başınız sağolsun,ALLAH yar ve yardımcınız olsun ,sabır versin İNŞAALLAH Amin
Bı konuda fıkır almak ıstıyorum sızlerden, Dogumdan sonra kayınvaldem ve esımın tarafı eve gelıp oglumun odasını a dan z ye tum herseyını toplayıp goturmusler, ben gormeyım dıye.Eve gelınce oglumun odasını bos gorunce kotu olmustum ama belkıde gorseydım daha kotu olcaktım.Gecen kayınvaldem dedı kı, cınsıyetı farklı bıle olsa bır ıgne bıle almıcaz herseyımız var, olanları kullan tepkı vermedım ama ben o esyalrı kullanamam gıbı gelıyo, o tek tek ope ope utuledıgım oglum ıcın aldıgım gıysılere bıdaha nasıl dokunurum, onlar ogluma ozel ona alınan seylerdı.. Dusunurken bıle kotuluyorum, kayınvaldeme gıdınce bıle o uste torbalanıp kaldırılmıs esyaları gordukce kalbıme agrılar gırıyo, benı sızlerın anlayacagını bıldıgım ıcın sızlere danısmak ıstedım
rüyamda bu sefer bir kızım oluyordu ve onuda kaybediyordum
benden gizliyorlar bende anneme kızım da öldü biliyorum boşuna gizlemeyin diyorum
Hepinizden allah razı olsun kızlar
kaç gündür giremedim çünkü evde yatıyordum
bugün mecburen işe geldim.
Tıp fakültesi sağlıksız bi gebelik son adet tarihine göre çok küçük dedi perşembe gel
bakalım sonlandıralım dedi
ordan kendi doktoruma gittim baktı düşük tehlikesi dedib ebekte var kalbide atıyor dedi
ne yapacağımızı şaşırdık 2 gündür evde yatıyordum işte
hala hafif hafif devam ediyor kanamam
bi doktora uyupta kıyamm yavruma
beklicem allahın izni ile bişey olmayacak inşşş
rabbim bu defa nasip edecek inşşşş
hepinizden allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
mecburende işe geldim şuanda gelmek zorundayım
rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş.bebişin seni hiç terk etmez umarım hep seninle kalır annesi
cnm ya düa et yattıgın yerden bile rabbim bü mübarek günlerde açılan elleri boş çevirmez hem bencede gerekirse başka dr a gitHepinizden allah razı olsun kızlar
kaç gündür giremedim çünkü evde yatıyordum
bugün mecburen işe geldim.
Tıp fakültesi sağlıksız bi gebelik son adet tarihine göre çok küçük dedi perşembe gel
bakalım sonlandıralım dedi
ordan kendi doktoruma gittim baktı düşük tehlikesi dedib ebekte var kalbide atıyor dedi
ne yapacağımızı şaşırdık 2 gündür evde yatıyordum işte
hala hafif hafif devam ediyor kanamam
bi doktora uyupta kıyamm yavruma
beklicem allahın izni ile bişey olmayacak inşşş
rabbim bu defa nasip edecek inşşşş
hepinizden allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
mecburende işe geldim şuanda gelmek zorundayım
ben kızımın esyalarını toplayıp kaldırdıklarında cok kötü olmustum.daha bir yıkıntıydı benim için.
şimdi hepsi yatak odamda katlanmıs sekilde duruyor.Allah nasip ederse dogacak olan bebegimede giydirmek isterim.
erkek olursa ortak renkleri giydiricem.ablasının esyaları oldugunu ilerde sölicem.
kızımın hatıralarını yoketmek gibi birsey geliyor bu bana.
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama pişman olmamak içinde düşün tatlım.
rüyaların tersi cıkarmıs canım.öyle düşün.
bu defa bebegin sag salim dünyaya gelecek inş.
bilinçaltı rüyaları bunlar.hala atlatamamıs olmanın yansıması.
canım bak 2 dr da farklı konuşmuş başka doktora da git işten izin almaya bak hiç bişe senden önemli değil... benim 8 aylık bebeğimi almaya kalkan dr oldu hemen değiştirdim.... unutma başka doktora da git emi
işte hemen kendi gittiğim doktora gittim o dedi bebek var kalbi atıyor
korkma hemen dedi zaten kendi doktorumuza güveniyoruz
daha bi önceki cuma gitmiştim 6+2 dedi bu cuma gittik işte tıptan sonra korkarak
baktı 7+2 olmuş kalbi atan sağlıklı bi bebeğin var dedi allahıma şükürler olsunki
işte bizim iş yeri ramazan olduğu için izin almam zor iftarı burda açıyorum ben
iftardan sonra hesap alıyoruz.sağolsun beraber çalıştığımız arkadaş bi kaç gün dinlen madem cumaya kadar dedi
çünkü cuma ctesi pazar onun izin yapması gerek kızının yanına gidecek.işte 3 gün daha dinlenirsem iyi olacak
benim için
canım bak 2 dr da farklı konuşmuş başka doktora da git işten izin almaya bak hiç bişe senden önemli değil... benim 8 aylık bebeğimi almaya kalkan dr oldu hemen değiştirdim.... unutma başka doktora da git emi
işte hemen kendi gittiğim doktora gittim o dedi bebek var kalbi atıyor
korkma hemen dedi zaten kendi doktorumuza güveniyoruz
daha bi önceki cuma gitmiştim 6+2 dedi bu cuma gittik işte tıptan sonra korkarak
baktı 7+2 olmuş kalbi atan sağlıklı bi bebeğin var dedi allahıma şükürler olsunki
işte bizim iş yeri ramazan olduğu için izin almam zor iftarı burda açıyorum ben
iftardan sonra hesap alıyoruz.sağolsun beraber çalıştığımız arkadaş bi kaç gün dinlen madem cumaya kadar dedi
çünkü cuma ctesi pazar onun izin yapması gerek kızının yanına gidecek.işte 3 gün daha dinlenirsem iyi olacak
benim için
inşallah canım ya bu doktorlar niye böyle anlamıyorum bizim durumumuzu neden düşünmüyorlar bu yüzden özelde daha sevecen doktorları seçiyorum açıkçası
ketenhelva cnm çok geçmiş olsun bol bol süt iç bebeğin iyi beslensin sakın panik yapma stres dha zararlı bak kalbi atiyo ne kdar güzel.yeni hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ederim allah kucaklarına almayı nasip etsin.ben bugun eltimin hamile olduğunu öğrendm onun adına çok sevndm allah yüzünü görmeyi nasip eder inşallah.ama kendi adıma içim bi hoş oldu kendi hamilelğimi öğrendiğim gün ilk yaşadığımz heyecanlar geldi aklıma 3 ay geçti doğum yapalı önümüzdeki ay kontrole gtçm inş bende en kısa zamanda kavuşurum yavruma allah bidaha yaşatmaz aynı acıyı inşallah hiçbirimize
inşşş cnm o tıp fakültesinden ağlayarak çıktım hem ağlıyorum
hem eşime bişey olmayacak diyorum rabbim nasip edecek bu defa
almayacak onu diyorum.çünkü bu bebeğim bana bi mucize kan testinde çıkmayıpta
15 gün sonra 5 haftalık hamile olmam rabbimin mucizesi
dualarınızı esirgemeyin 3 gün daha izi aldım eve gidip dinleneceğim
cumaya kadar görüşemeyiz sanırım hakkkınızıda helal edin
Benim bebeğim henüz bir fındık tanesiyken yani 2 aylıkken öldü. Doğal yoldan pıhtılaşma ile. 58 kilodan 50 kiloya düştüm,çöktüm. 1 yılda zor topladım kendimi ve 57 kg oldum zaten sonra tekrar gebe kaldım. Hep elim karnımda bir tekmelemesin ağlıyorum. Stres,panik atak hep var. Doktorum bunun bebeğe psikolojik zarar vereceğini söylüyor ama olmuyor işte. Bebeğim bir doğsun yanımda çanta gibi taşıyacağım onu. Ölürse bir daha kendime gelemem... Ayy bunu düşünmek bile gözlerimi dolduruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?