Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ayşenazım korkuttun herkesi şükürler olsunki bi sorun yokya önemli olanda bu.herşeyden korkuyoruz ama yaşadıklarımız bu hale getirdi bizi her an bişey olcakmış gibi.idrar yolu enfeksiyonunun en iyi ilacı sudur canım bol bol su iç.senle aynı zamanlarda doğurcaz galiba bende 12+4 olmuşum.

Öncellikle tüm güzel dilekleriniz icin tsk ederim allah razi olsun. Insallah hayirlisiyla sag salim kucaklarimiza almayi nasip eder bu sefer allahim.
Sizlere bi sorum olucakti benim. Bazilariniz beni az bucuk tanidi artik cok pimpirikli korkak endiseli negatif ve olumsuz hatta hep en kötüsünü düsünen biriyim. Maaalesef.. Ve yine daha hic bu habere sevinemeden isyerimde kampanya baslatildi (a101e benzer biryerde calisiyorum) ve insanlar akin akin geliyor. Haftada hergün pazar haric 9 saat günde ayaktayim birde bu strestde.. Agir kaldirmiyorum fakat cok kasilip agrilarim oluyor.. Hep ayakta durup insanlarla ugrasmaktanKorkuyorum acikcasi bisey olabilirmi ya yoksa abartiyomuyum sonucta tek calisan ben degilim!! Sadece gereginden fazla mi ya bisey olursa bu seferde modunami giriyorum??
Ne olurrr bebegim tutunsun annesine birakmasin sadece bi kac hafta daha sonra evdeyim ztn insallah diyorum kendi kendime

bişeycik olmaz kendini çok yorma bilsinler hamile olduğunu .....annem diyor size hamileyken traktör tepesindeydim diye.. ee o çok korunaklı bir yerde aslında unutma.... hepimiz pimpirikliyiz merak etme ben daha hamile kalmadan kafamda ne planlar ne planlarr... ee sadece bi hafta diyorsun doktor dinlenmen lazım derse o başkaaa ama onu da diyim

Valla canim bana kalsa ben hemen eve kapaticam kendimi ama iki ay zorunlu calismam gerek. Bir iki hafta daha calisip dr dan rapor alabilirsem iyi hayirlisi artik sadece tüm gün icim icimi yiyor onu bunu yaparken aa acaba biseymi oldu yok sunu yapmasamiydim ya düserse bilmemne allahim yardimcimiz olsun ne diyeyim olucagi varsada yine önüne gecemeyiz.. Sanirim dedigin gibi hepimiz bu düsüncelere sahibiz maalesef

benım daha 2 buçuk ay oldu sezaryen olalaı 4 ay var kornmayı bırakamama. rabbım nasıp ederde hamıle kalırsam tekrar daha şimdiden strese giriorum .. bısey olur korkusu hep olacak.. ilki gibi rahat olamayacağız, rabbım hesey yolunda gıderken nasıl ki nasıp etmedı bebeklerımızı, bu sefer rısklı gebelik yaşarken nasıp de edebılır..O nelere kadir... buna ınanıp rahat olmalıyız yoksa stresle daha da zorlaşır gebelığımız.. Allah korusun bısey olmayacağı varsa da stres yüzünden olumsuz şeylere yol açılabılr...

Kızlar kanamam geliyor ya bu bebeğimde terkdecek beni
ya çok moralim bozuk ya.
Gece rüyamda eşim bi kağıda beni sevdiğini yazıyor arkasındanda
melek bebeğimizide seviyorum yazıyor melek yazma diyorum
buda melek olmasın artık diye uyandım. Ve şimdi kanamam geliyor biraz
öğleden sonra doktora gideceğim ne olur dua edin bizim için
bunuda kaybetmek istemiyorum artık allahım ya

canım hemen telas etme. bak hepımız bu gevelıklerımızde yasadık ılk baslarda ufak ufak kanamaları. ıkı,uc kere olmustu bana da bunda. hemen kotuye yorma. normaldır bence. sen yıne doktora gıt ıcını rahatlat.
o an kı korkularını bılıorum ve korkma demek manasız. krkup telas etmenı anlıorum ama. en azından sole dusun ki, bu sefer bu bebegım benı bırakmıycak ıns benımle bırlıkte, bısey olmaycak dıe dusunmeye calıss

Arkadasım ne güzel yazmışsın işte böyle olumlu düşünüp kendimizi motive etmeliyiz ancak böyle iyileşip kendimizi hazırlayacagız yeni hamileliğe Bende benzer seyler yazıyodum hep o dönemde iyişallah sende en kısa sürede iyileşeceksin belkim seninde doktorun daha erken izin verecek iyişallah hepimiz güzel günler göreceğiz

Arkadasım olumlu düşünmeye calış üzme kendini agzına alma bu kadar olumsuz cümleleri aklından geçirme lütfen Allahım binbir şifa versin sana iyişşalah hersey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz

inşallahhh cnm ya ... geçmiy aylar doktora 4 ay bıtınce gıdeceğim... siz bıraktınızkornmayı demi?

sen benden bikaç gün önde gidiyorsun tatlım.biz bugün 12+0 olduk.
inş bir kaç gün aralıklarlada sorunsuz bebişlerimizi alırız kucagımıza hayırlısıyla.

seni anlıyorum canım.ama hamileliğinin gidişatına göre değişir durum.
ben kızımda cok rahattım.bu bebegimde dısarıya dogru düzgün cıkamıyorum.
kasık agrılarım cok fazla.senin nasıl geciyor ona göre bir bak.
tabi kendini yormadan calısmaya devam et.kötü düşünceleri uzak et kendinden.
inş hersey iyi olacak.

bozma moralini canım.sende ben gibi yanılmısım deyip geleceksin doktordan inş.
ben buna inanıyorum.bizler melek annesi olarak pimpirikliyiz.
yerleşme kanamasıdır o.bircok hamilede oluyor.

doktordan geldim.şeker yükleme testide yapıldı.sonuclar verilmedi devlet hastanesi olunca.
kollarım delik deşik oldu.her hafta kan vere vere.agrıda yapıyor artık.
bu arada canlar derinsuyumun sizlere selamı var.bu aralar gene giremiyor.
ama benden haberlerinizi alıyor.emirberkemm senide cok tebrik etti.
tüm hamişlerimizide elbette.

Canlar ne olur dua edin suyum geliyor agliyorum su an.Allahim ne olur alma bebegimi benden.

emir berkem ,, çok sevindim cnm çok mutlu oldum yaaa inş. sağlıkla sıhatle kucağına alırsın aklına öyle kötü olumsuz şeyler getirme bşy olmuycak Allah onu korur sürekli dua et cnm

lavinya cnm bnde korunmuyorum bende hamile değilim kısmet hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı zamanında gelsin hepimizin bebişleri inş.

aysenaz emir berkenin msjına sevinirken seninkini okudum sevincim yarım kaldı msjı okuyunca hayır olamaz dedim kendi kendime olmamalı diye konuşuyodm Allah tan bşy yokmuş bebişin iyimiş ohh dedim seni düşündüm nasıl korkmuşsundur cnmm yaaa çok şükür bebişin iyiymiş rabbim korusun hepinizinkini sağlıkla kucağına alacağın günlerini düşün hep

keten helva ne oluyo yaaa emir berkeye sevinirken aysenazı okudum ona üzüldüm neyse onun bebeği iyiymiş onu okurkende seninkini gördüm cnm dualarımız seninle inş.bşy olmayacak olumlu düşünelim olumlu olsun rabbim korusun bebeklerinizi hçbşy olmasın Allahım kimsenin bebeğine yaaa

kızlar bende ovulasyon dönemimdeyim biliyosunuz bu ay tedaviye gitmedim kendim denemek istedim tedavisiz olmuyo ama inş. şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine olur çok korkuyorm yaaa inş. hayırlısıyla tekrar nasip eder rabbim hamile kalmayı...

allah yardımcın olsn cnm üzülme normal bi kanamadır belki hamilelikte her kanamayı kötüye yormamak lazımmış.hamilelerin yüzde 80 i 9 ay boynca az çok kanama geçirirmiş üzülmee

ayşenazım gibi güzel haberlerle gel inşallah her adetli gibi kanaması olup normal gebelik geçirenler var.. yerleşme kanaması var ben çokk sıkıntı olucağını sanmıyorum cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…