Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sağol melekyavrum:)))
Ama akıntımın geldiği her dakika tetikleyim ben(
Çok araştırdım, Nitrazin testi diye de geçiyor.
Tahmin ettiğim gibi kırmızı olanla yapılıyormuş test. Maviye dönerse amniyon sıvısıymış.
Aslında bunun için altest hamilelik sızıntı kiti, amnisure(tanesi90 tl) gibi markaların testleri varmış ama ya piyasadan kalkmış ya da dr ve hemşireler tarafından yapılması gerekiyormuş.
Evde yapılan ve en ucuz olanı bu.
Ne yazık ki zaten hâli hazırda olan korkularımız yüzünden Dr lar psikopat gibi bakıyor bize. Bir de her sulu gelen akıntıda Dr a başvurursam beni kovar diye düşünüyorum.
Yoksa ben de sürekli kullanmayacağım bunu zaten. Sadece sulu akıntı geldiğinde...

Rabbim bu günün hürmetine sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

canım senin akıntıyla mı basladı ki
bak benim de suyum gelerek basladı doğum ama o su dediğin inan az bir sey değil
fıskiye gibi geldi
uykumdan fırladım
enfeksiyondan gecen sefer bende şüphelenyordum testlerde mutlaka enf cıkardı ama düşük miktar olurdu
önce rahat olucaz tobeguk
her sefer her sefer biz mi yasayacaz ya
ne yapalım canım yasarsak da napalım
elimizden geleni yapıyoruz
korkularını cok iyi anlıyorum emin ol ama kafamızı rahatlatmalıyız zira stres hepsinden daha zararlı bebeklerimize

cnm kendını strese sokma boşa.. Rabbım sağ salim kucağına almanı nasıp etsın.. sen sezaryenden ne kadar sonra hamıle kaldın cnm ne kadarlık hamılesın şu an

cnm kendını strese sokma boşa.. Rabbım sağ salim kucağına almanı nasıp etsın.. sen sezaryenden ne kadar sonra hamıle kaldın cnm ne kadarlık hamılesın şu an

Valla stres yapmak istemiyorum canim ztn hissediyorum hemen geriliyo karnim fln ama elde degil iste.. Aslinda ne güzek hic sikintim yok da basimiza gelmese böylesi tadini cikaricaz..
Benim oglum 15.aralik dogumlu biz haziranda yani tam yarim senelikken denemelere basladik ve ilkinde tuttu sansimiza yine yani suan 8 haftalik olduk. ama hemen oldugundan dolayida bi tedirginim sorun olmaz insallah dikislerim...

cnm benm rabbım yardımcın olsun.. Benım de 3 ay oldu sezaryen olalı.. Ekim bıtınce yanı 6 a sonra korunmayı bırakmayı düşünüyoruz nasıpse.. Hemen olsun istiyorum ama korkuyorum da dikişlerden dolayı... Allah kucaklarımızı doldursun yüzümüzü güldürsünn inş.. Bi meleğimiz var cennette bu dunyada da melekler nasıp etsınnn

Yok kuzum aslında suyum gelerek başlamadı ama o hafta akıntım fazlalaşmıştı.
Dr a söyledim idrar tahlili yapmıştı ve normal çıkmıştı ama 4 gün sonra bebeği kaybedip hastaneye gidince "suyun mu geldi? Suyun bitmiş" demişlerdi. Hakikaten karnım göbek hizasından kasıklarıma kadar inmişti. Dr lar "suyun gelmeden bu kadar kısa sürede suyunun bitmesi imkansız" demişlerdi.
Yani o konuda da bir muamma yaşıyorum. Acaba suyum mu sızdırdı diyorum. Çünkübebeğin böbrekleri çok sağlıklı çıktı.
E bebeğin böbreği iyiyse, suyum da gelmediğine göre bu su nereye gitti???
Yoksa hastanede suyu gelen birini gördüm, resmen göl oldu böyle, çarşaflar dayanmadı...
Normalde akıntım var. Ama 2 kere akıntı gibi değil, bildiğin sy gibi geldi.
Korkum o yüzden. Yoksa her saniye tabiki düşünmüyorum bunu. Ama evde bulunsun içime şüphe düştüğü anda bakarım.

Biz bi daha yaşamayalım artık zaten yaaaaaa!!!

Aynen lavinyam özel günlerde daha çok zorlanıyoruz sanırım.

O bendede vardır.Ama doktorum stresin tansiyon sorunu oluşturacağı söyledi

Canım birşey sorucam.
İğne oluyoruz ya.benim sol tarafında çok morardı.
2 defa vurdukça sola.sağa 4 defa.
Ama nedensol çok aşırı morarıyor

Canım birşey sorucam.
İğne oluyoruz ya.benim sol tarafında çok morardı.
2 defa vurdukça sola.sağa 4 defa.
Ama nedensol çok aşırı morarıyor

bebegim terzi söküğünü dikemezmiş
benim de tam tersi sağ kolum hem cok morarıyor hem de acıyor
sol koluma 3-4 gün üst üste yapıyorum haftada 2 gün en fazla sağ koluma yapabiliyorum
ben bir konu acmıstım onu bir okusana yardım edenler cıkmıstı
iğneyi yavas yapmak öncesi ve sonrası iyi dezenfekte etmek gerekiyormus

anladım canım
enfeksiyon var mıydı peki
akıntı gebelikte normal ya
benim suan da akıntım var
akıntım sürekli var hatta
senin nasıl

anladım canım
enfeksiyon var mıydı peki
akıntı gebelikte normal ya
benim suan da akıntım var
akıntım sürekli var hatta
senin nasıl
Canım işte bebeğin öldüğü hafta test yapılmıştı ve enfeksiyon çıkmamıştı. O yüzden her şey için önlemimi alayım gerisi Allah'tan diyorum.
Şimdi akıntım her gün olmuyor ama oluyor. Hatta dedim ya 2 kere su gibi oldu rengi açık. O çok korkuttu beni. Ama diğer zamanlar sümüksü ve kokusuz olduğundan pek umursamadım canım.
teşekkür ederim arkadaşım. AMİN bütün isteyenlerin inşallah. aradan 1 yıl geçti sezeryan olmuştum. şimdi tekrar istiyorum hatta 2 gün geciktim yarın kan vericem içim içime sığmıyor.....
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım:)))

slm kızlar cuma bulunduğum ilçedeki bi doktora gittim
devlet hastanesine pek ilgilenmedi de
ondan önceki hafta 8+5 günlük demişti
bu cuma gittiğimde başka bi doktor varmış o baktı 10 hafta 6 günlük dedi
kafamaı karıştırdı ya bir haftada 2 haftalıkmı büyümüş bebeğim.
çok korkuyorum kızımda da son zamanlar hızlıca büyümüştü 400 yerine 700 gr almıştı
meğersem büyüyen o tümörmüş.
özel doktorumuza bayram sonu gideceğiz hayırlısı bakalım.
rabbim ne dilerse o çünkü kızımın hastalığının anne karnında bi tedavisi yok
o yüzden rabbime dua etmekten başka yapabilecek bişeyimiz yok
sizde dua edin lütfen

Ultrasondan farkediyo canim ondan oyle cikmistir.kotu dusunme bisey yoktur insallah.tabi psikolojimiz bozuk hep bisey varmis gibi geliyo.stres yapma da yavrun da stres olmasin.

Allah razi olsun canim.bakarim.

Canim ultrasondan farkediyor.bizde ayni durumla karsilasiyoruz korkma

bugün kimseler uğramamış buralara..
yarın nete giremeyebilirim bu günden bayramınızı kutlayayım dedim. bayram artık bizim için çok ta birşey ifade etmediğinden lafı dolandırmayacağım
Allahım bir dahaki bayramlara bizim karnımızda, hamişlerimizi kucaklarında bebekleriyle eriştirsin inşallah
hepinizi öpüyorum kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…