Kızlar bebegim iyiymiş cok şükür çok şükür
doktor cinsiyet kız gibi dedi
gözümden bir damla yas aktı
sonra aşagı indim kan vermeye hüngür hüngür agladım
çok karısık duygular
erkek dese böyle olmazdım ama kız deyince cok tuhaf oldum
veznedeki kız üzmeyin kendinizi hersey düzelir dedi
yok dedim
bir kızım melek oldu şimdi gene kızım olacağını ögrendim duygulandım dedim
gülümsedi kız
Allahım koru yavrularımızı
bizlere evlat acısı yasatma bir daha yallvarırırm
evet cnm 8 tane olanı bende düydüm valla allah bilirde benimde bidaha olürsa anca.çünkü bitane kızım var ee bitane meleğim var 2 sezeryan.ee allah nasip ederse sağ salim olürsa bidaha bebeğim 3. sezeryan olcak.allahım korsn bişey olürsa hem yaşım ilerlemiş olr hem bidaha düşünmem heraldevalla güldürdün beni :) bizde verimli zamanlara geldik sayılır bakalım hayırlsı
bende çok korkuyorum sınırlı sayıda bu sezeryan yaa ama ben 4 tane olanı çok duydum 5i de duydum hatta dünyada 8i de duydum bebişimiz olursa bekleriz 3-4 yıl normal doğum oluruz kızlar tıp geliştikçe gelişiyorr bakalım neler olacak daha
cnm göstermezlerdi zaten sana ama dogrü daha çok acı çekerdin.ahh o an zaten ne diyim ben bakıyodm yükarıya ışığın kenarından o an bilerek oyaladılarmı beni naptılar kafamı çevirmişim bi döndüm baktım meleğimi almışlar dikişe başlamışlar zaten.napalım rabbimizin takdiriNormal olmaması aslında ii bakma cnm çünkü o zaman hıc gıtmazdı gözumuzun önünden ben öyle düşünüyorum.. o an yok hafızamda benım... normal doğum olamazdı çünkü açılma yoktu çok kanamam vardı benım hemen amelıyata aldılar.
cnm 5.5 yaşında kızım var ellerinden öper.geçen sene ağüstosta oldm sezeryan.yani 1 sene olcakcnmm ya:):) güldüm bende vallaa... senin 2 meleğin mi var cnm benım ? ne kadar oldu sezaryen olalı
cnm yaa ne güzel.rabbim hepinize tüm hamişlere sağ salim dogürüp büyütmeyi nasip etsin.bizlerinde göbüşlerini doldürsün inşallah.kız çocük başka bişey.ben 1 kızm var meleğimde kızdı.ama bidaha hamileyken kızın olcak deseler ayynı senin düygülarını yaşardım heralde.Kızlar bebegim iyiymiş cok şükür çok şükür
çok karısık duygular
yok dedim
gülümsedi kız
evet cnm 8 tane olanı bende düydüm valla allah bilirde benimde bidaha olürsa anca.çünkü bitane kızım var ee bitane meleğim var 2 sezeryan.ee allah nasip ederse sağ salim olürsa bidaha bebeğim 3. sezeryan olcak.allahım korsn bişey olürsa hem yaşım ilerlemiş olr hem bidaha düşünmem heralde
cnm göstermezlerdi zaten sana ama dogrü daha çok acı çekerdin.ahh o an zaten ne diyim ben bakıyodm yükarıya ışığın kenarından o an bilerek oyaladılarmı beni naptılar kafamı çevirmişim bi döndüm baktım meleğimi almışlar dikişe başlamışlar zaten.napalım rabbimizin takdiri
cnm 5.5 yaşında kızım var ellerinden öper.geçen sene ağüstosta oldm sezeryan.yani 1 sene olcak
cnm yaa ne güzel.rabbim hepinize tüm hamişlere sağ salim dogürüp büyütmeyi nasip etsin.bizlerinde göbüşlerini doldürsün inşallah.kız çocük başka bişey.ben 1 kızm var meleğimde kızdı.ama bidaha hamileyken kızın olcak deseler ayynı senin düygülarını yaşardım heralde.
Gözünaydın aysenazım. Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallahheee bu arada sanırım yine bir prensesim olacak.
doktor %75 dedi. 4te bir genelde yanılırız dedi.4te 3 tutar dedi.
hayırlısı olsun tabiki.ben hep erkek hissediyordum içimde.
yanıldım sanırım.yanıldıgımada sevindim.bu arada özürlülük olayıda yok çok şükür.
Allahım elini agzına götürüşü su an gözümün önünde.Rabbim bizlere kıymasın inş.
Allah sabır versin arkadaşına kuzum. Şu an onu en iyi sen anlayabilirsin.slm kızlar netim yok bu ara sinir oluyorum giremiyorum umarım herkes iyidir...
bugün bir arkadaşım maalesef aramıza katıldı doğuma 4 gün kalmıştı dua edin onada Allahım sabır versin inşallah ona ve herkese
öpüyorum herkesiiii
Âmin canım. Benim bile gözlerim doldu kızın olacağını öğrenince.Kızlar bebegim iyiymiş cok şükür çok şükür
çok karısık duygular
yok dedim
gülümsedi kız. Allahım koru yavrularımızı
çok korkuyorumm çok... 3 ay oldu kızımı kaybedelı 3 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorumm.. Rabbım tekrar nasıp eder mı anne olmayı bılmıyorum... Korkummm tekrar aynı şeyleri yaşamak...sezaryen doğum kısıtlı sayıda izin verılıyor, 3 sezaryen .... A yıne aynı şey olursa ya tek hakkım kalırsa ya hiç nasıp olmazsa.... Hep olumsuz şeyler nıye geçiyor ki aklımdanbiliyorum rabbım hıc nasıp de etmeyebılır bu ekilde imtihan olanlar da var... Allahhımm ne olur yardım et... Ahirette bır meleğimm var bır de sağ salim, sağlıklı, hayırlı bır melek nasıp et hepimize... Her iki dunyada da anne olma duygusunu tattırr tum melek annelrine...
valla güldürdün beni :) bizde verimli zamanlara geldik sayılır bakalım hayırlsı
bende çok korkuyorum sınırlı sayıda bu sezeryan yaa ama ben 4 tane olanı çok duydum 5i de duydum hatta dünyada 8i de duydum bebişimiz olursa bekleriz 3-4 yıl normal doğum oluruz kızlar tıp geliştikçe gelişiyorr bakalım neler olacak daha
slha arkadasım öyle iyi anlıyorum ki seni bende sezeryanı kendim seçtim sonra çok pişman oldum çok agladım evde artık istesemde 3cocuğym olamayacak ya yine olursa ya haklarım giderse diye hep agladım şu an ise artık takmıyorum rabbim verecek iyişallah bizede saglıklı evlatlar korkunun ecele faydası var mı allah kaç hak verdiyse denicez işte böyle durumlarda ben olumsuz şeyler yerine hemen güzel örnekleri sayıyorum burda bebeğini kucagına alan meşek anneleri ilk seferde bebeğinw ulaşan onlarca arkadasım var bizimde başıma birkez takihsizlik geldi sıramuzı savdık bizde diğerleri gibi alucaz evlatlarımıxı kucagımıza .birde doktorun nasıl yaklaşıyor ne düşünüyor önemli 4-5 sezeryan yapanda var korkma bende hep 2 evlat istemişimdir olacak iyişallah olan benim karnıma dikişlerimin görüntüsne olsun hiç önemli değil
çok korkuyorumm çok... 3 ay oldu kızımı kaybedelı 3 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorumm.. Rabbım tekrar nasıp eder mı anne olmayı bılmıyorum... Korkummm tekrar aynı şeyleri yaşamak...sezaryen doğum kısıtlı sayıda izin verılıyor, 3 sezaryen .... A yıne aynı şey olursa ya tek hakkım kalırsa ya hiç nasıp olmazsa.... Hep olumsuz şeyler nıye geçiyor ki aklımdanbiliyorum rabbım hıc nasıp de etmeyebılır bu ekilde imtihan olanlar da var... Allahhımm ne olur yardım et... Ahirette bır meleğimm var bır de sağ salim, sağlıklı, hayırlı bır melek nasıp et hepimize... Her iki dunyada da anne olma duygusunu tattırr tum melek annelrine...
kızlar bunalımlardayım yine sabahtan beri aglamaktan yüzüm gözüm şişti cuma akşamı yazlık modu başlıyo annemin yanına gidiyorum eşim bilet almış ama içim çok buruk bir de tek gidiyorum eşim sonra gelecek saçma sapan duygular içindeyim sanki herşey sil baştan orda herkese anlat bakalım ooof 9 ay oldu ama gelgitler bitmedi . ayşenazım kızın olacagı için çok sevindim . maşallan melekyavrum dualarım seninle inşallah bi sıkıntı çıkmayacak
Öyle yapıyorum cnmm tevekkül edıyorum tabı ama gıtmıyr kı bu düşünceler kafamdan... ne kadarlık hamılesın ?
çok karısık duygular
yok dedim
gülümsedi kız
benim olursa 3 olacak doktorum 4 e izin veririz demişti
çok karısık duygular
yok dedim
gülümsedi kız
bitanemmmm yapma sakın böyle.bunlardan nereye kadar kacabilirizki tatlım.
hem yüzleşmen gerekiyor bu durumla artık.ben seni arayayım müsait zamanda. :18:
13 haftalık canım.
canımmmmmmmm cok cok sevind,im.ben sana demiştim.
Rabbim yüzümüze baksın inş.kızın olacagına cok sevindim.
ben sasırtmıstım beklemiyordum.
gerci kesin değil benim.tahmin etti doktor.
ama melek kızımın kardeşininde kız olması ayrı bir mutluluk.
canım bana da kesin demedi aslında artık net olması lazım ama
kız gibi dedi
kesin demiyorum tam acmıyor bacagını dedi
herkes erkek diyordu bana
fiziksel olarak gecen sefer kızsa bu sefer erkek olabilir diyordum
kime kız desem sasırdı ama kızım olucak insallah
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip ederse de melek ablasının cicilerini giydircem kızıma
hiçbirsey almıcam
ne olcakki ablasının kıyafetlerini giysin yavrum insallah
gerçi onları hep yazlık almıstım malum temmuzdu kızımın doğumu bu sefer insallah aralık ayı gibi olucak
olsun hırkalar giydiririz
bir puset almıstık 2ay okumadık yer bırakmamıstım
youtubeda izlemedik puset videosu bırakmamıstım
öyle şirin öyle hoş bir puset aldık ki kızıma pembenin en güzeli hemde
pembeden nefret eden eşim illa bu rengi alalım diye tutturmustu düşünün güzelliğini
o puseti cıkartıcam yukardaki dolapların içinden bu sefer
babamız pembeden nefret etmeyi bile bırakıcak kızımla insallah
birde facebooktan hep kızların paylastığı resimlere özenirim
bebeklerinin doğum günlerinde tülü etekler giydiriyorlar
şapkalar bandanalar tokalar
öyle içim gidiyordu ki
kız bebek hasretim dinecek insallah insallah
en cok da annem bir valiz esya hazırladım diyordu melek yavruma
aniden suyum gelince annem apar topar toplanıp gelmiştii yola cıkmadan kızımı kaybettiğmizi öğrenmişlerdi
annem o 9 ay beklediğim valizi alamadan geldi ya öyle üzülmüştüm ki
bir battaniye yaptım diyordu
öyle güzel kıyafetler diktim diyordu ki
cok merak ediyordum
bu sefer o valizle gelmesini o kadar istiyorum ki annemin:26::26:
ben bugün belki hayatımda ilk defa mutluluktan bagıra bagıra agladım herkesin içinden
sinirlerim boşaldı belki de
hafifledim sanki
bu duyguyu hep yasayalım Rabbim bugün doktorda sonraki halim gibi mutlu etsin hepimizi
Allahım doğum kimbilir nasıldır
sulugözlüğün sınırlarını zorlarım insallah bu sefer de ama bu sefer mutluluktan insallah
Allahım bu mübarek günlerde hepimizin gönlünden gecen sağlıklı evlatları kucaklamayı tez zamanda nasip etsin
valla güldürdün beni :) bizde verimli zamanlara geldik sayılır bakalım hayırlsı
canım bana da kesin demedi aslında artık net olması lazım ama
kız gibi dedi
kesin demiyorum tam acmıyor bacagını dedi
herkes erkek diyordu bana
fiziksel olarak gecen sefer kızsa bu sefer erkek olabilir diyordum
kime kız desem sasırdı ama kızım olucak insallah
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip ederse de melek ablasının cicilerini giydircem kızıma
hiçbirsey almıcam
ne olcakki ablasının kıyafetlerini giysin yavrum insallah
gerçi onları hep yazlık almıstım malum temmuzdu kızımın doğumu bu sefer insallah aralık ayı gibi olucak
olsun hırkalar giydiririz
bir puset almıstık 2ay okumadık yer bırakmamıstım
youtubeda izlemedik puset videosu bırakmamıstım
öyle şirin öyle hoş bir puset aldık ki kızıma pembenin en güzeli hemde
pembeden nefret eden eşim illa bu rengi alalım diye tutturmustu düşünün güzelliğini
o puseti cıkartıcam yukardaki dolapların içinden bu sefer
babamız pembeden nefret etmeyi bile bırakıcak kızımla insallah
birde facebooktan hep kızların paylastığı resimlere özenirim
bebeklerinin doğum günlerinde tülü etekler giydiriyorlar
şapkalar bandanalar tokalar
öyle içim gidiyordu ki
kız bebek hasretim dinecek insallah insallah
en cok da annem bir valiz esya hazırladım diyordu melek yavruma
aniden suyum gelince annem apar topar toplanıp gelmiştii yola cıkmadan kızımı kaybettiğmizi öğrenmişlerdi
annem o 9 ay beklediğim valizi alamadan geldi ya öyle üzülmüştüm ki
bir battaniye yaptım diyordu
öyle güzel kıyafetler diktim diyordu ki
cok merak ediyordum
bu sefer o valizle gelmesini o kadar istiyorum ki annemin:26::26:
ben bugün belki hayatımda ilk defa mutluluktan bagıra bagıra agladım herkesin içinden
sinirlerim boşaldı belki de
hafifledim sanki
bu duyguyu hep yasayalım Rabbim bugün doktorda sonraki halim gibi mutlu etsin hepimizi
Allahım doğum kimbilir nasıldır
sulugözlüğün sınırlarını zorlarım insallah bu sefer de ama bu sefer mutluluktan insallah
Allahım bu mübarek günlerde hepimizin gönlünden gecen sağlıklı evlatları kucaklamayı tez zamanda nasip etsin
cnm yaa çok haklısın aalesef şü sezeryn boynünü büküyo insanın normal olan hiç yokki aslında böyle dürümlarda normale zorlamaları lazım.benim senin dediğin gibi 3 şanssa son şansım rabbim nasip ederse sağ salim olür inşallah.senin şüan düüygülarının yoğün olması çok normal benim 1 sene olcak bazen aklımı kaybedicem heralde diyorüm.
cnm merak etme adet getirici hap bebek olsada zarar vermiyo.öyle bişey olsa vermezler zaten.ama hapın bişey yoksa getirmesi lazımdı adetini.
çok karısık duygular
yok dedim
gülümsedi kız
cnm bilmiyorum ya ultrasonla baktı doktor bişy yok dedi ama eltim 1 aylık hamile aynı doktora gidiyoruz ona vajinal baktığı halde yok bişy demiş ama evde yaptığı idrarda pozitif çıkmış kan yapmışlar orda 1 aylık hamile çıkmış. ya benmde öle bişy varsa ve o ilaç yüzünden bi sorun çıkarsa o doktoru mahvederim valla insan bi kan tahlili yapar bende gaflette bulundum içtim hapları salak gibi.sütümde gelmedi benm hiç oğlum ölünce hemen ilaç verip sardılar göğüslerimi süt gelmesin diye ondan korkuorum gecikmesinden
Birde birsey sormak istiyorum. Simdi ben daha baslardayim gerci 5-6 haftalik ama düne kadar hep migdem bulanirdi, kasik bel agrilari ve gögüslerim aciyordu. Fakat dünden beri birden bire gecti.. Bir forumda okumustum bebegin kalbi durur veya herhangi bi sekilde bisey olursa birden bire belirtiler kaybolurmus. Cokmu panik ediyorum acaba normalmi? Yada gercekten varmi biseyler? Demekten kacinamiyorumsonucta her dk bi belirti olacak diye bisey yok ama belirtiler azaldi gibi sadece suan korkumdan kasilmaktan basim catliyor yardimmm lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?