Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım ben de 2012 mayıs annesi olacaktım ama olmadı nasip değilmiş, rabbim tekrar yüzümüzü güldürür inşallah.

kız sen niye küsüyosun bakiiim? küsme küsme, o kadar kalabalık ki burası insanlar birbirlerini unutabiliyorlar ister istemez.
işlerin yolunda gittiğine, pıhtılaşma çıkmadığına çook sevindim canım.
seninle gebeliklerimiz aynı dönemdi, doğumunda benimkinden 25 gün sonraydı. yani sen bilirsin ama yeni bir bebiş için 3 ay çok kısa bir süre değil mi canım? biliyorum beklemek çok zor ama 6 ay bari beklesen mi acaba ? normal doğum olsa neyse de sezeryan olunca.. :44: sen bilirsin canım..

ay maşallahikinize de iyi olmanıza sevindim canım. korkma canım allahın izniyle bir şey olmaz. neticede en rahat 3 aya girdin artık senin o göbüşünü severiz bebişin bütün teyzeleri olarak!
inşallah allah bize de yaşatır anneliği. ben de konuşmak istiyorum yavrum hakkındaaaaa

Konuşuruz Allahın izniyle birbirimizden kopmayız inşallah

bebegım nezaman gelecem nezamn sevecegım annelıgı nezamn
tadacagım eşimin gözlerınde ne zman bulacagım o sevıncı beklemek cok zor annelık ne kadar güzelmiş yüregımde bır sancı gelse bır dındırse hasretını

üzme kendini demeyeceğim desemde boş biliyorum.....zamanla acıya alışıyor insan sadece zamana ihtiyacın var kendine dikkat et toparlan yeni bebek için bu gerekiyor meleklerimizle cennette buluşucaz inşallah onlar bizi bekliyor orada....bizimde sınavımız buymuş...yeni bebeklerimizi konuşucaz inşallah hep birlikte....

Konuşuruz Allahın izniyle birbirimizden kopmayız inşallah

inşallah canım. sana enteresan bir şey anlatıcam.
hani okulda bana bir şey söyleyipte beni çok üzen biri vardı ya, hani şu an hamileliği tehlikeli olan. hani psikoloğa rağmen ben konuşmama kararı almıştım. bugün o kızın başına bana yaptığı şeyin aynısı, hatta daha hafifi geldi. ama o benim gibi susmadı. olayı çoook büyüttü. haklıyken haksız yere düştü. hatta olayı çirkeflik boyutuna uzattı. sonra kendi kendine krizlere girip hastaneye kaldırıldı. eşi de gelip okuldaki herkese artist artist konuştu. bebeğe bir şey olursa yakarım yıkarım gibilerinden. halbuki kendi eşi bana daha fazlasını yapmıştı!!!
etme bulma dünyası canım. asla sevinmiyorum onun durumuna. allah iyilik versin ve ıslah etsin diyorum sadece. ama ben haklı olarak susmama rağmen rabbim onun yaptıkların razı gelmedi. ne enteresan değil mi? iyiki ben hiçbir şey söylememişim, konuşmamışım. en azından sebebi ben olmadım..
ay şimdi böyle yazınca kötü biri gibi hissettim...

Son düzenleme:

ay hiç kötü hissetme bebeğe acıyoruz hepimiz yoksa neler söylerdik arkasından :)))
sebebi sen olmamışsın iyi olmuş ama anlayana tabi...

Son düzenleme:

umarım tez zaman da tadarsın bu güzel duyguyu.. Allahım cümlemızı saglıkla kavustursun bebeklerıne..

ay hiç kötü hissetme bebeğe acıyoruz hepimiz yoksa neler söylerdik arkasından :)))
sebebi sen olmamışsın iyi olmuş ama anlayana tabi...

aynen canım ne kıza ne de adama acımıyorum da o kuzucuğa yazık beee!
anlamış hatasını canım anlamış. cuma günü suç bastırmaya çalışmış. arkadaşlar dedi. iyiki ağzımı açıp bir şey dememişim.
şimdi acaba insanlık ben de kalsın da geçmiş olsun diye arasam mı? yoksa boş mu veriyim?

o aramışmıydı aradıysa ara yoksa arama :))) çok fenayım heee

canım naptın gittin mi bebişin mezarına? inşallah en kısa sürede kavuşucaz bebeklerimize..

yok arama diyorum ya ondan dedim fenayım diye :)))
bi ara ozaman ne diyim :))

kız pazartesi sendromundayım demişsin ya ben de fenalardasın zannettim. sen de fenaysan
ben çıkıyorum sen de şimdi eve gidersin zaten. öpüyorum canım.

evet her şey yolunda çok şükür...sadece pazartesi sendromu yaşıyorum işe geldimde((

ıyyyyyyyy bende öyleydim yaa. Ama şimdi kurtuldum oh rahatım :> eşim çok kıskanıyor hatta.. Allah kolaylık versin hayatım tek derdimiz o olsun inşallah

çok saol hayatım ya iyiyim ama bazan bakıyorum 4 ay sonra hamile olanlar oluyo ve hiçbişe olmuyor onları duyunca hevesleniyorum eşim istemiyor daha kötü olur die korkuyr sana bişe olur diyor ama bende düşünüyorum içimin acısı ameliyatımın acısından daha çok canımı yakıyor ben bu ay korunmak istemiyorum ama eşim yok diyincede bilmiyorum işte çok karışığım canım ya. senin yazını da okudum dikkat et kendine belinin ağrıması çok normal ama herşeye sıkma canını ama biliyorum ben kendim yaşıyormuş gibi anlıyorum duygularını ama ikinciye yakmaz Rabbim kıymaz die düşünüyorum :<

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…