Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin canım.inş Rabbim nasip etsin.tedavi görüpte olmadıgı halde
sonra kendiliğinden bebek sahibi olan cok insan duydum okudum.
Hersey Yüce Rabbimin elinde.

Bı konuda fıkır almak ıstıyorum sızlerden, Dogumdan sonra kayınvaldem ve esımın tarafı eve gelıp oglumun odasını a dan z ye tum herseyını toplayıp goturmusler, ben gormeyım dıye.Eve gelınce oglumun odasını bos gorunce kotu olmustum ama belkıde gorseydım daha kotu olcaktım.Gecen kayınvaldem dedı kı, cınsıyetı farklı bıle olsa bır ıgne bıle almıcaz herseyımız var, olanları kullan tepkı vermedım ama ben o esyalrı kullanamam gıbı gelıyo, o tek tek ope ope utuledıgım oglum ıcın aldıgım gıysılere bıdaha nasıl dokunurum, onlar ogluma ozel ona alınan seylerdı.. Dusunurken bıle kotuluyorum, kayınvaldeme gıdınce bıle o uste torbalanıp kaldırılmıs esyaları gordukce kalbıme agrılar gırıyo, benı sızlerın anlayacagını bıldıgım ıcın sızlere danısmak ıstedım

canım seni çok iyi anlıyorum benimde aynı şekilde herşeyini toplamışlardı.şuan bi kaç parça bişey var hatıra olarak kalsın dedik.5 ay boyunca giydirdiğim şeylerdi sonuçta nezaman o kıyafetleri görsem içindeki o hali gözümün önünden gitmeyecekti toplamalarını ben isremiştim zaten.durumu iyi olmayan biri var hiçbirşey alamamış demişlerdi bende verlim dedim en azından sevaptır diye düşündüm.eğer vermeseydimde zaten giydirmezdim o kıyafetleri.hoş zaten aklımızdan çıkmıyolar ama aynı kıyafetleri bunada giydirmek beni kötü etkilerdi diye düşünüyorum.sende psikolojini düşün nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap derim.

Herkes farklı hisseder belli canım ama ben ogluşumun esyaları kardeslerıne giydirmeyi çok istiyorum hep hayalini bile kuruyorum bak bebeğim bunlar abinindi derken.onu anabilmek için güzel olur bence

cnm bnm sen onları giydirsende yine canının parçasına meleğinin kardeşine giydirceksinki.bence öyle düşünme.benimde mesela bi kızım var kız diye ondan kalanlar var diye aşırı bişey almamıştım ama aldıklarımı kendi ellerimle kaldırdım ve bidaha nasip olrsa bebeğime giydircem.bence öyle düşünme hem onların öyle bi kenarda drması daha acı bence ama bü benim düşüncem.

26 yaş mayıs ayı olüyo senin vee ERKEK.. tabii hayırlısı Allah bilir.benim 2 kızımda tütüyo biri biraz şüpheli ayın sonüna denk gelmiş

Çin takvimine bayağı takılmışsınız galiba benim tesadüf ilk ikiside denk gelmiş tabiki sadece tesadüf rabbimin dediği olur arkdaşım kzımda ve oğlşumda bakmıştı nisan erkek demişti doğruydu kızımada baktı o da denk geldi bu nisan ayında korunmadım mayısda hamile kaldım çin takvimine falan bakmadım ama aynı yaşta olduğum arkadaşlarım söylüyordu ilk 5 ay hep erkek diye mantıken takılmıyorum böle şeylere rabbim yeterki vermek istesin istedği zmn verir kızıda oğlanıda ben erkek gibi hissediyorum ama vatana millete hayırlı salih sahibi olanlardan eylesinde hiç önemli değil sağlıklı sını versin rabbim .kızda olsa canım ciğerim erkekte olsa can ciğer mevlam herkesin gönlündekini hayırlıysa versin inş.

Son düzenleme:
rüyamda bu sefer bir kızım oluyordu ve onuda kaybediyordum
benden gizliyorlar bende anneme kızım da öldü biliyorum boşuna gizlemeyin diyorum

ben giydiririm kız olursa elbet değişik şeylerde alırım.... oğlum bambaşka onu herkes biliyor o benim cennetteki meleğim ötesi varmı diğer bebişim de abisinin kıyafetlerini neden giymesin ki yani ben öyle düşünüyorum
ve hep istiyorum acım taze kalsın ...yansın içim oğlum için.... beni unuttu demesin ben onu her an her saniye hatırlıyorum nereye baksam onu görüyorumm

başınız sağolsun,ALLAH yar ve yardımcınız olsun ,sabır versin İNŞAALLAH Amin

benden gizliyorlar bende anneme kızım da öldü biliyorum boşuna gizlemeyin diyorum
cnm benim rüyan hayra çıksın inşallah ta biz kafamıza çok takıyorz ya ondan görülüyo böyle şeyler üzülme.innşalah n kısa zamanda bizde güzel haberler vericez bebeklerimize sağ salim kücagımıza alıcaz hissediyorm

Agzından yel alaın Allah dogacak evlatlarımıza uzun ömürler versin
Lavinya ben izin çıktığından beri çok kötüyüm kendimi hazırladım dedim ama sanırım korkular su yüzüne çıkıyor şimdi hergün aglıyorum nerdeyse oğlumu anıyorum ,hamile kalınca neler olcak diyorum ya yine olursa diyorum her gördüğüm oğlan çoçuğunda yokılıyorum bu kadar zormu gececek bu dönem Ondan sanırım bilinçaltımız çok karışık Allahım tüm melek annelerine ruh saglığı ve saglıklı evlatlar versin

Son düzenleme:

yanı bu ıkılem hepımız ıcın gecerlı ama bende yeflımm gıbı dusunuorum. ılk zaman herkes kacırmıstı esyalrını.daha sonra ara ara acıp acıp aglaya aglaya optumm... ama sımdı yenıden yuksek ıhtımalle kız oldugunu ogrendıgım bebegıme ...ılerde resımlerınde bunlar ablanında demek fıkrı hos ve gusel gelıo.tercıh senın tabıı canın nasıl istiosaa ole yap. ıstersen hepsını bır ıhtyac sahıbıne ver. o da ayrı gusel

Allah korusun canım, ama bu bılıncaltı ruyaları sanırım bende hemen hemen her gece dogumhaneyı goruyorum benden gozunu kacıran doktorlar ve yıne kaybettık dıyen fısıltılar Allah ım sen koru Yarabbimm Insallah hepımız bu kez sagsaglım kavuscaz evlatlarımıza...

Ketencim senden güzel haberler duymayı bekliyoruz Aklım ve dualarım sende Hadi paylaş iyişallah hersey yolunda diye

amin canım evet bilinç altı belki biliyorum bu korku varya bizi mahvedecek

sorma bende korkuyorum ödüm kopuyor ama korku geçmeyecek yeflim korka korka alacaz bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah... 6 ay bekle 1 yıl bekle biz bir kere kaybettik ve ne demek olduğunu biliyoruz o yüzden bu korku geçmeyecek...

evet bu rüyalar mahvediyor valla amin inşallah kavuşacaz evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…