunları bitmiyor.bence bunu yeniden düşün derim ben.
komsumda 2 cocugunu normal yapmıstı.üçüncüye illa sezaryen dedi korkusundan.
o kadar uyardım dinlemedi.Ama sonunda haklıymıssın dedi.
zeynep kamil hastanesinden nefret ediyorum.mecbur kalmasam gitmezdim.
bilmiyorum ayşenazım kafam çok karışık 2.doğum ilki kadar zor olmuyo diyolar ama bakalım görcez.zeynep kamilden neden nefret ediyosun cnm bazıları çok iyi diyo ben daha 1 defa gittim dr beni çok güzel dinledi sakinleştirdi .(biraz kötü olmuştum anlatırken olanları)bakalım bidahaki sefer neolcak
Cnm o zaman turgay beye devam et derim teshisinde basarili imis zaten ozel.hastanelerdr 2 boyitlu usg ler
Dogumdan oncede adanada bulunursan icindaha rahat doguma gidersin insalla hersey iyi olucak cnm.
test yaptım
negatif çıktı................
biraz önce gazetede bi haber okudum emirberkem geldi aklıma
yüce rabbim yaşatmak istedimi mucizeler yaratır yeterki ömür versin haberi aynen kopyalıyorum
Konyada üç çocuk annesi Fatma Kuzan (36), hamileliğinin altıncı ayında bebeğinin kansız kaldığını, bu durumun da hayati tehlike oluşturduğunu öğrendi.Kuzan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine gitti. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Acar, bebeğin yaşaması için ameliyat kararı aldı. Acar yönetimindeki ekip, hamileliğin yedinci ayında kordon bağındaki damardan bebeğe kan vererek hayatta kalmasını sağladı. Fatma Kuzan, hayati tehlikeyi atlatan bebeğini hamileliğinin sekizinci ayında dünyaya getirdi. Ailesinin adını Sena Nur verdiği bebeğin kuvözde tedavisi devam ediyor
test yaptım
negatif çıktı................
az önce bende okudup.. tüylerim diken diken oldu.. iste herkesin farkli sebepleri var.. bende diyorum sebepsiz bir ihmal ugruna hemsirenin yüzünden oldu herkesde biliyor fakat bu sadece bahanemiz iste.. allah isteseydi bir sekilde yasardi oglusum.. örnegide bu iste.. rabbim sen nelere kadirsin.. allah hepimize farkli sekilde imtihanlar veriyor ayri ayri sebeplerden insallah bu sinavi geceriz.. aklima gelmedigi bir dakika yok emir-berkemincok özledim ben oglumu yahu agliyamiyorum bile artik gözyaslarim kalmadi kos koca ama bi okadarda bos 7 ayi bitirdik artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?