bende koldan vurmayı denicem bugün.
Hala yürüdükçe iğne vurdulan bölge acıyor.
Ve daha ilk asamada iğne vurulan yerim morardı.
ben ilk günler kolumdan vurdurdum kızlar
sonra bi akşam vuracak kimseleri bulamadım bismillah dedim
bi cesaret göbeğimden vurdum allahın izni ilede bişey olmadı çok şükür
şimdi karnım biraz şişinceye kadar kendim göbekten oluyorum sonra nasip olursa inşşşş
kolumdan eczaneye yaptırırım.eskiden göbeğim acımazdı şimdi şimdi acır oldu
ama koldan daha çok acıyor bana göre galiba benim göbiş fazlaca yağlıki yağdan acı hissetmiyorum
olabilir canım.gercekten hep gerginim bu aralar.
Moralim cok yüksek olmuyor.birde bu hafta bandırmaya gidicez.
Aslında hiç istemiyorum.ailesi orda bizimkinin.
Ailesini görmek hakkıdır ama cok uzun olacak.tam 10 gün.
Kaygılarım var. Ya birsey olursa ben orda ne yapabilirim diye?
Kasık agrılarım devam ediyor.yolda gene petrollerde wclere girmek zorunda kalıcam.
Düşündükçe iyice kasvet basıyor.
benim kocam göbegimi tutup neresi yaglıki bunun dedi
Kendi kendime yapacak cesaretim hiç yok.
Heleki dünkü o acıdan sonra.
üzülme cnm yanlız değilsin bende aynı şeyleri düşünüyorüm tabii senin daha çok olmüş benim 1 sene oldü korünmadıgım halde yok bebişi ama ben bi hata yaptım eşime ilk zamanlar kırgındım güven sorünümüz vardı ve korünmam gerektiğini düşündüm ona güvenemedim ve 3 aylık iğne vüründüm iğne vürülalı 1 sene olcak ama olmüyo 1 sene korücak heralde.senin yaşını bilmiyorüm ama bende 28 im az değil yani rabbim verir inşallah ne diyelimEskiden tüm günümü bu topikte geçirirken şimdilerde seyrek uğruyorum. Sanırım bu kızım gideli uzun zaman olmasından, yeni bebek olmamasından buraya yazacak bir şey bulamamaktan kaynaklanıyor. Ama uğrayıp sizleri okuyorum. Sanırım bende bu ara depresyondayım. Çok sıkıldım maddi manevi şeyler yüzünden çok istediğim bebeği ertelemekten. Gerçi 3-4 aydır falan korunmadık her şeyi boşverip Allaha bıraktım sorunlar ne kadar büyük olursa olsun hayırlıysa nasip et Allahım dedim. Olmadığına göre şu an için hayırlı değil demekki. 3 ay sonra 2. yılımız dolacak. Yaşımda bir çoğunuz gibi beklemeye müsait değil. Çok şükür ki elimde bir tane evladım var Allahım onu bana bağışlasın. Herkesin evladını bağışlasın.
sen onü takıyosün anlaşılan ama kasma canım kendini hiç bilemedin içine sinmiyosa plastik olan klozet kapaklarından al girdiğin yerlede koy wc ye öyle küllanolabilir canım.gercekten hep gerginim bu aralar.
moralim cok yüksek olmuyor.birde bu hafta bandırmaya gidicez.
aslında hiç istemiyorum.ailesi orda bizimkinin.
ailesini görmek hakkıdır ama cok uzun olacak.tam 10 gün.
kaygılarım var. ya birsey olursa ben orda ne yapabilirim diye?
kasık agrılarım devam ediyor.yolda gene petrollerde wclere girmek zorunda kalıcam.
düşündükçe iyice kasvet basıyor.
ben ilk günler kolumdan vurdurdum kızlar
sonra bi akşam vuracak kimseleri bulamadım bismillah dedim
bi cesaret göbeğimden vurdum allahın izni ilede bişey olmadı çok şükür
şimdi karnım biraz şişinceye kadar kendim göbekten oluyorum sonra nasip olursa inşşşş
kolumdan eczaneye yaptırırım.eskiden göbeğim acımazdı şimdi şimdi acır oldu
ama koldan daha çok acıyor bana göre galiba benim göbiş fazlaca yağlıki yağdan acı hissetmiyorum
Eskiden tüm günümü bu topikte geçirirken şimdilerde seyrek uğruyorum. Sanırım bu kızım gideli uzun zaman olmasından, yeni bebek olmamasından buraya yazacak bir şey bulamamaktan kaynaklanıyor. Ama uğrayıp sizleri okuyorum. Sanırım bende bu ara depresyondayım. Çok sıkıldım maddi manevi şeyler yüzünden çok istediğim bebeği ertelemekten. Gerçi 3-4 aydır falan korunmadık her şeyi boşverip Allaha bıraktım sorunlar ne kadar büyük olursa olsun hayırlıysa nasip et Allahım dedim. Olmadığına göre şu an için hayırlı değil demekki. 3 ay sonra 2. yılımız dolacak. Yaşımda bir çoğunuz gibi beklemeye müsait değil. Çok şükür ki elimde bir tane evladım var Allahım onu bana bağışlasın. Herkesin evladını bağışlasın.
olabilir canım.gercekten hep gerginim bu aralar.
moralim cok yüksek olmuyor.birde bu hafta bandırmaya gidicez.
aslında hiç istemiyorum.ailesi orda bizimkinin.
ailesini görmek hakkıdır ama cok uzun olacak.tam 10 gün.
kaygılarım var. ya birsey olursa ben orda ne yapabilirim diye?
kasık agrılarım devam ediyor.yolda gene petrollerde wclere girmek zorunda kalıcam.
düşündükçe iyice kasvet basıyor.
üzülme cnm yanlız değilsin bende aynı şeyleri düşünüyorüm tabii senin daha çok olmüş benim 1 sene oldü korünmadıgım halde yok bebişi ama ben bi hata yaptım eşime ilk zamanlar kırgındım güven sorünümüz vardı ve korünmam gerektiğini düşündüm ona güvenemedim ve 3 aylık iğne vüründüm iğne vürülalı 1 sene olcak ama olmüyo 1 sene korücak heralde.senin yaşını bilmiyorüm ama bende 28 im az değil yani rabbim verir inşallah ne diyelim
sağlıkçı bi arkadaşa sordum korkma dedi göbek kısmında zaten yağ tabakası var
o yüzden bişey olmaz dedi bende işten çok geç çıkıyorum kimi bulacağım o saatte
vurup gidiyorum.ama benim koca bi göbişim var kızımdan hatıra özellikke çatlaklarıma vurunca hiç acımıyor
hamilelikten çatlaklar aynen kaldı benimde
herkes göbek daha az acır diyor ama artık göbeğim şişmeye basladı
öyle tutulcak iğne yapılcak tipi yok artık
ben mor kollara aynen devam insallah
kıssssssss bizde bandırmaya gitçez benim eşimin aileside orda
ben 37 içindeyim ama ya 28 nedirki maşşallahhh
bu arada doktora gittim ama kadın doğum değil üroloji :)))))
nur topu gibi iltihabım olmuş 10 tane iğne verdi
belki bundan olmadı bebeğim Allahım dedi önce tedavi ol .. meleğimde enfeksiyon yüzünden su kesesi delinmişti
var bir hayır....
hadi ya tam merkezdeler bizimkiler.ne zaman gidiyorsunuz?
biz bu cumadan sonra gidiyoruz.
bu arada iltihap cocuk olmasına engel oluyor canım.
bol su tüket.doktor ilaç vermiş olmalı zaten.
biz arife günü gideriz malum iş...liman avm ye yakın öyle söylim cadde üzerinde
geçen haftasonu çekmeköye geldim c.tesi gelip pazar döndük
doktor 10 adetçik iğne + 3 farklı ilaç daha verdi
yakınıma gelmişsin. görüşmeyi isterdim.
liman avmyi bilmiyorum.
bandırma otogarın arkasına avm acılmıstı.adını bilmiyorum.
sanırım ordan bahsediyorsun.
evet eski otogarın yerine yapılan yer
bidahaki gelişimde haberleşiriz kısmetse..vakit çok dardı birde ramazandı..kardeşimi gördük geldik..hamidiye mh. onun evi
cok cok sevinirim canım.yakın sayılır bandırmada avm bizede.
biz carsı içindeyiz.yani kayınvalidemler :)
ama her gidişimdi avmye ugrarız.
özcanı bilirsin ozaman :))
inay bencede hamile kalmadığın iyi olmus cok yüksek iltihap var
idrar rengin nasıl
akıntın varmı
idrarı yaparken agrı yanma kasıntı
Kuzummm, allahım yardımcın olsun diyeyim başka ne diyim. Çooook uzun sürdü senin dertler, bi rahat nefes alamadın ki! Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı mutlu, ömürler versin inşallah..Eskiden tüm günümü bu topikte geçirirken şimdilerde seyrek uğruyorum. Sanırım bu kızım gideli uzun zaman olmasından, yeni bebek olmamasından buraya yazacak bir şey bulamamaktan kaynaklanıyor. Ama uğrayıp sizleri okuyorum. Sanırım bende bu ara depresyondayım. Çok sıkıldım maddi manevi şeyler yüzünden çok istediğim bebeği ertelemekten. Gerçi 3-4 aydır falan korunmadık her şeyi boşverip Allaha bıraktım sorunlar ne kadar büyük olursa olsun hayırlıysa nasip et Allahım dedim. Olmadığına göre şu an için hayırlı değil demekki. 3 ay sonra 2. yılımız dolacak. Yaşımda bir çoğunuz gibi beklemeye müsait değil. Çok şükür ki elimde bir tane evladım var Allahım onu bana bağışlasın. Herkesin evladını bağışlasın.
Çok geçmiş olsun kuzum. En azından nedeni belli oldu. İnşallah o iğnelerin ardından gelir kuzun sanaben 37 içindeyim ama ya 28 nedirki maşşallahhh
belki bundan olmadı bebeğim Allahım dedi önce tedavi ol .. meleğimde enfeksiyon yüzünden su kesesi delinmişti
var bir hayır....
iyi yapmışsın cnm tedavini olürsün dediğin gibi belkide ondan olmadı hiç yokmü senin bebişkıssssssss bizde bandırmaya gitçez benim eşimin aileside orda
ben 37 içindeyim ama ya 28 nedirki maşşallahhh
var bir hayır....
iyi yapmışsın cnm tedavini olürsün dediğin gibi belkide ondan olmadı hiç yokmü senin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?