evet ayşenazım ya çooook sıkılıyorum evde biyerede çıktığım yok çok vakit geçiriyorum nette kaktüsü bende duydum radyasyonu alıyomuş birer tane alalım en iyisii.
kızlarrr hepımız bır kere daha bu aya ulastık cok sukur. belkı evlatlarımızla olmadı. her bırımız gecen sene bu zamanlarda karnımızda meleklerımız, umutlatımız, heycanlarımızla gecırmıstık ramazanı...mutlu, bı haber ...
ama bu sene yenıden cok sukur erıstık bu aya. rabbım bu ayı herbırımıze umut eylesin, kalplerımıze ferahlık esenlık versın
hamılelerımızzz sıkıntı cekmeden bebeklerını alsın kucagına, bekleyenlerde tez vakıtte erıssın hamıle haberıne... hıc bırımızın kalbi, evı , odası ,umudu bos kalmasın.
evlerımızde sesıyle soluguyla, aglaması, gulmesıyle, kokusuyla bebeklerımız olsun ıns...
dualarımızz cok onemlı bu ayda da... bırbırımıze ettıgımız dualarımzıla neredyse korunmayı bırakanların cogunlugu hamıle ıns. bekeleyenler ve yeni bırakanlarda ıns bu haberi verceek kısa zamanda.
geceleri kalkıtıgınızda, namazlarınızda, ıftar vaktı oruclarınıızı acarken allah rızası icin dua etmeyi hıc bırakmayalım birbirimizee...
hele iftar vaktı oruclunun yaptıgı duaa nasıl bır dua ki geri cevrılmeyen...
ben duamda topıkımızı gecırmeye calısıorum... sizlerden de dua beklıorum hepımızı adına
canım bende tutmuorum maalesef. ramazn orucsz bıraz eksık ama...
yanı yemek yesem bıle tansıonum bıraz dusuk gexıorum ben. sadece bıkac saat yemesem bıle ayaga kalkamıorum bas donmesınden
o yuzden denemeye cesaret edemedım bile.
kızıma 8 aylıktım gecen sne tutabılmıstım. canım melegımm benımm...
ama sımdı zorlamadım hıc. rabbım ıns seneye evlatlrımız kıucagımızda nasıp etsinn
slm kizlar.bugun doktora gittim kontrole.ultrasonla bakti.rahim duzelmis, dikislerinde erimis dedi.hamile kalsan cok buyuk bi sikinti olmaz ama psikolojik olarak durgun duruyosun bence biraz daha bekle dedi.bende zaten en azindan 6 ay gecsin istiyorum dedim.kan pihtilasmasi icin tahlil falan yazdi, universitede yaptir dedi.bide ailede var mi bole dedi bende annemde ve kayinvalidemde oldugunu soyledim yani genetikte olabiliyomus.
6 mayista olmustum yani 2 ay bitti
ramazanımız mübarek olsu rabbims eneyede nasip etsin inşş.
bende oruç tutmuyorum dayanabilirmiyim bilmiyorum
bebeğe zararı olur diye korkuyorum işin aslı birde ben akşam 22 ye kadar
çalışıyorum işyerinde iftarı burda açıyoruz dışardan pide tür bişeyler
söylüyoruz o yüzden bu senede tutamayacağım
inşş seneye artık bebeğimide kucağıma almış olurum o zaman artık
rabbim dualarımız kabul eylesin hepimize yardım etsin bebeişeri sağ salim kucağımıza alalım onlara sağlıklı hayırlı ve uzun ömürler versin inşşş
arkadaşlar sizden bi ricam var teweter hesabı olan varsa aranızda eşimi bebeğimin mezarını yapmaya razı etmek için.nihat hocaya ülaşmanın en kolay yolü o oda bende yok.nihatipoğlu sayfasından sormak istediğimi kendi adınıza yazarsanız çook sevinicem .aklıma siz geldiniz.çarem kalmadı gibi bişey.sorümü ben yazayım kopyala yapıştır yaparsınız
selamün aleyküm hocam benim bi sorum olacaktı ben bebeğimin dünyaya gelmesine 2 gün kala 9 aylık hamileyken bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim ve ölü doğum yaptım.bebeğimi eşim köye götürdü orda defnettiler ama hoca isim konmaz demiş isim koymamışlar.ama çevremde aynı durumu yaşayanlar hep konur dediler.mezarını yaptırtmak istiyoruz 1 sene oldu.zaten istediğimiz bi isimde vardı didehan dı.içimiz rahat etsin isim konusunda diye mezar taşına yazdırmak istiyoruz uygun olurmu yada böyle bişey gerekmez mi.bunu öğrenmek istiyorum.cevabınız için şimdiden teşekkürler.
ya dikişleri çok dert etmeyin önemli olan rahmin toparlanması, bünyenin toparlanması ve psikoloji o yüzden 6 ay diyorlar ben o kadar okdum ki bu sezeryan olaylarını şimdiye kadar dikişi açılmış patlamış kimseyi okumadım hemde yıllar öncesinden var yani sadece bir yakınımız var o 6 ay sonra mı ne kalmış meğer dikişleri içten çürümüş ikizbebeklere gebe kalmış ve amniyon sıvısı bir artıp 9 aylık gibi olmuş bir azalmış karnını küçücük kalmış mecburen 6 aylık civari gebelik sonlandırılmış sadece kötü haber aldığım budur yani....
ama bence en önemlisi bünye vitamin kan hapı folik asit bunları tam depola cnm.. psikolojimizde bence anca yeni bir bebişle düzelirr
ya dikişleri çok dert etmeyin önemli olan rahmin toparlanması, bünyenin toparlanması ve psikoloji o yüzden 6 ay diyorlar ben o kadar okdum ki bu sezeryan olaylarını şimdiye kadar dikişi açılmış patlamış kimseyi okumadım hemde yıllar öncesinden var yani sadece bir yakınımız var o 6 ay sonra mı ne kalmış meğer dikişleri içten çürümüş ikizbebeklere gebe kalmış ve amniyon sıvısı bir artıp 9 aylık gibi olmuş bir azalmış karnını küçücük kalmış mecburen 6 aylık civari gebelik sonlandırılmış sadece kötü haber aldığım budur yani....
ama bence en önemlisi bünye vitamin kan hapı folik asit bunları tam depola cnm.. psikolojimizde bence anca yeni bir bebişle düzelirr
aminn aminn...
ne olursa olsun eğer anne bebeği için korkuyorsa oruç tutmaz ben öyle biliyorum zaten.. ee bu konuda bizler korkmayacakta kim korkacak :) kış olsa ne ara geçti belli olmuyordu ama şimdi 16 saat....
bu mübarek rmazanda hayırlı bir evladım olucak sanki çok güzel rüya gördümmm... oğluma hamileyken haberim yokken rüyamda yunus balığı doğurup bebeğini kucağıma atmıştı... bu seferde buzağı gördüm :) bu mübarek ay için içimi bir umut kapladıı
canım inş umudun habercisidir.Rabbim saglıklısını ve uzun ömürlüsünü hayırlısıyla verir.
amin canım amin çok mübarek bir ay olsa çok mutlu olurum olmasada vakti var derim... hemen rüya tabirlerine baktım ve buzağı erkekse erkek evlat kızsa kız evlat yazıyor :) cinseyetini bilmiyorum tabi...
hepimiz için inşallah en hayırlı vakitte en hayırlı, sağlıklı evlatlarımız olur.. bazen düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum belki de yedim bilmiyorum.. ama ona olan hasretim beni öldürüyor başka çocuğumda olsa onun kadar sevmeyecem sanki... oğlumdan ötesi yok ölümden korkardım şimdi ölümü bekliyorum oğluma kavuşmak için.. beni görüyor mu beni seviyor mu ne zaman rüzgar esse deli deli oğlum geldi diyorum cenazesinde ağaçlar yere değiyordu neredeyse öyle rüzgar vardı... neyse ya bunalım olmasın artık hep güzel haber bekliyorummmm inşallahhhh
amin canım amin çok mübarek bir ay olsa çok mutlu olurum olmasada vakti var derim... hemen rüya tabirlerine baktım ve buzağı erkekse erkek evlat kızsa kız evlat yazıyor :) cinseyetini bilmiyorum tabi...
hepimiz için inşallah en hayırlı vakitte en hayırlı, sağlıklı evlatlarımız olur.. bazen düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum belki de yedim bilmiyorum.. ama ona olan hasretim beni öldürüyor başka çocuğumda olsa onun kadar sevmeyecem sanki... oğlumdan ötesi yok ölümden korkardım şimdi ölümü bekliyorum oğluma kavuşmak için.. beni görüyor mu beni seviyor mu ne zaman rüzgar esse deli deli oğlum geldi diyorum cenazesinde ağaçlar yere değiyordu neredeyse öyle rüzgar vardı... neyse ya bunalım olmasın artık hep güzel haber bekliyorummmm inşallahhhh
aynen canım ya bunları bende düşünüyorum ya bunuda onun kadar sevecekmiyim diye düşünüyorum.zaten hayattayken bi akşam aldım yatağa yanıma öpüp seviyordum ve eşime dedimki bi çocuğumuz daha olsa bukadar sevmem gibi geliyor bana severmiyim acaba dedim.oda seversin tabi oda senin çocuğun sonuçta buda demişti.sanki ozaman malum olmuş doğamıycakmışım işte sevmeye:2fff çok kötü oldum yine.
bu hepimizde olan bir sorun tatlım.bende onun gibi severmiyim diyorum?
hamileliğimiz bile farklı sonucta.onlar kadar umutla beklemiyoruz.hayaller kurmuyoruz.
doguncada kızıma haksızlık edermiyim düşüncesi yer alacaktır.
ama onlarla inş cennette kavusucaz.
6 mayista olmustum yani 2 ay bitti
bende 26 nısanda oldum yakın sayılırız cnm. erken değilmi 2 ay sonra tekrar gebelik. doktor olsa da bısey olmaz demişya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?