inayım daha günün var diye biliyorum.cok umut yükleme ama umutsuzda olma bence.
hayırlısı olsun inş hayırlı zamanda
daha kaç 7 aylar gececk canım.bizim 1 sene olacak eylülde.sadece 1 ay kaldı.
zamanla aglamak geciyor.cünkü acıya sabır dahada güçleniyor.
nefes aldıgımız müddetce yasıyoruz.evet bir yanımız eksik.
gülerken eksik,nefes alırken eksik,gezerken eksik,yeni bebeginde eksik
hatta ve hatta aglarken bile eksik.
su an bunları yazarken gözlerim dolu dolu.
Ama böyle olmak zorunda canım.Rabbim bize bu sınavı verdi.
elbette ona katlanmak bizim görevimiz.hayırda Rabbimden.
girdigimiz bu mübarek ramazan ayının hürmetine Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşşş
geciktin mi ne zmandı adet günün ?
bende oldum dün sabaha karşı 3. kez 7si sabaha karşı oluyorum maşallah hiç sekmiyor...
hayırlısı canım üzmüyorum.. bu arada naptın yine sen :)))) mapusa düşmüşsüninay olsun canım hayırlısı de belki bir sebebi vardır
üzme kendini
inayım daha günün var diye biliyorum.cok umut yükleme ama umutsuzda olma bence.
hayırlısı olsun inş hayırlı zamanda
amin canım güzel dualarına hayırlısı insan bekleyiş içinde olunca herşeye anlam yüklüyor istemedende olsa
Su mübarek ayda allahim bizlerin dualarini duyar kabul eder insallah. Tüm evlat acisi cekenlere sabir, güc, kavusmayi nasip eder insallah. Tekrar anne baba olmayi nasip eder ins sag salim hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip eder insallah..
Dualariniza ihtiyacim var nolur.. Son iki günüm.. Bu mübarek aya mutlu haberlerle müjdeliyebileyim sizleri..
amin canım Allahım tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana da hepimize de
Allah (c.c) kuluna 3 şekilde cevap verir:
Evet! der istediğini verir…
Hayır! der daha iyisini verir…
Bekle ! der en iyisini verir…
ahh kızlar içim acıyo geçen sene mükabeleye gidiyodm karnım brnmda kızımı kücagıma alacagımın sevinci heyecanıyla.birazdan gidiem başlıcak mükabele ve benim aklıma hep bebeğim karnımda gittiğim günlerim gelecek ama yinede gidicem.inanıyorm rabbim acımızı dindirecek hayırlısıyla hepimizinde.bü arada ramazan ayı hepimiz için mübarek olsn hayırlara vesile olsn inşalah
test yaptım
negatif çıktı................
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Ben de her şeyin güzel olacağına inanıyorum canım.
Bu gece çok kötü bir rüya gördüm. Korktum. Sabahtan beri ağlamaklıyım.
Benim hamileyken gördüğüm rüyalar çıkıyor ya
Hanımlar, hamıle kıyafetı amaya basladınız mı... Ben dogumdan sonra herseyımı atmıstım, gozum gorsun ıstememıstım sımdı almaya elım varmıyo, o cıcılı bıcılı kıyafetlere ama panolonlarımda sıkıyo.. boyle bı karısıgım kı anlatamam.Rabbim yuzumuze gulsun ınsallahhh..
Hanımlar, hamıle kıyafetı amaya basladınız mı... Ben dogumdan sonra herseyımı atmıstım, gozum gorsun ıstememıstım sımdı almaya elım varmıyo, o cıcılı bıcılı kıyafetlere ama panolonlarımda sıkıyo.. boyle bı karısıgım kı anlatamam.Rabbim yuzumuze gulsun ınsallahhh..
kızlarrr hepımız bır kere daha bu aya ulastık cok sukur. belkı evlatlarımızla olmadı. her bırımız gecen sene bu zamanlarda karnımızda meleklerımız, umutlatımız, heycanlarımızla gecırmıstık ramazanı...mutlu, bı haber ...
ama bu sene yenıden cok sukur erıstık bu aya. rabbım bu ayı herbırımıze umut eylesin, kalplerımıze ferahlık esenlık versın
hamılelerımızzz sıkıntı cekmeden bebeklerını alsın kucagına, bekleyenlerde tez vakıtte erıssın hamıle haberıne... hıc bırımızın kalbi, evı , odası ,umudu bos kalmasın.
evlerımızde sesıyle soluguyla, aglaması, gulmesıyle, kokusuyla bebeklerımız olsun ıns...
dualarımızz cok onemlı bu ayda da... bırbırımıze ettıgımız dualarımzıla neredyse korunmayı bırakanların cogunlugu hamıle ıns. bekeleyenler ve yeni bırakanlarda ıns bu haberi verceek kısa zamanda.
geceleri kalkıtıgınızda, namazlarınızda, ıftar vaktı oruclarınıızı acarken allah rızası icin dua etmeyi hıc bırakmayalım birbirimizee...
hele iftar vaktı oruclunun yaptıgı duaa nasıl bır dua ki geri cevrılmeyen...
ben duamda topıkımızı gecırmeye calısıorum... sizlerden de dua beklıorum hepımızı adına
annem sag olsun gozum gormeden toplamıstı hepsını. bırazını getırdım yanıma ama henuz bende kendı kıyafetlerımı gıyıorum canım.
eger ıhtıyac duymaya basaldıysan cekınme almaktan. ole de dusunme. meleklerımızde ozendıgımız, yaptıgımız her hazırlık eger yasasalrdı lazım olucaktı. ve iyiki aldık diycektık. o yuzden takılma. ıhtıyacın ne ıse al bencede. evet aynı heyecanla olmAZ BELKI ama ıhtıyac artık bunlar
bende geçen sene bu ayda 6 aylık falandım hamile kıyafeti giyiyodum.fakat bu sene büyüdüğü aylar kışa geliyor.dediğin gibi aynı heyecanla olmuycak belki ama ihtiyaç sonuçta alınacak.
arkadaşlar ya kafama takılan bişey var.evde can sıkıntısından bilgisayar başındayım kucağıma almıyorum gerçi ama bu laptoplar sakıncalımı acaba radyasyon açısından falan siz ne düşünüyosunuz.
sen ocaktamı hamile kaldın canım.bende gecen sene bu zamanlar 6 aylıktım.
şimdide senle aynı zamanlarda hamileyiz. :93:
şubatta kalmıştım ekimin 12 sinde de doğum yapmıştım cnm.
haklısın canım aslında sakıncalı elbette ama tüm gün insanın canı sıkılıyor.
bende sen gibiyim.kucagıma almıyorum karsımda sehpanın üstünde duruyor ama
normalde aynı odada bile olmamak lazım ama ben kaktüs alıcam.
hep unutuyorum. o radyasyonu alırmıs.
evet ayşenazım ya çooook sıkılıyorum evde biyerede çıktığım yok çok vakit geçiriyorum nette kaktüsü bende duydum radyasyonu alıyomuş birer tane alalım en iyisii.
amin canım benim amin inş.bende her duamda zikrediyorum sizleri.
ben oruc tutamıyorum malesef.sen tutuyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?