Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben ılk hamılelıgımde kıpırtıları 17.haftada hssetmıstım ılk kez... suan seyreme oluyo sızler ıkıncı bebıslerde kacıncı haftada net hıssettınız o gunlerı beklıyorum bende

Ben ılk hamılelıgımde kıpırtıları 17.haftada hssetmıstım ılk kez... suan seyreme oluyo sızler ıkıncı bebıslerde kacıncı haftada net hıssettınız o gunlerı beklıyorum bende

canım bend eılkınde 16 da hıssettım bunda da dedıgın gıbı 13, 14 te kucuk kucuk pıtlar duymaya baslamıstım. az kaldı demek kı senınde. suna bız tekmecan dıe sewıoruz. basladı tekmelere cok sukur. ıns kucagımızda da saglıkla goruru<z

Oyyyy maşallahhhh tekmecan demek yerim ben onu Cok sukur canımm ınsallah canım saglıcakla dogduklarınada goruruz ınsallahhhh

Oyyyy maşallahhhh tekmecan demek yerim ben onu Cok sukur canımm ınsallah canım saglıcakla dogduklarınada goruruz ınsallahhhh

amınn amınn ıns ya. az once dısarıdaydık. bebek magazasıbda bebek arabsı bakıoduk. gecen seferden bır o kalmıstı almdıgımz ole bı bakıoduk. gayrı ıhtıyarı tulumlara gıttı elım. cok tatlılardı. var ya bole o tulumun cııcnde bebk kokusu geldı burnuma. yenı dogmus sut kokusu... burnumn dıregı sızladı...ıns bunların ıcını dolu da goster rabbım dedım.

İnşallahh canım o gunlerıde gorcez az kaldı hatta burda bebıslerımızın yaramazlıklarını sabaha kadar aglamalarını gaz sorunlarını, ılk dıslerını konuscaz ınsallahhhh Hersey cook guzel olcak ınsallahh...

kızlar cok fena grip oldum burun akıntısı ve halsizlik var acayip derecede

dün cok moral bozucu birseyin haberini aldık biraz da onun üzüntüsü bu haldeyim

benim yaşım 2 ama bütün kadın hastalıklarını çektim oğluma evlendiğim ay hamile kaldım 17 yaşındaydım acemiydim normal doğum ağrılarını çektim ama açılma olmadı sezeryan oldum 2 günü oğlum çok hastaydı sarlığı vardı 8 satlik yol giitm 8 gün yoğum bakımda kaldı oğlum 3 yaşına giirince istemeden hamile kaldımhatta eşime aldıralım bile dedim ama bir hafta sonra 2 aylıken karnımda öldü sonradan çok üzüldüm istemedim ALLAH aldı bir yıl sonra tekrra gebe kaldım bu sefer ikizdi hem rahimde hem tüpteydi kürtajla rahimdekini aldıalr tüptedeki patladı iç kanama geçirdim sezeryan gibi tüpümüde aldılar parçalanmıştı artık korkuyordum oğlumun kardeşi olmaycak diye çok istiyordu kardeşi olsun olmuyordu artık gebe klamıyordum tedavi olmak istedim doktorum gerek yok psikoloji olarak kötüsün herşey normal ama tek tüplüydüm omuyordu artık takmamaya başlamıştm kızım aniden geldi şükür rahat hamilelik geçirdim bulantı dışında kızımda sezeryanla doğdu yeter diyordum oğlum 7 yaşında kıızmda 2 bu bebeğimizde beklemediğim anda geldi çok sevinmiştim ama 3 ayda kanama oldu bebeğin eşi aşağıdaydı doktor yatacaksın dedi yattım hep ama olmadı gitit meleğim artık doktorlar yapma dedi rahim en az 2 yıl dinlensin dedi zaten bu psikolojiyle olmaz oğlumun yerini hiç bişey dolduramaz çocuklarımla ilgilenemiyorum aklım hep onda hep ağlıyorum eşim kıızyor ALLAH böyle kısmet etti nasipi yoktu ama hep kendimi suçluyorum

oooff çok zor zamanlar geçirmişsn cnm yaa ne diyim aynı şeylei bende diyorüm eşime oda aynı diyo ama haklılarda ben alıştırdım kendimi allah sevdiği külüna dert verirmiş diyorüm

canlarım ya benim 1 kutu progestan bitti
çok şükür kanamm falanda yok
tekrar alayımmı ilaçtan acaba.
doktorda bişey demeişti 2.kutu falan diye
siz ne dersiniz ne yapayım bi akıl verin lütfen

Benim perinatalogum kullanma dedi canım ama hastanedeki doktor kullan demişti ben de 12 hafta bitene kadar kullandım günde 2 adett
cünkü düşüklerimin biri 10.-11. haftalarda olmustu bende 12 bitene kadar devam ettim gizli gizli
tabi sen bilirsin canım

bilemedim ki ne yapsam canım tıptaki doktorda kullanma dedide
ne yapsam pazaretsi bi kutu daha mı alsam acaba
kızımdaykende tek 1 kutu kullanmıştım

bilemedim ki ne yapsam canım tıptaki doktorda kullanma dedide
ne yapsam pazaretsi bi kutu daha mı alsam acaba
kızımdaykende tek 1 kutu kullanmıştım

canım ben kızımda da crinone jel kullanmıstım sabah aksam aynı sey ikisi de
12.haftamda bıraktırmıstı doktor gene öyle yaptım ben
ama senin bir sey olmadıysa istersen bırak

valla dün 2 defa tekmeler gibi bişey vurdu :) o bebegimmiydi diye gittim geldim.soka girdim hatta.

kızlar cok fena grip oldum burun akıntısı ve halsizlik var acayip derecede

dün cok moral bozucu birseyin haberini aldık biraz da onun üzüntüsü bu haldeyim

cok gecmiş olsun canım ya cok üzüldüm.Allahım hemen şifa eylesin.
ne oldu da üzüldün bu kadar :18:

bana verdiği halde 2 kere falan kullandım.cok şükür birsey olmadı.
cok büyük riskim yoktu ama benim.
bence doktoruna danıs canım.

Son düzenleme:

sorma canım o kadar kötü bir haberki anlatamam
eşimin bir davası vardı kaybettik
temyize yollayacak avukat
kimseye diyemiyorum içim şişti dünden beri
insallah yargıtay cezayı onaylamaz şoktayız
aileler bilmiyor
arkadaslara anlatamam
patladım yani

canım acı aynı acı gör görme hepimiz yanıyoruz.. sende başka bebeklerde arıyorsun oğlunu bende aklımdan çıkaramıyorum hangisi daha kötü hangisi daha iyi ... yangın aynı yangın rabbim bundan sonra hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin...

geldi mi herşey üst üste gelir nefes alamaz insan bende şuan o durumdayım senden farklı değilim inan benmde kimseye anlatamadıklarım var...
ceza çok mu peki bi kaç ay indirebilir bozabilr belli olmaz

çok çok geçmiş olsun üzülme hemen hiç bişe kesin değil daha

Arkadaslarım sonunda tatile cıktım 3hafta izinliyim esımlebu geceden çıkıyoruz bakalım yola bir süre uzak kalıcam buralardan Bizde bu ay bırakıyoruz artık 5ay doldu ama sansıma önemli günler bayrama denk geliyor bayramdada ailemin yanına gitcez napcaz bilmiyorum Allahın taktiri bakalım.

Yeni arkadaslarım sizlerinde hikayelerinizi içim yana yana okudum Allahım hepimize saglıklı evlatlar nasip edecek iyişşalah

Hamıle arkadaslarım guzel yazılarınızı okuyup umut doluyorum Allahım saglıkla doğumlarınızıda görücez

Ve ben gibi bekleyenler sizlerdende bu ay alırız iyişşalah guzel haberleri sıraya girelim boş ay gecmesin,bekleyenlere zaman cabucak geçsin

Hepinize sevgiler

o benden küçükmüşsün bide çook küçük evlenmişsin.cnm küçük yaşşta evlenmenin de etkisi olüyomüş bü konülarda.ama hepsi boş tek gerçek rabbimin takdiri
ş

evet etkisi vardır galiba ama benim annem 15 yaşında kaynamam 14 maşlah her biri 9 tane doğurmuşlar taktiri ilah kısmet ama ben kendimi 40 yaşında hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…