Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ben kızımın esyalarını toplayıp kaldırdıklarında cok kötü olmustum.daha bir yıkıntıydı benim için.
şimdi hepsi yatak odamda katlanmıs sekilde duruyor.Allah nasip ederse dogacak olan bebegimede giydirmek isterim.
erkek olursa ortak renkleri giydiricem.ablasının esyaları oldugunu ilerde sölicem.
kızımın hatıralarını yoketmek gibi birsey geliyor bu bana.
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama pişman olmamak içinde düşün tatlım.

rüyamda bu sefer bir kızım oluyordu ve onuda kaybediyordum
benden gizliyorlar bende anneme kızım da öldü biliyorum boşuna gizlemeyin diyorum

rüyaların tersi cıkarmıs canım.öyle düşün.
bu defa bebegin sag salim dünyaya gelecek inş.
bilinçaltı rüyaları bunlar.hala atlatamamıs olmanın yansıması.

Hepinizden allah razı olsun kızlar
kaç gündür giremedim çünkü evde yatıyordum
bugün mecburen işe geldim.
Tıp fakültesi sağlıksız bi gebelik son adet tarihine göre çok küçük dedi perşembe gel
bakalım sonlandıralım dedi
ordan kendi doktoruma gittim baktı düşük tehlikesi dedib ebekte var kalbide atıyor dedi
ne yapacağımızı şaşırdık 2 gündür evde yatıyordum işte
hala hafif hafif devam ediyor kanamam

gecmiş olsun canım benim.
cok üzüldüm ama hersey bitmiş değil.
düşük tehlikesi farklı bir durum.
yasayan bebegi sonlandırmak ne demek?
kalbi atan bir bebegi aldırmak yanlıs olur.
işe gitmeklede hata etmişsin canım.evde dinlenmen gerekti.
tıp fakültesinin dedigine itimat etme hemen.
inş hersey güsel olacak.

Keten helva sakın hemen karar verip kötü düşünmeyin
Benim naçizane tavsiyem bir kaç dr.a daha gitmen yönünde
İki dr.a gitmişsin ama ikisi de farklı şeyler söylemiş,
İyi bir dr. hatta perinatolog bul bir de ona göster canım.
Hem bebek küçük olabilir belki geç döllenme ne demek hemen sonlandıralım.
Lütfen hemen en kötüyü düşünmeyin , rabbim yardımcın olsun güzel haberler nasip etsin inşallahh.

bi doktora uyupta kıyamm yavruma
beklicem allahın izni ile bişey olmayacak inşşş
rabbim bu defa nasip edecek inşşşş
hepinizden allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
mecburende işe geldim şuanda gelmek zorundayım

rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş.bebişin seni hiç terk etmez umarım hep seninle kalır annesi

rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş.bebişin seni hiç terk etmez umarım hep seninle kalır annesi

inşşş cnm o tıp fakültesinden ağlayarak çıktım hem ağlıyorum
hem eşime bişey olmayacak diyorum rabbim nasip edecek bu defa
almayacak onu diyorum.çünkü bu bebeğim bana bi mucize kan testinde çıkmayıpta
15 gün sonra 5 haftalık hamile olmam rabbimin mucizesi
dualarınızı esirgemeyin 3 gün daha izi aldım eve gidip dinleneceğim
cumaya kadar görüşemeyiz sanırım hakkkınızıda helal edin

cnm ya düa et yattıgın yerden bile rabbim bü mübarek günlerde açılan elleri boş çevirmez hem bencede gerekirse başka dr a git

canım bak 2 dr da farklı konuşmuş başka doktora da git işten izin almaya bak hiç bişe senden önemli değil... benim 8 aylık bebeğimi almaya kalkan dr oldu hemen değiştirdim.... unutma başka doktora da git emi

kesinlikle bilinçaltı ayşenazım hergün bebekler görüyorum rüyamdaa

Benim bebeğim henüz bir fındık tanesiyken yani 2 aylıkken öldü. Doğal yoldan pıhtılaşma ile. 58 kilodan 50 kiloya düştüm,çöktüm. 1 yılda zor topladım kendimi ve 57 kg oldum zaten sonra tekrar gebe kaldım. Hep elim karnımda bir tekmelemesin ağlıyorum. Stres,panik atak hep var. Doktorum bunun bebeğe psikolojik zarar vereceğini söylüyor ama olmuyor işte. Bebeğim bir doğsun yanımda çanta gibi taşıyacağım onu. Ölürse bir daha kendime gelemem... Ayy bunu düşünmek bile gözlerimi dolduruyor...

ketenhelva cnm çok geçmiş olsun bol bol süt iç bebeğin iyi beslensin sakın panik yapma stres dha zararlı bak kalbi atiyo ne kdar güzel.yeni hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ederim allah kucaklarına almayı nasip etsin.ben bugun eltimin hamile olduğunu öğrendm onun adına çok sevndm allah yüzünü görmeyi nasip eder inşallah.ama kendi adıma içim bi hoş oldu kendi hamilelğimi öğrendiğim gün ilk yaşadığımz heyecanlar geldi aklıma 3 ay geçti doğum yapalı önümüzdeki ay kontrole gtçm inş bende en kısa zamanda kavuşurum yavruma allah bidaha yaşatmaz aynı acıyı inşallah hiçbirimize

sağol canım aminnnn diyorum
rabbim kimselere yaşatmasın evlat acısını
üstelikte bizler gibi melek annelerine
yüzümüzü güldürsün rabbim şu mübarek ay hürmetine inşşş

Kalbinin sesini dinle ketenhelvam kendink meleklerimize allaha emanet et hic birsey olmayacak insallah. Bende sürekli korku icindeyim ya bisey olursa kalbi durursa vs.. Bugün dr a gittim cok sükür keseyi ve minnacik noktamizi gördük :) allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu korkularimiz bosa ciksin insallah...
Bugün oglum tam 7 aylik olacakti ve tam bugüne kardesini yolladi yani bize gösterdi ben inanmak istiyorum onu koruyacagini dimi teyzeleri..

evlatlarımız ölmedi ki onlar hep yanımızda hep bizimle her anımızda her gözyasımızda
onlar sadece melek oldu

kızlar herkese merhaba
son 3 gündür ara ara göbek deliğimin sağ üstüne doğru agrı giriyor
şiddetli bir sey değil ama ne olduğunu anlamıyorum ve beni deli ediyor
psikologa gitmeye basladım
gecen gebeliğimde de bu agrıyı duymustum ama cok ileri haftalardaydı şimdi daha 16. haftam yeni bitti
hellp sendromunda bu agrı olur diye biliyorum acaba karaciğerimde bir sıkıntımı oluyor diyorum ve korkuyorum
korkma diyorum kendime korkuyorum
bebek hareketlerini arada duymasam cıldırabilirim
ctesi özellikle büyük korkular yasadım cok zor bir gündü cok büyük depresyon yasadım
tansiyonum iyi 10-6 bazen daha bile düşük ama öyle korkuyorum ki
namaza basladım tamamen kılamassam da sürekli dua okuyorum yasin okuyorum
hepimize dua ediyorum
Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim gibi vesveseye kapılan varsa önce akıl ruh sağlığı versin
Allahım yar yardımcımız olsun insallah
bir daha evlat acısının azı veya coğunu yasatmasın

emirberkem hayırlı olsun canım cok mutlu oldum sana Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin insallah canım insallah

tobeguk cok mutlu oldum canım ne mutlu olmussundur sende kimbilir
üstünden bir yük uçtu gitti dimi
bir de rahmini alacaklardı
cok şükür canım
darısı basıma bende 20.haftamda tekrar preeklamsi geçirip geçirmeyeceğimi öğreneceğim insallah bende öyle mutlu cıkarım doktorun yanından

ketenim dün cok üzüldüm ama şimdi okuyunca cok sevindim
dinlen canım
işte bile dinlen bencil ol
kalkma ayaga
moralini yüksek tut ben yapamıyorum bari sen yap
aslında senle bulusmayı cok isstiyorum
bana telini yollasana dün sana ulasmayı cok istedim
bir daha bir sıkıntı yasamazsın insallah

kardelen canıım nasılsın cok merak ediyorum seni bana özelden ulassana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…