Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Su mübarek ayda allahim bizlerin dualarini duyar kabul eder insallah. Tüm evlat acisi cekenlere sabir, güc, kavusmayi nasip eder insallah. Tekrar anne baba olmayi nasip eder ins sag salim hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip eder insallah..

Dualariniza ihtiyacim var nolur.. Son iki günüm.. Bu mübarek aya mutlu haberlerle müjdeliyebileyim sizleri..

geciktin mi ne zmandı adet günün ?
bende oldum dün sabaha karşı 3. kez 7si sabaha karşı oluyorum maşallah hiç sekmiyor...

aslında gecikme pek te yok geçen ay 11 inde olmuştum hep bi önceki aydan 5-6 gün erken olurum. cuma cumartesi olurum dedim olmayınca heyecan yaptım :)))

inay olsun canım hayırlısı de belki bir sebebi vardır
üzme kendini
hayırlısı canım üzmüyorum.. bu arada naptın yine sen :)))) mapusa düşmüşsün

ahh kızlar içim acıyo geçen sene mükabeleye gidiyodm karnım brnmda kızımı kücagıma alacagımın sevinci heyecanıyla.birazdan gidiem başlıcak mükabele ve benim aklıma hep bebeğim karnımda gittiğim günlerim gelecek ama yinede gidicem.inanıyorm rabbim acımızı dindirecek hayırlısıyla hepimizinde.bü arada ramazan ayı hepimiz için mübarek olsn hayırlara vesile olsn inşalah

Rabbim bu mubarek gunlerın hurmetıne hepımızı sevındırsın, bırdaha evlat acısı evlat sıkıntısı yasatmasın ınsallahh.. Hamıle kardeslerım saglıcakla kavussunlar evlatlarına, bekleyen kardeslerımde tez zamanda mujdelerını versınler bızlere ınsallahhhh.

Hanımlar, hamıle kıyafetı amaya basladınız mı... Ben dogumdan sonra herseyımı atmıstım, gozum gorsun ıstememıstım sımdı almaya elım varmıyo, o cıcılı bıcılı kıyafetlere ama panolonlarımda sıkıyo.. boyle bı karısıgım kı anlatamam.Rabbim yuzumuze gulsun ınsallahhh..

ben de bebeğimi ramazanın ilk günü doğurdum. eşim sahura kalkmıştı ışığı açsana demiştim, suyum geldi galiba yani şu zamanlarda hastanedeydim...ramazan ayı hatırlatıo yavrumu ve acımı. ama yapacak bişeyim yok. aynen devam. sonuçta hiçbirşey ilk günler kadar acıtmıyor. bazen diyorum düşünürsem delireceğim o zaman düşünmemeye çalışıorum işte.

test yaptım
negatif çıktı................

inaycığım hayırlı haberlerini bekliorum, benim bu ay da olmadı, hayırlısı inşallh.

benim rüyalarım da çıkardı ben de öyle sanırdım. ben rüyamda kızımı kucağıma almıştım. gezmelere gitmiştim. yok canım öyle kötü düşünmek. hamile kalmak da kolay olmadı biliosun, ben de şuan aynı sıkıntıyı yaşıorum. hamile olmadaaan insanın bir yılının dolmasının ne kadar acı olduğunu biliosun. her şey daha bi dokunuo. ohhh ne güzel hamile kaldın. şimdi de tadını çıkaracaksın. her şey güzel olacak.

benim hamile kıyafetlerim duruyor.ama zaten henüz giymem için erken.
kilo durumum iyi.kıyafetlerime rahatlıkla girebiliyorum.ama olmasaydı alırdım.
cünkü o psikolojiyi defetmek gerek.

kızlarrr hepımız bır kere daha bu aya ulastık cok sukur. belkı evlatlarımızla olmadı. her bırımız gecen sene bu zamanlarda karnımızda meleklerımız, umutlatımız, heycanlarımızla gecırmıstık ramazanı...mutlu, bı haber ...
ama bu sene yenıden cok sukur erıstık bu aya. rabbım bu ayı herbırımıze umut eylesin, kalplerımıze ferahlık esenlık versın
hamılelerımızzz sıkıntı cekmeden bebeklerını alsın kucagına, bekleyenlerde tez vakıtte erıssın hamıle haberıne... hıc bırımızın kalbi, evı , odası ,umudu bos kalmasın.
evlerımızde sesıyle soluguyla, aglaması, gulmesıyle, kokusuyla bebeklerımız olsun ıns...
dualarımızz cok onemlı bu ayda da... bırbırımıze ettıgımız dualarımzıla neredyse korunmayı bırakanların cogunlugu hamıle ıns. bekeleyenler ve yeni bırakanlarda ıns bu haberi verceek kısa zamanda.
geceleri kalkıtıgınızda, namazlarınızda, ıftar vaktı oruclarınıızı acarken allah rızası icin dua etmeyi hıc bırakmayalım birbirimizee...
hele iftar vaktı oruclunun yaptıgı duaa nasıl bır dua ki geri cevrılmeyen...

ben duamda topıkımızı gecırmeye calısıorum... sizlerden de dua beklıorum hepımızı adına

annem sag olsun gozum gormeden toplamıstı hepsını. bırazını getırdım yanıma ama henuz bende kendı kıyafetlerımı gıyıorum canım.
eger ıhtıyac duymaya basaldıysan cekınme almaktan. ole de dusunme. meleklerımızde ozendıgımız, yaptıgımız her hazırlık eger yasasalrdı lazım olucaktı. ve iyiki aldık diycektık. o yuzden takılma. ıhtıyacın ne ıse al bencede. evet aynı heyecanla olmAZ BELKI ama ıhtıyac artık bunlar

amin canım benim amin inş.bende her duamda zikrediyorum sizleri.
ben oruc tutamıyorum malesef.sen tutuyormusun?

bende geçen sene bu ayda 6 aylık falandım hamile kıyafeti giyiyodum.fakat bu sene büyüdüğü aylar kışa geliyor.dediğin gibi aynı heyecanla olmuycak belki ama ihtiyaç sonuçta alınacak.

bende geçen sene bu ayda 6 aylık falandım hamile kıyafeti giyiyodum.fakat bu sene büyüdüğü aylar kışa geliyor.dediğin gibi aynı heyecanla olmuycak belki ama ihtiyaç sonuçta alınacak.

sen ocaktamı hamile kaldın canım.bende gecen sene bu zamanlar 6 aylıktım.
şimdide senle aynı zamanlarda hamileyiz. :93:

arkadaşlar ya kafama takılan bişey var.evde can sıkıntısından bilgisayar başındayım kucağıma almıyorum gerçi ama bu laptoplar sakıncalımı acaba radyasyon açısından falan siz ne düşünüyosunuz.

haklısın canım aslında sakıncalı elbette ama tüm gün insanın canı sıkılıyor.
bende sen gibiyim.kucagıma almıyorum karsımda sehpanın üstünde duruyor ama
normalde aynı odada bile olmamak lazım ama ben kaktüs alıcam.
hep unutuyorum. o radyasyonu alırmıs.

evet ayşenazım ya çooook sıkılıyorum evde biyerede çıktığım yok çok vakit geçiriyorum nette kaktüsü bende duydum radyasyonu alıyomuş birer tane alalım en iyisii.

evet ayşenazım ya çooook sıkılıyorum evde biyerede çıktığım yok çok vakit geçiriyorum nette kaktüsü bende duydum radyasyonu alıyomuş birer tane alalım en iyisii.

unutmazsam sayet birgün alıcam ama nerde bende o kafa?
yapacak birsey yok.gündüz genelde komsuya falan iniyorum.iyi oluyor.
e simdi ramazan.fazla rahatsız etmek olmuyor.ne yapalım artık

Slm kizlar.bugun doktora gittim kontrole.ultrasonla bakti.rahim duzelmis, dikislerinde erimis dedi.hamile kalsan cok buyuk bi sikinti olmaz ama psikolojik olarak durgun duruyosun bence biraz daha bekle dedi.bende zaten en azindan 6 ay gecsin istiyorum dedim.kan pihtilasmasi icin tahlil falan yazdi, universitede yaptir dedi.bide ailede var mi bole dedi bende annemde ve kayinvalidemde oldugunu soyledim yani genetikte olabiliyomus.

amin canım benim amin inş.bende her duamda zikrediyorum sizleri.
ben oruc tutamıyorum malesef.sen tutuyormusun?

canım bende tutmuorum maalesef. ramazn orucsz bıraz eksık ama...
yanı yemek yesem bıle tansıonum bıraz dusuk gexıorum ben. sadece bıkac saat yemesem bıle ayaga kalkamıorum bas donmesınden
o yuzden denemeye cesaret edemedım bile.
kızıma 8 aylıktım gecen sne tutabılmıstım. canım melegımm benımm...
ama sımdı zorlamadım hıc. rabbım ıns seneye evlatlrımız kıucagımızda nasıp etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…