Canım inan o kadar üzüldüm ki!!! İlk senden duymak istiyordum güzel haberi ve hep dua ediyordum senin için.Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir giremedim.Maalesef yine sıkıntılarım oldu.Arka arkaya hamilelik haberleri gelirken bi haberde bende vardı.İdrar testi pozitif çıkmıştı.Kalp atımını görünce paylaşıcaktım ama maalesef dr a gittiğimizde kese yok dedi.Kan ver dedi dr kan verdim değerim 3000 lerdeydi.Dr vajinal muayene etti iyice ve sağ tüpün içinde kese dedi yani dış gebeliktiÖNce ilaç tedavisini deniycez dedi dr ve iğne yapıldı.Kanama ağrı gibi en ufak şikayette geliceksin dedi ve 3 günde bir kan verip beta hcg ye bakılıcak dedi.Değerim yüksek olduğu için ilaç tedavisi cevap vermeyebilirdi ve ameliyat olmak zorunda kalabilirdim ve tüpüm gidebilirdi.Neyseki ilaç tedavisi şükürler olsun sonuç verdi Allah ın izniyle.Değerim düşüyo sürekli.Hrkes yükselmesini beklerken ben düşmesini bekliyorum değerimin.Ve anladım ki bazı insanların ısrar etmemesi lazım Alah dilemiyosa zorlamamak lazım.Eşimle ben bu sevdadan vazgeçmeye karar verdik artık bi daha denemiycem.Çünkü gerçekten sağlığım bozulmaya başladı.İlaçlar iğneler stres üzüntü artık ruhen bedenen kaldıramıyorum.İnşallah burdaki bütün hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.Hamile olmayan arkadaşlarımda en kısa zamanda hamile kalır sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz.
merhaba bugun kızım melek olalı 19gun oldu dunle bugun aglamadım kaçgundur rabbım sabır verıyor galıba acısı içimde ama dun eşımle ilkkez başbaşa kaldık eşımle mezarlıgını sordum yaptıralım dıye oda ızın vermıyorlar onlar cenın dıyorlar anne karnında oldugu için dedı hastanenede morgda okadar çok bebek ölüsü vardıkı dıyo görevlı çogu bırakıp gıdıyorlar demiş kımseyı yargılamak bana gore degıl ama nasıl dayanıyorlar hastanede bırakıp gıtmeyebayramdan sonra tatıl için yer ayırtmış esım ama gıtmek istemıyorum
dısarıya çıktıgımda hayat herkes için devam edıyor dıyorum ne guzel mutlular dıyorum imrenıyorum bıde kendıme bakıyorum yıkık dokuk butun dallarım kırılmış tek bır umudum kalmış yenıden anne olabılmekgecelerı uyuyamadıgımda hepımız için dua edıyorum rabbım acımızı hafıflet sabır ver bırdaha yaşatma dıyorum o anlar gozumun onune geldıgınde nefes alamıyorum allahım nasıl dayanmışım dıyorum hayat çok anlamsız gelıyor bana eşim ve ailem için dık durmaya çalışıyorummm
ben de çok kötüyüm kızlarrr her yanım hamıle ve yenı doğum yapmış dolu... tam ıyı oluyorum onları görünce ya da duyunca acım depreşiyor... ne yapmalıyım ya nasıl geçecek? bebek görmeye gıtmem gerekır mı sizce... hamıle olunca gecıyo mu bu hısler
Kizlar nerdesiniz nasilsiniz?
Yahu önceden hemen hamile kalabilirmiyim, kalsamda rahatlasam derdim simdi ilkinde hamile kaldim ve hic belirtim yok diye, sürekli ya düserse ya kalbi durursa diye endiseliyim. Elimde degil ne yapayim.. Biz Insanoglu ne tuhaf varliklariz..
bugün genetik test sonuclarım cıktı.
artık bende iğne kullanıcısıyım arkadaslar.hergün iğne olucam.
ne yapalım basa gelen cekilir.
Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz inşallah.
selam melek anneleri ben kırmızıları gördüm korünmadıgımız halde olmüyo hadi bakalım hayırlısı olür diyorüm bide iğne vürüldüm ben ekimde ama hadi ondan olmüyo desem 1 sene olcak.bilmiyorüm yaa şü bayram telaşı falan bitsin gidicem bi dr üma.bide baska bi sıkıntım var onüda sizle paylaşayım ben kilo vermek istiyorüm sormayın hem bayaa bi kilo ama yapamıyorüm incelmeye de razıyım jillian yapıyodü ama ramazanda olmüyo.en iyisi bayramdan sonra düzgün bi diyetisyene gitmek diyorüm.sıkıntılıyız devlete gitsem ordada iyi olüyomüş ama özel gibi olmaz dimi.diyetisyene gidenininz varmı sizin düşünceniz ne merak ediyorüm.tek bildiğim bende bi sorün var gizli şeker midir insülin direncimidr nedir artık bilmiyorüm böyle bi yoldan çıkarak gidilrse daha güzel olür sonücü.
olsun canım napalım
eşimin elleri titriyor iğne yaparken canım acıyrmu diye
derdimiz iğnenin acısı olsun diyorum
ben o acıyı cok seviyorum
ne cıktı testlerinde
olsun canım napalım
eşimin elleri titriyor iğne yaparken canım acıyrmu diye
derdimiz iğnenin acısı olsun diyorum
ben o acıyı cok seviyorum
ne cıktı testlerinde
bu iğne cok can acıtıyormus.resmen agladım ya.
sonrada sinirim bozuldu birde ondan agladım.
ya ben bu ara depresyona giriyorum galiba.
bu iğne cok can acıtıyormus.resmen agladım ya.
benim clexane0.4 canım
aysenazım bize iğneden ne olur vız gelir tırıs gider
o sırada sadece bebegini düşün
melek aysenazını düşün
bir de benden tavsiye iğneyi sürekli baska yere yapın ki ödem yapıyor bir süre sonra kitle daha doğrusu o zaman cidden acıtıyor
haklısın melegim haklısın ama acısı istem dısı aglamama sebep oldu.
asırı canım yandı.sonrada sinirim bosaldı ve iyice agladım.
benim oscapar 0.4
clexane dahamı iyi?
olur canım onlar normaldir
çok nadir de olsa bende aglarım iğneden sonra
oksapar yeni cıktı clexane muadili
doktorun mu verdi eczane mi esdeger verdi acaba
clexane orjinali sadece
doktorum verdi.eczanede senin söyledigin gibi clexeane orjinal dedi.
ama ne bilim o an doktoruma ulasamadım.
koldan daha cok acıyormus iğne dogrumu?
ama benim göbekten cok asırı acıdı.zaten kanadıda biraz.
birde yakınca acısı uzun süre gecmedi.
ahh cnm depresyon demiyelim onada gebelik hormonların tavan yapmıştırbu iğne cok can acıtıyormus.resmen agladım ya.
ben hep koldan oldum
göbek daha az acır dediler ama cesaret edemedim
doktorum bacaktan olmamı istemedi
sağ kolum daha cok acıyor benimde
ahh cnm depresyon demiyelim onada gebelik hormonların tavan yapmıştır
Eskiden tüm günümü bu topikte geçirirken şimdilerde seyrek uğruyorum. Sanırım bu kızım gideli uzun zaman olmasından, yeni bebek olmamasından buraya yazacak bir şey bulamamaktan kaynaklanıyor. Ama uğrayıp sizleri okuyorum. Sanırım bende bu ara depresyondayım. Çok sıkıldım maddi manevi şeyler yüzünden çok istediğim bebeği ertelemekten. Gerçi 3-4 aydır falan korunmadık her şeyi boşverip Allaha bıraktım sorunlar ne kadar büyük olursa olsun hayırlıysa nasip et Allahım dedim. Olmadığına göre şu an için hayırlı değil demekki. 3 ay sonra 2. yılımız dolacak. Yaşımda bir çoğunuz gibi beklemeye müsait değil. Çok şükür ki elimde bir tane evladım var Allahım onu bana bağışlasın. Herkesin evladını bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?