Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet arkadaslar bundan 7 ay önce dünyaya cok ama cok tatli bi bebek geldi ve maalesef annesinin ve babasinin koynunda duramadan ellerinin arasindan ucup gitti.. Bir daha asla anne baba olamayiz diye düsünürken....... Ellerim cekine cekine yazsada evet galiba tekrar anne ve baba olmaya ilk adimimizi attik.. Hamileyim arkadaslar... Hen hüzün hem sevinc var karma karisik bakalim pazartesi dr da randevum var keseyi görebiliriz insallah.. Allah tüm isteyenlere en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin.. Sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin güzel allahim..

Arkadasım çok çok sevindim bunca kötü dönemden sonra umarım artık yüzün hep güler .Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder Uzun ömürler olsun

hayırlı uğurlu olsunnnn canımmmm.... sen çok umutsuzdun bak rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz... ama artık hamilesinn ve mutlu olma zamanı çok çok sevindim ne güzel yaa ne güzellll
maşşalllahhh ramazanın bereketi üstümüze olsun bu ay inşallah şuan korunmayan ve hamile olmayan ben varım galiba ne güzel listemiz vardı o da yok şimdi

Canlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.

Arkadasım çok çok sevindim bunca kötü dönemden sonra umarım artık yüzün hep güler .Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder Uzun ömürler olsun

hadi gözün aydın cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler versin inşallah.bu acıları birdaja yaşatmasın.

Canım gözün Aydın. Bak hiç üzüldüğüne değmedi, bebeğin çabucak geliverdi. Allahım tamamına erdirsin seninkiye birlikte hepimizinkini inşallah..
Canlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.
Aysenazım ben onun su olduğuna bile inanmak istemiyorum canım.
İnşallah şu mübarek günlerin hürmetine durumun düzelir ve sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.

ayyy cnm yaa ne dicem bilemiyorm valla yaa çoook sevindim.rabbim sağ salim kücagına alıp büyütmeyi nasip etsin.

Tebrik ediyorum rabbbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin umarım herşey bu defa gönlünce olur.

canım benim çok sevindim umarım hamişliğin boyunca hiç sıkıntıyla karşılaşmazsın rabbim herdaim yardımcın olur inş.

cok cok tesekkür ederim canlarim.. insallah bu sefer hersey güzel gidecek ben inaniyorum.. melek ogluslarimiz prenseslerimiz kardeslerini koruyacaklarini..
sadece biraz endiseleniyorum korkuyorum heran adetim gelecek gibi bi his.. her an bisey olacak gibi bi stres bi korku var tam olarak sevinemiyorum suan.. daha dogrusu inanamiyorum hemen ilk denemede hemen oldu diye.. :S ayrica bir sürü his daha var anlatamadigim ..

aysenazim lütfen bizi bilgilendir!! galiba suan hastanedesin ? allahim yardimciniz olsun su mübarek günde dualarimiz seninle hersey güzel olacak insallah... ciddi birsey degildir

Son düzenleme:

Ayşenazz
rüyamda gördüm seni
hiçbirşey olmadı ben yanlış anlamışım bebeğim iyi diye msj atıyordun,
ben de deli kız korkuttun bizi diye cevap veriyordum,
inşallah rüyam doğru çıkacak, senden güzel haberler alıp rahatlayacağız,
Lütfen habersiz bırakma bizi,
Dualarımız seninle canımm...

Tebrikler arkadaşım, vakti zamanında sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah,
Seninle aynı zamanlarda doğum yapmıştık öyle hatırlıyorum, ben de bu ay denedim ilk defa, olmadı ama,
Rabbim hayırlı zamanda versin ne diyelim...
Artık kendini kötü hissetmek, olumsuz düşünmek yok, içinde bir mucize var artık, en önce onu düşün canım.

emirberkem tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

????????????
benim hamileliğimin 4. ayından itibaren dr suyun her an gelgbilir, sınırda vs. demişti. ben her lavaboya gittiğimde iç çamaşırıma bakardm vs. damla gördüm. böle bikaç gün devam edince dr ye gittim. azalma yok dedi. ama damla vardı, emindim. benim psikoloji berbat tabi. doğum oldu. 4-5 ay sonra yine damla gördüm iç çamaşırımda. yani kaçırma ihtimalimde yok ama ...olabiliyor demek ki...

ayşenazzdan haber bekliyorumm.. okudum nette antibiyotik falan ilaçlar var durduruyorlarmış inşallah bir sıkıntı yoktur...

canım benim çok sevindim umarım hamişliğin boyunca hiç sıkıntıyla karşılaşmazsın rabbim herdaim yardımcın olur inş.
Âmin canım. İnşallah hiçbirimiz hiçbir sıkıntı yaşamayız canım...
dr nie üzülmeyesin die sölesin. olur mu öyle. sağlıklı büyüyecek inşallah...
İnşallah canım. Ennn kısa sürede bebeğinin seninle olması dileğiyle cerenciğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…