Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Emirberkemmmmmm
çok sevindim canım rabbim seni ve bebeişi korusun inşş
bu mübarek aylar hürmetine bu defa sağ salim nasip etsin burdaki bütün
hamişlere...

Ayşenazımmmm
rabbim yardımcın olsun inş güzel haberler verirsin bizlere

canımmm gozun aydınnn
ramazann ne gusel gelmısss. masallah . rabbım tamamına erdısrsınnnn ıns. cok sewındım. aramıza katılmana.
sımdılık ne kadarlık bılmıorum ama eger daha bıkac haftalık 5. haftayı asmadıysa hemen keseyı gorcem die dusunme. sonra moralını bozma. eger daha yenı test yapıp ogrendoysen hemen kese gorunmez aklınının kenarında tut emi...

cok sewındımmm gercektenn. rabbım hepımızı evlatlarımza kavustursunnn

yawrummm ya kıyamammm... cok swıwndımm mesajına. masallah. ıns hıc bır sorun yasamadan ererız mutlu sona.
gercekten rahatlamıssındır. ne olursa olsun ınsanın bole seylere, haberlere ıhtıyacı oluyor... rabbım daım etsın ıns hepımızın gusel gusel hamılelıgını bebeklerımızle sonlandırsın..

ya ben ruya formedım ama mesajı okuyunca benımde kalbıme aynısı dustu...
yani aysenazımm yanlıs anlamıstır belkı. suyu degıldır o dedım hemen. ıns oledır...

canım cok saol evet rüyan dogru cıktı.
arkadaslar canlar hepiniz hakkınızı helal edin ama
birsey olunca ilk burası aklıma geliyor.sizler aklıma geliyorsunuz.
suyum normalmiş.enfeksiyon varmıs idrar yollarında.
cok korktum.ablamın basına gelmişti bu su gelme olayı.
bendede aynı durummu oluyor dedim bir an.
cok şükür bebegim gayet iyiymiş.12 haftalık olmusuz.
Allahım hepimizi korusun inş.

canımmmmmmmm cok cok sevindim
konustugumuz gibi verdin haberini.Rabbim tamamına erdirsin inş.
Yüzünü yüzümüzü güldürsün bu defa inş.
bir daha aynı acıyı göstermesin bu mübarek ayın hürmetine.

Ohh cok sukur.hepimiz korktuk valla.bisey olmicak insallah bebislerinize.rabbim bu sefer nasip edecek insallah.sizler bizede dua edin ki hayirlisiyla bizde hamile kalalim ve kucaklarimiz dolsun.dikkat et kendine canim

Ohh cok sukur.hepimiz korktuk valla.bisey olmicak insallah bebislerinize.rabbim bu sefer nasip edecek insallah.sizler bizede dua edin ki hayirlisiyla bizde hamile kalalim ve kucaklarimiz dolsun.dikkat et kendine canim

Allah razı olsun canım.her daim dualarımdasınız.

Çok şükür,
vallahi korkuttun hepimizi
Sakın hemen en kötüyü düşünme canım benim ama tedbiri de elden bırakma
Ben iyi olduğunuzu biliyordum ama merakla bekliyordum haberini
Çok sevindim maaşallah, rabbim nazardan korusun...

girip çıkıp senden haber bekledimmm çok şükürrrr canım of ya
niye en kötüsünü düşünüyoruzki komşunun torunu da hamile 7 aylık suyu gelmiş biraz doktora bile gitmemiş.. aklına gelmiyorki bir aksilik anneme dedim ben olsam kıyametleri koparırım herhalde....

öyle böyle bitecek inşallah karnını okşa ya şafi çek bol bol :)

Cok sagolun kızlar ya haklısınız ama melek anneleri olarak paniğiz en ufak seyde.
eşimde aksam kızıyor bana hemen panik oluyorsun biraz sakin ol diyor.
kolay değil.hiç kolay değil.ister istemez panik oluyorum.
çünkü bu bebegimde riskli hamilelik konumunda.protein kacagımız devam ediyor ne yazıkki.

Amiiiin canım, inşallah sağsağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza. Rahatlamak ne kelime. Sanki normal gebeymişim gibi hissediyorum kendimi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
Âmin, inşallah canım.
Madem böyle bir endişen var o zaman şöyle yap bak: Vücut sıvılarıyla amniyon sıvısını ayırt eden pedlervarmış. Turnusol kağıdı gibi düşün. Hastanelerde Bulunuyormuş. Bir yerde okumuştum.
Bende de aynı korku olduğundan 23 ündeki randevuda Dr uma adını sorup alacağım. İstersen araştır satılıyorsa sen de al. En azından anında öğrenirsin suyunun gelip gelmediğini de için rahatlar.
Geçmiş olsun bakalım..

cnm cok sevindim ağlak sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:)))))))))))))

neyse cok sukur kı emırberkemın haberıne agız taduylan sewınwcez. aysenazdan korktuk ama cok sukur ii haberı geldı.
rabbım hıc bırımıze yasatmasın ıns korkular ble..saglıcakla alalım evlatlarımızıı

Maşallah bu ne guzel bı haber, Rabbim uc aylarda yuzlerımıze guldu cok sukur. Canım Rabbim tamamına erdırsın ınsallahh

Canımm,gecmıs olsun suyun geldı sanmıssın cook sukur oyle degılmıs Rabbim hepımıze sorunsuz bı 9ay ve sonrası nasıb etsın ınsallahhh.

oh cnm yaa iyi hadi iyimiş bebşinde sende.rabbim kadir dir herşeye.sen bizi boşver herkesi boşver biz bi telaşlanır bi rahatlarız sen iyi ol yeterki.eşlerimiz sakin ol demeyi biliyolar tamam haklılar ama olmüyo işte.biz anneyiz.eee bü arada iyice azaldı hamiş olmayan melek anneleri başta ben heralde pek kalmadı.ee ramazanın hürmetine bizde veririz hayırlısıyla beli güzel haberler nasip

senle ben mi kaldık ya bu mübarek ramazanda kalırız belki ne dersin :) adetin ne zaman ?

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla gelsin inşallah kucağına alınca geçmiş acılarını unuttursun inşallah

kuzum demedimmi sana ben çok sevindim kafan rahatlamıştır inşallah biraz :))))

çok sevindim bol su iç enfeksiyona ii gelir dikkat et akıntın falan olursa söyle doktora

sorunsuz geçecek günler inşallah hepiniz içinnnn

bisürü hamiş oldu voltran oluşturun bizlere de dua edin benden başka eski kalmadı galiba dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…