Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ohhh afiyet olsun.1 ay öncede benim canım çekmişti.
yedikten sonra biraz kötü oldum ama

yok canım ben folbiol kullandım.
doktorum onu vermişti.hiçbir sıkıntı yok.
folbiol kullan istersen.

beni de rahatsız etti canım genelde evde yemeğimi yapıyorum
sağlıklı seyler yapıyorum
bu hem sağlıksız hemde mideme dokundu tadı sanki agzıma geliyor iğrencç

bende yedim yedim şimdi çamura yatıyorum

almıs esim folık plus cnm.. Günde 3 tane dıo onda sız de 1 dedınız.. Neye göre oluyo kı bu.. Folıc plus kullanan varmı acaba burada kaç tane aldı günde

canım ben 2 hamileliğimdede folic plus kullanmıştım dr onu vermişti günde 1 tane alıyodum 1 tane yeterli diye düşünüyorum istersen druna bi sorarsın için rahat etmezse.

canım diğer topikte geçsin 2.5 ay diyodun cidden geçmiş
bir daha desene be doğuralım sağlıkla

bana gene geldiler.yarın kızıma melegime gdicem.
bayram dendikçe yüreğim daha bir sızlıyor.
bayram benim neyimeki?bana bayram kızımın evi.
ateşim dinmiyor.yangınım sönmüyor.
karnımdaki bebegimide düşünüyorum.
üzülmekten men etmeye cabalıyorum kendimi.
ama br yere kadar gidiyor.

arkadaşlar aklıma takılan bişey var benim kızımdan kalan beşiğimiz duruyodu oyunparkıydı zaten toplamıştık şimdibu bebeğimde onu kullansammı bilemiyorum sonuçta 5 ay onda yatırdım kızımı şimdi bu bebeğimde nasıl hissederim bilemiyorum varken bidaha almakta istemiyorum bişey daha var bunuda okadar sevecekmiyim ilkgözağrımdı o benim.içimde bi korku ya bunu onun kadar sevmezsem severim dimi arkadaşlar çok moralim bozuluyor onu düşünmekten buna iyi bir anne olamazsam.

bebeğin bandırmadamı canım

benim kızımda bayramda gitmişti..kurban bayramının 2. günüydü

bebeğin bandırmadamı canım

benim kızımda bayramda gitmişti..kurban bayramının 2. günüydü

hayır inayım bebegim benim yakınımda.
yarın bandırmaya gitmeden önce Aysenazıma gidicez.
birde yol üstü dedesinin mezarınada gidicez.

kızımın herseyini ama herseyini kullanmak istiyorum.
Aysenazımıda yasatacagım ben yeni bebegimde Allahın izniyle.
yeni bebegimide elbette sevicem.
hemde ikisini birden daha cok sevmiş olucam.
eminim elbette sende seveceksin.
hayırlısıysa nasip etsin Mevlam
ama kız olmasını bu bakımdan cok isterim.

sevmezmisin canın o senin tüm acılarını dindirecek emin ol tereddütün olmasın
eşyasınıda bilmiyorum ama varken kullan istersen.. ben birşey almamıştım bu yüzden net düşünemiyorum. beşik vs ablasından vardı ama kullanmadık tabi fırsat olamadı

hım eşim almış şimdi cnm günde 2 tane alıp bıtıreyım bunu folbiol aldırırım bu bıtınce.. Hamıle kalınca da inşallah tabı doktor hangıne devam et derse ona devam edeyım

Canım daha uygun ve aynı işi görüyor diye eski jinekologlarım folbiolvermişti ama şimdiki Dr um ve aile hekimim dozu çok yüksek diye onu bıraktırıp folikplusa başlattılar. Folikasit fazlalığının ne sonuçlar doğurabileceğini bilmiyoruz diye. Hatta sen biliyorsun bi ara bana bıraktırtmışlardı. Eczacısın ya aklında olsun diye söyledim dedim. Sen daha iyi bilirsin tabiki ama.
Amiiin inşallah zelalciğim.
Ooooh sefan olsun canım. İstediğini al bebeğine. Mutlu bir hamilelik geçirmek bizim de hakkımız.
Şimdi toplanma telaşıydı, taşınma, yerleşme telaşıydı çok meşgul olursun ama bizi ihmal etme!
Senin de kandilin mübarek olsun.
Canım elbetteki çok seveceksin. o da senin canın olacak. hele sen onun bir kokusunu al, bak ilk günden nasıl da seveceksin hem de
Beşik konusunda da sen kendini daha iyi bilirsin. Kendini kötü hissedeceksen kullanma. 200tl ilk şey senin psikolojinden daha önemli değil. Hı ama ben kızımın kıyafetlerini kullanacağım çünkü hiçbiri kullanılmamış canım.
bebeğin bandırmadamı canım. benim kızımda bayramda gitmişti..kurban bayramının 2. günüydü

paylaşımlarını gördüm ama eşim var dinleyemedim bende sadece bedirhan gökçenin oğluma şiirini dinliyorum oğluma bakıp bakıp ... ağlıyorum ağlıyorum susuyorum sende şuan o moddasın anlaşılan ben de çok heyecanlıyımmm 2 hafta sonra oğluma kavuşacam oğluma gidecemmm ona kavuşmak var ya ölüme de koşa koşa giderimm ....

bunu düşünüyorsan kullanabilirsin demekki.. kullan baktın olmuyor alırsın yenisini üzme kendini
bende diyorum bir daha evladım olsa salihim gibi sevemem ama onlarda bizim evlatlarımız olmayacak mı severiz elbet.... küçükken hep anne sen abimi daha çok seviyorsun derdim o da anne ol anlarsın evladın ayırt edilmeyeceğini derdi

Gece kuşlarııııım öpüyorum sizi kızlaaar
Şarjım bitmek üzere ama

:) harbiden uyku yok kimsede..... ben zaten 3-4 anca uyuyorumm

Kafama takilan bisey var. Egerki allah korusun bebegin kalbi durursa hamilelik belirtileri devam edermis kanama sonradan olma ihtimali varmis.. Simdi en son dr randevum 23.7 bidahakide 14.8 yani arada 3 hafta var ve ben cok korkuyorum. Ztn bende hic hamilelik belirtileri yok ilkinde oldugu gibi, yani birsey olsa anlamiyacam bile!!! Ya cok endiseliyim sürekli netden okuyorum biseyler kafamda kuruyorum.. Birde belirtiler olmayinca dahada kötü oluyor insan.

Allahim bu mübarek kadir gecesinde dualarimizi kabul eder insallah..

merhaba kızlar
bende bebeğimi 35+4 kaybettim ve sezeryan oldum aradan 1 yıl geçti bebek istiyorum artık
Başın sağolsun arkadaşım. Rabbim en kısa sürede önce karnını sonra kollarını doldursun inşallah...
Kuzumm bulamadım lınk atarmısın:18:
Seda ben link atmayı bilmiyorum ama turnusol kağıdı satış yazdım arama motoruna. Orda gittigidiyor da var Canım.
Şimdi şöyle bir şey var iyice araştırmadan almamalıyız. Hoş çok ucuz ama!
Hastanelerde verilen turnusollu ped şöyleymiş: pamuğun etrafına tek kat gazlı bez sarıyormuşsun. Sonra turnusol kağıdını koyup bir kat daha sarıyormuşsun. Böyleceturnusollu ped yapmış oluyormuşsun. Amniyon sıvısı bazik özellikteymiş. Sonra renk değişiminden suyun mu geldi yoksa gelen akıntı mı anlıyormuşuz.
Demekki Amniyon sıvısı bazik olduğuna göre biz kırmızı olandan kullanmalıyız.
Fakaaaat: 1) akıntı bazik mi nötr mü yoksa asidik mi bunu bilmiyoruz. Dolayısıyla mavi rengi görünce boşuna telaşlanır mıyız acaba?
2) hastanelerde direk ped gibi alta konuluyormuş. Ama kk da bir kız üzerine işeyeceksiniz dedi(3 kere erken suyu gelen biri!) ama idrar asidiktir. Başka bir yerde amniyon sıvısı baziktir yazıyor. Ayrıca idrar ve amniyon sıvısı ne alaka anlamadım!!
O yüzden bence biraz daha araştırmalıyız bence canım. İstersen sen de araştır.

Melekyavrumdan da bu konuda yardım bekliyorum ayrıcaaaa.

Bu arada hepinizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsuuuun.

canım neden pedin üzerine idrarını yap demişki o kız anlamadım
idrarın cıkıs yolu bile amniyon sıvısının cıkıs yolu ile farklı
birbiri ile alakası yok yani
bu turnusol pedlerini almak ne kadar mantıklı kızlar
her an tetikte olmazmısınız
zaten sıvı bu haftalarda gelmez son 3-4 ay risklli olabilir
acıkcası bildiğğim bir konu değil canım ama istersen arastırırız
ama gene de dediğim gibi sürekli tetikte olmak bizler için cok sağlıklı olmaz
boşuna bir endişe kaynagı olusmus olmaz mı

Tobeguk bılemedım kı sımdı canım aklım karıstı:18::18: melekyavrumda dogru soyluyo zaten heranımız stresle gecıyo... Kafam cıdden cok karısık... Canlar, bu aksam dualarınıza benıde katın olur mu, dualarımdasıınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…