Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gözün aydın canım
rabbim her daim yüzünü güldürsün inşallah
Melek kızın kız kardeşini korur hiiiiçç merak etme...

evet cnm 8 tane olanı bende düydüm valla allah bilirde benimde bidaha olürsa anca.çünkü bitane kızım var ee bitane meleğim var 2 sezeryan.ee allah nasip ederse sağ salim olürsa bidaha bebeğim 3. sezeryan olcak.allahım korsn bişey olürsa hem yaşım ilerlemiş olr hem bidaha düşünmem heralde

cnm göstermezlerdi zaten sana ama dogrü daha çok acı çekerdin.ahh o an zaten ne diyim ben bakıyodm yükarıya ışığın kenarından o an bilerek oyaladılarmı beni naptılar kafamı çevirmişim bi döndüm baktım meleğimi almışlar dikişe başlamışlar zaten.napalım rabbimizin takdiri

cnmm ya:):) güldüm bende vallaa... senin 2 meleğin mi var cnm benım ? ne kadar oldu sezaryen olalı
cnm 5.5 yaşında kızım var ellerinden öper.geçen sene ağüstosta oldm sezeryan.yani 1 sene olcak

cnm yaa ne güzel.rabbim hepinize tüm hamişlere sağ salim dogürüp büyütmeyi nasip etsin.bizlerinde göbüşlerini doldürsün inşallah.kız çocük başka bişey.ben 1 kızm var meleğimde kızdı.ama bidaha hamileyken kızın olcak deseler ayynı senin düygülarını yaşardım heralde.

Allah bağışlasın cnm kızını.. rabbim ona bır de kardeş nasip etsın inşalahhhhhh... meleğini hangi sebepten kaybettın cnm.. anlatmak zorunda değilsin üzmek istemem senii

Gözünaydın aysenazım. Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Allah sabır versin arkadaşına kuzum. Şu an onu en iyi sen anlayabilirsin.
Fırsat buldukça gelmeye çalış
Âmin canım. Benim bile gözlerim doldu kızın olacağını öğrenince.
Bebeğinin de senin de iyi olduğunu biliyordum zaten, içim rahattı dolayısıyla.
Kendine iyi bak tatlım

Slha arkadasım öyle iyi anlıyorum ki seni bende sezeryanı kendim seçtim sonra çok pişman oldum çok agladım evde artık istesemde 3cocuğym olamayacak ya yine olursa ya haklarım giderse diye hep agladım şu an ise artık takmıyorum rabbim verecek iyişallah bizede saglıklı evlatlar korkunun ecele faydası var mı Allah kaç hak verdiyse denicez işte böyle durumlarda ben olumsuz şeyler yerine hemen güzel örnekleri sayıyorum burda bebeğini kucagına alan meşek anneleri ilk seferde bebeğinw ulaşan onlarca arkadasım var bizimde başıma birkez takihsizlik geldi sıramuzı savdık bizde diğerleri gibi alucaz evlatlarımıxı kucagımıza .birde doktorun nasıl yaklaşıyor ne düşünüyor önemli 4-5 sezeryan yapanda var korkma bende hep 2 evlat istemişimdir olacak iyişallah olan benim karnıma dikişlerimin görüntüsne olsun hiç önemli değil

Agzına saglık çok güzel söylemişsin

inşallahhh cnm inşalllhhh.. Rabbım sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasıp etsın en hayırlı en kısa zamanda inşallahhhhh

Bu aralar bende seninle ayni duygulari hissediyorum canim.ikimizin de cok yakin zaten dogumlari.bazen bunlari dusunurken kafayi yicek gibi oluyorum.bazen de rabbim insallah bizede nasip edecek diyorum.ne kadar kafaya taksak ta ne yasamamiz gerekiyosa, ne yazildiysa onu gorcez.rabbim hayirlisiyla en yakin zamanda bizleri de evlat sahibi yapsin..

bitanemmmm yapma sakın böyle.bunlardan nereye kadar kacabilirizki tatlım.
hem yüzleşmen gerekiyor bu durumla artık.ben seni arayayım müsait zamanda. :18:

Öyle yapıyorum cnmm tevekkül edıyorum tabı ama gıtmıyr kı bu düşünceler kafamdan... ne kadarlık hamılesın ?

13 haftalık canım.

canımmmmmmmm cok cok sevind,im.ben sana demiştim.
Rabbim yüzümüze baksın inş.kızın olacagına cok sevindim.
ben sasırtmıstım beklemiyordum.
gerci kesin değil benim.tahmin etti doktor.
ama melek kızımın kardeşininde kız olması ayrı bir mutluluk.

benim olursa 3 olacak doktorum 4 e izin veririz demişti

3 mü 2 sezeryan mı oldun sen

aminn canım aminnn
bu sene hep kız haberi alıyoruz yahu :) maşallah maşallahhhh mutluluk gözyaşları gibisi var mı melekyavrum

canım bana da kesin demedi aslında artık net olması lazım ama
kız gibi dedi
kesin demiyorum tam acmıyor bacagını dedi
herkes erkek diyordu bana
fiziksel olarak gecen sefer kızsa bu sefer erkek olabilir diyordum
kime kız desem sasırdı ama kızım olucak insallah
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip ederse de melek ablasının cicilerini giydircem kızıma
hiçbirsey almıcam
ne olcakki ablasının kıyafetlerini giysin yavrum insallah
gerçi onları hep yazlık almıstım malum temmuzdu kızımın doğumu bu sefer insallah aralık ayı gibi olucak
olsun hırkalar giydiririz
bir puset almıstık 2ay okumadık yer bırakmamıstım
youtubeda izlemedik puset videosu bırakmamıstım
öyle şirin öyle hoş bir puset aldık ki kızıma pembenin en güzeli hemde
pembeden nefret eden eşim illa bu rengi alalım diye tutturmustu düşünün güzelliğini
o puseti cıkartıcam yukardaki dolapların içinden bu sefer
babamız pembeden nefret etmeyi bile bırakıcak kızımla insallah

birde facebooktan hep kızların paylastığı resimlere özenirim
bebeklerinin doğum günlerinde tülü etekler giydiriyorlar
şapkalar bandanalar tokalar
öyle içim gidiyordu ki
kız bebek hasretim dinecek insallah insallah

en cok da annem bir valiz esya hazırladım diyordu melek yavruma
aniden suyum gelince annem apar topar toplanıp gelmiştii yola cıkmadan kızımı kaybettiğmizi öğrenmişlerdi
annem o 9 ay beklediğim valizi alamadan geldi ya öyle üzülmüştüm ki
bir battaniye yaptım diyordu
öyle güzel kıyafetler diktim diyordu ki
cok merak ediyordum
bu sefer o valizle gelmesini o kadar istiyorum ki annemin:26::26:

ben bugün belki hayatımda ilk defa mutluluktan bagıra bagıra agladım herkesin içinden
sinirlerim boşaldı belki de
hafifledim sanki
bu duyguyu hep yasayalım Rabbim bugün doktorda sonraki halim gibi mutlu etsin hepimizi
Allahım doğum kimbilir nasıldır
sulugözlüğün sınırlarını zorlarım insallah bu sefer de ama bu sefer mutluluktan insallah

Allahım bu mübarek günlerde hepimizin gönlünden gecen sağlıklı evlatları kucaklamayı tez zamanda nasip etsin

Son düzenleme:

Aglattin beni canim arkadasim.. Rabbim insallah dualarimizi kabul eder insallah hepimizde sag salim hayirlisyla aliriz evlatlarimizi kucaklarimiza.. Herseyin güzel olacagina inanmak istiyorum bu konustuklarimiz yerine güzel seylerde paylasalim istiyorum. Inaniyorun bu sabrimizin mükafaatina ben.. Insallah rabbim bos döndürmeyecek bu sefer bizleri..

Birde birsey sormak istiyorum. Simdi ben daha baslardayim gerci 5-6 haftalik ama düne kadar hep migdem bulanirdi, kasik bel agrilari ve gögüslerim aciyordu. Fakat dünden beri birden bire gecti.. Bir forumda okumustum bebegin kalbi durur veya herhangi bi sekilde bisey olursa birden bire belirtiler kaybolurmus. Cokmu panik ediyorum acaba normalmi? Yada gercekten varmi biseyler? Demekten kacinamiyorum sonucta her dk bi belirti olacak diye bisey yok ama belirtiler azaldi gibi sadece suan korkumdan kasilmaktan basim catliyor yardimmm lütfen

Agladım okurken Allahım tüm hamile annelerimizi evlatlarına kavuştursun bugüzel hayalleri günleri canlı etsin iyişallah Hepimizin yüzü gülsün mutluluktan aglayalım artık yarabbim

cnm bilmiyorum ya ultrasonla baktı doktor bişy yok dedi ama eltim 1 aylık hamile aynı doktora gidiyoruz ona vajinal baktığı halde yok bişy demiş ama evde yaptığı idrarda pozitif çıkmış kan yapmışlar orda 1 aylık hamile çıkmış. ya benmde öle bişy varsa ve o ilaç yüzünden bi sorun çıkarsa o doktoru mahvederim valla insan bi kan tahlili yapar bende gaflette bulundum içtim hapları salak gibi.sütümde gelmedi benm hiç oğlum ölünce hemen ilaç verip sardılar göğüslerimi süt gelmesin diye ondan korkuorum gecikmesinden

cnm bak ne güzel rabbim yaşayamadıkların yarım kalmasın diye sana yine bir kız evlat hediye etmiş inşallah herşey çok güzel olur bu mübarek günlerin hürmetine rabbim bizlere güzel günler gösterir güle oynaya büyütürüz evlatlarımıızı ilerde meleklerimizin mezarına götürürüz kızlarımızı oğullarımızı bak senin abin ablan burda demek için....

ne kadar oldu cnım senin şimdi doğum yapalı bir de senin normal mi sezeryanmıydı
ilacın ismi tarlusal mı günde kac tane aldın bana yazsana

canım inan paniklikten oluyor bunlar ctesi pazar yasadıklarımı bir ben bir Allah bilir neler neler kurdum salak gibi kafamda
8haftalıkken bak ne oldu anlatayım
leke leke kan geliyordu
ama o aksam da dügün var oraya gittik
çok lazım gibi beni de göttürdüler eşimin kuzeninin düğünü
sene de bir yolda karsılasırız düğününe gittim lekem gelirken sinir oluyorum neyse
o aksam korkuyorumm ya eşim sigara içti yanımda acık havada normalde köpek gibi hassasken kokuya o sigarayı duymadım bile
dedim ki kesin birsey oldu
ama yalan beynin bize oyunları

ctesi günü de netten kötü kötü seyleri okudum
mide bulantısı hellp sendromunun bir belirtisiymiş
bir midem bulanmaya basladı 4. gebeliğim en şiddetli bulantımı yasadım diyebilirim bak o derece
iştah kesildi
ama ne oldu hiç çok şükür

sadece aldatmaca bunlar
ama rahat değilsen doktora git

ben hala bile sabahları istifra ediyorum
tabi şimdi hergün değil biraz azaldı ama
dişimi fırcalarken hep kusuyorum
melek kızımda da öyle olmustu
tabi ben birazda zorluyorum kendimi diş fırcası ile iyice iyice fırcalayıp bulantı olucak mı diye bekliyorum bazen
sende onu bir denesene
böyle tavsiyeyi de anca benim gibi biri verir
ama seni anlıyorum
sadece bir dene
sevmediğin birseyi kokla
baktın tepki yok bir doktora git

melekyavrum farlutalda deil tarlusalda deil küçük beyaz kutu yazıları pembe 10 tane var içinde sabah akşam içiosun attım kutuyu adınıda baktım nette bulamadım L ile başlıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…