Evet arkadaslar bundan 7 ay önce dünyaya cok ama cok tatli bi bebek geldi ve maalesef annesinin ve babasinin koynunda duramadan ellerinin arasindan ucup gitti.. Bir daha asla anne baba olamayiz diye düsünürken....... Ellerim cekine cekine yazsada evet galiba tekrar anne ve baba olmaya ilk adimimizi attik.. Hamileyim arkadaslar... Hen hüzün hem sevinc var karma karisik bakalim pazartesi dr da randevum var keseyi görebiliriz insallah.. Allah tüm isteyenlere en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin.. Sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin güzel allahim..
Evet arkadaslar bundan 7 ay önce dünyaya cok ama cok tatli bi bebek geldi ve maalesef annesinin ve babasinin koynunda duramadan ellerinin arasindan ucup gitti.. Bir daha asla anne baba olamayiz diye düsünürken....... Ellerim cekine cekine yazsada evet galiba tekrar anne ve baba olmaya ilk adimimizi attik.. Hamileyim arkadaslar... Hen hüzün hem sevinc var karma karisik bakalim pazartesi dr da randevum var keseyi görebiliriz insallah.. Allah tüm isteyenlere en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin.. Sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin güzel allahim..
Arkadasım çok çok sevindim bunca kötü dönemden sonra umarım artık yüzün hep güler .Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder Uzun ömürler olsun
Canlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.
Canım gözün Aydın. Bak hiç üzüldüğüne değmedi, bebeğin çabucak geliverdi. Allahım tamamına erdirsin seninkiye birlikte hepimizinkini inşallah..Evet arkadaslar bundan 7 ay önce dünyaya cok ama cok tatli bi bebek geldi ve maalesef annesinin ve babasinin koynunda duramadan ellerinin arasindan ucup gitti.. Bir daha asla anne baba olamayiz diye düsünürken....... Ellerim cekine cekine yazsada evet galiba tekrar anne ve baba olmaya ilk adimimizi attik.. Hamileyim arkadaslar... Hen hüzün hem sevinc var karma karisik bakalim pazartesi dr da randevum var keseyi görebiliriz insallah.. Allah tüm isteyenlere en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin.. Sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin güzel allahim..
Aysenazım ben onun su olduğuna bile inanmak istemiyorum canım.Canlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.
Canlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.
ayyy cnm yaa ne dicem bilemiyorm valla yaa çoook sevindim.rabbim sağ salim kücagına alıp büyütmeyi nasip etsin.Evet arkadaslar bundan 7 ay önce dünyaya cok ama cok tatli bi bebek geldi ve maalesef annesinin ve babasinin koynunda duramadan ellerinin arasindan ucup gitti.. Bir daha asla anne baba olamayiz diye düsünürken....... Ellerim cekine cekine yazsada evet galiba tekrar anne ve baba olmaya ilk adimimizi attik.. Hamileyim arkadaslar... Hen hüzün hem sevinc var karma karisik bakalim pazartesi dr da randevum var keseyi görebiliriz insallah.. Allah tüm isteyenlere en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin.. Sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin güzel allahim..
cnm nasıl sym geliyo yaa bü kadarken sü geliyomymş baska bişeydir cnm yaa üzme kendini rabbim bilir herşeyi ayy ne yazcamı bilemedimCanlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.
Kızlar merhaba. Ramazan'ınız mübarek olsun...
Bugün Dr a gittim. Plasenta yukarı yerleşmiş, previa olma olasılığın %0 dedi.
Sinirlerim boşaldı sabahtan beri anlıyorum. Çok mutluyum.
Meğer bu rahatsızlığı tekrar yaşama düşüncesi beni yemiş bitirmiş.
Tabi İnşallah doktor üzülmeyeyim diye değil de gerçek olduğu için böyle söylemiştir.
Radyasyonu sormuşsunuz. Netteki radyasyon kesen battaniye, iç çamaşırı pahalı geldiği için Ben kayınvalideme iki kumaş arasına 5 kat alüminyum folyo serdirip battaniye gibi diktirdim. Tel ve net kullanırken bacaklarıma ve karnıma onu sereceğim. Kaktüsün çok işe yarayacağını düşünmüyorum.
İnayım bir dahaki aya olsun inşallah. Mübarek ayda mübarek bir evlat gelsin sana inşallah....
cok cok tesekkür ederim canlarim.. insallah bu sefer hersey güzel gidecek ben inaniyorum.. melek ogluslarimiz prenseslerimiz kardeslerini koruyacaklarini..
sadece biraz endiseleniyorum korkuyorum heran adetim gelecek gibi bi his.. her an bisey olacak gibi bi stres bi korku var tam olarak sevinemiyorum suan.. daha dogrusu inanamiyorum hemen ilk denemede hemen oldu diye.. :S ayrica bir sürü his daha var anlatamadigim ..
aysenazim lütfen bizi bilgilendir!! galiba suan hastanedesin ? allahim yardimciniz olsun su mübarek günde dualarimiz seninle hersey güzel olacak insallah... ciddi birsey degildir
Kızlar merhaba. Ramazan'ınız mübarek olsun...
Bugün Dr a gittim. Plasenta yukarı yerleşmiş, previa olma olasılığın %0 dedi.
Sinirlerim boşaldı sabahtan beri anlıyorum. Çok mutluyum.
Meğer bu rahatsızlığı tekrar yaşama düşüncesi beni yemiş bitirmiş.
Tabi İnşallah doktor üzülmeyeyim diye değil de gerçek olduğu için böyle söylemiştir.
dr nie üzülmeyesin die sölesin. olur mu öyle. sağlıklı büyüyecek inşallah...
Âmin canım. İnşallah hiçbirimiz hiçbir sıkıntı yaşamayız canım...canım benim çok sevindim umarım hamişliğin boyunca hiç sıkıntıyla karşılaşmazsın rabbim herdaim yardımcın olur inş.
İnşallah canım. Ennn kısa sürede bebeğinin seninle olması dileğiyle cerenciğim...dr nie üzülmeyesin die sölesin. olur mu öyle. sağlıklı büyüyecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?