- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
kıZlar merak edersınız dıye gırıp yazmak ıstedım, cok sukur suan ıcın hersey yolunda Rabbim sonuna kadar bole gotursun ınsallah.. buarada cınsıyetımız %100 erkekmıs hem cok mutluyum hemde huzunlu..Guzel Alah ım yarım kalan sevıncımı yasamamı ıstıyo sanırım ınsallah bu kez hepımızın yuzu gulcek.. bıraz karısık duygular ıcındeyım, opuyorum hepınızı..
Saolun kızlar...Allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah...
Buraya beni anlayacağınızı bildiğimden yazdım zaten...uzun zamandır okuyordum sizleri, ama ancak bugüne kendimi hazır hissedip yazabildim...inanın yazdıktan sonra da bir rahatlama geldi azıcık da olsa kendimi huzurlu hissettim...44 gündür içime oturan o taş biraz hafifledi..
kabul ederseniz arada bir girip sizle dertleşmeyi de isterim...
Kızlar ya be hamile olduğumu öğrendiğimde 60 kiloydum
şimdi 59 kilo geliyorum ama göbeğim çok çıkıyor
sanki yanlara doğru da genişledim
göbekten dolayı pantolanlar sıkıyor ve bende
hamilelik pantolonları giymeye başladım
sizde nasıl pekiii
kızlar doktora gittim bugün bebegimin kız olduğu kesinleşti
bu arada iki bebegimin birbiri ile alakası yok bir tuhaf oldum
üzüldüm sanki buna sonra da saçmalama diyorum kendime karnımdaki yavruma haksızlık gibi geliyor
ama aslında niyetim o değil
bebegimin durumu benim durumum iyimiş
doktor ümitli konustu
ama asıl 1 ay sonra yapacağım kontrolde herseyi anlayacağız dedi
ona göre hastaneye yatısım yapılcakmıs
bu arada doktor denize git yüz yürü dedi
eşim denize gidebilirmi diye sordu da
benim aklıma gelmemişti
doktor cok iyi olur dedi
ayrıca doktorum memorial hastanesinde yatıs gerekli olursa özel sigorta lazım nasıl olucak bilgisi olan varmı
yoksa tıpa da yatırırız dedi
Arkadaşlar sezaryandan falan bahsetmişsiniz burda herkes sezaryan olmuş.ben kızımda normal doğum yapmıştım biliyosunuz zaten ben 5 aylıkken kaybettim kızımı.doğumum çok zor ve suni sancıyla olmuştu çok çekmiştim.bunda nasıl yapcam bilemiyorum sezaryandan sonraki ağrılar çokmu şiddetli oluyo kaç günde normale dönebiliyoruz.ve sezaryanın ne gibi riskleri var öğrenebilirmiyim.o günleri görürmüyüm bilemiyorum ama düşnüyo işte insan bana bi akıl verirmisiniz.
offf ne zormuş evlat acısı çeken bilir bende meleğimi kaybettim 14 gün oluyor sanki dün gibi acım taze nasıl geçecek bu zaman yüreğim yanıyor anca siz beni anlarsınız kimse anlamıyor beni 2 çocuğum olmasına rağmen acım hafiflemiyor oğlumun hareketlerini özlüyorum anında bana tepki vermesini özlüyorum çok zor bir hamilleik geçirdim 6 ay boyunca bulantım oldu olsun oğluma değer diyordum 3 ayda kanamma oldu plesanta aşağıya yerleşmişti 3 ay hep yattım onuda atlattık doktor iyi yukarı çııkmış ne olduysa bir anda oldu 12 cuma sabahı hareketlerini hissetmeyince doktora giitim ölmüş dediler dünya sanki başıma yıkıldı inanamadım akşamda çok hareketliydi çok oynuyordu ama artık o bir melek olmuştu yolculuğumuz yarım kaldı sezeryanla aldılar görmedim bile yüreğim dayanmazdı gömdüler oğlum kardeşim nerde diye hastaneye geldi daha kötü oldum hazırlıklar hep boşunaymış ne çok sevinmiştim sanki ilk gibi ne çok istemişim seni oğlum ama yüce rabbim seni bendan daha çok sevmiş yanına aldı beratım artık bir melek
bence de normal doğum gibisi yoktur heralde
benim catım cok dardı acılmam yoktu suyum gelmişti
ve tansiyonum yükselmişti
mecburi sezeryana alındım doktor normal istedi ama eşim sezeryan dedi
ben o sırada kolumdan yapılan uyusturucu iğnelerin etkisinde zaten salak gibiydim
doğumdan sadece 5 dk önce bebegimi kaybettiiğimi ögrenince acıkcası doğum seklini düşünemdim
ama keske normal olabilseydim
sezeryan izine bile sinir oluyorum ben iğrenç bir iz bence
sizin dikişler ne kadar bilmiyorum benim 6-7cm kadar var
Kizlar yazliktayim her an icim kan agliyorbutun hayaller yarim kaldi bogazim dugum dugum anneannem var yuruyemiyo onun arabasia disari cikartiyorum bakiyorum herkssin elinde bebek arabasi birde kendime bakiyorum her gece izdirap kimse bunun farkinda degil benim uzundumun yutkunup duruyorum kimse farketmesin diye
canım başın sağolsunzaman herşeyin ilacı derler acın daha çok yeni ama zamanla hafifleyecek bunu unutma ve bu dünyada ayrıldık ama öbür dünyada sonsuza kadar birlikte olucaz şimdi bize acıyarak bakanlar ozaman imrenerek bakacaklar.Allah şefaatlerinden mahrum etmesin inşallah.
Arkadaşlar sezaryandan falan bahsetmişsiniz burda herkes sezaryan olmuş.ben kızımda normal doğum yapmıştım biliyosunuz zaten ben 5 aylıkken kaybettim kızımı.doğumum çok zor ve suni sancıyla olmuştu çok çekmiştim.bunda nasıl yapcam bilemiyorum sezaryandan sonraki ağrılar çokmu şiddetli oluyo kaç günde normale dönebiliyoruz.ve sezaryanın ne gibi riskleri var öğrenebilirmiyim.o günleri görürmüyüm bilemiyorum ama düşnüyo işte insan bana bi akıl verirmisiniz.
genetik testlerimin sonucları cıkmıs.pazartesi alıcam.
inş olumludur sonuclar.
offf ne zormuş evlat acısı çeken bilir bende meleğimi kaybettim 14 gün oluyor sanki dün gibi acım taze nasıl geçecek bu zaman yüreğim yanıyor anca siz beni anlarsınız kimse anlamıyor beni 2 çocuğum olmasına rağmen acım hafiflemiyor oğlumun hareketlerini özlüyorum anında bana tepki vermesini özlüyorum çok zor bir hamilleik geçirdim 6 ay boyunca bulantım oldu olsun oğluma değer diyordum 3 ayda kanamma oldu plesanta aşağıya yerleşmişti 3 ay hep yattım onuda atlattık doktor iyi yukarı çııkmış ne olduysa bir anda oldu 12 cuma sabahı hareketlerini hissetmeyince doktora giitim ölmüş dediler dünya sanki başıma yıkıldı inanamadım akşamda çok hareketliydi çok oynuyordu ama artık o bir melek olmuştu yolculuğumuz yarım kaldı sezeryanla aldılar görmedim bile yüreğim dayanmazdı gömdüler oğlum kardeşim nerde diye hastaneye geldi daha kötü oldum hazırlıklar hep boşunaymış ne çok sevinmiştim sanki ilk gibi ne çok istemişim seni oğlum ama yüce rabbim seni bendan daha çok sevmiş yanına aldı beratım artık bir melek
cnm ne güzel ooohh bize böyle güzel haberler verin sizin sevinçlerinizle bizde mütlü olalım..kıZlar merak edersınız dıye gırıp yazmak ıstedım, cok sukur suan ıcın hersey yolunda Rabbim sonuna kadar bole gotursun ınsallah.. buarada cınsıyetımız %100 erkekmıs hem cok mutluyum hemde huzunlu..Guzel Alah ım yarım kalan sevıncımı yasamamı ıstıyo sanırım ınsallah bu kez hepımızın yuzu gulcek.. bıraz karısık duygular ıcındeyım, opuyorum hepınızı..
İnşallah olumludur..biz de bekliyoruz..
ne kadar zamanda oldu yaptıralı canım ve de nerde yaptırdınız??
ohhh maşallah ne güzel habersizin adınıza bizde mütlü olüyorz bürda maşallahkıZlar merak edersınız dıye gırıp yazmak ıstedım, cok sukur suan ıcın hersey yolunda Rabbim sonuna kadar bole gotursun ınsallah.. buarada cınsıyetımız %100 erkekmıs hem cok mutluyum hemde huzunlu..Guzel Alah ım yarım kalan sevıncımı yasamamı ıstıyo sanırım ınsallah bu kez hepımızın yuzu gulcek.. bıraz karısık duygular ıcındeyım, opuyorum hepınızı..
cnm bnm sorün neydi bilmiyorüm ama dr ün normal olür derse normal yap deriim 2 sezeryanlı olarak ama sezeryanın öyle korkünç bi dürümü olmüyo hem sezeryan iyi değil anlayışı yanlş ama tabbiki normal daha sağlıklı.bnm ilk kızım genel anesteziydi biraz zorlandım bide devlet hastanesi diy pek ilgilenmediler diye düşünüyorüm ama meleğimde özeldeydim spinal anestezi oldü çook memnündüm bide meleğim olsaydı herşey süperdi.sabah ameliyat oldm gece kalktım kendim yürüdüm öyle yaniArkadaşlar sezaryandan falan bahsetmişsiniz burda herkes sezaryan olmuş.ben kızımda normal doğum yapmıştım biliyosunuz zaten ben 5 aylıkken kaybettim kızımı.doğumum çok zor ve suni sancıyla olmuştu çok çekmiştim.bunda nasıl yapcam bilemiyorum sezaryandan sonraki ağrılar çokmu şiddetli oluyo kaç günde normale dönebiliyoruz.ve sezaryanın ne gibi riskleri var öğrenebilirmiyim.o günleri görürmüyüm bilemiyorum ama düşnüyo işte insan bana bi akıl verirmisiniz.
cnm inan hepimiz aynı acıları yaşıyorüz bnm de evladım var bana bi kızın var diyolar tamam var ama onün acısını azaltmıyo acımız aynı bnm de kızım aynı eve gelince getirdi dedesi hemen odaya girdi nerde dedi biz de ne nerde dedik kardeşim dedi dünya bikere dah yıkıldı başıma ..seni en iyi anlayan senin gibi melek annelerinin arasına maalesef diyorüz bünü ama hşgldinofff ne zormuş evlat acısı çeken bilir bende meleğimi kaybettim 14 gün oluyor sanki dün gibi acım taze nasıl geçecek bu zaman yüreğim yanıyor anca siz beni anlarsınız kimse anlamıyor beni 2 çocuğum olmasına rağmen acım hafiflemiyor oğlumun hareketlerini özlüyorum anında bana tepki vermesini özlüyorum çok zor bir hamilleik geçirdim 6 ay boyunca bulantım oldu olsun oğluma değer diyordum 3 ayda kanamma oldu plesanta aşağıya yerleşmişti 3 ay hep yattım onuda atlattık doktor iyi yukarı çııkmış ne olduysa bir anda oldu 12 cuma sabahı hareketlerini hissetmeyince doktora giitim ölmüş dediler dünya sanki başıma yıkıldı inanamadım akşamda çok hareketliydi çok oynuyordu ama artık o bir melek olmuştu yolculuğumuz yarım kaldı sezeryanla aldılar görmedim bile yüreğim dayanmazdı gömdüler oğlum kardeşim nerde diye hastaneye geldi daha kötü oldum hazırlıklar hep boşunaymış ne çok sevinmiştim sanki ilk gibi ne çok istemişim seni oğlum ama yüce rabbim seni bendan daha çok sevmiş yanına aldı beratım artık bir melek
cnm ne güzel ooohh bize böyle güzel haberler verin sizin sevinçlerinizle bizde mütlü olalım..
ZELALPERD seningünü geçtiğini kim söyledi cm benimde hiçbi nedeni yoktü sadece kakasını yütmüş olabilir dedi dr ama ben 38 haftadaydım tam zamanıydı
allah yardımcın olsun canım benim inşşş kucağımıza alacağız. sende de göbek varmı ya
benim karnım çok çıkıyor.bi rüya gördüm rüyamda yine kızım olacakmış adını nisa naz koyacağım dedim
kim hatırlamıyorum ama birileri dediki bırak artık bu ismi diğeride nisa idi başka isim koy dediler
hayır olsun bakalım
benim sezeryanım zor geçmişti ama oğlumun acısı kadar değildi hemen kalktım 4 ameliyatım olamsına rağmen 9 saatlik yol geldim 3 günü oğlumu orda gömüp geldim ne zor sen sabır ver ALLAHIM
hem hamileyim bir de milletin tafrasını cekiyorum
yalandan dostum olduğunu söyleyen insanlar bir uzak durun benden
cidden kimseyi dost gibi göremiyorum
bu sayfa olmasa cok bunalırdım
başınız sağolsun rabbim sabır versinbenimde oğlumun acısından sezeryan mı düşünürüm kalktım oğluma gitmiştim.. 10 gün boyunca hergün 2 defa oğluma gittim kalktım ne yatıp dinlenmesi
bende kimseyle görüşmek istemiyorum yaa hiç kimseyle hemde evde oturayım kimse bulaşmasın bana...
arkadaş aradı bugün aramıyorsun diyor alışmadın mı diyor.. ne alışması ne alışması yaa bu acıya ne alışması ben evladımı kaybettim ne alışması...
bide bebeğimin rahatsızlığından biri vardı 7 aylık erken doğum yapmış4 saat yaşamış bugün vermişler toprağa tekrardan yıkıldım mahvoldum o benim umudumdu nasılda heyecanla umutla bekliyordum yaram nasıl kanadı anlatamam bugün hep yattım çok kötüydüm....
aynen bende ya kimseyi görmek istemiyorum
canım senin meleğinin sorunu neydiki kusura bakma burası cok kalabalık (malesef ki) unuyorum kimin neyi vardı
tekrar tekrar soruyorum bir coğunuza
keske hepimiz aynı yerde olsak ne güzel olurdu
ah keten azcık daha yakın olsaydık keske
ahh be cnm yanan içim dahada kavruldu şu yazdığını okuyunca.ben oğlumu hiç görmedim ama hayal ederkn bile içim sızlıyo gözlerimden yaşlar akıosen görmüşsün koklamışsın canım benm allah benm sabrımı da sana versin arkadaşımm rabbim halimize acısın bize sağlıklı evlatlar versin inşallahbahsettim mi ben bile hatırlamıyorum canım... bebeğimin diyafram zarı bir kısmı gelişmemişti o yüzden mide bağırsak dalak göğüs boşluğuna yerleşiyor akciğerleri geliştirmiyor.. doğduğunda solunum sıkıntısıyla doğuyor cihaza bağlanıyor ameliyat oluyor organlar yerleştiriliyor yırtık onarılıyor ciğer gelişsin diye bekleniyor..... ama tansiyon sıkıntısı oluyor ciğer gelişmiyor ama damarlar gelişiyor o yüzden de tansiyon oluyormuş zaten bebeğim de birden tansiyondan vefat etti yaşama şansı çok düşük nette kurtulanlar mucize bebek diye bahsediliyor haberlerde...
4. gün ameliyat oldu ama 10 gün dayandı kuzum.. doktorlar hep acır gözle baktılar hiç umut veremediler kötü haber alacam diye hastaneye gitmek istemezdim ama oğlumu görmeden nasıl dayanayım
elini tutardım o da sıkardı ağzını oynatırdı benim sesimi duyunca.... doktorlar inanmıyordu uyutuyoruz biz bebeği diyorlardı yoksa makinaya karşı koyarmış.... hatta bi gün büzdü dudağını ağlar gibi çıkamadım yoğun bakımdan gitme diyordu sanki... ayağını severdim anası gibi huylanırdı... ölmeden bir iki gün önce gözlerini açmaya başladı yanına gidip oğlum diyince gözünü açıyordu meğer veda ediyormuş anasına inanmasın doktorlar açtı kaç defa gözünü son gördüğümde de açtı annesi gelmiş açmaz mı
nasıl bir yangındır bu aklıma geliyor ölüyorum ama hala nefes alıyorumm rabbim yaşatmasın kimseye ama yaşanıyor işte geliyor hala arkadaşlar
hee anladım cnm ama senin çok geçmiş gerçekten yaa işte çokla azla alakası yok demekki rabbimin takdiri işte veren o alan ocanım ben 41. haftamdaydım zaten. beklenen tarıh coktan gecmıstı...
ahh yavrüümm 7 tanemi valla 7 tane olsa bile yaparım diyen pek olmaz sanırım ben şahsen 28 e girdim bbidaha olürs olr 30 dan sonra zor diyorümkızlar bugün hastanede bir doktorla konustum baska biri için gitmiştik kendime değil
neyse anestesi doktoruyla konustuk
kadın 4 sezeryan olmus
muhabbet baskaydı aslında tabi ben hemen atıldım ya 4 sezeryan oluyomu dedim
tabi dedi
7 tane bile olan var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?