Canıııımmmmbende seni çok seviyorum arkadaşım..inşallah hayırlısı bakalım
izmirli ile görüşüyormusun onun vardı sanki safrakesesi rahatsızlığı..hamilelikte hiç şikayeti oldumu merak ettim
İzmirli ile görüşüyorum. Oğluşuyla uğraşıyor ama hiiiiç hatırlamıyorum sıkıntı yaşayıp yaşamadığını.
melekyavrum,tobeguk kıskandırma bizi
bende sizi cok seviyorum en zor zamanımda siz kaldırdınız beni ayaga
hersey güzel olsun insallah hepimize
ya aynur calakan doğa özay izmirli 24kasım vet23 hiçbiri yok artık neden gelmiyolar
Canım olur muuuu? Senin de yerin ayrı bende!!
Aynuru bilmiyorum.doğurmuştu en son zaten siz de biliyorsunuz. Calakan, dün aradı. O da 15 haftalık hamileymiş
Ya su olup olmadığını anlamak için turnusollu ped kullanıyorlarmış. Nasıl yapıldığını öğrendim ama nasıl kullanıldığını araştırıyorum şimdi. Olmazsa araştırıp yapalım. Çünkü 2 kere bende de oldu. Önceki bebeğimde de suyun mu geldi, su azalmış demişlerdi ve benim suyum gelmemiştiCanım dun aksam kılodumda bı ıslaklık vardı hatta sortumdada cok korktum, suyum geldı sandım hemen acıle gıttık ultrosnda suyum normal cıktı ama bende vajınısmus oldugu ıcın vajınal bakamadıdolayısıyla o suyun nerden geldıgını acıklayamadı.. aklımda kaldıgı kadarıyla sende benzer bısey yasamıstın canım ne demıslerdı ve nasıl bakılmıstın...
Kapitalizmin çarkına katılmamak için teknolojiye direniyorum ve eski telimi kullanıyorum. Dolayısıyla android olmadığı in size katılamayacağımkızlar whatsup kullanıyormusunuz
Aa ipad de tango var. O olur mu?
Hoşgeldin ığurböceği. Ben diğer arkadaşları yukarda yazdım canım. Şükür ki ben de hamileyim. Sen nasılsın? Yavrun nasıl?selam inayyyyy nasilsinnnn?
sizleri cok ozledim. lutfen bana guzel haberler ver. sk sk gelemesemde inan hepiiniz aklimdasiniz sizi hic unutmadim. bana kendinden, dogadan, tobegokdan, aynurdan, izmirli, 24 kasim, melekyavrum butun tanidiklarimdan haberler ver nolursunnnnnn
Ayyy o saatte uyanıktan ama dışarıdaydım.pişt napiyonussss uykucular benim uykum kaçti uyaniinnnnnn
.......... ............. ........... :126:
Bence de lütuf bitanem. O yüzden kötü hissetme ne olur kendini. Ben bile seviniyorum canım daha az acıyor diye. Yoksa o acı aynen devam etseydi dayanamazdım.benimde siyah çanta içindeydi hep merak ettim o siyah çanta noldu sonra ama hiçte sormadımyoğunbakımda görmüştüm zaten ama illa gör yine dediler önce istemedim sonra tamam dedim iyiki de bakmıştım morarma falan yoktu gerçi olsa göstermezlerdi. ama yoğunbakımdaki halinden katkat güzeldi adı üstünde melek :) en uzun süre benim geçtiğ için belki yaram sizden daha çok kabuk bağlamış sanırım zamanla daha az aklıma gelmeye başladı bazen vicdan azabı çekiyorum bu yüzden ama Allahın bir lütfu bu bizlere yoksa yaşanmaz....