Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım ya cok üzüldüm.ceza maddimi?
diğerini düşünmek bile istemiyorum.
inş hersey yolunda gider.su an okunan ezanın hatrına
Rabbim yardımcınız olsun.

merhaba bugun kızım melek olalı 19gun oldu dunle bugun aglamadım kaçgundur rabbım sabır verıyor galıba acısı içimde ama dun eşımle ilkkez başbaşa kaldık eşımle mezarlıgını sordum yaptıralım dıye oda ızın vermıyorlar onlar cenın dıyorlar anne karnında oldugu için dedı hastanenede morgda okadar çok bebek ölüsü vardıkı dıyo görevlı çogu bırakıp gıdıyorlar demiş kımseyı yargılamak bana gore degıl ama nasıl dayanıyorlar hastanede bırakıp gıtmeyebayramdan sonra tatıl için yer ayırtmış esım ama gıtmek istemıyorum

dısarıya çıktıgımda hayat herkes için devam edıyor dıyorum ne guzel mutlular dıyorum imrenıyorum bıde kendıme bakıyorum yıkık dokuk butun dallarım kırılmış tek bır umudum kalmış yenıden anne olabılmekgecelerı uyuyamadıgımda hepımız için dua edıyorum rabbım acımızı hafıflet sabır ver bırdaha yaşatma dıyorum o anlar gozumun onune geldıgınde nefes alamıyorum allahım nasıl dayanmışım dıyorumhayat çok anlamsız gelıyor bana eşim ve ailem için dık durmaya çalışıyorummm

canım yaptırırsın niye yaptırmayasın ama biraz zaman geçmesi lazım 91 gün diyolar en az.... eskiden ölü doğum bebeği vermezlermiş bile annem demişti kalabiliyormuş falan.. ama sen yaptırmak istersen yaptırabilirsin öyle gösterişe kaçmamak şartıyla.. peygamber efendimiz süslü yerden yüksek mezarları hep kırdırmış yerlebir yaptırmış.. zaten mezar yaptırmanın amacı yeri kaybolmasın diye...

tatile git bence canım çok iyi gelir sadece eşin ve sen kafa dinlersin insanlardan uzak iyi gelebilir.. sen şimdi meleğine haksızlık gibi gelir tatile gitmek ama zaten eğlenemzsin ki ama eşinle sana iyi gelebilir vakit geçer... sen nereye gidersen git naparsan yap meleğin kalbinde canım

hep kalbımde olacak melegım inan yemek yerken bıle bogazıma dızılıyo lokmalar gözlerım doluyor anlatamıyorum yenı bırsey gıymek istemıyorum en sevdıgım sey muzık dınlemekti slov muzık olsun onu bıle yapamıyorum kızım gelıyo aklıma tv ızlerken bıle gözum dalıyo eşım farkedıyo canım yapma dık dur yenıden bebişlerımız olacak gececek ben inanıyorum dıyor çok zor çok gelıyor bana

hersey zaman canım.gün gelecek sabrın dahada artacak.mecburuz buna.
Mevlamın yazgısı buymus.vardır bir bildigi elbette.
bizim ser gördüklerimizde hayır hayır gördüklerimizde ser vardır.
bunuda en iyi Rabbim bilir.zamanla bir bakmıssın gülmeye bile baslamıssın.
heee su var bir yanın malsef eksik kalacak o bir gercek.
ama hayat devam ediyor.

Kizlar nerdesiniz nasilsiniz?

Yahu önceden hemen hamile kalabilirmiyim, kalsamda rahatlasam derdim simdi ilkinde hamile kaldim ve hic belirtim yok diye, sürekli ya düserse ya kalbi durursa diye endiseliyim. Elimde degil ne yapayim.. Biz Insanoglu ne tuhaf varliklariz..

canım biliyorduk bunu zaten böyle evhamla 9 ay geçecek kucağına alana kadar inanmayacaksın napalım.. düşünme desem boş, telaş yapma desem boş ama düşünememeye çalış sonra stersli bir bebeğin olmasın anne stres bebiş stres
ben inanıyorum evlatlarımıza kavuşacağız inşallah

bu ay ben de hamileyim gibi geliyor ya bakalım ayın 6sına kadar bilemeyeceğiz maalesef

ah canım ya bende aynı durumdayım psikopata bağladım
acaba kalbi atıyormu yaşıyormu bu bebeğimdede bi sıkıntı varmı acaba
kucağıma alabilecekmiyim ya yine allah korusun tabikide
aynı şeyler olursa ben ne yaparım diyorum
ne kadar olumsuzluk varsa hepsi aklımdan geçiyor sürekli ama sonra diyorum ki
rabbim o kadar büyükki bu bebeğimi bize bağışlayacak bu defa yüzümüz gülecek
rabbim bize evlat acısı vermeyecek diyorum inşşşş ta öyle olacak hepimizin allahın izni ile

ben de çok kötüyüm kızlarrr her yanım hamıle ve yenı doğum yapmış dolu... tam ıyı oluyorum onları görünce ya da duyunca acım depreşiyor... ne yapmalıyım ya nasıl geçecek? bebek görmeye gıtmem gerekır mı sizce... hamıle olunca gecıyo mu bu hısler

Doktor normal demişti geçen hafta ama
benim bu ara ara karnıma giren ağrılar neden acaba
inşş kötü bişey yoktur ya ara ara karnıma sancı gibi bi
ağrı giriyor çok korkuyorum benim içinde dua edermisiniz kızlar

canım agrı cok normal sakın merak etme
sıkıntı olan ne biliyor musun
devamlı ve keskin agrı
düşük agrısı öyle az buz birsey olmuyor ki
benim bir düşüğümde 6saat hastanede sancı cektim kıpırdatmıyordu
diğerinde kasık agrısı gibi değil baska türlü bir agrı vardı sürekli saplanan
içini ferah tut

kızlar ben 4 gündür gribim tabi ilaç kullanmıyorum ama bugün tansiyonumu ölçtüm kalp atım hızım hep 110
resmen kalbim agzımda atıyor carpıntı için doktoru arasammı sizce

Insallah rabbimde melek kardesleride bu sefer korur onlari ne diyeyim cok icimde kötü bir his var kalbi durur bisey olurcasina ama insallah endiselerimiz bosa ciksin nolur artik bende yoruldum.. Bende anne olmak istiyorum evim mis gibi bebek koksun evimizin her yani onun esyalariyla dolsun istiyorum bugün yatmadan önce hepimize bir yasin okuyacagim hamilelere hayirlisiyla kucaklarina almalari icin digerlerininde en kisa zaman icinde hamis olsunlar diye ..

Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir giremedim.Maalesef yine sıkıntılarım oldu.Arka arkaya hamilelik haberleri gelirken bi haberde bende vardı.İdrar testi pozitif çıkmıştı.Kalp atımını görünce paylaşıcaktım ama maalesef dr a gittiğimizde kese yok dedi.Kan ver dedi dr kan verdim değerim 3000 lerdeydi.Dr vajinal muayene etti iyice ve sağ tüpün içinde kese dedi yani dış gebeliktiÖNce ilaç tedavisini deniycez dedi dr ve iğne yapıldı.Kanama ağrı gibi en ufak şikayette geliceksin dedi ve 3 günde bir kan verip beta hcg ye bakılıcak dedi.Değerim yüksek olduğu için ilaç tedavisi cevap vermeyebilirdi ve ameliyat olmak zorunda kalabilirdim ve tüpüm gidebilirdi.Neyseki ilaç tedavisi şükürler olsun sonuç verdi Allah ın izniyle.Değerim düşüyo sürekli.Hrkes yükselmesini beklerken ben düşmesini bekliyorum değerimin.Ve anladım ki bazı insanların ısrar etmemesi lazım Alah dilemiyosa zorlamamak lazım.Eşimle ben bu sevdadan vazgeçmeye karar verdik artık bi daha denemiycem.Çünkü gerçekten sağlığım bozulmaya başladı.İlaçlar iğneler stres üzüntü artık ruhen bedenen kaldıramıyorum.İnşallah burdaki bütün hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.Hamile olmayan arkadaşlarımda en kısa zamanda hamile kalır sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz.

güzel haberlerini bekliyordum ne zamandır
kardelen ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum
defalarca anlattım burda bir ablam 8. denemesinde bebek sahibi oldu
o benim en büyük umudum
keske burda olsan o kadınla tanıssan cesaret alsan
sen şimdi biraz dinlen biraz kendine gel
gene yeniden bu kararı düşün

kötü düşünmeye başladın mı başka şeyler düşün dizi film izle kitap oku kötüyü çağırmayın... korkuları biliyorum valla ben daha hamile kalmadan başladım öyle böyle geçecek artık hergün ya şafi çekin Allah'a emanet hep o ne derse odur

ben hala evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum herşeyden herkesten soyutladım kendimi
gitmek istemiyorsan gitme ben gitmedim annem dedi görmek istemiyor diye anlayışla karşıladılar.. anlamasalar napim gitmem yani

geçmiş olsun canım yinede hayırlısı olmuş bak daha kötüsü olabilirmiş.. aynen dediğin gibi çok ısrar etmeyeceksin elbet isteyecez ben ölüyorum evlat hasretiyle yanıp tutşuyorum ama hayırlısını istemeyi bilmek gerek... bunu üstüne alınma sakın sen öyle istedin böyle oldu demek değil haşaa yeri geldi diye diyorum .. hepimiz evlat hasretindeyiz istemez olurmuyuz rabbim hayırlı vakitlerde göndersin inşallah

yine olur dememin gereği yok bunu çok duyuyorsundur... zamanı geldiğinde hepimiz kucağında hayırlı evlatlar olacak inşallahhhh

ben gittim.hemde cok cabuk.herkeste farklı işliyor durum.
ben acımla yüzleştim.ve bunun daha iyi sonuc doguracagını düşünüyorum.
kacarak nereye kadar sıyrılabilirizki bu durumdan?

kızlar ben 4 gündür gribim tabi ilaç kullanmıyorum ama bugün tansiyonumu ölçtüm kalp atım hızım hep 110
resmen kalbim agzımda atıyor carpıntı için doktoru arasammı sizce

ara canım.bişey yoktur.bendede carpıntı oluyor.
ama için rahat etsin diye ara bence.

ne diyecegimi bilemiyorum canım.çok çok üzüldüm ama umudunu hemen yitirme.
bak bir arkadasım dıs gebeliğin hemen ertesi ay hamile kaldı.oda bir melek annesiydi.
simdi saglıkla yürüyor hamileliği masallah.pes etmek yok.

bugün genetik test sonuclarım cıktı.
artık bende iğne kullanıcısıyım arkadaslar.hergün iğne olucam.
ne yapalım basa gelen cekilir.
Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz inşallah.

kıslar bugunn randevumuz vardı. cok sukur hersey yolundaymıs bakalımm. kız oldugunu bır kere daha teyıt etti bakalım ıns.
10 gun sonrada ayrıntılı ultrasonum var. ve artık tr donmeme cok az kaldı ıns. sanırım bır ıhtımal 22 agustosss gıbı donuyoruzzz.. ıns bakalım rabbım ins hayırla,kolaylıkla duzenımızı kurmayı nasıp etsin bakalım. yenı evımızde evladımızla yasamayı nasip etsin bana da butun melek annelerimedeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…