Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bende seni çok seviyorum arkadaşım..inşallah hayırlısı bakalım
izmirli ile görüşüyormusun onun vardı sanki safrakesesi rahatsızlığı..hamilelikte hiç şikayeti oldumu merak ettim

inay canım özel mesaja beklemem lazım yollamak için baska birine msj attım da
burdan yazayım
iki ceşit antibiyotik yazmıs demekki baya rahatsızsın
iğnelerden sonra kullan dedi mi sefsidal i
ikisi de antibiyotik genelde o şekilde kullanılır
purinol tadı kötü ama çok etkilidir sakın içmemezlik yapma
spasmol da agrı kesici hemde spasm çözücü agrın olsa da olmasa da 3-4 gün onu da at mutlaka
bir de antibiyotikleri sakın yarım bırakma
tekrarlamasın
bu ilaçların enfeksiyon bırakacağını hiç sanmıyorum canım

insallah sonra bebiş calısmalarına da baslarsınız öpüyorum seni

tobeguk kıskandırma bizi
bende sizi cok seviyorum en zor zamanımda siz kaldırdınız beni ayaga
hersey güzel olsun insallah hepimize

ya aynur calakan doğa özay izmirli 24kasım vet23 hiçbiri yok artık neden gelmiyolar

Canım dun aksam kılodumda bı ıslaklık vardı hatta sortumdada cok korktum, suyum geldı sandım hemen acıle gıttık ultrosnda suyum normal cıktı ama bende vajınısmus oldugu ıcın vajınal bakamadı dolayısıyla o suyun nerden geldıgını acıklayamadı.. aklımda kaldıgı kadarıyla sende benzer bısey yasamıstın canım ne demıslerdı ve nasıl bakılmıstın...

Allah korusun canım
suyum doğumda gelmişti benim öyle az birsey değildi uzanmıstım
altıma yaptım sandım
uykudan uyandırdı beni fıskiyeden fırlar gibi geliyor ilki
ama son aylarda da sızıntı olurmus
sanmam canım senin suyun olsun
bol bol su içsene ben 3 litre içiyorum son 5 gündür baska bir topikteki arkadaslardan gaza geldim
yanımda su şişem 1lt onsuz dolasmıyorum

canım sonra kullan demedi hepsine başladım bende zararı olurmuki..purinol evet çok kötü ama içiyorum içmezmiyim :) inşallah kalmaz bakalım bitsinde tekrarlatıcam tahlili..birde 10 tane iğne ama 2 şer 2 şer vurulacakmış

bende aysemi merak ediyorum...24kasımla tel.de görüşüyorum arada bayramdan sonra gidicem inşallah prensesi görmeye

senide seviyoruz merak etme :)) hepinizi seviyoruzzzzz kader birliği yaptık burda

zelalde gelsin gün yaparız artık bursalılar olarak hehe.. aslında aysemde bursaya geliyordu bu yaz geldimi acaba

Son düzenleme:
Sağ tarafımda böbreklerimin olduğu yerde ve birazda ön tarafımda
ağrımvar ya baya hemde
yarın doktora gideceğim bi ultrasonda bakar inşşş
kötükötü rüyalar görüyorum bu aralar.korkar oldum iyice

geçen 3 tane akrep gördüm tuttum elimle attım rüyamda
ogün sabah babamı akrep sokmuş bahçede.

O yüzden ne görsem çıkacak diye korkar oldum

bende seni çok seviyorum arkadaşım..inşallah hayırlısı bakalım
izmirli ile görüşüyormusun onun vardı sanki safrakesesi rahatsızlığı..hamilelikte hiç şikayeti oldumu merak ettim

selam inayyyyy nasilsinnnn?
sizleri cok ozledim. lutfen bana guzel haberler ver. sk sk gelemesemde inan hepiiniz aklimdasiniz sizi hic unutmadim. bana kendinden, dogadan, tobegokdan, aynurdan, izmirli, 24 kasim, melekyavrum butun tanidiklarimdan haberler ver nolursunnnnnn

inay canım özel mesaja beklemem lazım yollamak için baska birine msj attım da
burdan yazayım

ya aynur calakan doğa özay izmirli 24kasım vet23 hiçbiri yok artık neden gelmiyolar

yaaa melekyavrum yaziklar olsun kusdum sana hepsinin ismini saymishsinda ben aklina bile gelmemisim oysa siz hep benim aklimdasiniz. cok gec gelsem bile her gelisimde silzeir soruyorum cok alindimL

bende kullanıyorum güzel bişe eşimle ayrı kaldığımızda sevgili gibi mesajlaşıp duruyoruz resim falan yolluyoruz :)

abimler arkadaşlarıyla grup kurmuşlardı aslında öyle birşeyde yapabiliriz :)

siz birde viberi hatda tango yu deneyin onlar daha guzel. hem sesli konusuluyor, hem mesajlasiliyor, tango da hatta goruntulu konusmada var:)

yaaa melekyavrum yaziklar olsun kusdum sana hepsinin ismini saymishsinda ben aklina bile gelmemisim oysa siz hep benim aklimdasiniz. cok gec gelsem bile her gelisimde silzeir soruyorum cok alindimL

canım sen yazıyorsun ama diğerleri hiç yazmıyor ondan seni yazmadım
sen unutturmadın kendini alınma sakın

bende kullanıyorum güzel bişe eşimle ayrı kaldığımızda sevgili gibi mesajlaşıp duruyoruz resim falan yolluyoruz :)

abimler arkadaşlarıyla grup kurmuşlardı aslında öyle birşeyde yapabiliriz :)

Sanada özelden msj atayım ordan yazısırız
ketenhelvayla yazısmaya basladık bile:13::13::13:

uğurböceği viberi tangoyu ikisini de sildim ben
eşime aksam yeniden yükleteyim seninle de ordan konusalım

kuzenim demincek doğurdu..2 senedir bi sürü bebek gördüm alıştım ama bugün onu görmek istemiyorum
duygusallığım üzerimde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…