Canlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.
Evet arkadaslar bundan 7 ay önce dünyaya cok ama cok tatli bi bebek geldi ve maalesef annesinin ve babasinin koynunda duramadan ellerinin arasindan ucup gitti.. Bir daha asla anne baba olamayiz diye düsünürken....... Ellerim cekine cekine yazsada evet galiba tekrar anne ve baba olmaya ilk adimimizi attik.. Hamileyim arkadaslar... Hen hüzün hem sevinc var karma karisik bakalim pazartesi dr da randevum var keseyi görebiliriz insallah.. Allah tüm isteyenlere en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin.. Sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin güzel allahim..
Kızlar merhaba. Ramazan'ınız mübarek olsun...
Bugün Dr a gittim. Plasenta yukarı yerleşmiş, previa olma olasılığın %0 dedi.
Sinirlerim boşaldı sabahtan beri anlıyorum. Çok mutluyum.
Meğer bu rahatsızlığı tekrar yaşama düşüncesi beni yemiş bitirmiş.
Tabi İnşallah doktor üzülmeyeyim diye değil de gerçek olduğu için böyle söylemiştir.
Radyasyonu sormuşsunuz. Netteki radyasyon kesen battaniye, iç çamaşırı pahalı geldiği için Ben kayınvalideme iki kumaş arasına 5 kat alüminyum folyo serdirip battaniye gibi diktirdim. Tel ve net kullanırken bacaklarıma ve karnıma onu sereceğim. Kaktüsün çok işe yarayacağını düşünmüyorum.
İnayım bir dahaki aya olsun inşallah. Mübarek ayda mübarek bir evlat gelsin sana inşallah....
Ayşenazz
rüyamda gördüm seni
hiçbirşey olmadı ben yanlış anlamışım bebeğim iyi diye msj atıyordun,
ben de deli kız korkuttun bizi diye cevap veriyordum,
inşallah rüyam doğru çıkacak, senden güzel haberler alıp rahatlayacağız,
Lütfen habersiz bırakma bizi,
Dualarımız seninle canımm...
Ayşenazz
rüyamda gördüm seni
hiçbirşey olmadı ben yanlış anlamışım bebeğim iyi diye msj atıyordun,
ben de deli kız korkuttun bizi diye cevap veriyordum,
inşallah rüyam doğru çıkacak, senden güzel haberler alıp rahatlayacağız,
Lütfen habersiz bırakma bizi,
Dualarımız seninle canımm...
canım cok saol evet rüyan dogru cıktı.
arkadaslar canlar hepiniz hakkınızı helal edin ama
birsey olunca ilk burası aklıma geliyor.sizler aklıma geliyorsunuz.
suyum normalmiş.enfeksiyon varmıs idrar yollarında.
cok korktum.ablamın basına gelmişti bu su gelme olayı.
bendede aynı durummu oluyor dedim bir an.
cok şükür bebegim gayet iyiymiş.12 haftalık olmusuz.
Allahım hepimizi korusun inş.
Ohh cok sukur.hepimiz korktuk valla.bisey olmicak insallah bebislerinize.rabbim bu sefer nasip edecek insallah.sizler bizede dua edin ki hayirlisiyla bizde hamile kalalim ve kucaklarimiz dolsun.dikkat et kendine canim
Çok şükür,
vallahi korkuttun hepimizi
Sakın hemen en kötüyü düşünme canım benim ama tedbiri de elden bırakma
Ben iyi olduğunuzu biliyordum ama merakla bekliyordum haberini
Çok sevindim maaşallah, rabbim nazardan korusun...
girip çıkıp senden haber bekledimmm çok şükürrrr canım of ya
niye en kötüsünü düşünüyoruzki komşunun torunu da hamile 7 aylık suyu gelmiş biraz doktora bile gitmemiş.. aklına gelmiyorki bir aksilik anneme dedim ben olsam kıyametleri koparırım herhalde....
öyle böyle bitecek inşallah karnını okşa ya şafi çek bol bol :)
Amiiiin canım, inşallah sağsağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza. Rahatlamak ne kelime. Sanki normal gebeymişim gibi hissediyorum kendimi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah....yawrummm ya kıyamammm... cok swıwndımm mesajına. masallah. ıns hıc bır sorun yasamadan ererız mutlu sona.
gercekten rahatlamıssındır. ne olursa olsun ınsanın bole seylere, haberlere ıhtıyacı oluyor... rabbım daım etsın ıns hepımızın gusel gusel hamılelıgını bebeklerımızle sonlandırsın..
Âmin, inşallah canım.canım cok saol evet rüyan dogru cıktı.
Evet arkadaslar bundan 7 ay önce dünyaya cok ama cok tatli bi bebek geldi ve maalesef annesinin ve babasinin koynunda duramadan ellerinin arasindan ucup gitti.. Bir daha asla anne baba olamayiz diye düsünürken....... Ellerim cekine cekine yazsada evet galiba tekrar anne ve baba olmaya ilk adimimizi attik.. Hamileyim arkadaslar... Hen hüzün hem sevinc var karma karisik bakalim pazartesi dr da randevum var keseyi görebiliriz insallah.. Allah tüm isteyenlere en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin.. Sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin güzel allahim..
Cok sagolun kızlar ya haklısınız ama melek anneleri olarak paniğiz en ufak seyde.
eşimde aksam kızıyor bana hemen panik oluyorsun biraz sakin ol diyor.
kolay değil.hiç kolay değil.ister istemez panik oluyorum.
çünkü bu bebegimde riskli hamilelik konumunda.protein kacagımız devam ediyor ne yazıkki.
oh cnm yaa iyi hadi iyimiş bebşinde sende.rabbim kadir dir herşeye.sen bizi boşver herkesi boşver biz bi telaşlanır bi rahatlarız sen iyi ol yeterki.eşlerimiz sakin ol demeyi biliyolar tamam haklılar ama olmüyo işte.biz anneyiz.eee bü arada iyice azaldı hamiş olmayan melek anneleri başta ben heralde pek kalmadı.ee ramazanın hürmetine bizde veririz hayırlısıyla beli güzel haberler nasipCok sagolun kızlar ya haklısınız ama melek anneleri olarak paniğiz en ufak seyde.
eşimde aksam kızıyor bana hemen panik oluyorsun biraz sakin ol diyor.
kolay değil.hiç kolay değil.ister istemez panik oluyorum.
çünkü bu bebegimde riskli hamilelik konumunda.protein kacagımız devam ediyor ne yazıkki.
oh cnm yaa iyi hadi iyimiş bebşinde sende.rabbim kadir dir herşeye.sen bizi boşver herkesi boşver biz bi telaşlanır bi rahatlarız sen iyi ol yeterki.eşlerimiz sakin ol demeyi biliyolar tamam haklılar ama olmüyo işte.biz anneyiz.eee bü arada iyice azaldı hamiş olmayan melek anneleri başta ben heralde pek kalmadı.ee ramazanın hürmetine bizde veririz hayırlısıyla beli güzel haberler nasip
Kızlar merhaba. Ramazan'ınız mübarek olsun...
Bugün Dr a gittim. Plasenta yukarı yerleşmiş, previa olma olasılığın %0 dedi.
Sinirlerim boşaldı sabahtan beri anlıyorum. Çok mutluyum.
Meğer bu rahatsızlığı tekrar yaşama düşüncesi beni yemiş bitirmiş.
Tabi İnşallah doktor üzülmeyeyim diye değil de gerçek olduğu için böyle söylemiştir.
İnayım bir dahaki aya olsun inşallah. Mübarek ayda mübarek bir evlat gelsin sana inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?