Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım bende su sanmıstım ama değilmiş.
iltihap dedi doktor. ilaç vermişti.
bu haftalarda su gelmesi olmaz demişti.
gelse zaten direk cocuk düşer dedi.
o nedenle seninkide böyle birsey olabilir.
bol su tüket ve genede doktora görün.

kızlar whatsuptan grup kurduk lavinya ve ben şimdilik ama keteni de ekledim
o daha görmedi görünce ekler
sizleri de bekleriz

bilin bakalım lavi grubun adını ne koymus

melek anneleri tabi ki

sizleri de bekleriz

melek anneleri tabi ki

oo cok ii yapmıssınız. bende sımdılık yok ama bıkac aya kadqar telımı degıstırcem ıns. degıstırınce hemen eklerım. cok rahat oluo gercekten. ben esımden kullanıomda

Kızlar nasılsınız.bayadır bişeyler yazmıyordum ama takip ediyordum sizleri.bebişlerimizde yavaş yavaş büyüyor.bende bişey yok daha belki o yüzden yazmak istemedim.hayırlısı diyelim.

oo cok ii yapmıssınız. bende sımdılık yok ama bıkac aya kadqar telımı degıstırcem ıns. degıstırınce hemen eklerım. cok rahat oluo gercekten. ben esımden kullanıomda

kesinlikle süper olur... daha rahat görüşme oluyor ....ama burayı terk etmek yokkk... maalesef aramıza yeni katılanlar olursa Allah korusun kim destek çıkacak değil mi

Kızlar nasılsınız.bayadır bişeyler yazmıyordum ama takip ediyordum sizleri.bebişlerimizde yavaş yavaş büyüyor.bende bişey yok daha belki o yüzden yazmak istemedim.hayırlısı diyelim.

canım neden öyle düşünüyorsun
ne kadar oldu doğum yapalı ne olcak gel yaz içini dök
hamile kalırsın nasılsa zamanı önemli değil sonucta
önemli olan sağlıkla bebeğimizi kucaklaamak

pişt napiyonussss uykucular benim uykum kaçti uyaniinnnnnn
.......... ............. ........... :126:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız??ben bu gece çok kötüyüm bugün oğlumun yanına gittim.mezarlıktan ayrılırken çok kötü oluyorum onu orada bırakıyorum dye.bide bebeğim ölünce onu kardeşim kucağında getirmişti mezarlığa kadar ben görmedm oğlumu hep yanındaydım ama ne kucağıma aldım ne yüzünü grdüm şmdi çok vicdan azabı duyuyorum ya bana derse sen nasıl bir annesin beni kucağına bile almadın bi kere öpüp koklamadın dye.ama ndn öyl eyaptım ndn kendm getirmedm bilmiyorum halada bilmiorum ama çok çok kötüyümm

bde benm çok ciddi uyku problemim var bebeğimi kaybettiğimden beri geceleri hiç uyuyamıyorum ne zaman ki gücüm tükenio göz kapaklarım düşüo ancak o zaman sızıp kalıyorum nasıl geçicek bu artık akşam yatıp sabah düzenli kalkmak istiyorum sonuçta yeni olacak bebeklerim için vücudumun sağlıklı olması bunun içinde düzenli uyku gerekmez miii

sen daha iyi bilirsin canım da ordan alsana telini bence öyle gel
burda daha pahalı

yok zaten burdan donemden alıcaz ama. bıraz daha ucuza getırmek ıcın tax free almak ıstıoruz. yaklasık 150 euro gerı alabılıosun.ama bız suan burada oturumluyuz dolayısıyla tax alamıoruz. esım tr dondukten kısa sure sonra yenıden toplantı ıcın geldıgınde turıst vızesıyle gelmıs olacak ozaman alıp tax gerı alabılıoruz e ev dosıycez malum 150 euro 150 dır

sizleri de bekleriz

melek anneleri tabi ki

ben cahilim bu konuda
nasıl oluyormus bir arastırayım

pişt napiyonussss uykucular benim uykum kaçti uyaniinnnnnn
.......... ............. ........... :126:

uyanıktım ama oyun oynamakla mesguldüm.
bilsem seni yalnız bırakmazdım burda.

ben kızımı evime kendii ellermle getirdim.
ama siyah bir canta içindeydi.
bakamadım.kapalıydı.
benden gizli götürüp defnettiler.
hala onları affedemiyorum.
eşimde iy,iki gelmedin diyor.kızımız mosmormus.
hakkınız yoktu dedim.bir kez kucagıma almama engel olmanız yanlıstı dedim.
içimde ukte olarak kaldı.

son bir kaç gündür bende kızıma bir özlem depresti
anlatamam
çok tatlı geliyor görüntüsü
nasıl gittiğine aklım ermiyor hala
o kadar tatlıki dayanamıyorum
bazen yastıklara falan sarılıyorum öyle özlüyorum ki ahhhh ahhhhh

hepımızde aynı acıı bende hıc goremedım evladımı spınal sezeryan oldum bebegım ex olunca komple uyuttular gozumu actıgımda coktan morga verılmıs bıle ama esım ıyı kı gormedın mosmordu dıyo tek avuntum elımde 4d lı cekılmıs fotosu var telefonum ekran koruyucusu ona bakıp uyuyorum gozumu acınca ekrana dokunup ılk onu goruyorum ama yangınım dınmıyo... 9ay oglum erkegım dıe bagıra bagıra konusurdum karnımla oyle bı sohbetım vardı kı goren evde bı ınsanla konusuyorum sanırdı...sımdı oglum dıorum karnıma bogazım dugumlenıyo... Acımız cok baska... Rabbim suan okunan cuma ezanlarının hurmetıne karnımızdakı evlatlarımızı bıze bagıslasın ınsallahhhh

kızlarrrr 3 ay oldu sezryen olalı ya 3 ay kaldı korunma süremın bıtmesıne.. folık aldım başlayacağım inş. folic plus yazıo üstünde.. günde 3 tane dıyo.. nesıl almam lazım tek yetmez mı 90 tane var içinde.. bırı bana bunu acıklayabılırmı ya size zahmet..

benimde siyah çanta içindeydi hep merak ettim o siyah çanta noldu sonra ama hiçte sormadım yoğunbakımda görmüştüm zaten ama illa gör yine dediler önce istemedim sonra tamam dedim iyiki de bakmıştım morarma falan yoktu gerçi olsa göstermezlerdi. ama yoğunbakımdaki halinden katkat güzeldi adı üstünde melek :) en uzun süre benim geçtiğ için belki yaram sizden daha çok kabuk bağlamış sanırım zamanla daha az aklıma gelmeye başladı bazen vicdan azabı çekiyorum bu yüzden ama Allahın bir lütfu bu bizlere yoksa yaşanmaz....

topiğimizin bilirkişisi melekyavrum
benim reglim erken geldi bu ilaçlar yapmış olabilirmiki :)
bıktırcam seni sorularımla :))

tobegukummmmmmmmm
nabersin
ben çok tuhafım bi enerji patlaması gibi bişe yaşıyorum ama adı tamda bu değil anlatamıyorum hem gülesim hem ağlayasım var

bende uyuyamıyorum bişelr izlerken sızıyorum yoksa bir başlıyorum düşünmeye uyku tutmuyor

eşim rahatsız bu konuda söz diyorum bebişimiz olsun işim olsun uyurum şimdi can sıkıntısından diyorum

ben 10 gün yoğun bakımda gördüm öldükten sonrada gösterdiler inan ve soğu dediler ama ben kaç gün hep hastaneye gidesim geldi bembeyaz kefende gelen yavrum değilde hala yoğunbakımda sanki çok zor ya

bişe diyecem oruç beni çok kötü yapıyor depresyonumu arttırıyor sanki sona geldik ama dayanamıyorum napacam ya çok çok kötüyüm hiç halim yok ev işide yapmıyorum eskiden 2 güne bir dipbucak temizlik yapardım duramazdım şimdi bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…