Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bende seni çok seviyorum arkadaşım..inşallah hayırlısı bakalım
izmirli ile görüşüyormusun onun vardı sanki safrakesesi rahatsızlığı..hamilelikte hiç şikayeti oldumu merak ettim
Canıııımmmm
İzmirli ile görüşüyorum. Oğluşuyla uğraşıyor ama hiiiiç hatırlamıyorum sıkıntı yaşayıp yaşamadığını.
melekyavrum,tobeguk kıskandırma bizi
bende sizi cok seviyorum en zor zamanımda siz kaldırdınız beni ayaga
hersey güzel olsun insallah hepimize
ya aynur calakan doğa özay izmirli 24kasım vet23 hiçbiri yok artık neden gelmiyolar[/QUOTE]

Canım olur muuuu? Senin de yerin ayrı bende!!
Aynuru bilmiyorum.doğurmuştu en son zaten siz de biliyorsunuz. Calakan, dün aradı. O da 15 haftalık hamileymiş o da enn eskilerden ve buraya uğramadığı sürede bazı sıkıntılar çekmiş galiba. Doğa, oğluşunun kolikiylen uğraşıyor. O yüzden paşamız baya yaramaz özayla, geçen FaceTe konuştum. İyilermiş. Kızıyla mutlu mesutlardı
Ya su olup olmadığını anlamak için turnusollu ped kullanıyorlarmış. Nasıl yapıldığını öğrendim ama nasıl kullanıldığını araştırıyorum şimdi. Olmazsa araştırıp yapalım. Çünkü 2 kere bende de oldu. Önceki bebeğimde de suyun mu geldi, su azalmış demişlerdi ve benim suyum gelmemişti o yüzden korkuyorum şimdi. Sıkı araştırma içerisindeyim...
kızlar whatsup kullanıyormusunuz
Kapitalizmin çarkına katılmamak için teknolojiye direniyorum ve eski telimi kullanıyorum. Dolayısıyla android olmadığı in size katılamayacağım
Aa ipad de tango var. O olur mu?
Hoşgeldin ığurböceği. Ben diğer arkadaşları yukarda yazdım canım. Şükür ki ben de hamileyim. Sen nasılsın? Yavrun nasıl?
pişt napiyonussss uykucular benim uykum kaçti uyaniinnnnnn
.......... ............. ........... :126:
Ayyy o saatte uyanıktan ama dışarıdaydım.
Bence de lütuf bitanem. O yüzden kötü hissetme ne olur kendini. Ben bile seviniyorum canım daha az acıyor diye. Yoksa o acı aynen devam etseydi dayanamazdım. hem bence de iyiki bakmışsın...

bende görmedim keşke görseymişim çok pişmanım okadar karnımda taşıdım merak ediyordum ama görmedim oğlumu hep hayalimde kalacak meleğim ameliyattan çıkarken narkozun etkisi yeni bitiyordu bebeği ayaklarımın altına koymuşlardı bi ara hemşire dikkat edin dedi bebek burda içim cız etti aldılar sonra çok güzel siyah saçları varmış meleğimin aynı abisinin küçüklüğüymüş geçen ay bile karnımdaydı bugün gibi ama şimdi karnım bom boşşş

kızlarrrr 3 ay oldu sezryen olalı ya 3 ay kaldı korunma süremın bıtmesıne.. folık aldım başlayacağım inş. folic plus yazıo üstünde.. günde 3 tane dıyo.. nesıl almam lazım tek yetmez mı 90 tane var içinde.. bırı bana bunu acıklayabılırmı ya size zahmet..

Bir tane iç. 3 tanenin dozu fazla gelir.

günde bir tane alacaksın canım.bende öyle yaptım.
istersen birde kadın dogum uzmanına bir görün.

benim kızımın kolu morarmıstı göçüp gitmeden br gün öncesi gttiğimde.
ama komple morarmıs defnetmeden önce yıkadıklarında.
o halini asla unutamazdın sen olsaydın dedi eşim ama genede görmek
bir kez olsun kucagıma alıp sarılmak isterdim.

oruc bitmek üzere canım.keske hamile olmasaydfımda bende tutabilseydim.
öyle düşünme.bol bol dua et canım.
orucla bir ilgisi yok aslında.tamamen ruh halimizin dengesizliğinden ibaret.
ben tutmuyorum ama düne kadar depresyondaydım.

Canım olur muuuu? Senin de yerin ayrı bende!!
Aynuru bilmiyorum.doğurmuştu en son zaten siz de biliyorsunuz. Calakan, dün aradı. O da 15 haftalık hamileymiş o da enn eskilerden ve buraya uğramadığı sürede bazı sıkıntılar çekmiş galiba. Doğa, oğluşunun kolikiylen uğraşıyor. O yüzden paşamız baya yaramaz özayla, geçen FaceTe konuştum. İyilermiş. Kızıyla mutlu mesutlardı

Ya su olup olmadığını anlamak için turnusollu ped kullanıyorlarmış. Nasıl yapıldığını öğrendim ama nasıl kullanıldığını araştırıyorum şimdi. Olmazsa araştırıp yapalım. Çünkü 2 kere bende de oldu. Önceki bebeğimde de suyun mu geldi, su azalmış demişlerdi ve benim suyum gelmemişti o yüzden korkuyorum şimdi. Sıkı araştırma içerisindeyim...

Kapitalizmin çarkına katılmamak için teknolojiye direniyorum ve eski telimi kullanıyorum. Dolayısıyla android olmadığı in size katılamayacağım
Aa ipad de tango var. O olur mu?

Hoşgeldin ığurböceği. Ben diğer arkadaşları yukarda yazdım canım. Şükür ki ben de hamileyim. Sen nasılsın? Yavrun nasıl?

Ayyy o saatte uyanıktan ama dışarıdaydım.

Bence de lütuf bitanem. O yüzden kötü hissetme ne olur kendini. Ben bile seviniyorum canım daha az acıyor diye. Yoksa o acı aynen devam etseydi dayanamazdım. hem bence de iyiki bakmışsın...[/QUOTE]

Bende cok tedırgın oldum canım nerden temın edebılırız bı arkadasım kırtasıyede de bulunuyo dedı.. canım eger temın edersen nerden aldıgını yaz lutfen bende almalıyım korkuyorumm

lavinya daha iyisin umarım ben artık tamamen koptum hayattan kaderime boyun eğiyorum bayram sonrası iş başı düşünmek daha acı veriyor

lavinya daha iyisin umarım ben artık tamamen koptum hayattan kaderime boyun eğiyorum bayram sonrası iş başı düşünmek daha acı veriyor

iş başı mı aslında iyi haber bu canım yaaa evde olmaktan daha iyidir keşke benim de işim olsa

sen daha iyiydin bir aya kadar iyice depresyona girdin bende depresyondayım oruçta iyice halsizleştirdi

napalım vakit geçtikçe bebişlerimiz geldikçe düzelecez inşallahhh.....

kızlar kokoreç yedim
canım kokorec cekiodu ne zamandır dayanamadım

afiyet olsun canın çektiyse yememek olmaz canım ya... çiğ et sıkıntı aslında pişmiş birşey sonuçta bu

cnm senın kullandığında folık plus muydu? doktora gıtme ımkanm yok şu an cnm ya uzağız ile ..

topiğimizin bilirkişisi melekyavrum
benim reglim erken geldi bu ilaçlar yapmış olabilirmiki :)
bıktırcam seni sorularımla :))

yok canım ilaçlardan olmaz sanmam
enfeksiyonda etkilemiş olabilir
boşver bu ay olmadığın cok iyi oldu
senden bıkmam ben sor sen her zaman

kızlar kokoreç yedim
canım kokorec cekiodu ne zamandır dayanamadım

ohhh afiyet olsun.1 ay öncede benim canım çekmişti.
yedikten sonra biraz kötü oldum ama

cnm senın kullandığında folık plus muydu? doktora gıtme ımkanm yok şu an cnm ya uzağız ile ..

yok canım ben folbiol kullandım.
doktorum onu vermişti.hiçbir sıkıntı yok.
folbiol kullan istersen.

ohhh afiyet olsun.1 ay öncede benim canım çekmişti.
Yedikten sonra biraz kötü oldum ama

Yok canım ben folbiol kullandım.
Doktorum onu vermişti.hiçbir sıkıntı yok.
Folbiol kullan istersen.

almıs esim folık plus cnm.. Günde 3 tane dıo onda sız de 1 dedınız.. Neye göre oluyo kı bu.. Folıc plus kullanan varmı acaba burada kaç tane aldı günde

Hamılelıkten önce folıc plustan gunde kaç tane aldınız kızlar varmı bu durumda kımse

ben folic plus bilemem folbiol kullanyorum onuda 2ye bölüyorum belki senin durumun farklıdır bilemiyorumki ama nette bir yerde de okumuştum günde bir mg yeterliymiş fazlası alınsada atılıyor falan diye okumuştum...

Hamılelıkten önce folıc plustan gunde kaç tane aldınız kızlar varmı bu durumda kımse

günde 3 tane alabilrsin canım
1 tane de alabilrsin önemli değil önemli olan al yeter
ama benim sana tavsiyem folbiol kullanman
fiyatı en uygun o
onu geçtim
içinde en yüksek doz folic asit olan o
folic plusta ekstra 2 vit daha var hamilelik öncesi gereği yok onların

iyi geceler kıslarrrrr. kadır gecenız kandılınız mubarek olsunnnn. rabbım ıns bu sene ıcınde bizi mutlu ,saglıklı evladına kavusmus anne babalardan eylesınnnn....

ben yavastan toplanıorum. cok guselll bı duygu valla. evin isi karısık bır suru ıs var ama iyi geldi. ins hayırlısı hakkımızda ıns hersey yolunda gıder.

aslında pek bısey almıycaktım bu sefer ama buradan gıtmeden resmen yagma pskoljısıne gırdık esımle. ucuz olan kı bıcok sey burda daha uygun onları toparlıoruz. hergun bı bebek esyası gelıo eve. ınsanoglu iste unutup delı gıbı sevınıorum her defasında aglıorum. bı kotu oluorum. bunlara ugrasınca kendımı normal bır hamıle gıbı hıssedıorum bıkac dakıkalıgana da olsa

ama ıns bu sfeer normal, mutlu bırer anne olucaz rabbımın ınayetıyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…