Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar hepinizin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun.hepinize hepimize dua ettim rabbim melek annelerine birdaha acı gösterme dedim inşallah kabul olur dualarımız.bayramda büyük ihtimalle giremem hepinizin şimdiden bayramı mübarek olsunn.bu yılımız heppp bayram tadında geçsin bayram dönüşü yeni hamiş haberleri alırız inşallaaah

Kızlar hepimizin bayramı mübarek, gönlümüzdeki güzel her şey gerçek olsun. Bir dahaki Ramazan Bayramı'na bebeklerimizde girmek dileğiyle.....

en güzel anneler bayramınız mübarek hayırlı olsun daha nice Ramazanlar yaşarsınız inşallah amin..
inşallah seneye emzirdiğiniz için oruç tutamazsınız tek sebep bu olur inşallahhh amin :)

23 haziranda bebegımı kaybettim....

ANNE OGLUM COK GÜZEL YÜZLÜYDÜ DİMİ ANNE...
evet kızım cok güzel bir bebekdi
ANNE CANIM COK ACIYOR ANNEE
aglama kızım sen ağladıkça benimde kalbim sökülüyor yavrum
ANNE OGLUMU KUCAGIMA ALAMADIM KOKLAYAMADIM
gene olucak kızım gene anne olucaksın
ANNE BU KEZ HASTANEDEN BEBEGİMLE CIKICAM DİMİ ANNEEEE
HEM KÜVEZDEDE KALMAYACAK DİMİ ANNE
bu kez ölmeyecek dimi anne kaybetmicem dimi anne
benle kalıcak dimi anneeeeeeeee.............

RABBİM HEPİMİZİN KUCAGINI BEBİŞLERLE DOLDURSUN...
SENEYE BAYRAMDA kucağınızda misafirlerden sıkılıp ağlayan , meme isteyen bebislerimiz olsun inşallah rabbim birdaha evlat acısı göstermesin cümlemize...

içimi yaktın nejlanaz inşallah seneye bayramda kucağımızda bebeklerimiz olur Allahım hepimize sabır versin ve tez zamanda hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin bu bayram gözümüz yaşlı içimiz buruk.Benide anlayan bir tek annem ALLAH onlarıda başımızdan eksik etmesin.

başın sağolsun benimde oğlum 13 temmuzda öldü seni çok iyi anlyorum ben görmedim günde 10 kere eşime anlat diyorum nasıldı güzelmiydi artık bana kızıyor yeter artık diyor çok zor yaşayan bilir

melek annelerı hepınızın bayramını kutluyorum kadır gecesı hepımız ıçın dua ettım kızım melek olalı bugun 30gun oldu artık aglamıyorum dua edıyorum melegımın kardeslerı gelsın dıye rabbım sabır verıyor aklıma geldıkçe delırecek kendıme zarar verecek gıbı oluyorum hemen allahım sabır ver acımı hafıflet dıyorum annem en buyuk destegım annemde ilk bebegını ölu dogurmuş gececek bızde çocuklarımızla gecırecegımız guzel bayramlarımız olacak inşşşşşşşşş

bir çaresi yok ne yapsam biliyorum bu acıyla yaşamak zorundayım Rabbim bir ışık göndersin inşallah gelecek bayramlar hepimiz için mutluluk getirsin

Arkadaslarım hepinizin bayramı mübarek olsun herkese gülüyom tatil yapıyorum ama içim bir tuhaf eksiğim bu bayram oğlum 3aylık olacaktı şimdi annem babam denizede sokarıZ onu diyordu bu zamanlar için şimdi ben o denizlere gireyim akıp gideyim istiyorum eşimle bebek için çalşmaya başladık ama ben uyuyamıyorum düşünmekten annelik yapabilecekmiyim diyorum hazırmıyım diyorum yeniden bir yanım deli divane istiyor bir yanım deli gibi korkuyor Allahım güç versin diye sürekli dua ediyorum dünde hepimize yasin okudum Allahım kabul etsin hepimize bayramlar yine bayram olsun iyişallah

Bi annelerimiz anlar bizi biz kendi bebeklerimize aglarkwn onlarda bizim için aglar Ben hamile olduğumu söylediğimde annem sevinçten aglamıştı ben bebeğimi kaybedene kadar iki hurçluk kazak yelek battaniye ördü oğluma gidip yatak çarşafları pikelik kumaşlar almıştık onları yapacaktı ilk torununa öyle mutluydu ki ben kendim hastanede söyledim ona aglamadım çünkü ben aglarsam o da aglardı dayanamadım onu üzmeye hiç sonrasındada hep annem yanımdaydı o nedenle hep dik dırmaya çalıştımm hep geceleri yataga yatınca eşime agladım ama bir gün artık paranoyak düşünceler iyice kafamı sarınca bütün gün durmadan agladım annemde sarıldı bana gel beraber aglayalım dedi sarıldık agladık annwm canım annem kıyamam ona Allahım iyişşalah onun gibi cefakar onun kadar evlatları için dirayetli iyi bir anne olabilirim

Bos ve anlamsiz bi bayram geciriyorum..
Gecen bayram oglumla gecirdik kipir kipirdi göbisimde bugün bayram erken kalkin cocuklar sarkisiyla uyandim ögren oglum seneye böyle uyandircam dedim..ve simdi Icimde yine bi can var sükrediyorum tekrar rabbim verdi.. Sadece cok endiseliyim 3 hafta oldu doktora gitmedigim ve emin olmadan icim rahatlamicak ki hergün gitsemde doktora kucagima almadan bu endise gitmiycek eminim.
Neyse allah hepimize gönlüne glre versin cok mutlu olun bundan sonra.. Iyi bayramlar diliyorum hepimize dilim zor varsada..

Basin sagolsun canim.her birimiz buruguz bu bayram

Her ne kadar buruk olsada bayraminiz mubarek olsun canlar.bundan sonraki bayramlara evlatlarimizla girelim ins.

kızlar başlık çok durgunlaştı biraz hareketlendireyim

6 ağustosta kırmızıları bekliyordum lakin gelmedi ve bugün sabah ikinci çizgiyi gördümmm :)

kadir gecesinin hikmeti ile ettiğim duanın hediyesi olarak ramazan bayram şekerim gelmiş bulunmakta

ama kese görünecek mi kalp atışını duyacak mıyım sağlıklı olacak mı kafamda kırk soru ama rabbime emanet inşallah hepimize nasip olsun evlatlarımız kucağımızı doldursun amin

Lavinya cnm cok sevindim gercekten masalla rabbim cok bekletmedi senin ilacini o senin ilacin dertlerinin dermani meleginin kardesi olucak buyuk ihtimal.ayin 13 i gibi keseni gorunur bizi haberdar et emi tatlim
Bide sana tavsiyem turgay bey disinda arastirma hastanesinde sedat umur var riskli durumlardada cok uyi bi dr ikisininde kontrolwrine git derim
Sedat bey ayin 26 sinda ilk randavusu benden tavsiye cnm

canım çok çok şükür bayram şekerim geldi :)
bu bebeğime haksızlık olmasın mutlu olucam içimde korku var eşimle napacağımız şaşırdık ama sevindik ve tabi gözümde hep oğlum aklım fikrim herşeyim oğlumda onu hiç unutmayacam

adaya gidiyorum pazar günü orada gidicem inşallah doktora canım sonra burada turgay beye giderim :)

hersey güzel olucak canım dualarım seninle
sabaha senin güzel haberinle basladım
bayram sekerimiz hoşgelmiş masallah

Harika harika tebrik ederim canım benim çok sevindim
Keyfım yoktu bu haber iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…