canım cok saol evet rüyan dogru cıktı.
arkadaslar canlar hepiniz hakkınızı helal edin ama
birsey olunca ilk burası aklıma geliyor.sizler aklıma geliyorsunuz.
suyum normalmiş.enfeksiyon varmıs idrar yollarında.
cok korktum.ablamın basına gelmişti bu su gelme olayı.
bendede aynı durummu oluyor dedim bir an.
cok şükür bebegim gayet iyiymiş.12 haftalık olmusuz.
Allahım hepimizi korusun inş.
senle ben mi kaldık ya bu mübarek ramazanda kalırız belki ne dersin :) adetin ne zaman ?
öyle galiba cnm yaa nasip .benim adet ayın sonnda 27 falan bakalım düzesiz gerçi belli olmüyo gelcekmii gelmicekmii
Öncellikle tüm güzel dilekleriniz icin tsk ederim allah razi olsun. Insallah hayirlisiyla sag salim kucaklarimiza almayi nasip eder bu sefer allahim.
Sizlere bi sorum olucakti benim. Bazilariniz beni az bucuk tanidi artik cok pimpirikli korkak endiseli negatif ve olumsuz hatta hep en kötüsünü düsünen biriyim. Maaalesef.. Ve yine daha hic bu habere sevinemeden isyerimde kampanya baslatildi (a101e benzer biryerde calisiyorum) ve insanlar akin akin geliyor. Haftada hergün pazar haric 9 saat günde ayaktayim birde bu strestde.. Agir kaldirmiyorum fakat cok kasilip agrilarim oluyor.. Hep ayakta durup insanlarla ugrasmaktanKorkuyorum acikcasi bisey olabilirmi ya yoksa abartiyomuyum sonucta tek calisan ben degilim!! Sadece gereginden fazla mi ya bisey olursa bu seferde modunami giriyorum??
Ne olurrr bebegim tutunsun annesine birakmasin sadece bi kac hafta daha sonra evdeyim ztn insallah diyorum kendi kendime
bişeycik olmaz kendini çok yorma bilsinler hamile olduğunu .....annem diyor size hamileyken traktör tepesindeydim diye.. ee o çok korunaklı bir yerde aslında unutma.... hepimiz pimpirikliyiz merak etme ben daha hamile kalmadan kafamda ne planlar ne planlarr... ee sadece bi hafta diyorsun doktor dinlenmen lazım derse o başkaaa ama onu da diyim
senle ben mi kaldık ya bu mübarek ramazanda kalırız belki ne dersin :) adetin ne zaman ?
öyle galiba cnm yaa nasip .benim adet ayın sonnda 27 falan bakalım düzesiz gerçi belli olmüyo gelcekmii gelmicekmii
hadi bakalım hayırlısııııı benim 7si daha yeni bittii adetim... bu ayın hayırlısı olsun bakalım in_ay sen ve ben takibime göre sanırım :)
Valla canim bana kalsa ben hemen eve kapaticam kendimi ama iki ay zorunlu calismam gerek. Bir iki hafta daha calisip dr dan rapor alabilirsem iyi hayirlisi artik sadece tüm gün icim icimi yiyor onu bunu yaparken aa acaba biseymi oldu yok sunu yapmasamiydim ya düserse bilmemne allahim yardimcimiz olsun ne diyeyim olucagi varsada yine önüne gecemeyiz.. Sanirim dedigin gibi hepimiz bu düsüncelere sahibiz maalesef
:) eve kapan yat tüm gün aynen bende öyle isterim... ama o kadar da olmasın cnm ya rabbim ol desin neler olmuyor değil mi
Kızlar kanamam geliyor ya bu bebeğimde terkdecek beni
ya çok moralim bozuk ya.
Gece rüyamda eşim bi kağıda beni sevdiğini yazıyor arkasındanda
melek bebeğimizide seviyorum yazıyor melek yazma diyorum
buda melek olmasın artık diye uyandım. Ve şimdi kanamam geliyor biraz
öğleden sonra doktora gideceğim ne olur dua edin bizim için
bunuda kaybetmek istemiyorum artık allahım ya
benım daha 2 buçuk ay oldu sezaryen olalaı 4 ay var kornmayı bırakamama. rabbım nasıp ederde hamıle kalırsam tekrar daha şimdiden strese giriorum .. bısey olur korkusu hep olacak.. ilki gibi rahat olamayacağız, rabbım hesey yolunda gıderken nasıl ki nasıp etmedı bebeklerımızı, bu sefer rısklı gebelik yaşarken nasıp de edebılır..O nelere kadir... buna ınanıp rahat olmalıyız yoksa stresle daha da zorlaşır gebelığımız.. Allah korusun bısey olmayacağı varsa da stres yüzünden olumsuz şeylere yol açılabılr...
ya çok moralim bozuk ya.
Arkadasım ne güzel yazmışsın işte böyle olumlu düşünüp kendimizi motive etmeliyiz ancak böyle iyileşip kendimizi hazırlayacagız yeni hamileliğe Bende benzer seyler yazıyodum hep o dönemde iyişallah sende en kısa sürede iyileşeceksin belkim seninde doktorun daha erken izin verecek iyişallah hepimiz güzel günler göreceğiz
ayşenazım korkuttun herkesi şükürler olsunki bi sorun yokya önemli olanda bu.herşeyden korkuyoruz ama yaşadıklarımız bu hale getirdi bizi her an bişey olcakmış gibi.idrar yolu enfeksiyonunun en iyi ilacı sudur canım bol bol su iç.senle aynı zamanlarda doğurcaz galiba bende 12+4 olmuşum.
Öncellikle tüm güzel dilekleriniz icin tsk ederim allah razi olsun. Insallah hayirlisiyla sag salim kucaklarimiza almayi nasip eder bu sefer allahim.
Sizlere bi sorum olucakti benim. Bazilariniz beni az bucuk tanidi artik cok pimpirikli korkak endiseli negatif ve olumsuz hatta hep en kötüsünü düsünen biriyim. Maaalesef.. Ve yine daha hic bu habere sevinemeden isyerimde kampanya baslatildi (a101e benzer biryerde calisiyorum) ve insanlar akin akin geliyor. Haftada hergün pazar haric 9 saat günde ayaktayim birde bu strestde.. Agir kaldirmiyorum fakat cok kasilip agrilarim oluyor.. Hep ayakta durup insanlarla ugrasmaktanKorkuyorum acikcasi bisey olabilirmi ya yoksa abartiyomuyum sonucta tek calisan ben degilim!! Sadece gereginden fazla mi ya bisey olursa bu seferde modunami giriyorum??
Ne olurrr bebegim tutunsun annesine birakmasin sadece bi kac hafta daha sonra evdeyim ztn insallah diyorum kendi kendime
ya çok moralim bozuk ya.
Evet arkadaslar bundan 7 ay önce dünyaya cok ama cok tatli bi bebek geldi ve maalesef annesinin ve babasinin koynunda duramadan ellerinin arasindan ucup gitti.. Bir daha asla anne baba olamayiz diye düsünürken....... Ellerim cekine cekine yazsada evet galiba tekrar anne ve baba olmaya ilk adimimizi attik.. Hamileyim arkadaslar... Hen hüzün hem sevinc var karma karisik bakalim pazartesi dr da randevum var keseyi görebiliriz insallah.. Allah tüm isteyenlere en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin.. Sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin güzel allahim..
hayırlı uğurlu olsunnnn canımmmm.... sen çok umutsuzdun bak rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz... ama artık hamilesinn ve mutlu olma zamanı çok çok sevindim ne güzel yaa ne güzellll
maşşalllahhh ramazanın bereketi üstümüze olsun bu ay inşallah şuan korunmayan ve hamile olmayan ben varım galiba ne güzel listemiz vardı o da yok şimdi
Canlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.
canım cok saol evet rüyan dogru cıktı.
arkadaslar canlar hepiniz hakkınızı helal edin ama
birsey olunca ilk burası aklıma geliyor.sizler aklıma geliyorsunuz.
suyum normalmiş.enfeksiyon varmıs idrar yollarında.
cok korktum.ablamın basına gelmişti bu su gelme olayı.
bendede aynı durummu oluyor dedim bir an.
cok şükür bebegim gayet iyiymiş.12 haftalık olmusuz.
Allahım hepimizi korusun inş.
ya çok moralim bozuk ya.
allah yardımcın olsn cnm üzülme normal bi kanamadır belki hamilelikte her kanamayı kötüye yormamak lazımmış.hamilelerin yüzde 80 i 9 ay boynca az çok kanama geçirirmiş üzülmeeKızlar kanamam geliyor ya bu bebeğimde terkdecek beni
ya çok moralim bozuk ya.
hadi bakalım hayırlısııııı benim 7si daha yeni bittii adetim... bu ayın hayırlısı olsun bakalım in_ay sen ve ben takibime göre sanırım :)
:) eve kapan yat tüm gün aynen bende öyle isterim... ama o kadar da olmasın cnm ya rabbim ol desin neler olmuyor değil mi
inşallahhh cnm ya ... geçmiy aylar doktora 4 ay bıtınce gıdeceğim... siz bıraktınızkornmayı demi?
Bende varım demeye pek dilim varmıyor Doktor onay verdi ama hazırmıyım bilmiyorum pek . aslında bu ay bizde bıraktık ama pek beklemiyorum açıkcası birde deli gibi 3gün spor yaptım tepine tepine ya nasip işte
Bide kimseye diyemiyom size söyleyeyim çin takvimine göre bu ay ve agustosta erkek bebek görünüyo Allahım diyorum saglıklı sıhatli versin tabide oğlum olsun istiyorum işte yarım kalan hasretim tamamlansın Esimede dedim oğlan doğurana kadar yapıcam çoçuk 2-3 :))
Allahım günah yazmasın başka acı yasatmasında gerisi mühim değil ,gönül işte..
ya çok moralim bozuk ya.
Bende varım demeye pek dilim varmıyor Doktor onay verdi ama hazırmıyım bilmiyorum pek . aslında bu ay bizde bıraktık ama pek beklemiyorum açıkcası birde deli gibi 3gün spor yaptım tepine tepine ya nasip işte
Bide kimseye diyemiyom size söyleyeyim çin takvimine göre bu ay ve agustosta erkek bebek görünüyo Allahım diyorum saglıklı sıhatli versin tabide oğlum olsun istiyorum işte yarım kalan hasretim tamamlansın Esimede dedim oğlan doğurana kadar yapıcam çoçuk 2-3 :))
Allahım günah yazmasın başka acı yasatmasında gerisi mühim değil ,gönül işte..
o zaman
melekannsiyim
yeflim
in_ay
bide benn bu ay müjde verme potansiyeli olanlar :)
bende çin takvimine baktım benimde bu iki ay erkek görünüyor canım yalnız değilsin :) benimde aklımdan erkek geçiyor elbette düşünceler aynı... oğlum geri gelir mi saplantısı var bende biliyorum gelmeyecek ama var işte
ayşenazım gibi güzel haberlerle gel inşallah her adetli gibi kanaması olup normal gebelik geçirenler var.. yerleşme kanaması var ben çokk sıkıntı olucağını sanmıyorum cnm yaa
o zaman
melekannsiyim
yeflim
in_ay
bide benn bu ay müjde verme potansiyeli olanlar :)
bende çin takvimine baktım benimde bu iki ay erkek görünüyor canım yalnız değilsin :) benimde aklımdan erkek geçiyor elbette düşünceler aynı... oğlum geri gelir mi saplantısı var bende biliyorum gelmeyecek ama var işte
inş.cnm yaaaa bu gece rüyamda gördüm buraya kızlar hamileymişim die yazıyodum rüyası bile ne güzeldi :) inş.Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyler bende hep Allahım oğlumu bana geri gönder bu kadar yaşadığımız acılarımızı unutalım hç yaşanmamış hayatıma devam etmek istiyorum bu psikolojiden kurtulmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?