heheh aynı şeyleri düşünüyorz arkadaşlar.benimde bü aralar çin takvimi geçiyo aklımdan bnmde agostosla kasım erkek.tabii herşeyden önce sağ salim olsn sağlıklı olsnda bana yine bidaha kızım olrsa yine kaybedicem diye bi korkü geliyo.Bende varım demeye pek dilim varmıyor Doktor onay verdi ama hazırmıyım bilmiyorum pek . aslında bu ay bizde bıraktık ama pek beklemiyorum açıkcası birde deli gibi 3gün spor yaptım tepine tepine ya nasip işte
Bide kimseye diyemiyom size söyleyeyim çin takvimine göre bu ay ve agustosta erkek bebek görünüyo Allahım diyorum saglıklı sıhatli versin tabide oğlum olsun istiyorum işte yarım kalan hasretim tamamlansın Esimede dedim oğlan doğurana kadar yapıcam çoçuk 2-3 :))
Allahım günah yazmasın başka acı yasatmasında gerisi mühim değil ,gönül işte..
ahh kızlar şaka bi yana bü ara çock isteğim tavan yaptı ee 1 sene olcak ve ben geçen seneyi düşündüğüm içinmi bilmem bü aralar hiiiç aklımdan çıkmıyo o gün o anlar ebenin bebeğimizin kalbi atmıyo ÖLÜ dediği anlarbilmyorm nasıl bişey bü anlayamadım
kızlar bende ovulasyon dönemimdeyim biliyosunuz bu ay tedaviye gitmedim kendim denemek istedim tedavisiz olmuyo ama inş. şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine olur çok korkuyorm yaaa inş. hayırlısıyla tekrar nasip eder rabbim hamile kalmayı...
ayşenazım gibi güzel haberlerle gel inşallah her adetli gibi kanaması olup normal gebelik geçirenler var.. yerleşme kanaması var ben çokk sıkıntı olucağını sanmıyorum cnm yaa
o zaman
melekannsiyim
yeflim
in_ay
bide benn bu ay müjde verme potansiyeli olanlar :)
bende çin takvimine baktım benimde bu iki ay erkek görünüyor canım yalnız değilsin :) benimde aklımdan erkek geçiyor elbette düşünceler aynı... oğlum geri gelir mi saplantısı var bende biliyorum gelmeyecek ama var işte
benimde içimden kız istegi var ama erkek hissediyorum hamileliğimde.
şimdi benimn son adet tarihim 22 nisan.mayıs ayınamı nisanamı bakıyorum?
heheh aynı şeyleri düşünüyorz arkadaşlar.benimde bü aralar çin takvimi geçiyo aklımdan bnmde agostosla kasım erkek.tabii herşeyden önce sağ salim olsn sağlıklı olsnda bana yine bidaha kızım olrsa yine kaybedicem diye bi korkü geliyo.
ahh kızlar şaka bi yana bü ara çock isteğim tavan yaptı ee 1 sene olcak ve ben geçen seneyi düşündüğüm içinmi bilmem bü aralar hiiiç aklımdan çıkmıyo o gün o anlar ebenin bebeğimizin kalbi atmıyo ÖLÜ dediği anlarbilmyorm nasıl bişey bü anlayamadım
canım o anılar hamile olsanda geliyor gözünün önüne emin ol.
daha dün kızımı düşünüp ona yazıp gözlerimden yaslar akıttım.
ne yapsak o anılar değişmeyecek.
ama inş Rabbim tez zamandan hepimizin yüzünü güldürecek hayırlısıyla.
amin canım.inş Rabbim nasip etsin.tedavi görüpte olmadıgı halde
sonra kendiliğinden bebek sahibi olan cok insan duydum okudum.
Hersey Yüce Rabbimin elinde.
evet cnm Allah ın dediği olur hayırlısı olsun kısmetimizde ne varsa onu görüyoruz,, keten helvadan haberin varmı senin çok merak ettim hala bi haber yok yaa inş. iyidir oda bebişide ...
Bı konuda fıkır almak ıstıyorum sızlerden, Dogumdan sonra kayınvaldem ve esımın tarafı eve gelıp oglumun odasını a dan z ye tum herseyını toplayıp goturmusler, ben gormeyım dıye.Eve gelınce oglumun odasını bos gorunce kotu olmustum ama belkıde gorseydım daha kotu olcaktım.Gecen kayınvaldem dedı kı, cınsıyetı farklı bıle olsa bır ıgne bıle almıcaz herseyımız var, olanları kullan tepkı vermedım ama ben o esyalrı kullanamam gıbı gelıyo, o tek tek ope ope utuledıgım oglum ıcın aldıgım gıysılere bıdaha nasıl dokunurum, onlar ogluma ozel ona alınan seylerdı.. Dusunurken bıle kotuluyorum, kayınvaldeme gıdınce bıle o uste torbalanıp kaldırılmıs esyaları gordukce kalbıme agrılar gırıyo, benı sızlerın anlayacagını bıldıgım ıcın sızlere danısmak ıstedım
Bı konuda fıkır almak ıstıyorum sızlerden, Dogumdan sonra kayınvaldem ve esımın tarafı eve gelıp oglumun odasını a dan z ye tum herseyını toplayıp goturmusler, ben gormeyım dıye.Eve gelınce oglumun odasını bos gorunce kotu olmustum ama belkıde gorseydım daha kotu olcaktım.Gecen kayınvaldem dedı kı, cınsıyetı farklı bıle olsa bır ıgne bıle almıcaz herseyımız var, olanları kullan tepkı vermedım ama ben o esyalrı kullanamam gıbı gelıyo, o tek tek ope ope utuledıgım oglum ıcın aldıgım gıysılere bıdaha nasıl dokunurum, onlar ogluma ozel ona alınan seylerdı.. Dusunurken bıle kotuluyorum, kayınvaldeme gıdınce bıle o uste torbalanıp kaldırılmıs esyaları gordukce kalbıme agrılar gırıyo, benı sızlerın anlayacagını bıldıgım ıcın sızlere danısmak ıstedım
cnm bnm sen onları giydirsende yine canının parçasına meleğinin kardeşine giydirceksinki.bence öyle düşünme.benimde mesela bi kızım var kız diye ondan kalanlar var diye aşırı bişey almamıştım ama aldıklarımı kendi ellerimle kaldırdım ve bidaha nasip olrsa bebeğime giydircem.bence öyle düşünme hem onların öyle bi kenarda drması daha acı bence ama bü benim düşüncem.Bı konuda fıkır almak ıstıyorum sızlerden, Dogumdan sonra kayınvaldem ve esımın tarafı eve gelıp oglumun odasını a dan z ye tum herseyını toplayıp goturmusler, ben gormeyım dıye.Eve gelınce oglumun odasını bos gorunce kotu olmustum ama belkıde gorseydım daha kotu olcaktım.Gecen kayınvaldem dedı kı, cınsıyetı farklı bıle olsa bır ıgne bıle almıcaz herseyımız var, olanları kullan tepkı vermedım ama ben o esyalrı kullanamam gıbı gelıyo, o tek tek ope ope utuledıgım oglum ıcın aldıgım gıysılere bıdaha nasıl dokunurum, onlar ogluma ozel ona alınan seylerdı.. Dusunurken bıle kotuluyorum, kayınvaldeme gıdınce bıle o uste torbalanıp kaldırılmıs esyaları gordukce kalbıme agrılar gırıyo, benı sızlerın anlayacagını bıldıgım ıcın sızlere danısmak ıstedım
amin canım.inş Rabbim nasip etsin.tedavi görüpte olmadıgı halde
sonra kendiliğinden bebek sahibi olan cok insan duydum okudum.
Hersey Yüce Rabbimin elinde.
ayşenazım gibi güzel haberlerle gel inşallah her adetli gibi kanaması olup normal gebelik geçirenler var.. yerleşme kanaması var ben çokk sıkıntı olucağını sanmıyorum cnm yaa
benimde içimden kız istegi var ama erkek hissediyorum hamileliğimde.
şimdi benimn son adet tarihim 22 nisan.mayıs ayınamı nisana
mütlaka gelir cnmda ne biliyim ramazan ayı beni çok etkiledi bebeğimi kücagıma almanın heyecanıyla gider gelirdim mükabeleye.şimdi kimse agzını acmıyo ben üzülcem diye hoş böyle üzülmüyomym sanki.bide görmemiş olmak yıkıyo beni eşimi şanslı görüyorm mesela o gördü ya ne biliyim çok yogn dygülarım ramazan geçsinde dr a gidicem ben hamile kalmak istiyorm bi sorn varmı falan diye.kornmadıgımız halde olmüyocanım o anılar hamile olsanda geliyor gözünün önüne emin ol.
daha dün kızımı düşünüp ona yazıp gözlerimden yaslar akıttım.
ne yapsak o anılar değişmeyecek.
ama inş Rabbim tez zamandan hepimizin yüzünü güldürecek hayırlısıyla.
ben giydiririm kız olursa elbet değişik şeylerde alırım.... oğlum bambaşka onu herkes biliyor o benim cennetteki meleğim ötesi varmı diğer bebişim de abisinin kıyafetlerini neden giymesin ki yani ben öyle düşünüyorum
ve hep istiyorum acım taze kalsın ...yansın içim oğlum için.... beni unuttu demesin ben onu her an her saniye hatırlıyorum nereye baksam onu görüyorumm
cnm benim rüyan hayra çıksın inşallah ta biz kafamıza çok takıyorz ya ondan görülüyo böyle şeyler üzülme.innşalah n kısa zamanda bizde güzel haberler vericez bebeklerimize sağ salim kücagımıza alıcaz hissediyormrüyamda bu sefer bir kızım oluyordu ve onuda kaybediyordum
benden gizliyorlar bende anneme kızım da öldü biliyorum boşuna gizlemeyin diyorum
rüyamda bu sefer bir kızım oluyordu ve onuda kaybediyordum
benden gizliyorlar bende anneme kızım da öldü biliyorum boşuna gizlemeyin diyorum
rüyamda bu sefer bir kızım oluyordu ve onuda kaybediyordum
cnm benim rüyan hayra çıksın inşallah ta biz kafamıza çok takıyorz ya ondan görülüyo böyle şeyler üzülme.innşalah n kısa zamanda bizde güzel haberler vericez bebeklerimize sağ salim kücagımıza alıcaz hissediyorm
Agzından yel alaın Allah dogacak evlatlarımıza uzun ömürler versin
Lavinya ben izin çıktığından beri çok kötüyüm kendimi hazırladım dedim ama sanırım korkular su yüzüne çıkıyor şimdi hergün aglıyorum nerdeyse oğlumu anıyorum ,hamile kalınca neler olcak diyorum ya yine olursa diyorum her gördüğüm oğlan çoçuğunda yokılıyorum bu kadar zormu gececek bu dönem Ondan sanırım bilinçaltımız çok karışık Allahım tüm melek annelerine ruh saglığı ve saglıklı evlatlar versin
Allah korusun canım, ama bu bılıncaltı ruyaları sanırım bende hemen hemen her gece dogumhaneyı goruyorum benden gozunu kacıran doktorlar ve yıne kaybettık dıyen fısıltılarAllah ım sen koru Yarabbimm Insallah hepımız bu kez sagsaglım kavuscaz evlatlarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?