Ben ılk hamılelıgımde kıpırtıları 17.haftada hssetmıstım ılk kez... suan seyreme oluyo sızler ıkıncı bebıslerde kacıncı haftada net hıssettınız o gunlerı beklıyorum bende
canım bend eılkınde 16 da hıssettım bunda da dedıgın gıbı 13, 14 te kucuk kucuk pıtlar duymaya baslamıstım. az kaldı demek kı senınde. suna bız tekmecan dıe sewıoruz. basladı tekmelerecok sukur. ıns kucagımızda da saglıkla goruru<z
Oyyyy maşallahhhh tekmecan demek yerim ben onuCok sukur canımm ınsallah canım saglıcakla dogduklarınada goruruz ınsallahhhh
amınn amınn ıns ya. az once dısarıdaydık. bebek magazasıbda bebek arabsı bakıoduk. gecen seferden bır o kalmıstı almdıgımz ole bı bakıoduk. gayrı ıhtıyarı tulumlara gıttı elım. cok tatlılardı. var ya bole o tulumun cııcnde bebk kokusu geldı burnuma. yenı dogmus sut kokusu... burnumn dıregı sızladı...ıns bunların ıcını dolu da goster rabbım dedım.
hee anladım cnm ama senin çok geçmiş gerçekten yaa işte çokla azla alakası yok demekki rabbimin takdiri işte veren o alan o
ahh yavrüümm 7 tanemi valla 7 tane olsa bile yaparım diyen pek olmaz sanırım ben şahsen 28 e girdim bbidaha olürs olr 30 dan sonra zor diyorüm
oooff çok zor zamanlar geçirmişsn cnm yaa ne diyim aynı şeylei bende diyorüm eşime oda aynı diyo ama haklılarda ben alıştırdım kendimi allah sevdiği külüna dert verirmiş diyorümbenim yaşım 2 ama bütün kadın hastalıklarını çektim oğluma evlendiğim ay hamile kaldım 17 yaşındaydım acemiydim normal doğum ağrılarını çektim ama açılma olmadı sezeryan oldum 2 günü oğlum çok hastaydı sarlığı vardı 8 satlik yol giitm 8 gün yoğum bakımda kaldı oğlum 3 yaşına giirince istemeden hamile kaldımhatta eşime aldıralım bile dedim ama bir hafta sonra 2 aylıken karnımda öldü sonradan çok üzüldüm istemedim ALLAH aldı bir yıl sonra tekrra gebe kaldım bu sefer ikizdi hem rahimde hem tüpteydi kürtajla rahimdekini aldıalr tüptedeki patladı iç kanama geçirdim sezeryan gibi tüpümüde aldılar parçalanmıştı artık korkuyordum oğlumun kardeşi olmaycak diye çok istiyordu kardeşi olsun olmuyordu artık gebe klamıyordum tedavi olmak istedim doktorum gerek yok psikoloji olarak kötüsün herşey normal ama tek tüplüydüm omuyordu artık takmamaya başlamıştm kızım aniden geldi şükür rahat hamilelik geçirdim bulantı dışında kızımda sezeryanla doğdu yeter diyordum oğlum 7 yaşında kıızmda 2 bu bebeğimizde beklemediğim anda geldi çok sevinmiştim ama 3 ayda kanama oldu bebeğin eşi aşağıdaydı doktor yatacaksın dedi yattım hep ama olmadı gitit meleğim artık doktorlar yapma dedi rahim en az 2 yıl dinlensin dedi zaten bu psikolojiyle olmaz oğlumun yerini hiç bişey dolduramaz çocuklarımla ilgilenemiyorum aklım hep onda hep ağlıyorum eşim kıızyor ALLAH böyle kısmet etti nasipi yoktu ama hep kendimi suçluyorum
canlarım ya benim 1 kutu progestan bitti
çok şükür kanamm falanda yok
tekrar alayımmı ilaçtan acaba.
doktorda bişey demeişti 2.kutu falan diye
siz ne dersiniz ne yapayım bi akıl verin lütfen
benim perinatalogum kullanma dedi canım ama hastanedeki doktor kullan demişti ben de 12 hafta bitene kadar kullandım günde 2 adett
cünkü düşüklerimin biri 10.-11. Haftalarda olmustu bende 12 bitene kadar devam ettim gizli gizli
tabi sen bilirsin canım
bilemedim ki ne yapsam canım tıptaki doktorda kullanma dedide
ne yapsam pazaretsi bi kutu daha mı alsam acaba
kızımdaykende tek 1 kutu kullanmıştım
canım ben kızımda da crinone jel kullanmıstım sabah aksam aynı sey ikisi de
12.haftamda bıraktırmıstı doktor gene öyle yaptım ben
ama senin bir sey olmadıysa istersen bırak
valla dün 2 defa tekmeler gibi bişey vurdu :) o bebegimmiydi diye gittim geldim.soka girdim hatta.Ben ılk hamılelıgımde kıpırtıları 17.haftada hssetmıstım ılk kez... suan seyreme oluyo sızler ıkıncı bebıslerde kacıncı haftada net hıssettınız o gunlerı beklıyorum bende
kızlar cok fena grip oldum burun akıntısı ve halsizlik var acayip derecede
dün cok moral bozucu birseyin haberini aldık biraz da onun üzüntüsü bu haldeyim
canlarım ya benim 1 kutu progestan bitti
çok şükür kanamm falanda yok
tekrar alayımmı ilaçtan acaba.
doktorda bişey demeişti 2.kutu falan diye
siz ne dersiniz ne yapayım bi akıl verin lütfen
valla dün 2 defa tekmeler gibi bişey vurdu :) o bebegimmiydi diye gittim geldim.soka girdim hatta.
cok gecmiş olsun canım ya cok üzüldüm.Allahım hemen şifa eylesin.
ne oldu da üzüldün bu kadar :18:
bana verdiği halde 2 kere falan kullandım.cok şükür birsey olmadı.
cok büyük riskim yoktu ama benim.
bence doktoruna danıs canım.
ahh be cnm yanan içim dahada kavruldu şu yazdığını okuyunca.ben oğlumu hiç görmedim ama hayal ederkn bile içim sızlıyo gözlerimden yaşlar akıosen görmüşsün koklamışsın canım benm allah benm sabrımı da sana versin arkadaşımm rabbim halimize acısın bize sağlıklı evlatlar versin inşallah
sorma canım o kadar kötü bir haberki anlatamam
eşimin bir davası vardı kaybettik
temyize yollayacak avukat
kimseye diyemiyorum içim şişti dünden beri
insallah yargıtay cezayı onaylamaz şoktayız
aileler bilmiyor
arkadaslara anlatamam
patladım yani
o benden küçükmüşsün bide çook küçük evlenmişsin.cnm küçük yaşşta evlenmenin de etkisi olüyomüş bü konülarda.ama hepsi boş tek gerçek rabbimin takdiriyaşım çıkmamış 25 yaşındayım 9 yıllık evliyim
o benden küçükmüşsün bide çook küçük evlenmişsin.cnm küçük yaşşta evlenmenin de etkisi olüyomüş bü konülarda.ama hepsi boş tek gerçek rabbimin takdiri
ş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?