kızlar herkese merhaba
son 3 gündür ara ara göbek deliğimin sağ üstüne doğru agrı giriyor
şiddetli bir sey değil ama ne olduğunu anlamıyorum ve beni deli ediyor
psikologa gitmeye basladım
gecen gebeliğimde de bu agrıyı duymustum ama cok ileri haftalardaydı şimdi daha 16. haftam yeni bitti
hellp sendromunda bu agrı olur diye biliyorum acaba karaciğerimde bir sıkıntımı oluyor diyorum ve korkuyorum
korkma diyorum kendime korkuyorum
bebek hareketlerini arada duymasam cıldırabilirim
ctesi özellikle büyük korkular yasadım cok zor bir gündü cok büyük depresyon yasadım
tansiyonum iyi 10-6 bazen daha bile düşük ama öyle korkuyorum ki
namaza basladım tamamen kılamassam da sürekli dua okuyorum yasin okuyorum
hepimize dua ediyorum
Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim gibi vesveseye kapılan varsa önce akıl ruh sağlığı versin
Allahım yar yardımcımız olsun insallah
bir daha evlat acısının azı veya coğunu yasatmasın
Canim hosgeldin öncelikle...
benimde 23. haftada basladi bir kac gün devam etti. doktoruma anlattim cok enteresan bir aci ve agri karisimi bisi dedim. Olur korkma dedi. Rahim genisliyor baski yapiyor, derin geriliyor dedi. Korkma sende, kalbini sakin tut...Bebegin herseyi hissediyor, dua et ve Allah a biak gerisini...
hoşbulduk canım annemde öyle dedi ama işte ahh bu korkular
bir daha ban yemicem ya burdan ayrı kalmak iyi gelmiyor bana
diğer tarafa gelirim birazdan burayı bir okuyayım öpüyorum canım
yanı bu ıkılem hepımız ıcın gecerlı ama bende yeflımm gıbı dusunuorum. ılk zaman herkes kacırmıstı esyalrını.daha sonra ara ara acıp acıp aglaya aglaya optumm... ama sımdı yenıden yuksek ıhtımalle kız oldugunu ogrendıgım bebegıme ...ılerde resımlerınde bunlar ablanında demek fıkrı hos ve gusel gelıo.tercıh senın tabıı canın nasıl istiosaa ole yap. ıstersen hepsını bır ıhtyac sahıbıne ver. o da ayrı gusel
diger taraf artik yok!!!:))) kapatildi.
sakin üzme kendini sakin ama...Hersey yolunda olucak ve bebegini saglikla kucagina alicaksin. Önce inan ve rahatlat kendini. Bugün biraz agir is yaptim agri yeniden geldi. Dinlendim gecti...
zelal canım nasılsın gene mi kız geliyor insallah
ay nasıl güzel bir haber
doktor kız derse hüngür hüngür aglarım heralde bende
gecen sefer kız demişti doktorum yaslı teyzeler falan cinsiyet ne diyorlardı
kız deyince olsunnnn diyorlardı
bir tane yapıstırasım geliyordu
olsun ne ya
saçlarını yaparsın rengarenk giydirirsin
hep içimde kaldı
kızımın sevincleri
insallah bu sefer yasarız mutluluklarını
ayrıca benım doktorum gobek delıgı etrafındakı anlık sancıyı
bebegın plesantıyı cekıstırmesı olarak acıklamıstı. yani oled biseydir. olmayan seyı bulup dusunmeee
canım bak 2 dr da farklı konuşmuş başka doktora da git işten izin almaya bak hiç bişe senden önemli değil... benim 8 aylık bebeğimi almaya kalkan dr oldu hemen değiştirdim.... unutma başka doktora da git emi
işte hemen kendi gittiğim doktora gittim o dedi bebek var kalbi atıyor
korkma hemen dedi zaten kendi doktorumuza güveniyoruz
daha bi önceki cuma gitmiştim 6+2 dedi bu cuma gittik işte tıptan sonra korkarak
baktı 7+2 olmuş kalbi atan sağlıklı bi bebeğin var dedi allahıma şükürler olsunki
işte bizim iş yeri ramazan olduğu için izin almam zor iftarı burda açıyorum ben
iftardan sonra hesap alıyoruz.sağolsun beraber çalıştığımız arkadaş bi kaç gün dinlen madem cumaya kadar dedi
çünkü cuma ctesi pazar onun izin yapması gerek kızının yanına gidecek.işte 3 gün daha dinlenirsem iyi olacak
benim için
cok sevindim ketenim.bak sana demiştim hersey güsel olacak.
her doktor farklı konusuyor zaten.
Rabbim bize ve bebeklerimizi hayırlara cıkaracak dogru tedaviler uygulayacak
doktorları vesile eylesin.onları karsımıza cıkarsın inş.
bol bol dinlen.bırak iş güç geri kalsın.sen ve bebegin önemli su an herseyden ve herseyden.
Benim bebeğim henüz bir fındık tanesiyken yani 2 aylıkken öldü. Doğal yoldan pıhtılaşma ile. 58 kilodan 50 kiloya düştüm,çöktüm. 1 yılda zor topladım kendimi ve 57 kg oldum zaten sonra tekrar gebe kaldım. Hep elim karnımda bir tekmelemesin ağlıyorum. Stres,panik atak hep var. Doktorum bunun bebeğe psikolojik zarar vereceğini söylüyor ama olmuyor işte. Bebeğim bir doğsun yanımda çanta gibi taşıyacağım onu. Ölürse bir daha kendime gelemem... Ayy bunu düşünmek bile gözlerimi dolduruyor...
melekyavrumun dediği gibi onlar melek oldular.bizim kurtarıcılarımız oldular.
ölmediler.sadece bu dünyada değiller.bir daha kendime gelemem diye büyükte söyleme kardeşim.
bu cümleleri kullanmak dogru değildir.Rabbim bir daha bu sınavdan gecirmesin beni de.
canım gözün aydın.çok sevindim kesenin göründügüne.Kalbinin sesini dinle ketenhelvam kendink meleklerimize allaha emanet et hic birsey olmayacak insallah. Bende sürekli korku icindeyim ya bisey olursa kalbi durursa vs.. Bugün dr a gittim cok sükür keseyi ve minnacik noktamizi gördük :) allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu korkularimiz bosa ciksin insallah...
Bugün oglum tam 7 aylik olacakti ve tam bugüne kardesini yolladi yani bize gösterdi ben inanmak istiyorum onu koruyacaginidimi teyzeleri..
gün be gün büyüyecek miniğin hayırlısıyla.dediğin gibi
korkularımız bosa cıkar inşallah.
kızlar herkese merhaba
son 3 gündür ara ara göbek deliğimin sağ üstüne doğru agrı giriyor
şiddetli bir sey değil ama ne olduğunu anlamıyorum ve beni deli ediyor
psikologa gitmeye basladım
gecen gebeliğimde de bu agrıyı duymustum ama cok ileri haftalardaydı şimdi daha 16. haftam yeni bitti
hellp sendromunda bu agrı olur diye biliyorum acaba karaciğerimde bir sıkıntımı oluyor diyorum ve korkuyorum
korkma diyorum kendime korkuyorum
bebek hareketlerini arada duymasam cıldırabilirim
ctesi özellikle büyük korkular yasadım cok zor bir gündü cok büyük depresyon yasadım
tansiyonum iyi 10-6 bazen daha bile düşük ama öyle korkuyorum ki
namaza basladım tamamen kılamassam da sürekli dua okuyorum yasin okuyorum
hepimize dua ediyorum
Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim gibi vesveseye kapılan varsa önce akıl ruh sağlığı versin
Allahım yar yardımcımız olsun insallah
bir daha evlat acısının azı veya coğunu yasatmasın
aaaa cidden kapanmıs şok oldum
ben seviyodum orayı
neyse artık ban yemeyiz en azından
iki güne bir banlandık orası yüzünden
siyaset tehlikeli insan cenesini tutamıyor
bir daha banlanma gercekten melegim ya.aranıyorsun buralarda.
bosver siyaset konussanda bitmez zaten.hepsinin canı cehenneme.
namazın daim olsun inş.cok sevindim.dualarımdasınız her daim.
haklısın bizler mimlendik psikologada ihtiyacımız yok değil.
ama ne bilim faydası olacakmı?nedense inancım yok bu konuda.
Rabbime sıgınıyorum sadece.birde dedin ya tvda gördügümüz gibi sanıyordum.
bende öyle istiyorum ama malesef nerdeeee.
onlar baya özel oluyor sanırım.
ayyy cnmm ne güzel yaa bü sene kız yılımı ne kız çok sanki.nasip yaa allahıımm sağ salim kücagına alır büyütürsün kızçeni kız çocük baskaa benimde 5.5 yasında kocamaaan bi kızım var bidaha olcaktı ama melek oldü napalım.heee bu arada sanırım yine bir prensesim olacak.
doktor %75 dedi. 4te bir genelde yanılırız dedi.4te 3 tutar dedi.
hayırlısı olsun tabiki.ben hep erkek hissediyordum içimde.
yanıldım sanırım.yanıldıgımada sevindim.bu arada özürlülük olayıda yok çok şükür.
Allahım elini agzına götürüşü su an gözümün önünde.Rabbim bizlere kıymasın inş.
Aysenazım ve kızlar sizlerden dua istiyorum agrı devam ediyor pazar geçmişti ne güzel
yarın burda bir doktora gidicem insallah bir sey cıkmaz
aysenaz kızın hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağına alırsın
bende en cok karacigerden korkuyorum sonraki korkum böbrekler
insallah bir sıkıntı yasamayız canım insallah
bu mübarek günlerde dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
ayyy cnmm ne güzel yaa bü sene kız yılımı ne kız çok sanki.nasip yaa allahıımm sağ salim kücagına alır büyütürsün kızçeni kız çocük baskaa benimde 5.5 yasında kocamaaan bi kızım var bidaha olcaktı ama melek oldü napalım.
bugün doktordan geldik teyzeleri.gelişimimiz gayet iyi.
ayrıntılı ultrasondan baktık doktorumuz.kan akısları falan herseye detaylı baktı.
bir sıkıntımız yok.12+5 olduk. amaaaaaaaaaaaaaa :18:
böbrek sorunum oldugu tescillendi.24 saatlik idrar test sonucum yüksek cıktı.
normalde 300 olması gerekirken en fazla,benim 813.60 cıktı.
nefrologa gdicem bir daha.şimdi bebegime zararı yok ama ilerleyen haftalarda sıkıntılar baslarmıs.
Rabbim el safi isminle şifa eyle ne olur tüm melek annelerime içlerinde banada inş.
dogumdan sonra mutlaka tedavi olmam gerek.yoksa böbrek yetmezliği olup Allah
korusun diyaliz hastalıgına dönermiş.
heee bu arada sanırım yine bir prensesim olacak.
doktor %75 dedi. 4te bir genelde yanılırız dedi.4te 3 tutar dedi.
hayırlısı olsun tabiki.ben hep erkek hissediyordum içimde.
yanıldım sanırım.yanıldıgımada sevindim.bu arada özürlülük olayıda yok çok şükür.
Allahım elini agzına götürüşü su an gözümün önünde.Rabbim bizlere kıymasın inş.
maşallah canım maşallah gözlerim dolu dolu okudum demek prenses hayırlısı neyse o olsun sağolıklı sıhatli inşallah .. rabbim bu kez yüzümüze baksın. aminn....
ben bugün çok duygusalım oğlumu çok özledim.. orucum da bugün zorluyor nedense...
hep rüyamda bebeklerle uğraşıyorum... Allahım sabır versin bize bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum resmen... facede falan bebeğiyle alakalı sızlanan görünce kan beynime sıçrıyor bebeğin yanında daha ne istiyorsunuz demek istiyorum... belki bende sızlanacam ... inşallah o günleri de görürüz ama bugün böyleyim...
maşallah canım maşallah gözlerim dolu dolu okudum demek prenses hayırlısı neyse o olsun sağolıklı sıhatli inşallah .. rabbim bu kez yüzümüze baksın. aminn....
ben bugün çok duygusalım oğlumu çok özledim.. orucum da bugün zorluyor nedense...
hep rüyamda bebeklerle uğraşıyorum... Allahım sabır versin bize bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum resmen... facede falan bebeğiyle alakalı sızlanan görünce kan beynime sıçrıyor bebeğin yanında daha ne istiyorsunuz demek istiyorum... belki bende sızlanacam ... inşallah o günleri de görürüz ama bugün böyleyim...
bugün burda bir ablam var bebegini bana bırakıp pazara gitti
anlatmıstım 6 erken doğum yapıp 6 melek annesi 1i de engelli evladı var
şimdi 8.bebeği 30.haftada doğdu 1450grdı
hatta doğduğunu haber vermek için beni aradı 2 saat sonra hiç ummadan hamile olduğumu ögrendim
neyse bebegi koydu gitti tabi hala cok küçük ama toparlanıyor gün gectikçe
o bebegin basını bırakamadım
hep içerde oturdum
sürekli gülümsüyordu uykusunda
melek ablaları abileri güldürüyor heralde dedim
öyle güzeldi ki
ilk defa bir bebege içim giderek tüm kalbimle sevgimi verdim
neyse o ablam diyorki melekyavrum insallah sende benim gibi uykusuz kalırsın
bebeginin peşinde kosarken zayıflarsın diye hem gülüp hem dua ediyor
sonra da diyorki aman bunlar tatlı dertler diyor
aman abla dedim
eger dert yanarsam öyle birseyden gel yüzüme tükür dedim
sağlıklı sıhhatli bir evladım olsun
bu mutluluğa nasıl dayanıcam diye giderim bu sefer psikologa insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?