Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

melekyavrumm ayrı kaldık ya :))))

tobeguk tatlım sıkma canını herşeyyy süpper olacakkkkk Allahın izniylee

kıZlar merak edersınız dıye gırıp yazmak ıstedım, cok sukur suan ıcın hersey yolunda Rabbim sonuna kadar bole gotursun ınsallah.. buarada cınsıyetımız %100 erkekmıs hem cok mutluyum hemde huzunlu..Guzel Alah ım yarım kalan sevıncımı yasamamı ıstıyo sanırım ınsallah bu kez hepımızın yuzu gulcek.. bıraz karısık duygular ıcındeyım, opuyorum hepınızı..

yazdıklarını ağlaya ağlaya okudum.. başın sağolsun... sen de melek annesisin artık diyecek hiç bir söz yok sadece zaman zamanın geçmesini beklemekten başka yapacam bişe yok cnm....

buraya ne istersen yaz çünkü burada herkes sen.... saçma deme anlmazlar deme yaz biz bizi anlarız ancak

hayırlı uğurlu olsun canımmm çok çok çok şükür herkesin yarım kalan hayaller gerçekleşecek sanırım... darısı da bekleyenlerin başına aminn....

cnm çok sevdnm bak ne güzel herşey yolunda ve allahım sana hayallerini tamamlama fırsatı vermiş inş. sağlıkla alırsın evladını kucağına.

Kızlar ya be hamile olduğumu öğrendiğimde 60 kiloydum
şimdi 59 kilo geliyorum ama göbeğim çok çıkıyor
sanki yanlara doğru da genişledim
göbekten dolayı pantolanlar sıkıyor ve bende
hamilelik pantolonları giymeye başladım
sizde nasıl pekiii

Saol lavinyacım...hepimizin başı sağolsun
evet ben de burada herkes ben gibi olduğu için içimi dökmek istedim...biz bizi anlayabiliyoruz ancak maalesef...

kızlar doktora gittim bugün bebegimin kız olduğu kesinleşti
bu arada iki bebegimin birbiri ile alakası yok bir tuhaf oldum
üzüldüm sanki buna sonra da saçmalama diyorum kendime karnımdaki yavruma haksızlık gibi geliyor
ama aslında niyetim o değil
bebegimin durumu benim durumum iyimiş
doktor ümitli konustu
ama asıl 1 ay sonra yapacağım kontrolde herseyi anlayacağız dedi
ona göre hastaneye yatısım yapılcakmıs

bu arada doktor denize git yüz yürü dedi
eşim denize gidebilirmi diye sordu da
benim aklıma gelmemişti
doktor cok iyi olur dedi

ayrıca doktorum memorial hastanesinde yatıs gerekli olursa özel sigorta lazım nasıl olucak bilgisi olan varmı
yoksa tıpa da yatırırız dedi

inşallah hiç ihtiyacın olmaz canım benim peki yatarsan ne zaman yatacaksın neden yatacaksın ben kaçırdım galiba bir sıkıntı mı var

Saol lavinyacım...hepimizin başı sağolsun
evet ben de burada herkes ben gibi olduğu için içimi dökmek istedim...biz bizi anlayabiliyoruz ancak maalesef...

canım başın sağolsun zaman herşeyin ilacı derler acın daha çok yeni ama zamanla hafifleyecek bunu unutma ve bu dünyada ayrıldık ama öbür dünyada sonsuza kadar birlikte olucaz şimdi bize acıyarak bakanlar ozaman imrenerek bakacaklar.Allah şefaatlerinden mahrum etmesin inşallah.

Arkadaşlar sezaryandan falan bahsetmişsiniz burda herkes sezaryan olmuş.ben kızımda normal doğum yapmıştım biliyosunuz zaten ben 5 aylıkken kaybettim kızımı.doğumum çok zor ve suni sancıyla olmuştu çok çekmiştim.bunda nasıl yapcam bilemiyorum sezaryandan sonraki ağrılar çokmu şiddetli oluyo kaç günde normale dönebiliyoruz.ve sezaryanın ne gibi riskleri var öğrenebilirmiyim.o günleri görürmüyüm bilemiyorum ama düşnüyo işte insan bana bi akıl verirmisiniz.

mas annesı kızına rabbım hepımıze yarım kalan hayallerı ıcın kaybetıgı meleklerının cınsıyetınde nasıp edıo galıba. gecı hıc farketmez hepsı deva olur yaramıza ama...
canım hastane yatısı neden kı? anlamdım ben? tansıon gıbı bır durum olursa die mi?ınss hıc ıhtyac kalmaz.
ozel sıgorta ıle bıldıgım su kı , gebelık baslangıcından 6 ay oncesınde yaptırmıs olman lazım kı dogumu karsılayabılsın. yanı bızım acıbadem dıgerlerı nasıl bılmıorum ama...dogum olmasada belkı karıladıgı seyler vardır sımdı yapılsa bılee

canım valla normal dogum ve sezaryen arasında cok fark oldugu kesın. beklentın fazla olmasın bu konuda. yanı normalın yanından gecmez ama. sezaryende korkunc bısey degıl. normal dogum surecınde doktor pasıf kalıo ama sezaryende doktorun el becerısı, yetenegı cok onemlı. doktordan doktora ıyilesme surecı farklı oluo. benım doktorum cok iidi. ılk gun yataktan yardımlıda olsada kalkmıstım. sonra zaten ılk kalkmayı atlatıp wc ye gıdınce acıldım. yurudukce ii oldum. ama ılk anlarda oksurmeki hareket etmek dık oturmak cok zor tabı kı. bırde kansızlıktan dolayı bas donemsı cok olmustu bende. tabı dıkıslerınde ılk gunler yanma hıssedıosun. ama agrı esıgın yuksekse o kadarda kotu degıl. ama san sunu soleyebılırım kı. tamamen yanı eskıye en yakın hareket kabılıyetını ,hızını bir aydan once kazanman zor. bebek olmayıp butun gun annemın yatırdıgını dusunursek ben 10, 15 gun sonra dısarı cıkabılıodum.
yanı bu yazdıklarım zor seyler ama korkunc degıl bole sıralayınca ole gıbı oldu ama ıns gerek kalmaz ve normal olur yıne. ama olmazsada hıc korkma. rabbım omur verınce hepsi iilesio bısekılde

offf ne zormuş evlat acısı çeken bilir bende meleğimi kaybettim 14 gün oluyor sanki dün gibi acım taze nasıl geçecek bu zaman yüreğim yanıyor anca siz beni anlarsınız kimse anlamıyor beni 2 çocuğum olmasına rağmen acım hafiflemiyor oğlumun hareketlerini özlüyorum anında bana tepki vermesini özlüyorum çok zor bir hamilleik geçirdim 6 ay boyunca bulantım oldu olsun oğluma değer diyordum 3 ayda kanamma oldu plesanta aşağıya yerleşmişti 3 ay hep yattım onuda atlattık doktor iyi yukarı çııkmış ne olduysa bir anda oldu 12 cuma sabahı hareketlerini hissetmeyince doktora giitim ölmüş dediler dünya sanki başıma yıkıldı inanamadım akşamda çok hareketliydi çok oynuyordu ama artık o bir melek olmuştu yolculuğumuz yarım kaldı sezeryanla aldılar görmedim bile yüreğim dayanmazdı gömdüler oğlum kardeşim nerde diye hastaneye geldi daha kötü oldum hazırlıklar hep boşunaymış ne çok sevinmiştim sanki ilk gibi ne çok istemişim seni oğlum ama yüce rabbim seni bendan daha çok sevmiş yanına aldı beratım artık bir melek

inşallah hiç ihtiyacın olmaz canım benim peki yatarsan ne zaman yatacaksın neden yatacaksın ben kaçırdım galiba bir sıkıntı mı var

cnm ben gecen sefer preeklamsi yasadım o yüzden bu hastalık 20.haftadan sonra baslıyor
ne kadar gec olursa o kadar iyi anne ve bebek sağlığı için
yatarsam 24.haftadan sonra yatısım yapılır doğum yapana kadar yatarım hatta doktor Antalya merkezden bir yer tutarsanız daha rahat olur dedi
esyalı idareten bir ev tutucaz sanırım
bir de ben 2 düşük yasadım 1 ölü doğum yasadım yani bu 4.gebeliğim artık cok riskli bir hamilelik

canım doğum önemli değil de hastane yatısını karsılarmı acaba
cünkü memorialın sgk ile anlasması yok ben bagkurluyum
2 ay yatısım yapılsa bir dünya para olur
olmadı tıpa yatırın diycez
kendi de öyle dedi zaten
tansiyon gibi sıkıntılarım olursa diye yatırcak doktor

tobeguk tatlım sıkma canını herşeyyy süpper olacakkkkk Allahın izniylee
İnşallah bitanem yaaa. Biraz canım sıkıldı yine de işte. Bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye düşünmenin yanı sıra şimdi bunu düşünmeye başladım
Bu arada özledim seni yahunasılsın??
Gözün Aydın olsun bakalım. Darısı sağlıcakla kucağına almaya olsun inşallah...
İnşallah bir şey olmaz melekyavrum.
Ne kadar aynı bebekler olmadığını bilsek de hepimiz önceki yavrularımızı bekliyoruz aslında.
Dr da asistanı da eşim de bebeğin bana benzediğini söyledi. Kızım babasına benziyordu oysa. Ben de bir an duruldum. yani kaybımızda nasıl aynı şeyleri yaşadıysak şimdide aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz malesef o yüzden kendini kötü hissetme canım.
Özel sağlık sigortasını gebelikten 6ay önce yaptırman gerekiyor diye biliyorum ben.
Bir de o hastaneyle anlaşmalı sigortalara gidip gebelik sonrası sigorta yaptırabiliyormuşuz. Ama bu sigorta 6 tedavi+doğumu kapsıyormuş. 6 tedavi mesela 3 muayene+şeker yüklemesi+ayrıntılı+ 2li Tarama gibi. Ocak analarında konuşmuşlardı. Tabi ayrıntılar hastaneden hastaneye ve sigorta şirketine göre değişiyormuş.
Canım valla adı üstünde NORMAL doğum. İnan sezeryan sonrası da aylarca ağrı çekiyorsun. Ben de bebek olmadığı ve annem baktığı halde 25 gün yattığım yerden kendi başıma kalkamadım, toparlayamadım.(gerçi benim sezeryan biraz farklıydı ama!) eltim ve komşum normal doğurdu haftasına ev işi yapıyorlardı. Ya en azından bebek ağladığında kalkıp bebeği alabiliyorsun. Ve rahat rahat emzirebiliyorsun. Bu bile sıkıntı sezeryanda.
İkisinde de acı çekiyorsun. Sadece normal doğumda kısa sürede çekip kurtuluyorsun, sezeryanda zamana yayılmış olarak çekiyorsun.
Hadi bunlar umrumda değil diyorsan şunu söyleyeyim: sezeryan olanlarda sonraki gebelikte previa riski artıyor canım. Bunu da göze alabilecek misin?
Çoğumuz istem dışı, mecburiyetten sezeryan olduk. İnan bana sorsalardı normali tercih ederdim. Hem hep 2. Doğumun daha kolay olduğunu söylerler ya. İnşallah seninki de öyle olursa o kadar sıkıntı çekmezsin canım.
İnşallah sağlıcakla kucaklarız bebeklerimizi de bunlar gereksiz ayrıntılar olarak kalır hayatımızda

Canım Allah sabır versin. Acın daha çok taze tabi. Kimse anlamıyorsa gel buradakilere anlat derdini. Herkes dinler seni burada emin ol. Rabim acını bir an önce dindirsin inşallah....

bence de normal doğum gibisi yoktur heralde
benim catım cok dardı acılmam yoktu suyum gelmişti
ve tansiyonum yükselmişti
mecburi sezeryana alındım doktor normal istedi ama eşim sezeryan dedi
ben o sırada kolumdan yapılan uyusturucu iğnelerin etkisinde zaten salak gibiydim
doğumdan sadece 5 dk önce bebegimi kaybettiiğimi ögrenince acıkcası doğum seklini düşünemdim
ama keske normal olabilseydim
sezeryan izine bile sinir oluyorum ben iğrenç bir iz bence
sizin dikişler ne kadar bilmiyorum benim 6-7cm kadar var

Allah sabır versin canım 2 cocuğun varmıs neyseki ona cok sevindim Allah onların acısını yasatmasın
bu acıyı cekmeyen anlamaz canım
biz her zaman dinleriz seni

allah yardımcın olsun canım benim inşşş kucağımıza alacağız. sende de göbek varmı ya
benim karnım çok çıkıyor.bi rüya gördüm rüyamda yine kızım olacakmış adını nisa naz koyacağım dedim
kim hatırlamıyorum ama birileri dediki bırak artık bu ismi diğeride nisa idi başka isim koy dediler
hayır olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…