Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evet ayşenazım ya çooook sıkılıyorum evde biyerede çıktığım yok çok vakit geçiriyorum nette kaktüsü bende duydum radyasyonu alıyomuş birer tane alalım en iyisii.

al benden de o kadar. ole sıkıldım kı bende. almanyada yanlızım. artık gun sayıorum donmek ıcın. ama artık kemıge geldı galıba ya
rabbım bilir. ama nette yapcak bısıde kalmadı. bakamdıgım okumadıgım yer kalmadı. artık bosluktan olumlu olumsuz herseyı okutup karıstırdıgım icin esim kızıo. bende artık bos olsamda az gırmeye calısıorum. canım isterse dıkıs dıkıorumm ole oyalanmaya calısıorum.

Öyle güzel yazmışdın ki Allah kabul etsin.bende gecen sene ramazanda hamile kalmıştım Rabbim iyişallah bu yılda aynı zamanda nasip eder iyişallah baska acı göstermez bize

aynen tansiyon sorunum var.2 gündür 8-4 tansiyon.
zaten bu hamileliğim cok zor geciyor.
dediğin gibi ramazanın orucsuz pek tadı yok ama mecburuz. :18:
birde coraspini bırakmamam gerekiyor.

ne kadar olmustu sizin sezaryen olalı?

6 mayista olmustum yani 2 ay bitti

ya dikişleri çok dert etmeyin önemli olan rahmin toparlanması, bünyenin toparlanması ve psikoloji o yüzden 6 ay diyorlar ben o kadar okdum ki bu sezeryan olaylarını şimdiye kadar dikişi açılmış patlamış kimseyi okumadım hemde yıllar öncesinden var yani sadece bir yakınımız var o 6 ay sonra mı ne kalmış meğer dikişleri içten çürümüş ikizbebeklere gebe kalmış ve amniyon sıvısı bir artıp 9 aylık gibi olmuş bir azalmış karnını küçücük kalmış mecburen 6 aylık civari gebelik sonlandırılmış sadece kötü haber aldığım budur yani....

ama bence en önemlisi bünye vitamin kan hapı folik asit bunları tam depola cnm.. psikolojimizde bence anca yeni bir bebişle düzelirr

ramazanımız mübarek olsu rabbims eneyede nasip etsin inşş.
bende oruç tutmuyorum dayanabilirmiyim bilmiyorum
bebeğe zararı olur diye korkuyorum işin aslı birde ben akşam 22 ye kadar
çalışıyorum işyerinde iftarı burda açıyoruz dışardan pide tür bişeyler
söylüyoruz o yüzden bu senede tutamayacağım
inşş seneye artık bebeğimide kucağıma almış olurum o zaman artık
rabbim dualarımız kabul eylesin hepimize yardım etsin bebeişeri sağ salim kucağımıza alalım onlara sağlıklı hayırlı ve uzun ömürler versin inşşş

arkadaşlar sizden bi ricam var teweter hesabı olan varsa aranızda eşimi bebeğimin mezarını yapmaya razı etmek için.nihat hocaya ülaşmanın en kolay yolü o oda bende yok.nihatipoğlu sayfasından sormak istediğimi kendi adınıza yazarsanız çook sevinicem .aklıma siz geldiniz.çarem kalmadı gibi bişey.sorümü ben yazayım kopyala yapıştır yaparsınız

selamün aleyküm hocam benim bi sorum olacaktı ben bebeğimin dünyaya gelmesine 2 gün kala 9 aylık hamileyken bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim ve ölü doğum yaptım.bebeğimi eşim köye götürdü orda defnettiler ama hoca isim konmaz demiş isim koymamışlar.ama çevremde aynı durumu yaşayanlar hep konur dediler.mezarını yaptırtmak istiyoruz 1 sene oldu.zaten istediğimiz bi isimde vardı didehan dı.içimiz rahat etsin isim konusunda diye mezar taşına yazdırmak istiyoruz uygun olurmu yada böyle bişey gerekmez mi.bunu öğrenmek istiyorum.cevabınız için şimdiden teşekkürler.

aminn aminn...
ne olursa olsun eğer anne bebeği için korkuyorsa oruç tutmaz ben öyle biliyorum zaten.. ee bu konuda bizler korkmayacakta kim korkacak :) kış olsa ne ara geçti belli olmuyordu ama şimdi 16 saat....

bu mübarek rmazanda hayırlı bir evladım olucak sanki çok güzel rüya gördümmm... oğluma hamileyken haberim yokken rüyamda yunus balığı doğurup bebeğini kucağıma atmıştı... bu seferde buzağı gördüm :) bu mübarek ay için içimi bir umut kapladıı

benim hesabım yok hiç anlamıyorum o işlerden ya müftülükte sorulara cevap veriyor müftülüğe de sorabilirsin..

Evet canim bende kimseyi duymadim dikisleri patlamis diye.bi kac kisi duydum bebegi olduktan sonra hemen hamile kalmis senesinde ikinci bebegi olmus.6 ay degil 5 sene de gecse rabbim kucagimiza bebek vermeden duzelemeyiz ama yinede daha cok yeni oldugunu dusunuyorum ama nasip tabi allah elbet uygun zamanda verir.bende folik asite ve kan hapina basladim artik bakalim..

Lavinyacım tamemen katılıyorum benim doktorumda 3-4ayda kazayla hamıle kalan hastamda oldu dedi ama tani bu anneler sütte verdiği için riskli tabi dedi hem dikişler pek iyileşmemiş hem vücut vitamin açısından eksik sıkıntılı olabilir ama senin durumun böyle değil dedi
Bir yandan saglıklı beslenip vücudu kuvvetlendirmek diğer yandanda psikolojik olarak hazır olmak lazım
Hem geçmişi biraz sineye cekmek hemde korku telaşları biraz bastırmak lazım yoksa hamıle kalmak bile strese baglı nasıl olcak

canım inş umudun habercisidir.Rabbim saglıklısını ve uzun ömürlüsünü hayırlısıyla verir.

canım inş umudun habercisidir.Rabbim saglıklısını ve uzun ömürlüsünü hayırlısıyla verir.

amin canım amin çok mübarek bir ay olsa çok mutlu olurum olmasada vakti var derim... hemen rüya tabirlerine baktım ve buzağı erkekse erkek evlat kızsa kız evlat yazıyor :) cinseyetini bilmiyorum tabi...

hepimiz için inşallah en hayırlı vakitte en hayırlı, sağlıklı evlatlarımız olur.. bazen düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum belki de yedim bilmiyorum.. ama ona olan hasretim beni öldürüyor başka çocuğumda olsa onun kadar sevmeyecem sanki... oğlumdan ötesi yok ölümden korkardım şimdi ölümü bekliyorum oğluma kavuşmak için.. beni görüyor mu beni seviyor mu ne zaman rüzgar esse deli deli oğlum geldi diyorum cenazesinde ağaçlar yere değiyordu neredeyse öyle rüzgar vardı... neyse ya bunalım olmasın artık hep güzel haber bekliyorummmm inşallahhhh

aynen canım ya bunları bende düşünüyorum ya bunuda onun kadar sevecekmiyim diye düşünüyorum.zaten hayattayken bi akşam aldım yatağa yanıma öpüp seviyordum ve eşime dedimki bi çocuğumuz daha olsa bukadar sevmem gibi geliyor bana severmiyim acaba dedim.oda seversin tabi oda senin çocuğun sonuçta buda demişti.sanki ozaman malum olmuş doğamıycakmışım işte sevmeye:2fff çok kötü oldum yine.

bu hepimizde olan bir sorun tatlım.bende onun gibi severmiyim diyorum?
hamileliğimiz bile farklı sonucta.onlar kadar umutla beklemiyoruz.hayaller kurmuyoruz.
doguncada kızıma haksızlık edermiyim düşüncesi yer alacaktır.
ama onlarla inş cennette kavusucaz.

amin inşallah cennette kavuşacaz....

o bambaşka onunla geçen 9 ayım sonra yaşadığı 10 gün bütün ömrüme bedel

bende 26 nısanda oldum yakın sayılırız cnm. erken değilmi 2 ay sonra tekrar gebelik. doktor olsa da bısey olmaz demişya

Bilmiyorumki canim.rahim iyi, dikislerin erimis.kalsan da cok buyuk bi sikinti olmaz dedi.baska bi doktor da 5-6 ay bekle dedi.tabi ben yinede biraz daha beklemek istiyorum.bende bilmiyorum hangisi dogru

Kızlar merhaba. Ramazan'ınız mübarek olsun...
Bugün Dr a gittim. Plasenta yukarı yerleşmiş, previa olma olasılığın %0 dedi.
Sinirlerim boşaldı sabahtan beri anlıyorum. Çok mutluyum.
Meğer bu rahatsızlığı tekrar yaşama düşüncesi beni yemiş bitirmiş.

Tabi İnşallah doktor üzülmeyeyim diye değil de gerçek olduğu için böyle söylemiştir.

Radyasyonu sormuşsunuz. Netteki radyasyon kesen battaniye, iç çamaşırı pahalı geldiği için Ben kayınvalideme iki kumaş arasına 5 kat alüminyum folyo serdirip battaniye gibi diktirdim. Tel ve net kullanırken bacaklarıma ve karnıma onu sereceğim. Kaktüsün çok işe yarayacağını düşünmüyorum.

İnayım bir dahaki aya olsun inşallah. Mübarek ayda mübarek bir evlat gelsin sana inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…