Canım dun aksam kılodumda bı ıslaklık vardı hatta sortumdada cok korktum, suyum geldı sandım hemen acıle gıttık ultrosnda suyum normal cıktı ama bende vajınısmus oldugu ıcın vajınal bakamadıdolayısıyla o suyun nerden geldıgını acıklayamadı.. aklımda kaldıgı kadarıyla sende benzer bısey yasamıstın canım ne demıslerdı ve nasıl bakılmıstın...
ohh cnm allah bağışlasın 1 tane evladın varmış bak şükürvar canım çok şükür 7 sinin içinde şuan
kızlar whatsuptan grup kurduk lavinya ve ben şimdilik ama keteni de ekledim
o daha görmedi görünce ekler
sizleri de bekleriz
bilin bakalım lavi grubun adını ne koymus
melek anneleri tabi ki
oo cok ii yapmıssınız. bende sımdılık yok ama bıkac aya kadqar telımı degıstırcem ıns. degıstırınce hemen eklerım. cok rahat oluo gercekten. ben esımden kullanıomda
oo cok ii yapmıssınız. bende sımdılık yok ama bıkac aya kadqar telımı degıstırcem ıns. degıstırınce hemen eklerım. cok rahat oluo gercekten. ben esımden kullanıomda
Kızlar nasılsınız.bayadır bişeyler yazmıyordum ama takip ediyordum sizleri.bebişlerimizde yavaş yavaş büyüyor.bende bişey yok daha belki o yüzden yazmak istemedim.hayırlısı diyelim.
sen daha iyi bilirsin canım da ordan alsana telini bence öyle gel
burda daha pahalı
kızlar whatsuptan grup kurduk lavinya ve ben şimdilik ama keteni de ekledim
o daha görmedi görünce ekler
sizleri de bekleriz
bilin bakalım lavi grubun adını ne koymus
melek anneleri tabi ki
pişt napiyonussss uykucular benim uykum kaçti uyaniinnnnnn
.......... ............. ........... :126:
kızlar nasılsınız??ben bu gece çok kötüyüm bugün oğlumun yanına gittim.mezarlıktan ayrılırken çok kötü oluyorum onu orada bırakıyorum dye.bide bebeğim ölünce onu kardeşim kucağında getirmişti mezarlığa kadar ben görmedm oğlumu hep yanındaydım ama ne kucağıma aldım ne yüzünü grdüm şmdi çok vicdan azabı duyuyorum ya bana derse sen nasıl bir annesin beni kucağına bile almadın bi kere öpüp koklamadın dye.ama ndn öyl eyaptım ndn kendm getirmedm bilmiyorum halada bilmiorum ama çok çok kötüyümm
ben cahilim bu konuda
nasıl oluyormus bir arastırayım
uyanıktım ama oyun oynamakla mesguldüm.
bilsem seni yalnız bırakmazdım burda.
ben kızımı evime kendii ellermle getirdim.
ama siyah bir canta içindeydi.
bakamadım.kapalıydı.
benden gizli götürüp defnettiler.
hala onları affedemiyorum.
eşimde iy,iki gelmedin diyor.kızımız mosmormus.
hakkınız yoktu dedim.bir kez kucagıma almama engel olmanız yanlıstı dedim.
içimde ukte olarak kaldı.
ben kızımı evime kendii ellermle getirdim.
ama siyah bir canta içindeydi.
bakamadım.kapalıydı.
benden gizli götürüp defnettiler.
hala onları affedemiyorum.
eşimde iy,iki gelmedin diyor.kızımız mosmormus.
hakkınız yoktu dedim.bir kez kucagıma almama engel olmanız yanlıstı dedim.
içimde ukte olarak kaldı.
bde benm çok ciddi uyku problemim var bebeğimi kaybettiğimden beri geceleri hiç uyuyamıyorum ne zaman ki gücüm tükenio göz kapaklarım düşüo ancak o zaman sızıp kalıyorum nasıl geçicek bu artık akşam yatıp sabah düzenli kalkmak istiyorum sonuçta yeni olacak bebeklerim için vücudumun sağlıklı olması bunun içinde düzenli uyku gerekmez miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?