ohhh afiyet olsun.1 ay öncede benim canım çekmişti.
yedikten sonra biraz kötü oldum ama
yok canım ben folbiol kullandım.
doktorum onu vermişti.hiçbir sıkıntı yok.
folbiol kullan istersen.
almıs esim folık plus cnm.. Günde 3 tane dıo onda sız de 1 dedınız.. Neye göre oluyo kı bu.. Folıc plus kullanan varmı acaba burada kaç tane aldı günde
iyi geceler kıslarrrrr. kadır gecenız kandılınız mubarek olsunnnn. rabbım ıns bu sene ıcınde bizi mutlu ,saglıklı evladına kavusmus anne babalardan eylesınnnn....
ben yavastan toplanıorum. cok guselll bı duygu valla. evin isi karısık bır suru ıs var ama iyi geldi. ins hayırlısı hakkımızda ıns hersey yolunda gıder.
aslında pek bısey almıycaktım bu sefer ama buradan gıtmeden resmen yagma pskoljısıne gırdık esımle. ucuz olan kı bıcok sey burda daha uygun onları toparlıoruz. hergun bı bebek esyası gelıo eve. ınsanoglu iste unutup delı gıbı sevınıorum her defasında aglıorum. bı kotu oluorum. bunlara ugrasınca kendımı normal bır hamıle gıbı hıssedıorum bıkac dakıkalıgana da olsa
ama ıns bu sfeer normal, mutlu bırer anne olucaz rabbımın ınayetıyleee
bana gene geldiler.yarın kızıma melegime gdicem.
bayram dendikçe yüreğim daha bir sızlıyor.
bayram benim neyimeki?bana bayram kızımın evi.
ateşim dinmiyor.yangınım sönmüyor.
karnımdaki bebegimide düşünüyorum.
üzülmekten men etmeye cabalıyorum kendimi.
ama br yere kadar gidiyor.
bebeğin bandırmadamı canım
benim kızımda bayramda gitmişti..kurban bayramının 2. günüydü
arkadaşlar aklıma takılan bişey var benim kızımdan kalan beşiğimiz duruyodu oyunparkıydı zaten toplamıştık şimdibu bebeğimde onu kullansammı bilemiyorum sonuçta 5 ay onda yatırdım kızımı şimdi bu bebeğimde nasıl hissederim bilemiyorum varken bidaha almakta istemiyorum bişey daha var bunuda okadar sevecekmiyim ilkgözağrımdı o benim.içimde bi korku ya bunu onun kadar sevmezsem severim dimi arkadaşlar çok moralim bozuluyor onu düşünmekten buna iyi bir anne olamazsam.
arkadaşlar aklıma takılan bişey var benim kızımdan kalan beşiğimiz duruyodu oyunparkıydı zaten toplamıştık şimdibu bebeğimde onu kullansammı bilemiyorum sonuçta 5 ay onda yatırdım kızımı şimdi bu bebeğimde nasıl hissederim bilemiyorum varken bidaha almakta istemiyorum bişey daha var bunuda okadar sevecekmiyim ilkgözağrımdı o benim.içimde bi korku ya bunu onun kadar sevmezsem severim dimi arkadaşlar çok moralim bozuluyor onu düşünmekten buna iyi bir anne olamazsam.
günde 3 tane alabilrsin canım
1 tane de alabilrsin önemli değil önemli olan al yeter
ama benim sana tavsiyem folbiol kullanman
fiyatı en uygun o
onu geçtim
içinde en yüksek doz folic asit olan o
folic plusta ekstra 2 vit daha var hamilelik öncesi gereği yok onların
Canım daha uygun ve aynı işi görüyor diye eski jinekologlarım folbiolvermişti ama şimdiki Dr um ve aile hekimim dozu çok yüksek diye onu bıraktırıp folikplusa başlattılar. Folikasit fazlalığının ne sonuçlar doğurabileceğini bilmiyoruz diye. Hatta sen biliyorsun bi ara bana bıraktırtmışlardı. Eczacısın ya aklında olsun diye söyledim dedim. Sen daha iyi bilirsin tabiki ama.günde 3 tane alabilrsin canım
1 tane de alabilrsin önemli değil önemli olan al yeter
ama benim sana tavsiyem folbiol kullanman
fiyatı en uygun o
onu geçtim
içinde en yüksek doz folic asit olan o
folic plusta ekstra 2 vit daha var hamilelik öncesi gereği yok onların
Amiiin inşallah zelalciğim.iyi geceler kıslarrrrr. kadır gecenız kandılınız mubarek olsunnnn. rabbım ıns bu sene ıcınde bizi mutlu ,saglıklı evladına kavusmus anne babalardan eylesınnnn....ben yavastan toplanıorum. cok guselll bı duygu valla. evin isi karısık bır suru ıs var ama iyi geldi. ins hayırlısı hakkımızda ıns hersey yolunda gıder. aslında pek bısey almıycaktım bu sefer ama buradan gıtmeden resmen yagma pskoljısıne gırdık esımle. ucuz olan kı bıcok sey burda daha uygun onları toparlıoruz. hergun bı bebek esyası gelıo eve. ınsanoglu iste unutup delı gıbı sevınıorum her defasında aglıorum. bı kotu oluorum. bunlara ugrasınca kendımı normal bır hamıle gıbı hıssedıorum bıkac dakıkalıgana da olsaama ıns bu sfeer normal, mutlu bırer anne olucaz rabbımın ınayetıyleee
Canım elbetteki çok seveceksin. o da senin canın olacak. hele sen onun bir kokusunu al, bak ilk günden nasıl da seveceksin hem dearkadaşlar aklıma takılan bişey var benim kızımdan kalan beşiğimiz duruyodu oyunparkıydı zaten toplamıştık şimdibu bebeğimde onu kullansammı bilemiyorum sonuçta 5 ay onda yatırdım kızımı şimdi bu bebeğimde nasıl hissederim bilemiyorum varken bidaha almakta istemiyorum bişey daha var bunuda okadar sevecekmiyim ilkgözağrımdı o benim.içimde bi korku ya bunu onun kadar sevmezsem severim dimi arkadaşlar çok moralim bozuluyor onu düşünmekten buna iyi bir anne olamazsam.
bebeğin bandırmadamı canım. benim kızımda bayramda gitmişti..kurban bayramının 2. günüydü
bana gene geldiler.yarın kızıma melegime gdicem.
bayram dendikçe yüreğim daha bir sızlıyor.
bayram benim neyimeki?bana bayram kızımın evi.
ateşim dinmiyor.yangınım sönmüyor.
karnımdaki bebegimide düşünüyorum.
üzülmekten men etmeye cabalıyorum kendimi.
ama br yere kadar gidiyor.
Gece kuşlarııııımöpüyorum sizi kızlaaar
Şarjım bitmek üzere ama
Afiyet bal şeker olsuuuun:)))))
Seda, hepsiburada da var. Ben ordan alıcam. 10tl bile değil. 100 tane çıkıyor içinden.
Başın sağolsun arkadaşım. Rabbim en kısa sürede önce karnını sonra kollarını doldursun inşallah...merhaba kızlar
bende bebeğimi 35+4 kaybettim ve sezeryan oldum aradan 1 yıl geçti bebek istiyorum artık
Seda ben link atmayı bilmiyorum amaKuzumm bulamadım lınk atarmısın:18:
Başın sağolsun arkadaşım. Rabbim en kısa sürede önce karnını sonra kollarını doldursun inşallah...
Seda ben link atmayı bilmiyorum amaturnusol kağıdı satış yazdım arama motoruna. Orda gittigidiyor da var Canım.
Şimdi şöyle bir şey var iyice araştırmadan almamalıyız. Hoş çok ucuz ama!
Hastanelerde verilen turnusollu ped şöyleymiş: pamuğun etrafına tek kat gazlı bez sarıyormuşsun. Sonra turnusol kağıdını koyup bir kat daha sarıyormuşsun. Böyleceturnusollu ped yapmış oluyormuşsun. Amniyon sıvısı bazik özellikteymiş. Sonra renk değişiminden suyun mu geldi yoksa gelen akıntı mı anlıyormuşuz.
Demekki Amniyon sıvısı bazik olduğuna göre biz kırmızı olandan kullanmalıyız.
Fakaaaat: 1) akıntı bazik mi nötr mü yoksa asidik mi bunu bilmiyoruz. Dolayısıyla mavi rengi görünce boşuna telaşlanır mıyız acaba?
2) hastanelerde direk ped gibi alta konuluyormuş. Ama kk da bir kız üzerine işeyeceksiniz dedi(3 kere erken suyu gelen biri!) ama idrar asidiktir. Başka bir yerde amniyon sıvısı baziktir yazıyor. Ayrıca idrar ve amniyon sıvısı ne alaka anlamadım!!
O yüzden bence biraz daha araştırmalıyız bence canım. İstersen sen de araştır.
Melekyavrumdan da bu konuda yardım bekliyorum ayrıcaaaa.
Bu arada hepinizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsuuuun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?