Kuzummm, allahım yardımcın olsun diyeyim başka ne diyim. Çooook uzun sürdü senin dertler, bi rahat nefes alamadın ki! Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı mutlu, ömürler versin inşallah..
Seni çoook seviyorum kader arkadaşıııımmmm
Çok geçmiş olsun kuzum. En azından nedeni belli oldu. İnşallah o iğnelerin ardından gelir kuzun sana
Canım dun aksam kılodumda bı ıslaklık vardı hatta sortumdada cok korktum, suyum geldı sandım hemen acıle gıttık ultrosnda suyum normal cıktı ama bende vajınısmus oldugu ıcın vajınal bakamadıdolayısıyla o suyun nerden geldıgını acıklayamadı.. aklımda kaldıgı kadarıyla sende benzer bısey yasamıstın canım ne demıslerdı ve nasıl bakılmıstın...
inay canım özel mesaja beklemem lazım yollamak için baska birine msj attım da
burdan yazayım
iki ceşit antibiyotik yazmıs demekki baya rahatsızsın
iğnelerden sonra kullan dedi mi sefsidal i
ikisi de antibiyotik genelde o şekilde kullanılır
purinol tadı kötü ama çok etkilidir sakın içmemezlik yapma
spasmol da agrı kesici hemde spasm çözücü agrın olsa da olmasa da 3-4 gün onu da at mutlaka
bir de antibiyotikleri sakın yarım bırakma
tekrarlamasın
bu ilaçların enfeksiyon bırakacağını hiç sanmıyorum canım
insallah sonra bebiş calısmalarına da baslarsınız öpüyorum seni
tobeguk kıskandırma bizi
bende sizi cok seviyorum en zor zamanımda siz kaldırdınız beni ayaga
hersey güzel olsun insallah hepimize
ya aynur calakan doğa özay izmirli 24kasım vet23 hiçbiri yok artık neden gelmiyolar
kızlar whatsup kullanıyormusunuz
bende seni çok seviyorum arkadaşım..inşallah hayırlısı bakalım
izmirli ile görüşüyormusun onun vardı sanki safrakesesi rahatsızlığı..hamilelikte hiç şikayeti oldumu merak ettim
inay canım özel mesaja beklemem lazım yollamak için baska birine msj attım da
burdan yazayım
ya aynur calakan doğa özay izmirli 24kasım vet23 hiçbiri yok artık neden gelmiyolar
bende kullanıyorum güzel bişe eşimle ayrı kaldığımızda sevgili gibi mesajlaşıp duruyoruz resim falan yolluyoruz :)
abimler arkadaşlarıyla grup kurmuşlardı aslında öyle birşeyde yapabiliriz :)
melekyavrum canim nasilsin? neler yapiyorsun? bana verecek guzel haberlerin varmi insallah?
yaaa melekyavrum yaziklar olsun kusdum sana hepsinin ismini saymishsinda ben aklina bile gelmemisimoysa siz hep benim aklimdasiniz. cok gec gelsem bile her gelisimde silzeir soruyorum cok alindimL
bende kullanıyorum güzel bişe eşimle ayrı kaldığımızda sevgili gibi mesajlaşıp duruyoruz resim falan yolluyoruz :)
abimler arkadaşlarıyla grup kurmuşlardı aslında öyle birşeyde yapabiliriz :)
yaaa niye bana kimse cevab yazmiyorr yaaaaaaaaaaa
kuzenim demincek doğurdu..2 senedir bi sürü bebek gördüm alıştım ama bugün onu görmek istemiyorum
duygusallığım üzerimde sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?